کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
۲۲:۵۹, ۱۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
البته بنده ندیدم همین الان توی نظرات یه سایت مذهبی دیدم که مثل اینکه در اسلامشهر دیده شده نظر هم ربوط به 5 دقیقه قبل هست
22:53

الان یه پدیده ای در آسمون شهرمون دیدم
یه شیی مثل یه پروزکتور که خیلی نور داشت در سمت شمال غربی آسمان داشت نور میداد، به یکباره یه چیزی شبیه موشک از طرف فضا خورد بهش
از طرفی که نور نداشت به حالت چرخشی شروع کرد به انفجار و دود سفید بزرگی حاصل شد و این دود بعد از 10 دقیقه محو شد

اگه دوستان خبر جدیدی در این مورد دارن و یا خودشون دیدن اینجا بگن

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوای انتظار ، جویای حقیقت ، mhvvhm ، Ramin_Ghn ، مجید121 ، N.Mahdavian ، Havbb 110 ، حلما ، yaali1247 ، حسن.س. ، نگار ، vahrakan ، Dragonborn ، فانوس *7* ، kohnavard ، جبریل ، ema1392 ، هادی بهمنی ، هدایت شده ، m.hossein ، mahdi14 ، انتخاب ، hesam110 ، MohammadMeraj ، ali0077
۲۳:۰۲, ۱۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۷ توسط آوای انتظار.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام، ما هم این پدیده رو حوالی یافت آباد تهران از تو ماشین دیدیم. البته چیزی شبیه به موشک ندیدیم. اما به طرز عجیبی چرخید و محو شد. فکر نمی کنم که محو شدنش ۱۰ دقیقه طول کشیده باشه. ۲ یا ۳ دقیقه طول کشید. بزرگ شد و کم کم محو شد.

اگه می شه آدرس اون فرومی که این مطلبو توش خوندید اینجا قرار بدهید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، جویای حقیقت ، mhvvhm ، مجید121 ، فانوس *7* ، جبریل ، دونده آزاد ، هدایت شده ، hesam110 ، ali0077
۲۳:۱۷, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3

عکسی فیلمی چیزی نتونستید بگیرید ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، mhvvhm ، شهرام ، هدایت شده ، hesam110 ، ali0077
۲۳:۲۰, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۷)alitalebi نوشته است:  عکسی فیلمی چیزی نتونستید بگیرید ؟

[align=CENTER SIZCACHE=0 SIZSET=13][تصویر: aseman1.jpg][/align]
[align=RIGHT]امشب یعنی پنج شنبه شب مصادف با ۱۸ خرداد ۱۳۹۱ در ساعت حدود ۱۰:۱۵ دقیقه در آسمان ایران به خصوص خراسان رضوی پدیده عجیبی در آسمان دیده شد که هنوز اخبار تکمیلی مربوط به اینکه آیا این پدیده به صورت طبیعی بود و یا اینکه انسان در آن دست داشته به دست ما نرسیده است…

اخبار تکمیلی در همین قسمت پیوست خواهد شد
چون وبسایت فان فار اولین وبسایتی هست که این خبر را منتشر میکند برای همین هنوز هیچ خبرگزاری رسمی خبر را تایید و قرار نداده است اما احتمالاتی که بنده به عنوان نویسنده این مطلب میتوانم داشته باشم دو احتمال است
۱-انفجار جت٬هواپیما یا هر وسیله که میتواند در هوا پرواز کند
۲-احتمال دوم که ممکن است ۱۰۰ درصد باشد این است که ممکن است این انفجار بر اثر برخورد یا متلاشی شدن سنگ یا سنگ های آسمانی باشد
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من اهل شهرستان گناباد از توابع خراسان رضوی میباشم و ابتدا فکر میکردم این پدیده فقط در آسمان شهر ما دیده شده اما یکی از دوستان در کامنت ها گفته بود که در آسمان مهرشهر کرج هم مشاهده شده است این پدیده
نتیجه گیری این است که این توده دود در کل کشور یا قسمت اعظم آن دیده شده است

منبع روی عکس درج شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، vahrakan ، kohnavard ، هدایت شده ، m.hossein ، Behnam-Az ، hesam110
۲۳:۳۱, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام

بنده هم این پدیده رو امشب حوالی ساعت 10:30 در آسمان شهرمون طرفهای محله یکه دکان تبریز دیدم ، نور عجیب و یه چیز دود مانندی بود ، شبیه یک انفجار که رفته رفته محو شد..!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، N.Mahdavian ، شهرام ، mhvvhm ، kohnavard ، هدایت شده ، hesam110 ، ali0077
۲۳:۳۲, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
دوستان ارم پپسی بود که تو اسمون پخش شد.
بزارین مفصل براتون تعریف کنم دیروز عصر همراه با خانواده تو باغ خانوادگی مون که یه کلبه داریم پشت بومش نشسته بودیم و هوا تاریک بود و داشتیم چایی میخوردیم.تو آسمون یه نور سفید رنگی رو دیدم، مامانم گفت اون هواپیما هست ،بابام گفت نه هواپیما چشمک میزنه و اون ماهواره هست خلاصه من و داداشم اون نور رو تعقیب کردیم تا اینکه مسافتی رو رفت و پشت کوها دیگه محو شد.امروز هم که تو همون باغ بودیم و دور اتیش جمع شده بودیم همون نوری رو که دیشب دیده بودیم از همون جا پشت کوهها بلند شد و به حالت موج گونه و دایره ای شروع به چرخیدن کرد سپس اولش شکل سر نوشابه رو مثل نور تو هوا پرتاب کرد .سر نوشابه رفته رفته به دایره بزرگتر تبدیل شد و محو شد سپس قسمت پشت سر نوشابه و بدنه اون تشکیل شد که ارم پپسی هم در وسطش بود.

شاید با جزئیات نتونستم توصیفش کنم.

نکته بسیار حائز اهمیت اینه که چطور چیزی شبیه بشقاب پرنده وارد اسمون ایران میشه و پشت کوهها مستقر شده و امروز اون ارم رو پخش میکنه ولی هیچ مسولی متوجه ورود این چیز عجیب نمیشه؟
چطور مسولان امنیتی امنیت کشور رو تضمین می کنند،من تا حالا که به این قدرت نمایی های امریکا ایمان نداشتم،به نفوذ و تکنولوژی اون ایمان اوردم.باور کنین اگه امریکا سربازاش رو هم تو ایران پیاده میکرد باز هم هیچ کس چیزی نمی تونست بفهمه؟

عجب تکنولوژی پیشرفته ای بود؟ فکر نکنم پدیده ای به این زیبایی دیگه تکرار بشه!!!!!!!!!!!!!!!

مسولان نظام که دم از موشک و ماهواره میزنن پس چطور ورود این پدیده رو نفهمیدن که طبق دیده ها و مشاهدت خود من اون نور سفید رنگ که دیروز وارد اسمان شد و امروز اون ارم رو پخش کرد میتونن کلی تجهیزات نظامیشون و سربازاشون رو تو خاک ایران پیاده کنن و هیچ کس نفهمه.یکم به هوش باشین.
از شهر مرند-آذربایجان شرقی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، جبریل ، هدایت شده ، hesam110
۲۳:۳۶, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
اون دوستانی که میگن انفجار جت بوده نه داداش این پدیده که من تعریف کردم تو منطقه شما واضح دیده نشده چون اون طوری که گفتم اون نور سفید رنگ دیروز طرف های شهر ما رفت پشت کوه و اامشب هم از همون جا بیرون اومد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، هدایت شده
۲۳:۴۰, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8

آقای seyed فکر نکنم همچین چیزی که میگید درست باشه چون اگر این پدیده در چندین شهر دیده شده باشه باید با ارتفاع خیلی زیاد از سطح زمین باشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، جبریل ، هدایت شده ، m.hossein
۲۳:۴۲, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
می خواستیم عکس بگیریم اما محو شود. تقریبا این بود:

[تصویر: hz8kts0oxq1oz7k16i6.jpg]

بعد از دقایقی هم به این شکل چرخید:

[تصویر: 5se1b0j3q0227dyxxywk.jpg]

همین طور که بزرگتر می شد کم رنگ تر می شد تا این که کاملا محو شد. شبیه به مه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، mhvvhm ، Abasaleh ، دونده آزاد ، هدایت شده ، taban ، m.hossein
۲۳:۴۴, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
شبیه این عکس بود؟
[تصویر: 2010-04-19_11.15.19_053.jpg]

اگر آره
این بیشتر شبیه انفجارات فرا جوی یعنی خارج از کره زمینه

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، وحید110 ، Havbb 110 ، خادمة الزهرا ، mhvvhm ، أین المنتظر ، هدایت شده ، m.hossein ، mahdi14 ، Amir ، حضرت عشق
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا