|
در محضر حاج محمد اسماعیل دولابی (رحمة الله علیه)
|
|
۲۳:۵۷, ۲۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۱ ۱:۰۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کمتر کسی است که این عارف و سالک بزرگ را نشناسد... سخنانش برآمده از دل است و لاجرم بر دل می نشیند.. در این تاپیک باهم،چند خط هائی از این عارف بزرگوار را مرور می کنیم،باشد که چراغ راهنمائی و تلنگری مثبت بر احوالمان باشد.. ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- آدمی که مزرعهاش را بکارد و چیز خوب بکارد و به آن برسد، آخر کار هم محصول بر میدارد. در هر مزرعهای هم هر چیزی نمیشود کاشت. هر چیزی هر جایی عمل نمیآید. باید آب و خاک را بشناسی. از یکی پرسیدم :"این زنها که مزرعه هستن* ، چه باید کاشت در این مزرعه ها؟!" گفت: "نسل" گفتم:"ضرر میکنی. آفتش زیاد است و محصولش کم. نه که بگویم نسل را از بیخ و بن بگذر ازش. میگویم آن که باید بکاری تا آخرش برنده باشی، نیست. باید چیزی بکاری که آفتش کم باشد و محصولش زیاد. مزرعه است، گلدان که نیست" ... گفت :"چی بکارم؟" گفتم :"برو محبت بکار. در این خاک که من میشناسم ، فقط تخم محبت میگیرد. یک دانه بکار ، صد دانه درو کن" شب که میخواهید بخوابید میدانم که هرکس را که اذیت کرده اید استغفار میکنید و از خدای خودتان میخواهید که "خدایا ما را ببخش و عفو کن و او هم از سر تقصیرات ما بگذرد" بعد آمده ای و میخواهی بخوابی میبینی باز هم خوابت نمی برد لذا با خودت میگویی" آنهایی را که من اذیتشان کرده ام که استغفار کردم اما آنها هم که مرا اذیت کرده اند، بیچاره اند، خدایا آنها را هم ببخش، من از آنها گذشتم" آن وقت دیگر خیلی کار بالا میگیرد. این طور نیست؟ از کسی که طلب نداری و به کسی هم بدهکار نیستی بدهکاری هایت را اول استغفار کردی و خدا بخشید حالا طلبکاریهایت را هم بخشیدی. برخی که خیلی گناه دارند می گویند یعنی خدا من را می بخشد؟ آنها نمی دانند وقتی که به این حال میرسند یعنی اینکه بخشیده میشوند. «مرحوم دولابی» |
|||
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۲, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
ﺍﻭﻧﻜﻪ ﻣُﺤﺮّﻡ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﻔﺘﻪ ﻣﻴﺎﺩ ﻣﺠﻠﺲ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ( ﻉ ) ، ﺍﺯ ﺩﺭ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺵ ﻛﻪ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﻔﺘﻪ، ﺑﺮﺍ ﭼﻲ ﻣﻴﺎﺩ ؟؟؟
ﺑﺮﺍ ﺍﻣﺎﻣﺶ ﻣﻴﺎﺩ ﻳﻌﻨﻲ ﺍﻣﺎﻣﺖ؛ ﺍﻣﺎﻣﺖ ﺍﺻﻮﻝ ﺩﻳﻨﻪ ! ﺣﺎﻻ ﺍﮔﻪ ﺷﻤﺎ ﮔﻔﺘﻲ ﺑﻬﺶ : ﭼﺮﺍ ﻗَﺒﺎﺕ ﻛﺠﻪ ، ﭼﺮﺍ ﺭﻳﺶ ﻧﺪﺍﺭﻱ ، ﭼﺮﺍ ﻣﻮﺕ ﺑﻴﺮﻭﻧﻪ .... ﺍﻳﻦ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﻴﻮﻣﺪ . ﺷﻤﺎ ﭼﻴﻜﺎﺭ ﻛﺮﺩﻱ؟ ﺑﺎ ﻓﺮﻭﻉ ﺩﻳﻦ ﻭﺭﺩﺍﺷﺘﻲ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﺻﻮﻝ ﺩﻳﻨﺸﻮ ﺯﺩﻱ .... ﻣﺒﺎﺩﺍ ﻳﻪ ﻋﺒﺪ ﺧﺪﺍﻳﻲ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺮﻭﻧﻲ . ﺷﻤﺎ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﺻﻮﻝ ﺩﻳﻨﺸﻮ ﻧﺰﻥ؛ ﺍﻥ ﺷﺎﺀﺍﻟﻠﻪ ﻳﻪ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﺑﻴﺎﺩ ﭘﻴﺶ ﺷﻤﺎ، ﺭﻳﺸﺸﻢ ﻣﻴﺬﺍﺭﻩ ﺣﺠﺎﺑﺸﻢ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ ... ﻋﺎﺭﻑ ﺍﻟﻬﯽ، ﻣﯿﺮﺯﺍ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺳﻤﺎﻋﯿﻞ ﺩﻭﻻﺑﯽ ( ﺭﻩ ) |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
|
هنگامی که شخصی در وطنش قصد عزیمت به سوی مرقد هر یک از اهل بیت (علیهم السلام) را می کند، صاحب آن مرقد ملائکه ای را به وطن آن شخص می فرستد تا او را همراهی کنند. آن ملائکه همراه با آن زائر به زیارت می آیند و بعد از اینکه قصد بازگشت به وطنش را نمود همراه او می روند و او را به وطنش می رسانند و به خدمت صاحب مرقد باز می گردند و ایشان به آنها دستور می دهند که در حرم بمانید و تا قیامت از طرف آن زائر به عبادت بپردازید. وقتی به حرم ائمه (علیهم السلام) مشرف می شوید زود داخل نشوید. دم در توقّف کنید و اذن دخول بخوانید تا رغبتتان طلوع کند و قطره اشکی بر چشمتان بنشیند، اول دل را جلو بفرستید. اشک نشانه این است که اجازه ورود داده اند. بعد وارد شوید و همان طور که افرادی که در زمان حیات ظاهری امام (علیه السلام) خدمت ایشان می رسیدند و سلام می کردند، به ایشان سلام کنید. زیارت نامه های طولانی گاهی اوقات انسان را از امامی که در محضرش ایستاده است غافل می کند. در داخل صحن و حرم ائمه (علیهم السلام) هم احترام زائران و خدّام را نگه دارید، هر کس چیزی به شما گفت آن را از جانب امام بدانید و ادب کنید و بپذیرید. در حرم ائمه (علیه السلام) به زائران خدمت کن، دو سه قلم خدمت ممکن است کار هفتاد سال عبادت را بکند.
حاج محمّد اسماعیل دولابی (رحمة الله علیه) |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #223
|
|||
|
|||
|
مرحوم دولابی(رحمة الله علیه):
امام خمینی "رحمت الله" مظهر مهابت بود و رهبری (( آیت الله خامنه ای ))مظهر محبت. خداوند متعال به امام نعمت ها را یکجا داد و امام هم این نعمت ها را برای استقرار نظام جمهوری اسلامی مصرف کردند. ولی نعمت ها به حضرت آقا را خدا تدریجی به ایشان می دهد و در هر مرحله ای متناسب با شرایط، خدا نعمت هایی را به ایشان می دهد یعنی شرایط آن نعمت ها را خود آقا فراهم می کنند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| در محضر آیت الله مرعشی نجفی(رحمة الله علیه) | حسن عزتي | 9 | 6,013 |
۷/اسفند/۹۶ ۱۶:۵۵ آخرین ارسال: Hadith |
|
| در محضر آیت الله بهجت | بیداری اندیشه | 41 | 24,441 |
۷/اسفند/۹۶ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: Hadith |
|
| در محضر آیت الله سید علی قاضی(رحمة الله علیه) | عبدالرحمن | 14 | 8,971 |
۱/شهریور/۹۵ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: ماحی |
|
| سخنان آیت الله بهجت (رضوان الله علیه) | Agha sayyed | 315 | 127,569 |
۳/تیر/۹۴ ۱۴:۴۶ آخرین ارسال: saloomeh |
|
| زندگانی آیت الله سید علی قاضی رحمه الله علیه | آوا | 14 | 4,588 |
۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۱۹ آخرین ارسال: آوا |
|
| خاطراتی از آیت الله بهجت (رضوان الله علیه) | ترنم | 18 | 8,166 |
۱۱/فروردین/۹۴ ۹:۰۹ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| >>>> تحولات روحی مرحوم دولابی از چه زمان آغاز شد؟ | آوا | 2 | 1,639 |
۱۰/اسفند/۹۳ ۴:۱۳ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|

![[تصویر: 917310211_orig.jpg]](http://www.inn.ir/iran_media/image/2011/02/917310211_orig.jpg)