|
زنان محجبه نیز می توانند با حجاب برقصند(TV Persia one)
|
|
۲۱:۱۲, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان مدتی است که یکی از شبکه های ماهواره ای با هدف انتخاب بهترین رقاص به برگزاری مسابقات رقص کمر همت گماشته و بسیاری از ایرانیان،چه داخل ایران و چه خارج از ایران را به این مراسم می کشاند.پسر و دختر و زن و مرد و کودک هم تفاوتی ندارد و هر یک با تحمل هزینه ی فراوان سعی در شرکت در این مسابقه می نمایند. در برنامه ای هم که در سمت خدا برگذار شد جناب ماندگاری نیز با بصیرت و ظرافت به این موضوع البته به طور غیر مستقیم اشاره نمود و با این عبارت که «همه باید در دنس الهی شرکت کنیم» تلنگری به جوانان زد. در صحنه ای از این مسابقه یکی از رقاصان که تقریبا پوشیده بود به هنر نمایی می پرداخت که داور مسابقه (خردادیان) از او پرسید که چرا انقدر پوشیده هستی؟؟ این خانوم نیز پاسخ داد: من به این علت پوشیده هستم که به خانم های با حجاب بگویم که شما نیز می توانید با حجاب برقصید. در پخش و تولید این گونه مسابقات مسلما شیطنتهایی در میان است که نمی توان از آن غافل بود.خطر این موضوع نیز برای خانواده هایی که دارای ماهواره هستند به مراتب بیشتر خواهد بود.نمونه دیگر مسابقه خوانندگی است. این مسابقات سعی در سوق دادن جوانهای ایرنی به این سمت دارد.حال چند سوال پیش میاید: 1.چگونه می شود که یک مرد به مرحله ای برسد که ناموس خویش را در معرض چشمان نا پاک قرار دهد نه تنها برایش مهم نباشد که حتی به این موضوع افتخار نیز کند.؟ 2.هدف از ایجاد چنین شبکه هایی چیست و چرا فقط ایرانی ها می توانند در آن شرکت کنند؟ 3.چگونه است که بسیاری از ایرانیان برای تفریح و خوشگذرانی به این مسائل گرایش پیدا می کنند اما برای امور معنوی خویش هیچ هزینه ای را تقبل نمی کنند؟ از دوستان تقاضا دارم که نظرات خویش را در این مورد بیان کنند تا شیطنت و مضراتی که این نوع برنامه ها ایجاد می کند برای همه آشکار شود. تصاویری از این خانوم رقصنده با حجاب ![]() در صورت صلاح دیدِ مدیران و ناظران تصویر حذف شود ( عکس حذف شد! ) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۵۴, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ببین درست پسندعزیز!!
نیستی با نوجونونا مخصوصا دختر بچه ها !! فقط اینو بدون که دوستاشون تو مدرسه دارن و میان تعریف می کنن!! الان دوره بدی شده و وسائل ارتباطی به راحتی میتونه در دسترس همه قرار بگیره هر چه بچه ها آگاه تر باشن مخصوصا تو دوره نوجوونی به نفعشونه ! الان خرید خط تلفن و گوشی دست دوم از یک کیلو گوشت کمتره !! اگه اینترنتو تو خونه محدود کنی و اجازه ندی بچت بره .تو مدرسه می ره و خارج از کنترل شما !!اگه اجازه ندی موبایل بخره و بهش آگاهی ندی یواشکی پول می ده به دوستش تو مدرسه و میگه برام بخر !! مگر اینکه خودت هم استفاده نکنی مثلا در مورد ماهواره ما خودمون استفاده نمی کنیم و نداریم بچه ها هم استفاده نمیکنن ولی من بهشون آگاهی میدم جون خونه دوستاشون و بعضی فامیلها هست!! تعین مرز حیا و بی حیایی هم به دست خودمونه انسان وقتی در برابر پدیده ای منفعل قرار بگیره اونو می پذیره و درونی میکنه!! ولی اگه این روحیه رو داشته باشه که نقدش کنه و منفعل نباشه ، به راحتی نمی پذیره و حتی دفعش میکنه!! مثل این که غذای خوشمزهای ببینه ولی بدونه سم توش ریختن!!! |
|||
|
|
۱:۴۱, ۲۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۱ ۱:۴۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۱ ۷:۵۴)zahra11 نوشته است: نیستی با نوجونونا مخصوصا دختر بچه ها !!خانم محترم، هستم بینشان. حتماً من منظورم را بد توضیح دادهام. ببینید، فقط میگویم این قبیل قضایا کثافت کاری است، و کسی که داخلشان باشد علاقه به آلودگی و گناه دارد، قلبش زنگار گرفتهاست. او را بدون اینکه چشمش به نور باز شود، نمیشود با دلیل منطقی قانع کرد. تا زمانی که با گناه خود را از لطف خدا دور میکند، خداوند هدایتش نمیکند. فقط باید یک تذکر داد، و بعد مراقب خود بود. قرآن کریم - سوره مائده - آیه 105 : ای کسانی که ایمان آوردهاید به خودتان بپردازید. هرگاه شما هدایت یافتید آن کس که گمراه شدهاست به شما زیانی نمیرساند. بازگست همه شما بسوی خداست پس شما را از آنچه انجام میدادید آگاه خواهد کرد. مثال: میگویند "محتوای غیراخلاقی اثر مضری روی وضعیت سلامتی و روابط زن و شوهر و ... اثر میگذارد". اگر یک نفر اینقدر خود را لایق جهنم میکند، دیگر چه حرفی است که فلان اثر را رویش میگذارد.(البته توی یک تاپیک دیگر اینطوری گفتهبودند و من یادم رفت برایشان بگویم) مانند آنکه امام خمینی(رحمة الله علیه) فرمودند: "آنها که خواب آمریکا را میبینند، خدا بیدارشان کند." تطبیق مثال با موضوع: آن کس که دنبال رقصیدن توی تلویزیون است، بیحیاست، خیلی آلودهتر از آن است که حرف شما را بشنود. چرا ما دوست نداریم و بیزاریم؟ چون ما دنبال خدا هستیم. به عبارت دیگر، یک نفر باید خیلی کثافت باشد که واقعاً قصد داشتهباشد برود جلوی نامحرم برقصد. پند گفتن با جهول خوابناک / تخم افکندن بود در شوره خاک چاک حمق و جهل نپذیرد رفو / تخم حکمت کم دهش ای پندگو (البته منظورش از نپذیرد رفو، این نیست که کلاً خوب بشو نیست( مسلماً اگر گناه کم بکند، کم کم لطف خداوند شامل حالش میشود). بلکه، طبق گفته قرآن: "هدایتش برعهده مانیست(خداست که هدایت میکند)، و ما باید یک تذکر بدهیم". اگر میبینی کلاً حکمت را بیخیال است، بدان با توضیح دادن برایش شنوایش نمیکنی.) و من میگویم خود را برای کسی که گمراهی را انتخاب میکند، به خطر نیندازید. خدا هم از ما نخواستهاست. برای بچهها توضیح دادن خوب است، ولی اگر آنقدر بچه و بیگناه نیست که کلاً اعتنا نمیکند، بودن بیش از حد کنارشان همنشینی با بدان میشود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |