|
نگوییم ، بگوییم.
|
|
۲۳:۵۳, ۱۵/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۱ ۱۰:۵۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم جمیعا و رحمة الله و برکاته. من در مدتی که در این تالار حضور داشتم ، چند نکته در شیوه گفتار به ذهنم رسید ، گفتم مبحثی در این خصوص ایجاد کنم و این نکات رو گوشزد کنم. همین طور دوستان دیگه اگر مایل هستند به این نکات اضافه کنند. خوب از این جا شروع می کنم : - نگوییم "اهل سنت" و "سنی" ، بگوییم "اهل تسنن" همانطور که می دونید ، شیعیان در واقع اهل سنت رسول الله صلی الله علیه و آله هستند ، و این سنت ولایت بلاشک امیرالمومنین علیه السلام پس از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هست.پس در واقع مخالفین شیعه "اهل تسنن" هستند ، یعنی خودشون رو به سنت نبوی نسبت می دند ، پس بیایید بگیم "اهل تسنن" - نگوییم "امام علی" ، بگوییم "امیرالمومنین علیه السلام" تفاوت ما با برادران اهل تسنن در این هست که اونها غیر از امیرالمومنین علیه السلام رو هم امیر مومنان می دونند ، در صورتی که به گفته نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله ، فقط امیرالمومنین علیه السلام حق دارند از این لقب استفاده کنند. - نگوییم "فلان امام (به اسم) علیه السلام) ، یا "حضرت فاطمه سلام الله علیه" ، بلکه از کنیه ایشان استفاده کنیم. همونطور که می دونید ، بردن اسم کوچک افراد در خطاب عرب نوعی توهین تلقی میشه ، پس بنا به احترام می بایست تا جای ممکن از کنیه یا صفات سندیده اشخاص محترم استفاده کنیم. مثل "سید الشهداء (ابا عبدالله) علیه السلام" برای امام سوم علیه السلام ، یا "ابا عبدالله ثانی علیه السلام" برای امام ششم علیه السلام ، یا "اباالحسن (امیرالمومنین) علیه السلام " برای امام اول علیه السلام ، یا "صاحب العصر و الزمان عجل الله تعالی فرجه" ، برای امام زمان علیه السلام. (۱۶/خرداد/۹۱ ۱:۱۶)seiied نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم. (۱۶/خرداد/۹۱ ۲:۲۴)Havbb 110 نوشته است: رحلت پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو هم باید اصلاح کنیم به شهادت. (۱۶/خرداد/۹۱ ۸:۳۷)حصان نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم- نگوییم "خلفای راشیدن" ، بگوییم "خلفای سه گانه" ، یا "خلفای غاصبین" ، چرا که ایشان با غصب خلافت باعث جلوگیری از رشد اسلام و جهان شدند. - نگوییم "معاویة ابن ابی سفیان".پدر واقعی معاویه مشخص نیست ،بگوییم "معاویة ابن ابیه" ، یعنی معاویه فرزند پدرش. - نگوییم "عمرو عاص" ، بگوییم "عمرو ابن نابغه" (نابغه اسم مادر عمرو است) ، یا "عمرو ابن ابی سفیان" (چون بیشتر از همه به ابی سفیان شبیه بود و ابی سفیان بارها گفته بود که عمرو پسر او است) دلایل در پست 23 [/b] |
|||
|
|
۱:۱۶, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
نگوییم وفات فاطمه زهرا،بگوییم شهادت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تقویم ما هم باید اصلاح بشه. |
|||
|
|
۲:۲۴, ۱۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
رحلت پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو هم باید اصلاح کنیم به شهادت.
|
|||
|
|
۸:۳۷, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
همین طور رحلت حضرت زینب باید به شهادت حضرت زینب تغییر پیدا کنه.چون ایشون هم به دست عوامل یزید مسموم و به شهادت رسیدند. |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۱)Havbb 110 نوشته است:سلامنقل قول:همونطور که می دونید ، بردن اسم کوچک افراد در خطاب عرب نوعی توهین تلقی میشه ، اول این که ما بهتر هست جوری رفتار کنیم که شخص ثالث از رفتار ما توهین رو تلقی کنه ، مثلا اگر ما در امام هادی علیه السلام صحبت می کنیم ، جوری صحبت کنیم که یک شخص عرب برداشت توهین از حرف ما رو داشته باشه.در ضمن با توجه به این که بسیاری از اهل تسنن عرب هستند ، برخورد مناسب ما با اسامی ائمه علیهم السلام باعث خواهد شد ابهت ایشان در نزد اهل تسنن حفظ بشه. دوم این که ائمه ما علیهم السلام عرب بودند و زبان تکلمشون عربی بوده ، پس شایسته هست که ما ادب کلام رو نسبت به ایشان همانطور رعایت کنیم که در رسم ایشان هست. سوم این که این نوع رعایت ادب محدود به اعراب نیست. مثلا اگر من به جای بردن اسم "آیت الله خامنه ای" بگم "سید علی" یا حتی "آیت الله سید علی" ، آیا این توهین تلقی نمیشه؟یا مثلا بالفرض شما می بینید جایی یک منبری بزرگ مثلا با نام حسن سخنرانی داشتند ، در نقل قول بگید : حسن می گوید فلان و فلان ، آیا این در فارسی هم توهین تلقی نمیشه؟ و چهارم این که احتیاط در احترام ،مانند هر احتیاط به جای دیگه ای پسندیده است.مثلا اگر ما بگوییم "امیرالمومنین علیه السلام" به جای "حضرت علی علیه السلام" و با این کار این نام رو در جامعه رواج بدیم ، آیا بر من و شما خیلی سخت می گذره؟ آیا در نزد خداوند متعال پسندیده نیست؟حداقل همین که ما برای حفظ مقام و مرتبه ایشان احتیاط می کنیم ، این خودش پسندیده و زیبا است و لایق پاداش. |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۱۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۴ ۸:۲۳ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۷)دل خسته نوشته است:(۱۶/خرداد/۹۱ ۸:۳۷)حصان نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام بسم الله الرحمن الرحیم در کتاب زینب کبری از ولادت تا شهادت نوشته آیت الله قزوینی اشاره کوچکی به این مطلب شده .من از استفتایی که از مرجعم شده بود با این کتاب آشنا شدم.با توجه به این که تاریخ در مورد حضرت زینب کوتاهی کرده منبع نسبتا خوبی هست.تاکید میکنم تو این کتاب اشاره کوچکی شده .من بیشتر به استفتا مرجع خودم استناد میکنم. |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۲۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۳:۴۷ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
11:66-7 . با اجازه شما من هم یک نکته اضافه می کنم، کلمه اجنه جمع جنین می باشد که بسیاری از ما آن را به عنوان جمع کلمه جن به کار می بریم، در حالیکه کلمه جن خودش جمع کلمه جنی می باشد،اما چون این کلمه در فارسی به معنی مفرد به کار می رود می توانیم از کلمه جنیان استفاده کنیم. . یا مهدی - عجل الله تعالی فرجه الشریف
|
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۲۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۶:۲۸ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۶:۲۰)فانوس *7* نوشته است:سلام(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۶:۰۴)Havbb 110 نوشته است: بله شهید شدند اسناد معتبر هم وجود داره. فکر می کنم تا اونجایی که شنیدم اولی و دومی با واسطه یهود قاتل بودند. در ضمن ظاهرا حدیثی داریم که همه ائمه معصومین علیهم السلام شهید می شوند.همچنین بنا به دلایل عقلی هم به این می رسیم که خیر خلق الله صلی الله علیه و آله می بایست با خیرالموت که شهادت باشند ترک دنیا گفته باشند. این هم آدرس مبحث در همین تالار : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12242.html |
|||
|
|
۰:۱۸, ۲۷/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۱ ۰:۲۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= چرا تقویم رسمی کشور اصلاح نمی شود: مگر پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) به شهادت نرسیده اند؟ =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= وَمَامُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَن يَنقَلِبْ عَلَىَ عَقِبَيْهِ فَلَن يَضُرَّ اللّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي اللّهُ الشَّاكِرِينَ. آل عمران آیه ۱۴۴ محمد [صلی الله علیه و آله و سلم]فقط فرستاده خداست؛ و پيش از او، فرستادگان ديگرى نيز بودند؛ آيا اگر او بميرد و يا كشته شود، شما به عقب برمى گرديد؟ [و اسلام را رها كرده به دوران جاهليّت و كفر بازگشت خواهيد نمود؟] و هر كس به عقب باز گردد، هرگز به خدا ضررى نمى زند؛ و خداوند بزودى شاكران [و استقامت كنندگان] را پاداش خواهد داد. یکی از مظلومیت های حضرت رسول این است که معمولا به کیفیت شهادت ایشان توجه نمی شود. و معمولا می گویند رحلت حضرت رسول !!! کتاب های سیره و حدیث ، مرگ رسول خدا بوسیله سم را تایید کرده اند و آن را با احادیث متواتر ذکر کرده اند از جمله: ابن سعد می گوید در روایتی آمده است: پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) مسموم درگذشت و شصت و سه ساله بود. این قول ابن عبده است.(۱) شیخ مفید می گوید: او در مدینه روز دوشنبه دوشب باقیمانده از ماه صفر در سال دهم هجری درگذشت درحالیکه شصت و سه سال داشت.(۲) علامه حلی شهادت رسول خدا را به وسیله سم ذکر می کند.(۳) در کتاب جامع الرواه آمده است: پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در مدینه مسموم درگذشت.(۴) شیخ طوسی می گوید: رسول خدا دو شب باقیمانده از ماه صفر در سال دهم هجری مسموم درگذشت.(۵) بیهقیاز عبدالله بن مسعود روایت کرده است که وی گفت: اگر ۹بار قسم بخورم که رسول خدا کشته شده اشت برایم محبوبتر است از اینکه یکبار قسم بخورم که او کشته نشده است به جهت اینکه خداوند او را پیامبر شهید قرار داده است.(۶) حاکمنیشابور کشته شدن رسول خدا را تایید کرده است. آنجا که می گوید: شعبی گفتهاست: بخدا قسم رسول خدا و ابوبکر با سم کشته شدند و عمر و عثمان و علی بن ابیطالب با شمشیر کشته شدند و حسن بن علی با سم و حسین بن علی با شمشیر کشته شد.(۷) ابن مسعود کشته شدن پیامبر در سنه ۱۱هجری تایید و تاکید کرده است.(۸) رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: هیچ پیامبری یا وصی او نیست مگر آنکه شهید می شود.(۹) و همچنین فرمودند: هیچ کس از ما(اهل بیت) نیست مگر آنکه مسموم یا مقتول خواهد بود.(۱۰) """پس شهادت حضرت رسول توسط سم قطعی است.""" اسناد: ۱- المجدد فی الانساب. محمد بن محمد علوی ص۶ ۲-المقنعه شیخ مفید ص۴۵۶و منتهی المطلب حلی ج۲ص۸۸۷ 3- منتهی المطلب حلی ج۲ص۸۸۷ ۴- جامع الرواه محمد علی اردبیلی ج۲ص۴۶۳ ۵- تهذیب الاحکام ج۶ص۱و بحار الانوار ج۲۲ص۵۱۴ ۶- السیره النبویه ابن کثیر دمشقی ج۴ص۴۴۹ ۷- المستدرک. ج۳ص۶۰ ۸- السیره نبویه ابن کثیر ج۴ص۴۴۹و البدایه و النهایه ج۶ص۳۱۷و۳۲۲ ۹-بصائر الدرجات ص۱۴۸و بحارالانوار ج۱۷ص۴۰۵و ج۴۰ص۱۳۹ ۱۰- کفایه الاثر- خراز قمی ص ۱۶۲و وسائل الشیعه ج۱۴ص۲و بحارالانوار ج۴۵ص۱و من لایحضره الفقیه ج۴ص ن متن : سید خلیاکر باتوجه به مقاله مذکور بسی جای تعجب دارد که چرا مسئولین ذیربط ، توجه و اقدامی نسبت به تغییر کلمه "رحلت" در تقویم رسمی کشور به "شهادت پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم)" ، نمی نمایند. امیدواریمبا پیگیری همسنگرانمان در حوزه رسانه ، اینترنت و ... ، این بحث عنوان شود، تا ان شاءالله در سال آینده شاهد تغییر این سالروز باشیم. جهت سلامتی و تعجیل در فرج امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلواتی هدیه نمایید... "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |