کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وضعیت قرمز ...!!!((ویژه گردانهای بیداری اندیشه ))
۴:۵۹, ۱۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۶:۴۵ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم رب المهدي
با عرض سلام و درود فراوان به پیشگاه مقدس آقا و صاحب اختیارمان حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تمامی همسنگران عزیزم

دوستان متاسفانه وضعیت بطور کلی قرمز!!
نه فقط خودم بلکه همگی ،

حتمن میگین چی؟ چرا؟
میخام با تکیه به چند تا روایات و حدیث معصومین بگم چی؟چرا؟

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در ترغیب به با هم بودن و به صورت دسته جمعی در کارها شرکت کردن.
می فرماید:«دست خدا با جماعت است»؛

یعنی عنایت خداوند به اعمال دسته جمعی بیشتر بوده و در انجام برخی از عبادت های جمعی مهم نظیر حج، نماز جمعه و نماز جماعت، سفارش های فراوانی شده است. سیره عملی رسول اکرم صلی الله علیه و آله و ائمه اطهار علیهم السلام نیز دعاهای گروهی را مورد تأیید قرار می دهد.
برای نمونه،

امام صادق علیه السلام می فرماید:
«هر گاه امر دشوار و ناگواری برای پدرم [امام باقر علیه السلام ] پیش می آمد، آن حضرت زنان و کودکان را گِرد می آورد و سپس خود دعا می کرد و آنها آمین می گفتند».

از امام صادق علیه السلام روایت شده است که فرمود:
«هیچ گاه چهار نفر در یکجا فراهم نیامدند و برای موضوعی به درگاه خداوند متعال دعا نکردند، مگر آنکه پس از اجابت آن دعا، از هم جدا و از آن مکان پراکنده شدند».

((دوستان عزیز همین اولش بگم سر صحبتم با خودمم هم هست ))
حالا دوستان ببینید اول از همه علی آقا برادر بزرگمان با خیلی زحمت و تلاش فراوان این گردانها را تشکیل دادند و مدیریت کردن و دوستان هم خیلی استقبال خیلی خوبی کردن ؛

ولی این دوستانی که استقبال کردن و ثبت نام کردن تا کجا تا چقدر؟؟؟پاش ایستادن ؟؟؟
((علی آقا بردار بزرگ و خوبم از شما هم گله دارم ،خیلی کم لطفی میکنین خیلی جاها ))

یکی دو روز اول دوستان خیلی مشتاقانه به پاتوق میومدن ولی از ان به بعد هی کمتر و کمتر تا ۳ و ۴ نفر که حالا در پستهای آخر مشاهده میکنین.یعنی از تاریخ آغازکار پاتوق , ۱۴/بهمن/۹۰تاحالا ۱۳/خرداد/۹۱ این دوستان که عضو این گردانها هستن وقت اینکه یکبار هم در این پاتوق مذهبی مشارکت داشته باشن را ندارن ولی برای دیگر چیزها وقت داران.
چرا ایستادگی نکردن؟؟؟

چون چیزیکه خیلی مهمه این هست :
با چه نییتی عضو این گردانها شدن؟

دیگر دوستان در حقشون دعا کنن و الی .... یا نه برای اینکه میخوان خودشون را آماده کنن برای اینکه پسر فاطمه زهرا (سلام الله علیها) یاری کنن که انتقام خون مادر مظلومه خودشون ،امام حسین (علیه السلام)و دیگر مظلومانی که به سبب ظلم و ستم که بر آنان روا شده بگیرن و دیگر ..
دوستان من از همگیتان خواهش میکنم به این نکته دقت کنید:

با توجه به روایتی که در بالا خدمتتون عرض کردم وقتی که وحدت تجمع اون هم وحدت اسلامی هر جایی صورت میگیره شیطان لعین رجیم تمام سعی و تلاش خودشو انجام میده که وحدت را از بین ببره ، چون اگر دعای شما خوبان مستجاب بشه خانه شیطان خراب و عمرش به دست پربرکت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)به پایان میرسه .
پس از همگیتان عاجزانه خواهشمندم و تقاضا دارم که این هدف بزرگ که ظهور و فرج مولایمان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست .
گردان های بیـــــــــداری اندیشـــــه + خلاصه ....

پاتوق گردان های بیداری اندیشه.
لحظه و دقیقه ای ازش غافل نشیم و نگذریم که شیطان لعین موفق بشه و این وحدت از بین بره.
یا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میدونم که خودت ناظر و صاحب اختیار ما هستی برایمان وقت نمازشبت دعا کن که این وحدتی که بینمون شکل گرفته از بین نره و توی هدفمون آمادگی برای ظهور و فرجت هست به لطف حق تعالی و دعا خودتون موفق بشیم.[/b]
یا وَصِىَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّهَ

یادگار شایسته و حجت

اَیُّهَا الْقاَّئِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ یَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ یا

واى امام قائم منتظر مهدى اى فرزند رسول خدا اى

حُجَّهَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ یا سَیِّدَنا وَمَوْلینا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا

حجت خدا بر خلق اى آقا و سرور ما ما رو آوردیم و شفیع گرفتیم

وَتَوَسَّلْنا بِکَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناکَ بَیْنَ یَدَىْ حاجاتِنا یا وَجیهاً عِنْدَ اللّهِ

و توسل جستیم بوسیله تو بدرگاه خدا و تو را پیش روى حاجتهاى خویش قرار دادیم اى آبرومند نزد خدا

اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ

شفاعت کن براى ما پیش خدا.
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏
وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ
أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً کَثِيراً.
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام)
و با من آن کن که لایق حضرت توست .
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، میلاد.م ، saloomeh ، وحید110 ، seiied ، میثاق ، هدایت شده ، فاطمه خانم ، یا صاحب الزمان ، سید ابراهیم ، علی 110 ، Agha sayyed ، عدالت ، حقیر ، mhvvhm ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، N.Mahdavian ، مسافر ، هدهد ، فدک زهرا ، only_y2d ، نسیم ، 872325 ، حلما ، meshkat ، MohammadSadra ، mohammad reza ، yamin ، خادمة الزهرا ، Tolou ، AMINI ، taleb ، Farzaneh ، m.hossein ، hajiali.m ، F_R ، جوینده حق ، netlog36 ، fatemeh m ، omidman ، fazel ، سرباز منتظر ، fiftynine ، fafa*

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۷, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان

وضعیت
قرمز اول:

دو سه روز بیشتر تا اتمام ماه رجب نمانده...!!!!!

اگه مثل من از این ماه خیلی استفاده نکردید، همین چند روز هم غنیمتی است...
التماس دعای بسیار
در پناه حق

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، taleb ، فدک زهرا ، یا ثارالله ، ساقی ، سید ابراهیم ، fazel ، Farzaneh ، علی 110 ، جوینده حق ، fafa*
۴:۳۳, ۱۵/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۴:۴۱ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام علیکم

سالها پشت سر هم گذشت و تازه پارسال بود به معنی واقعی فهمیدم

مظلوم یعنی:
امام علی (ع )،فاطمه زهرا(سلام الله علیها)و امام حسن (ع ) که جلوی چشمش به مادر بزرگوارش بیحرمتی کردن و ..مظلوم یعنی امام حسین (علیه السلام)و اهلبیتش صلوات الله علیه اجمعین ،

اما از اونها مظلومتر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)پسر فاطمه زهرا (سلام الله علیها)هست ,
که به خاطر کارهای ما که ادعای شیعه بودن داریم ۱۱۳۸ سال پشت پرده غیبت هستن .امام زمان از کفرش ،مسیحیش یا یهودیش و... انتظار نداره از من و شما شیعیان انتظار داره که کارها و اعمالمون را اصلاح میکنیم .

اما دلم خوش بود امام زمانی هستم همیشه با خودم فکر میکردم اگر آدم دعای عهد ،دعای فرج و ندبه و ...بخونه میشه جزئی از منتظران آقا شد که تا چند وقت پیش که با خودم حساب کتاب کردم دیدم فقط محب آقا بودم .
منتظر واقعی آقا حجت ابن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف)هستن که ما کی واقعا برمیگردیم به سمت اینکه جزئ پیروان و یاران ایشون باشیم .((من به شخصه دارم به خودم میگم وبرای خودم تعهد ایجاد میکنم))

به قول علی آقا که خیلی قشنگ میگه خفته را خفته کی کند بیدار! وضعیت قرمز
باید به معنی واقعی این حدیث پی ببریم که چرا برای کسی که منتظر فرج و ظهور آقا هاست انقدر ثواب و پاداش ذکر شده ؛

امام صادق عليه السلام فرمود:
«هر کس از شما، در حال انتظار ظهور حاکميّت خدا درگذرد، مانند کسي است که در خدمت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد و در خيمه ي او... نه بلکه مانند کسي است که در رکاب قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بجنگد، نه به خدا سوگند، بلکه مانند کسي است که در رکاب پيامبر صلي الله عليه و آله و سلّم شهيد شده باشد».

(«بحارالانوار»، ج 52، ص 126)
انشاالله دوستان با لطف حضرت حق و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به هم کمک کنیم هر چه بهتر یک منتظر واقعی باشیم .

فردا نیمه شعبان روز تولد آقامون هست و من تازه بعد این همه وقت تازه شاهراه اصلی را پیدا کردم
وتو این مسیرامدم که منتظر واقعی یعنی چی ؟
Confused
بهترین عمل انتظار فرج است یعنی ...
دوستان گرامی صلوات
برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموش نشه

صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ

وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام)

و با من آن کن که لایق حضرت توست .

و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، Farzaneh ، Tolou ، fazel ، فاطمه خانم ، علی 110 ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، جوینده حق
۱۹:۰۷, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم رب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام علیکم

"باید به انتظارنشینیم"باید به انتظار بایستیم."
*

"به انتظار نايستيم!"به انتظار بيانديشيم."
*

"او خواهد آمد"ما به خودمان بیاییم!"
[تصویر: Sahme_Shoma1.gif]

صلوات
برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموش نشه

"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."

و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، فدک زهرا ، fazel ، Agha sayyed ، سید ابراهیم ، جوینده حق
۱۹:۲۳, ۱۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام علیکم
[تصویر: 401483_416895148373960_723209337_n.jpg]

"صلوات "
برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموشمان نشود .

و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا
۸:۰۲, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام علیکم

وضعيت قرمز يعنى چى؟
يعنى اينكه ادعاى منتظر بودن دارم ولى به خواب غفلت فرو برم ؛

فراموش كنم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)چشم اميدش:
به أمثال من روسياهه سراپا تقصير ،غرق در غفلت....هر چى بگم كم گفتم.

الهى العفو.
خدايا بحق خود اقا وصاحبمان ما را از منتظران واقعى پسر فاطمه زهرا(سلام الله علیها)قرار بده.

"صلوات"
برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموشمان نشود .[/b]

و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج بحق زينب كبرىٰ(سلام الله علیها)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، سید ابراهیم ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]