|
ساختن مجموعه های جدید
|
|
۱۵:۲۸, ۲۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۸۹ ۱۵:۳۵ توسط mohsen 2012.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نظر من ما باید خودمان مستند های جدیدی رو بسازیم که هی لنگ ترجمه نشیم و هم مشکلاتی که فیلم های خارجی (از جمله بعضی صحنه های مستهجن) دارن رو از بین ببریم
این کار باعث تشویق بیشتر افراد می شه که اونها هم مستند سازی کنن و ما یک گروهی نشیم که مجبور باشیم که وارد کننده ی اطلاعات باشیم در این رابطه کارهایی مانند مستند ظهور بسیار نزیک است شده که لازم است کارهایی بزرگ تر وبرای مقیاس های بزرگ تر( جهان اسلام و یا کل جهان) انجام شود |
|||
|
۱۶:۱۹, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
خیرمقدم و خوش آمد گویی شما تازه عضو شدی ما از این بحث ها زیاد کردیم و هنوز هم بحثش هست ولی نمی خوام نامیدت کنم من خودم موافقم ولی فکر می کنی چند نفر اینجا تو این تالار مرد عمل هستن!! و وقت آزاد دارن البته من خودم همه جوره حاضر به کمک هستمدر هر مستند یا تشکلی که باعث آگاه سازی بشه حاضر به مشارکت هستم |
|||
|
۲۱:۵۸, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ما خودمون یک گروه تو مشهدیم . می خوایم یک همچین کاری رو انجام بدیم اومدم اینجا گفتم ببینم چند نفر پایه اند
(گروهمون حداقل 20-30 نفر پایه داره که هر روز داره زیاد تر می شه) اگر چند تا گروه رو هم بریزیم خیلی قوی می شیم. ( گروه عبدالله هاشم فقط 10 نفر اند) |
|||
|
۲۲:۰۲, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز سلام
در باره چه موضوعی می خواید مستند بسازید؟ |
|||
|
۲۲:۰۹, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
موضوعات که هم مختلفه هم زیاد اما به نظر من بهتره روی مهدویت کار کنیم چون تو araivels به حد کافی در این دشمن شناسی و ماسونری صحبت شده و در غرب دارن جای اما مهدی رو با دجال عوض می کنن که این خودش فاجعه ای بزرگ هست
|
|||
|
۱۲:۰۸, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستای گرامی و یاوران امام زمان
من در تهران هستم تا هر جا که بشه کمک میکنم منم آمادگی خودمو اعلام میکنم |
|||
|
۱۱:۳۱, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
راستش من دانشجوام یه گروه شدیم که داریم درمورد یهود و فراماسونری و ... تحقیق میکنیم ومیخوایم اگه خدا بخواد یه مستند بسازیم قوی تر از مستند ظهور مستند ظهور رو تو دانشگاه واسمون گذاشتن از اون بعد هم چندبار از دکتر بیات دعوت کردن اومدن دانشگاه ایشون خیلی قوی بودن و ما رو هم خیلی ترغیب به تحقیق و ... کردن ما گفتیم چرا همچین مستندی نباید توسط بچه های شیعه ساخته شه از طرفی از کجا معلوم که مستند ظهور توسط خود یهود ساخته نشده باشه تا فراماسون رو جلو بندازه و یهود پشت پرده بمونه بچه ها هم خیلی دارن زحمت میکشن یه پیش نمایش از مستندمون تو یو_تیوب گذاشتن من داشتم در مورد 11 سپتامبر تحقیق میکردم که شما رو پیدا کردم البته جاهای دیگه هم مثل مستند ظهور دیده بودم:ترجمه توسط گروه بیداری اندیشه ولی توجه نکرده بودم دیدم شما هم خیلی قوی کار میکنین گفتم با همکاری هم بتونیم یه مستند قوی از بچه های شیعه و ایران بسازیم چون چیزهای دیداری بیشتر تاثیر گذارن صمیمانه از شما دعوت به همکاری میکنم |
|||
|
۱۲:۰۱, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
۱۲:۰۲, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
موضوعاتی رو که میخواید توی این مستند روش کار کنید چیه؟
|
|||
|
۱۲:۱۵, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
راستش من تازه ورود گروه شدم و این اطلاعات رو مدیر گروه میدونه
فعلا از کارهایی که از ما خواسته شده اینه که لیست جنگهای 100 سال اخیر رو در بیاریم که البته این کار رو کردیم وحالا باید دروغ های مطرح شده توسط سردمداران غربی برای اداره و حکومت بر جهان مثل 11 سپتامبر/هلوکاست/اغازگر جنگ جهانی/و... رو در اختیار گروه قرار بدیم اینجور که پیداست یه مستند کلیه که در 4 بخش تهیه میشه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درخواست کمک برای ساختن فیلم | عبدالرحمن | 20 | 7,295 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۶ آخرین ارسال: Ali#59 |