|
مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
|
|
۲۲:۵۹, ۱۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
البته بنده ندیدم همین الان توی نظرات یه سایت مذهبی دیدم که مثل اینکه در اسلامشهر دیده شده نظر هم ربوط به 5 دقیقه قبل هست
22:53 الان یه پدیده ای در آسمون شهرمون دیدم یه شیی مثل یه پروزکتور که خیلی نور داشت در سمت شمال غربی آسمان داشت نور میداد، به یکباره یه چیزی شبیه موشک از طرف فضا خورد بهش از طرفی که نور نداشت به حالت چرخشی شروع کرد به انفجار و دود سفید بزرگی حاصل شد و این دود بعد از 10 دقیقه محو شد اگه دوستان خبر جدیدی در این مورد دارن و یا خودشون دیدن اینجا بگن |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۱۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۷ توسط آوای انتظار.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام، ما هم این پدیده رو حوالی یافت آباد تهران از تو ماشین دیدیم. البته چیزی شبیه به موشک ندیدیم. اما به طرز عجیبی چرخید و محو شد. فکر نمی کنم که محو شدنش ۱۰ دقیقه طول کشیده باشه. ۲ یا ۳ دقیقه طول کشید. بزرگ شد و کم کم محو شد.
اگه می شه آدرس اون فرومی که این مطلبو توش خوندید اینجا قرار بدهید. |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عکسی فیلمی چیزی نتونستید بگیرید ؟
|
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۷)alitalebi نوشته است: عکسی فیلمی چیزی نتونستید بگیرید ؟ [align=CENTER SIZCACHE=0 SIZSET=13] [/align] [align=RIGHT]امشب یعنی پنج شنبه شب مصادف با ۱۸ خرداد ۱۳۹۱ در ساعت حدود ۱۰:۱۵ دقیقه در آسمان ایران به خصوص خراسان رضوی پدیده عجیبی در آسمان دیده شد که هنوز اخبار تکمیلی مربوط به اینکه آیا این پدیده به صورت طبیعی بود و یا اینکه انسان در آن دست داشته به دست ما نرسیده است…
اخبار تکمیلی در همین قسمت پیوست خواهد شدچون وبسایت فان فار اولین وبسایتی هست که این خبر را منتشر میکند برای همین هنوز هیچ خبرگزاری رسمی خبر را تایید و قرار نداده است اما احتمالاتی که بنده به عنوان نویسنده این مطلب میتوانم داشته باشم دو احتمال است ۱-انفجار جت٬هواپیما یا هر وسیله که میتواند در هوا پرواز کند ۲-احتمال دوم که ممکن است ۱۰۰ درصد باشد این است که ممکن است این انفجار بر اثر برخورد یا متلاشی شدن سنگ یا سنگ های آسمانی باشد ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ من اهل شهرستان گناباد از توابع خراسان رضوی میباشم و ابتدا فکر میکردم این پدیده فقط در آسمان شهر ما دیده شده اما یکی از دوستان در کامنت ها گفته بود که در آسمان مهرشهر کرج هم مشاهده شده است این پدیده نتیجه گیری این است که این توده دود در کل کشور یا قسمت اعظم آن دیده شده است منبع روی عکس درج شده |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده هم این پدیده رو امشب حوالی ساعت 10:30 در آسمان شهرمون طرفهای محله یکه دکان تبریز دیدم ، نور عجیب و یه چیز دود مانندی بود ، شبیه یک انفجار که رفته رفته محو شد..!! |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان ارم پپسی بود که تو اسمون پخش شد.
بزارین مفصل براتون تعریف کنم دیروز عصر همراه با خانواده تو باغ خانوادگی مون که یه کلبه داریم پشت بومش نشسته بودیم و هوا تاریک بود و داشتیم چایی میخوردیم.تو آسمون یه نور سفید رنگی رو دیدم، مامانم گفت اون هواپیما هست ،بابام گفت نه هواپیما چشمک میزنه و اون ماهواره هست خلاصه من و داداشم اون نور رو تعقیب کردیم تا اینکه مسافتی رو رفت و پشت کوها دیگه محو شد.امروز هم که تو همون باغ بودیم و دور اتیش جمع شده بودیم همون نوری رو که دیشب دیده بودیم از همون جا پشت کوهها بلند شد و به حالت موج گونه و دایره ای شروع به چرخیدن کرد سپس اولش شکل سر نوشابه رو مثل نور تو هوا پرتاب کرد .سر نوشابه رفته رفته به دایره بزرگتر تبدیل شد و محو شد سپس قسمت پشت سر نوشابه و بدنه اون تشکیل شد که ارم پپسی هم در وسطش بود. شاید با جزئیات نتونستم توصیفش کنم. نکته بسیار حائز اهمیت اینه که چطور چیزی شبیه بشقاب پرنده وارد اسمون ایران میشه و پشت کوهها مستقر شده و امروز اون ارم رو پخش میکنه ولی هیچ مسولی متوجه ورود این چیز عجیب نمیشه؟ چطور مسولان امنیتی امنیت کشور رو تضمین می کنند،من تا حالا که به این قدرت نمایی های امریکا ایمان نداشتم،به نفوذ و تکنولوژی اون ایمان اوردم.باور کنین اگه امریکا سربازاش رو هم تو ایران پیاده میکرد باز هم هیچ کس چیزی نمی تونست بفهمه؟ عجب تکنولوژی پیشرفته ای بود؟ فکر نکنم پدیده ای به این زیبایی دیگه تکرار بشه!!!!!!!!!!!!!!! مسولان نظام که دم از موشک و ماهواره میزنن پس چطور ورود این پدیده رو نفهمیدن که طبق دیده ها و مشاهدت خود من اون نور سفید رنگ که دیروز وارد اسمان شد و امروز اون ارم رو پخش کرد میتونن کلی تجهیزات نظامیشون و سربازاشون رو تو خاک ایران پیاده کنن و هیچ کس نفهمه.یکم به هوش باشین. از شهر مرند-آذربایجان شرقی |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اون دوستانی که میگن انفجار جت بوده نه داداش این پدیده که من تعریف کردم تو منطقه شما واضح دیده نشده چون اون طوری که گفتم اون نور سفید رنگ دیروز طرف های شهر ما رفت پشت کوه و اامشب هم از همون جا بیرون اومد.
|
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آقای seyed فکر نکنم همچین چیزی که میگید درست باشه چون اگر این پدیده در چندین شهر دیده شده باشه باید با ارتفاع خیلی زیاد از سطح زمین باشه.
|
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
می خواستیم عکس بگیریم اما محو شود. تقریبا این بود:
![]() بعد از دقایقی هم به این شکل چرخید: ![]() همین طور که بزرگتر می شد کم رنگ تر می شد تا این که کاملا محو شد. شبیه به مه. |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
شبیه این عکس بود؟
اگر آره این بیشتر شبیه انفجارات فرا جوی یعنی خارج از کره زمینه |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: aseman1.jpg]](http://www.funfar.ir/wp-content/uploads/2012/06/aseman1.jpg)

![[تصویر: hz8kts0oxq1oz7k16i6.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/hz8kts0oxq1oz7k16i6.jpg)
![[تصویر: 5se1b0j3q0227dyxxywk.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/5se1b0j3q0227dyxxywk.jpg)