کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در محضر آیت الله سید علی قاضی(رحمة الله علیه)
۱:۳۴, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

حتما آقا سید علی قاضی(رحمة الله علیه) را می شناسید

[تصویر: Ayatollah_Ghazi_02.jpg]

استاد آیت الله بهجت(رحمة الله علیه)

در هر ارسال یه توصیه از ایشان را می آورم.

دیگر آن که، گر چه این حرفها آهن سرد کوبیدن است، ولی بنده لازم است بگویم اطاعت والدین، حسن خلق، ملازمت صدق، موافقت ظاهر با باطن و ترک خدعه و حیله و تقدم در سلام و نیکویی کردن با هر برّ و فاجر، مگر در جایی که خدا نهی کرده. الله الله الله که دل هیچ کس را نرنجانید!

تا توانی دلی بدست آور *** دل شکستن هنر نمی باشد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، بیداری اندیشه ، سیمرغ ، سید ابراهیم ، Agha sayyed ، عبدالرحیم ، sagheb ، sakineh110 ، حسن.س. ، وحید110 ، mahramaneh ، یاســین ، SAViOR ، Hadith ، محمد امین + ، mahdy30na ، رهگذر. ، محمد حسین ، sevenmoons ، Islam ، mohammad reza ، fatemeh-55 ، محمدهادی ، مصباح ، Ramin_Ghn ، عشقم کربلا ، ماحی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۹, ۱۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۲۰:۳۲ توسط محمد امین +.)
شماره ارسال: #11
آواتار
[تصویر: A-GHAZI.jpg]
استاد فاطمی نیا
از وصایای مرحوم علامه قاضی طباطبایی(رحمة الله علیه) است که

الله الله الله که دل کسی را نرنجانید!!!

با یک حرف تلخ این نورنماز شب از بین می‌رود.

خدا شاهدست الان مردم خیلی دست کم گرفته‌اند آبرو بردن را.

حواستان باشد که خدا چند گناه را نمی بخشد:
عمداً نماز نخواندن، به ناحق آدم کشتن، عقوق والدین و آبرو
بردن.

ماجرای کبودی دهان آیت الله قاضی
در احوالات حضرت آیت الله قاضی طباطبایی است که ایشان 26 سال ریگ در دهان نگه داشتند تا مبادا حرفی بیهوده بزنند .

از آیت الله سید محمد حسینی همدانی نقل است که داخل دهان مرحوم قاضی کبود بود . از ایشان علت را پرسیدم ؟
ایشان مدتها پاسخم نداد بعدها که خیلی اصرار کردم و عرض کردم که به جهت تعلیم می پرسم و قصد دیگری ندارم،باز به من چیزی نفرمود تا اینکه روزی در جلسه خلوتی فرمودند: آقا سید محمد! برای طی مسیر طولانی سیر وسلوک، سختی های فراوانی را باید تحمل کرد و از مطالب زیادی نیز باید گذشت؛ آقا سید محمد! من در آغاز این راه در دوران جوانی برای اینکه جلوی افسار گسیختگی زبانم را بگیرم و توانائی بازداری آن را داشته باشم 26 سال ریگ در دهان گذارده بودم که از صحبت و سخن فرسایی خودداری کنم، اینها اثرات آن دوران است!
در هر صورت این سکوت حرفها دارد که با این چند سطر نمی شود از آن گذشت اما با حدیث قدسی خطاب به رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) این بحث را پایان می دهم :
«علیک بالصمت فان اعمر القلوب قلوب الصالحین و الصامتین فان اخرب القلوب قلوب المتکلمین بما لایعنیهم.» ،
(بر تو باد سکوت، که همانا آبادترین دلها، دلهای صالحان و سکوت کنندگان است وخراب‌ترین دلها، دلهای کسانی است که سخنهای بی‌فائده می‌گویند)

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، Agha sayyed ، محمد حسین ، SAViOR ، وحید110 ، mohammad reza ، fatemeh-55 ، سیمرغ ، مصباح ، عشقم کربلا
۲۳:۳۵, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
آقای قاضی به شاگردان خود دستور می دادند این دعا را در قنوت نماز هایشان بخوانند
اللهم ارزقنی حبّک و حبّ ما تحبه، و حبّ من یحبّک، والعمل الذی یبلغنی إلی حبّک واجعل حبّک احبّ الاشیاء إلی.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، محمد حسین ، محمد امین + ، rezamohammadi ، SAViOR ، وحید110 ، mohammad reza ، fatemeh-55 ، سیمرغ ، مصباح
۱۰:۲۴, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
آیت الله سید علی قاضی (رحمة الله علیه) :
محال است انسانی به جز از راه سیدالشهدا علیه السلام به مقام توحید برسد.
سریان فیـوضات و خیــرات از مسیـــر حضـرت سیـــدالشهدا علیـه السلام است
و پیـشکار ایـن فضیلت هم حضرت قمــر بنی هاشم ابالفضل العباس علیه السلام است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مکیال ، mohammad reza ، عبدالرحمن ، Agha sayyed ، fatemeh-55 ، سیمرغ ، مصباح
۰:۰۶, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

خاطره ای از زبان علامه حسن زاده آملی

خاطره‌اي از مرحوم آقاي الهي درباره ميرزا علي ‌آقاي قاضي دارم :

يك روز پس از نماز كه به منزل آمدم پس از خوردن نهار آماده استراحت شدم ولي بچه‌ها با سروصدا و بازي نگذاشتند. من كه خسته بودم با بچه‌ها و مادرشان دعوا كردم در حالي كه نبايد دعوا مي‌كردم، بالاخره در محيط خانواده پدر بايد با عطوفت رفتار كند.

پس از لحظاتي ناراحت شدم به حدي كه اشكم جاري شد. از خانه بيرون رفتم و مقداري ميوه و شيريني براي بچه‌ها خريدم تا دلشان را به دست آورم و از ناراحتي‌ام كاسته شود.

ولي جناب رسول الله فرموده:
دلي را نشكن كه اگر شكسته شد قابل التيام نيست. چنانچه اگر ظرف سنگيني شكست با لحيم اصلاح نمي‌شود.

زمين و آسمان بر من تنگ شد و احساس كردم كه نمي‌توانم در آمل بمانم. از آمل بيرون آمده و به قصد عزيمت به تبريز و رفتن به محضر آقا سيد محمدحسن الهي به تهران آمدم.

قبل از بيان ادامه واقعه، نكته‌اي را بايد مطرح كنم و آن اينكه :
در قم وقتي كه خدمت آقاي الهي مي‌رسيدم از ايشان مي‌خواستم شما كه به محضر آقاي قاضي مشرف مي‌شويد سفارش ما را هم بكنيد.

با اينكه آقاي قاضي وفات يافته بودند اما شاگردانش همچون آقاي طباطبايي، آقاي الهي، آقاي شيخ محمدعلي آملي خدمتشان مي‌رسيدند. نفس قدسيه الهيه مي‌تواند در همه عوالم هرچه داشته باشد و اين مطلب از آيات و روايات استفاده مي‌شود.

علي‌اي‌حال، هنگام اذان صبح به تبريز و به مدرسه طالبيه رسيدم. پس از خواندن نماز صبر كردم تا مقداري از روز بگذرد آنگاه بعد از پرس‌وجو به منزل آقاي الهي رفتم پس از چند لحظه خودشان آمدند و پس از احوالپرسي اظهار داشتند: ‌
من نمي‌دانستم شما قم هستيد يا آمل لذا مي‌خواستم نامه‌اي به اخوي بنويسم تا نامه را به شما برساند.

با تعجب عرض كردم: آقا چه اتفاقي افتاده كه مي‌خواستيد من را در جريان بگذاريد؟
فرمودند: من خدمت آقا مشرف شدم و سفارش شما را به ايشان كردم ولي حاج‌آقا آملي! ايشان از شما راضي نبودند.

با شنيدن اين جمله تا لاله گوش سرخ شدم و عرض كردم: آقا چطور چرا راضي نبودند؟
فرمودند: ايشان به من گفتند :

آقاي آملي چطور هوس اين راه را دارد در حالي كه با عائله‌اش اين‌طور رفتار مي‌كند؟

بعد فهميدم حاج آقاي آملي داستان رفتار با عائله چيست زبانم بند آمد و اشكم جاري شد و نتوانستم حرفي بزنم.

سبحان‌الله از حجج الهيه چه مقاماتي داشتند آگاه به عالم اسرار بودند ولي زبان نمي‌گشودند جز در مواردي كه لازم بود تا اسراري را بر ملا سازند.

بالاخره نتوانستم قضيه را به جناب الهي بگوييم به قم بازگشته و كل ماجرا را خدمت آقاي طباطبايي عزيز عرض كردم و ايشان هم تعجب كرد و پس از سكوت زيادي فرمود:‌ آقاي قاضي بزرگ‌مردي بود.»

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، محمدهادی ، عشقم کربلا ، sagheb
۱۷:۴۹, ۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #15
آواتار
[تصویر: 1_b_97.png]
رفع بن بست کارها

((علامه لاهیجی انصاری روزی از آیت الله قاضی می پرسد که در موقع اضطرار وگرفتاری دنیوی واخروی وبن بست کارها به چه ذکری مشغول شویم تا گشایش یابد؟

Roseآیت الله قاضی می فرماید:
پس از پنج بار صلوات وقرائت آیه الکرسی در دل خود بدون آوردن
به زبان،بسیار بگو:
«اللهم اجعلنی فی درعک الحصینه التی تجعل فیها من تشاء»
پروردگارا!مرا در حصن وپناهگاه خود که در آن هر کس را می خواهی قرار می دهی، قرار بده. ))

(چشمه توحید.واحدپژوهش انتشارات هنارس.ص 176).
[تصویر: 1_salavat_202_2.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، sagheb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]