|
شما را چه میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
۱۸:۳۷, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۹:۲۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کلام اول خدا با ما:
يَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا وَ يُرْبِي الصَّدَقاتِ وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ كُلَّ كَفَّارٍ أَثيمٍ ...(276-بقره) خداوند، ربا را نابود مىكند و صدقات را افزايش مىدهد! ... (276) خدا میگه : بابا جون به جای وام ربوی که آخرش هم نابودش میکنم صدقه بدید که صدقات شما رو من افزایش میدم... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
کلام دوم خدا با ما: وَمَا تُنْفِقُوا مِنْ خَيْرٍ يُوَفَّ (بقره -272)
و هر مالى را كه (برای رضای خدا) انفاق كنيد به طور كامل به شما داده خواهد شد(272) خدا میگه: اصلاً نگران نباشید، من که خدا هستم تضمین میکنم که صدقه در راه من و برای رضای من بدید به طور کامل براتون بر میگردونم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . کلام سوم خدا با ما:
مَثَلُ الَّذينَ يُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ في سَبيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنابِلَ في كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ وَ اللَّهُ يُضاعِفُ لِمَنْ يَشاءُ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَليمٌ (261-بقره) كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مىكنند، همانند بذرى هستند كه هفت خوشه بروياند كه در هر خوشه، يكصد دانه باشد و خداوند آن را براى هر كس بخواهد (و شايستگى داشته باشد)، دو يا چند برابر مىكند و خدا (از نظر قدرت و رحمت،) وسيع، و (به همه چيز) داناست. (261) اینجا دیگه خدا داره میگه: بابا جون نه تنها صدقه رو کامل بهتون برمیگردونم بلکه اگه با نیت خالص و از مال حلال در راه درستش بدید یکی رو میکنم هفت تا بعد میکنم هفتصدتا بعد میکنم 1400 برابر بعد اگه خیلی خالص باشه بیش از 1400 برابر هم بهتون برمیگردونم (حتی توی همین دنیا) . . . . . . . . . . . . . . . سخن چهارم خدا با ما: وَمَا لَكُمْ أَلا تُنْفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ ...( حدید 10) و شما را چه شده كه در راه خدا انفاق نمىكنيد ...(10 اینجا دیگه خدا میگه: باباجون به جای چسبیدن به مال شبه ناک ربوی که من نابودشم میکنم صدقه و انفاق بدید که من نه تنها کامل بهتون بر میگردونم بلکه بیش از 1400 برابر هم بهتون بر میگردونم . . ببخشیدا خودمونیش میشه : پس چی کارتون کنم دیگه برای خودتون فایده داره بیچاره ها پس چرا در راه خدا انفاق نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۲۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۱:۴۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . اما در مورد انواع انفاق: . 1- انفاق واجب: مانند زكات، خمس، كفّارات، فديه و نفقه . . 2- انفاق مستحبّ: مانند كمك به مستمندان، يتيمان و هديه به دوستان. . 3- انفاق مباح: مانند انفاق به ديگران براى توسعه زندگى. زيرا انفاق براى رفع فقر، واجب يا مستحبّ است. . 4- انفاق مكروه: مانند انفاق به ديگران با وجود مستحقّ در خويشاوندان. . 5- انفاق حرام: مانند انفاق با مال غصبى يا در راه گناه. . . . پی نوشت: . رعایت اولویت در انفاق: . يَسْئَلُونَكَ مَاذَا يُنْفِقُونَ قُلْ مَا أَنْفَقْتُمْ مِّنْ خَيْرٍ فَلِلْوَالِدَيْنِ وَ الْأَقْرَبِينَ وَالْيَتَمَى وَالْمَسَكِينِ وَابْنِ الْسَّبِيلِ وَمَاتَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ (بقره . 215) از تو مىپرسند چه چيز انفاق كنند؟ بگو: هر مالى كه (مىخواهيد) انفاق كنيد، براى پدر و مادر و نزديكان و يتيمان و مستمندان و در راه ماندگان باشد. و (بدانيد) هر كار خيرى كه انجام دهيد، همانا خداوند به آن آگاه است. . . . |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ يَبْخَلُونَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّـهُ مِن فَضْلِهِ هُوَ خَيْرًا لَّهُم ۖ بَلْ هُوَ شَرٌّ لَّهُمْ ۖ سَيُطَوَّقُونَ مَا بَخِلُوا بِهِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۗ وَلِلَّـهِ مِيرَاثُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۗ وَاللَّـهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِير
کسانی که بخل میورزند، و آنچه را خدا از فضل خویش به آنان داده، انفاق نمیکنند، گمان نکنند این کار به سود آنها است؛ بلکه برای آنها شر است؛ بزودی در روز قیامت، آنچه را نسبت به آن بخل ورزیدند، همانند طوقی به گردنشان میافکنند. و میراث آسمانها و زمین، از آن خداست؛ و خداوند، از آنچه انجام میدهید، آگاه است. آل عمران آیه 180 |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۳, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۷)علی 110 نوشته است:اینجا من یه سوالی دارم،موضوع «چراغی که به خانه رواست،به مسجد حرام است» چی میشه پس؟آیا رواست که هر چقدر که داریم رو صدقه بدیم به این پشتوانه که خدا بهمون برمیگردونه؟؟؟
|
|||
|
|
۰:۴۶, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:«چراغی که به خانه رواست،به مسجد حرام است» این یه ضرب المثله و هیچ ارزش علمی و اعتقادی نداره ار امام صادق (علیه السلام) سوال میکنن در مورد انفاق ایشون مشتی خاک رو توی دست مبارک میگیرن . میفرمایند نه طوری ببندید که نریزه نه طوری باز کنید که همش بریزه |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۲ ۰:۲۳)Tishtar نوشته است: اینجا من یه سوالی دارم،موضوع «چراغی که به خانه رواست،به مسجد حرام است» چی میشه پس؟آیا رواست که هر چقدر که داریم رو صدقه بدیم به این پشتوانه که خدا بهمون برمیگردونه؟؟؟لطفاً کامل بخوانید هر چند قبلاً پاسخ داده ایم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36...ml#pid4385 مجدد پاسخ را تقدیم می کنم لَيْسَ الْبِرَّ أَنْ تُوَلُّوا وُجُوهَكُمْ قِبَلَ الْمَشْرِقِ وَ الْمَغْرِبِ وَ لكِنَّ الْبِرَّ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ وَ الْمَلائِكَةِ وَ الْكِتابِ وَ النَّبِيِّينَ وَ آتَى الْمالَ عَلى حُبِّهِ ذَوِي الْقُرْبى وَ الْيَتامى وَ الْمَساكينَ وَ ابْنَ السَّبيلِ وَ السَّائِلينَ وَ فِي الرِّقابِ وَ أَقامَ الصَّلاةَ وَ آتَى الزَّكاةَ وَ الْمُوفُونَ بِعَهْدِهِمْ إِذا عاهَدُوا وَ الصَّابِرينَ فِي الْبَأْساءِ وَ الضَّرَّاءِ وَ حينَ الْبَأْسِ أُولئِكَ الَّذينَ صَدَقُوا وَ أُولئِكَ هُمُ الْمُتَّقُونَ (177- بقره) نيكى، (تنها) اين نيست كه (به هنگام نماز،) روىِ خود را به سوى مشرق و (يا) مغرب كنيد (و تمام گفتگوى شما، در باره قبله و تغيير آن باشد و همه وقت خود را مصروف آن سازيد) بلكه نيكى (و نيكوكار) كسى است كه به خدا، و روز رستاخيز، و فرشتگان، و كتاب (آسمانى)، و پيامبران، ايمان آورده و مال (خود) را، با همه علاقهاى كه به آن دارد، به خويشاوندان و يتيمان و مسكينان و واماندگان در راه و سائلان و بردگان،انفاق مىكند نماز را برپا مىدارد و زكات را مىپردازد و (همچنين) كسانى كه به عهد و پیمان خود وفا مىكنند و در برابر محروميتها و بيماريها و در ميدان جنگ، صبر و استقامت به خرج مىدهند اينها كسانى هستند كه راست مىگويند و (گفتارشان با اعتقادشان هماهنگ است) و اينها هستند پرهيزكاران! (177) یکی از بزرگترین درسهایی که من گرفتم در این آیه اینه که برای انفاق، خداوند یک اولویت بندی بسیار دقیق و حسابشده تعیین کرده. یعنی چی؟ یعنی مستحب است شدیداً قبل از هر چیز ما به خویشاوندان مستحق خود انفاق کنیم و تا سایرین و تا مستحقی در بین خویشان ما هست چندان جایز نیست که اون رو به دیگری بدیم چه را که حق بیشتری برگردن ما هست نسبت به خویشانمان تا دیگران! در آیه دیگه ای در همین سوره بقره باز این خویشان رو هم اولویت بندی میکنه: يَسْئَلُونَكَ ما ذا يُنْفِقُونَ قُلْ ما أَنْفَقْتُمْ مِنْ خَيْرٍ فَلِلْوالِدَيْنِ وَ الْأَقْرَبينَ وَ الْيَتامى وَ الْمَساكينِ وَ ابْنِ السَّبيلِ وَ ما تَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَليمٌ (215) از تو سؤال مىكنند چه چيز انفاق كنند؟ بگو: «هر خير و نيكى (و سرمايه سودمند مادى و معنوى) كه انفاق مىكنيد، بايد براىپدر و مادر و نزديكان و يتيمان و مستمندان و درماندگان در راه باشد.» و هر كار خيرى كه انجام دهيد، خداوند از آن آگاه است. (لازم نيست تظاهر كنيد، او مىداند). (215) همونطور که مشاهده میکنید اینجا پدر و مادر رو بر هر خویشاوند و هر شخصی مقدم دونسته! یعنی خدا میگه اگه پدر و مادرتون مستحق بودن باید به اونها انفاق کنید نه کس دیگه چون بیش از هر کس بر گردن ما حق دارند!!!! و بعد از پدر و مادر و خویشاوندان نوبت میرسه به یتیمان که خداوند بی اندازه نسبت به ایتام حساس است و ما احادیث حیرت انگیزی از ثواب رسیدگی به ایتام و عقاب و عذاب حقیقتاً وحشتناکی برای خیانت در مال و حق یتیم داریم، بعد از ایتام نوبت میرسه به مساکین، یه توضیح مهم در مورد مسکین بدم: ببینید مسکین به فقیری میگن که اظهار گدایی نمیکنه و عزت خودش رو حفظ میکنه بعلاوه مسکین از فقیر بد حال تر است اما شما میدونی فقیر و محتاج است!!!!!!!!! بعد از مساکین نوبت میرسه به در راه ماندگان و نکته ی بسیار جالب اینه که در آخرین مراحل نوبت میرسه به سائل یا همون گدای خودمون که در بسیاری از مواقع اولین نفر دربین این گروه دریافت کنندگان انفاقند و در نهایت هم نوبت میرسه به بردگان و شاید به نوعی زندانیان امروز البته در روایات استثنا ها ای هم داریم به طور مثال شخصی که گرسنگی ممکن است به ایمانش صدمه جدی بزنه در حالی که همین گرسنگی برای زن و فرزندمان بی ایمانی به همراه نداره اینجا باید اون گرسنه رو اولویت دادولی به هر حال روند عمومی انفاق به همین شکل است که در قرآن اومده. |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۲ ۰:۲۳)Tishtar نوشته است: اینجا من یه سوالی دارم،موضوع «چراغی که به خانه رواست،به مسجد حرام است» چی میشه پس؟آیا رواست که هر چقدر که داریم رو صدقه بدیم به این پشتوانه که خدا بهمون برمیگردونه؟؟؟ البته در قران نوشته شده در انفاق اعتدال نگه دارید یعنی درست نیست کل سرمایتو به هوای اینکه خدا بر میگردونه انفاق کنی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |