کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باز هم تابستان...!!
۱۹:۴۸, ۲۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۱ ۰:۲۴ توسط نگار.)
شماره ارسال: #1
آواتار
تو میتوانی روسری نصفه نیمه ات را هی برداری و دوباره بذاری...
میتوانی گاهی بادبزنش کنی...
میتوانی مانتوی سفید کوتاه نازک چسبان بپوشی تا گرمت نشود!!
میتوانی شلواری بپوشی که دمپایش تا صندل ات 20 سانتیمتر فاصله داشته باشد!!
میتوانی جوراب هم نپوشی!!
لاک هم لابد خنک کننده است...!!
بستنی هم لیس بزن روی نیمکت پارک...
بوی ادکلنت هم میتواند تا 10 متر پشت سرت تعقیبت کند...
فرض کن اینها بلد نیستند مثل تو باشند!
فرض کن اینها عادت کرده اند به این پارچه ی سیاه در این گرما!!
فرض کن گرمشان نمیشود!!!
فرض کن تو روشنفکری و اینها امل...!!
آخر تو چه میدانی چادر ترنم عطر یاس در فضای غبار آلود دنیاست...
آخر تو چه میدانی حجاب خنکا و زیبایی به وجود هر دختر مینشاند...
تو میتوانی خوش باشی به عرق نکردن در دنیا...
خنکای بهشت گوارایتان دختران چادری!!!
[تصویر: 33.jpg]
+این یه مقایسه ی ساده بین دو نوع پوششیه که تو خوده متن گفته شده!!نه همه ی خانم های مانتویی رو برده زیر سوال...نه همه ی خانم های چادری منظورش بوده!!چون تو هرکدوم از این دو قشر خوب و بد داریم...و این متن یه خانم مانتویی ناجور رو با یه خانم چادری خوب مقایسه کرده!!
لطفا در این مورد بحث نکنید!Wink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yashar1374 ، سرباز سید علی ، یوسف خان ، sarallah ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، سدرة المنتهی ، Ramin_Ghn ، وحید110 ، أین المنتظر ، mahdi14 ، ali.khm ، MAHDI59 ، taleb ، Havbb 110 ، تفکر ، حسن.س. ، دل خسته ، شهرام ، یا ثارالله ، SARV ، نسیم ، میثاق ، 59-11(یامهدی) ، Farzaneh ، vahrakan ، erfan90 ، N.Mahdavian ، جبریل ، AMINI ، mahdi jan ، شهیدطیبه واعظی ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، انتصـار ، blue.blood ، rezvan ، Mitsonary ، seyed mohamad ، گل مرداب ، saloomeh ، Patriot ، m.hossein ، محیصا ، V-E ، ats ، netlog36 ، medad.sefid ، yamin ، محب الزهرا ، فانوس *7* ، azade ، MohammadSadra ، یا صاحب الزمان ، Tolou ، حقیر ، Agha sayyed ، جوینده حق ، freewish ، مجید املشی ، meshkat

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۱, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲۶/تیر/۹۱ ۲۲:۵۵)maryam _k نوشته است:  سلام متن زیبایی بود . ولی من با این گفته زیاد موافق نیستم.
(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۸)نگار نوشته است:  

واقعیت این هست که عرق کردن زیاد جالب نیست . امروزه هم بیشتر دئودرانت ها و ضد عرق ها دارای عطر می باشند . درسته که اسلام در باره ی حفظ حجاب توصیه ی بسیار کرده ولی به معطر بودن هم تاکید شده . یک بار از یک روحانی همچین سوالی شد و در پاسخ گفتند که اگر معطر بودن و عطر زدن در جامعه عرف شود و همه ی مرد ها و زن ها به خود عطر بزنند آنگاه مشکلی برای عطر زدن زن ها وجود ندارد . ولی متاسفانه شاید بیشتر تو جامعه ی ما زن ها باید کوتاه بیاند . چون مرد ها دلشان نمی خواهد و یا حوصله ندارند ویا... که خوش بو باشند . شاید بهتره باشد به جای این همه فشار و تاکید بر این که زن ها نباید به خودشان عطر بزنند تا بوش را یک نامحرم بفهمد روی این موضوع تمرکز کنیم که همه ی افراد جامعه معطر باشند . چون خود عمل عطر زدن کار بدی نیست .

من کاملا با این موضوع موافقم!!!ولی ببینید هرچیزی افراط و تفریطش بده!!
نه به اون افرادی که تا1ربع بعد رد شدنشون بوی عطرشون میاد و به قولی دوش میگیرن با عطر!!نه به اونایی که 1لحظه از کنارت رد شن دل و رودت میپیچه تو هم!!!مخصوصا تو تابستون!!!!
ساده ترین راح حل استفاده از زاجه!!بعد از حمام زاج بزنند به قسمت هایی از بدنشون که عرق میکنه!مخصوصا زیربغل!!
غیر از اونم مام و اسپری حیاتیه واقعا تو این فصل و تو این دما!!
1پیس عطر روی نبض هم که باعث اتفاق بدی نمیشه!!حداقلش اینه که خود آدم حس خوبی داره!!زیادم نیست که کسی آنچنان متوجه بشه!!
تازه من موندم عطر که برای آقایون مشکل نداره...پس چرا انقدر تو محیطای مردونه مثه مترو و اتوبوس(قسمت آقایون) بوی بدی میاد؟؟؟؟خب یه کم اهمیت بدید به این چیزا!!به خدا بقیه هم آدمن!!:|
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: maryam 135 ، فانوس *7* ، MohammadSadra ، یا صاحب الزمان
۱۳:۱۵, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار

از گرمی هوا چندین بار مقنعه ها و روسری هاشان را بالا و پایین می زنند تا خنک شوند...

مانتو نازک میپوشند و گرمازدگی را بهانه میکنند...

آستین هاشان را بالا میزنند و میگویند عرق میکنیم!

100 نوع عطر و ادکلن خوشبو و تحریک کننده استفاده میکنند تا بوی بد ندهند!

شلوارهای بدن نما و کوتاه میپوشند تا پاهایشان در مقابل گرما عرق سوز نشود!

جوراب نمیپوشند و به ناخن های پایشان لاک میزنند اما من نمیدانم این چه ربطی به گرما دارد!!

کفش هایی میپوشند که بدترین آسیب ها را به پا و کمرشان میزند اما حاضر نیستند کمی حجاب داشته باشند مبادا گرمشان نشود...

اما من در عجبم چه طور آرایش میکنند و نمیفهمند همین مواد روی پوستشان ، نقش عمده ای در گرم شدن بدنشان دارد!!

اینها بهانه تراشی هاییست که همیشه برای داشتن آزادی بیش از حد کرده اند و خواهند کرد.

یاد شهید علی اکبر طاهری به خیر که میگفت:خواهرم فراموش مکن حجابت نزد دشمن بهترین اسلحه برای توست!

گرمای تابستان چه لذت بخش است وقتی با خدا معامله بهشت و جهنم می کنیم. گرما را به جان می خریم اما حجابمان را با جهنم عوض نخواهیم کرد.

این روزهای سیاه عریانی، روسپیدتر از چادر نمی یابم

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، فانوس *7* ، Ramin_Ghn ، azade ، MohammadSadra ، yamin ، blue.blood ، ali.khm ، نگار ، یا صاحب الزمان ، medad.sefid ، حقیر ، Agha sayyed ، freewish
۱۴:۱۷, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #53
آواتار
(۲۶/تیر/۹۱ ۲۲:۵۵)maryam _k نوشته است:  سلام متن زیبایی بود . ولی من با این گفته زیاد موافق نیستم.
(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۸)نگار نوشته است:  

واقعیت این هست که عرق کردن زیاد جالب نیست . امروزه هم بیشتر دئودرانت ها و ضد عرق ها دارای عطر می باشند . درسته که اسلام در باره ی حفظ حجاب توصیه ی بسیار کرده ولی به معطر بودن هم تاکید شده . یک بار از یک روحانی همچین سوالی شد و در پاسخ گفتند که اگر معطر بودن و عطر زدن در جامعه عرف شود و همه ی مرد ها و زن ها به خود عطر بزنند آنگاه مشکلی برای عطر زدن زن ها وجود ندارد . ولی متاسفانه شاید بیشتر تو جامعه ی ما زن ها باید کوتاه بیاند . چون مرد ها دلشان نمی خواهد و یا حوصله ندارند ویا... که خوش بو باشند . شاید بهتره باشد به جای این همه فشار و تاکید بر این که زن ها نباید به خودشان عطر بزنند تا بوش را یک نامحرم بفهمد روی این موضوع تمرکز کنیم که همه ی افراد جامعه معطر باشند . چون خود عمل عطر زدن کار بدی نیست .

اون روحانی هر کی بوده اشتباه کرده
غریزه که تابع عرف نیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، rastin ، azade ، yamin ، blue.blood ، نگار ، حقیر
۲۱:۰۱, ۲۸/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۱ ۲۳:۴۸ توسط maryam 135.)
شماره ارسال: #54
آواتار
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۴:۱۷)عبدالرحمن
' نوشته است:  
اون روحانی هر کی بوده اشتباه کرده
غریزه که تابع عرف نیست

اولا : آن روحانی کسی نیست جزء حجت السلام والمسلمین فلاح زاده .
امید وارم برنامه زلال احکام را دیده باشید . شبکه ی سه ، حدود ساعت یک ظهر قبل از اذان پخش می شود .
ثانیا : در مورد مسائل شرعی نمی توانم اظهار نظر کنم چون تخصصی ندارم . من فقط چیزی را که از یک آدم معتبر شنیده بودم و به نظر خودم صحیح می آمد نوشتم .
ثالثا : من که نمی گویم خانم ها خودشان را با عطر خفه بکنند ! خیلی ها از عرق کردن بدشان می آید و از ضد عرق ها استفاده می کنند که اگر استفاده کرده باشید می دانید که همه ی آن عطر دارند. باوجود اینکه عطر آنها کم است ولی ممکنه یک نفر بوش را حس کند به خاطر همین هم نوشتم که آقایون هم به خودشان عطر بزنند که متوجه نشوند . . وقتی در یک محیط همه معطر باشند (البته نه به طور بیمارگونه به خودشان عطر بزنند !) کمتر می توان متوجه شد که بوی عطر از سوی چه کسی می آید چون همه به خودشان عطر زدند . امید وارم نیاز به یاد آوری نباشد که زمانی یک خانم با عطر زدن به خودش گناه می کند که یک نامحرم متوجه شود بوی عطر از سوی او می آید که با تو جه با مسائل فوق امکان پذیر نمی باشد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، حقیر
۲۱:۴۵, ۲۸/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۲۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #55
آواتار
محمد بن عبدالله گفته اگه یه مردی ببینه زنش عطر زده از خونه بیرون رفت و بهش اعتراض نکه خدا خونه ای از آتیش توی جهنم براش می سازه.

پ.ن.
1- راستی یادم رفت معرفی کنم. محمد بن عبدالله شخصی بود از تبار عرب، 1400 سال پیش ادعای پیامبری کرد.
2- روش بوی عرق ندادن، الف- تمیز کردن موهای زائد بدن، ب- استفاده از حمام به میزان مناسب.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، azade ، medad.sefid
۸:۴۷, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
نقل قول: یک بار از یک روحانی همچین سوالی شد و در پاسخ گفتند که اگر معطر بودن و عطر زدن در جامعه عرف شود و همه ی مرد ها و زن ها به خود عطر بزنند آنگاه مشکلی برای عطر زدن زن ها وجود ندارد

نقل قول:اون روحانی هر کی بوده اشتباه کرده
غریزه که تابع عرف نیست

نقل قول:
اولا : آن روحانی کسی نیست جزء حجت السلام والمسلمین فلاح زاده .
امید وارم برنامه ضلال احکام را دیده باشید . شبکه ی سه ، حدود ساعت یک ظهر قبل از اذان پخش می شود .
ثانیا : در مورد مسائل شرعی نمی توانم اظهار نظر کنم چون تخصصی ندارم . من فقط چیزی را که از یک آدم معتبر شنیده بودم و به نظر خودم صحیح می آمد نوشتم .
ثالثا : من که نمی گویم خانم ها خودشان را با عطر خفه بکنند ! خیلی ها از عرق کردن بدشان می آید و از ضد عرق ها استفاده می کنند که اگر استفاده کرده باشید می دانید که همه ی آن عطر دارند. باوجود اینکه عطر آنها کم است ولی ممکنه یک نفر بوش را حس کند به خاطر همین هم نوشتم که آقایون هم به خودشان عطر بزنند که متوجه نشوند . . وقتی در یک محیط همه معطر باشند (البته نه به طور بیمارگونه به خودشان عطر بزنند !) کمتر می توان متوجه شد که بوی عطر از سوی چه کسی می آید چون همه به خودشان عطر زدند . امید وارم نیاز به یاد آوری نباشد که زمانی یک خانم با عطر زدن به خودش گناه می کند که یک نامحرم متوجه شود بوی عطر از سوی او می آید که با تو جه با مسائل فوق امکان پذیر نمی باشد .

این حرفها دقیقا مثل اینه که میگن تو شهر شل ها آدم سالم رو مسخره میکنن ( اصلش رو یادم رفت ! )

نقل قول:محمد بن عبدالله گفته اگه یه مردی ببینه زنش عطر زده از خونه بیرون رفت و بهش اعتراض نکه خدا خونه ای از آتیش توی جهنم براش می سازه.
البته راست و دروغش پای خودش..... ما که ندیدیم،،،،، مگه نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول خواستم بگم پیامبر ( ص ) اون حرف رو واسه ی زمان خودش زده ...
بعد دیدم این حرف یه مقدار جور در نمیاد با عقلم ...
خواستم بگم این حاج آقای ما اشتباه کرده ...
دیدم این هم مورد داره ...
یکی بیاد این وسط تکلیف ما رو مشخص کنه [تصویر: angel.gif]
۹:۰۴, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
اگه بخواهید تکلیف معلوم بشه اول باید بپذیرید که شما خالقی دارید که به پنهان ترین زوایای روحی و جسمی شما و نیازهاتون اشراف کامل داره و فقط اونه که میتونه برنامه درستی بده که از هر جهت به نفع شما باشه .
مشکل از جائی شروع میشه که ما خودمونو عالم میدونیم و میایم در برابر احکام خدا قرار میگیریم بدون اینکه دلیل و فلسفه اونو بدونم . گفتند عطر نزنید ارایش نکنید تا جلب توجه نکنید که چی بشه ؟ که بنیان خانواده شما حفظ بشه مرد جوان !! این به نفعه کیه ؟؟؟ اول خود شما درسته ؟ بعد در مقیاس بزرگتر یک خانواده یک جامعه .
حالا اینکه بیایم بجای تسلیم بودن و عبد بودن ان قلتهایی از این دست بیاوریم که چهره روشنفکرانه ای از خود نشان بدهیم جز اتلاف عمر وگمراهی اثر دیگری ندارد. کنکاش در مسایل دینی از ان جهت که به حقیقت عملی که انجام میدهیم برسیم امر شایسته ای است ولی اگر قصد این باشد معاندانه برخورد کنیم یعنی به دنبال حقیقت نیستیم و این سراغاز گمراهی است.
شما باید قبول کنید این احکام از جانب خالق وخدایی است که نقصی را نمیشود برایش متصور شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali.khm ، azade ، أین المنتظر ، meshkat ، blue.blood ، نگار ، MohammadSadra ، یا صاحب الزمان ، حقیر
۱۲:۱۱, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
آره ... دقیقا حرف شما درست ِ ...
ولی خیلی جاها اجرا کنندگان همین احکام هستن که باعث گمراهی و فساد مردم میشن در جامعه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار ، یا صاحب الزمان ، حقیر
۱۲:۱۷, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
(۲۹/تیر/۹۱ ۱۲:۱۱)blue.blood نوشته است:  آره ... دقیقا حرف شما درست ِ ...
ولی خیلی جاها اجرا کنندگان همین احکام هستن که باعث گمراهی و فساد مردم میشن در جامعه ...

بله درسته ولی شما دیگه مسئول اجرای احکام نیستی بحث امر به معروف نیست که جزء واجباته که اونهم شرایطی داره ، بحث اینه که فقط مامورید به انجام وظایف خودتون و در حیطه همون وظایف مورد مواخذه قرار خواهید گرفت. اینکه بیایم برای توجیه بگیم آقا فلانی اینکارو کرد جامعه تباه شد پس منم باید تباه بشم آیا عاقلانه است؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی ها تو جامعه امروزه ما گرفتاره این فکرند و به این بهانه از خدا و اسلام و مظاهر اسلامی دور شدند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، azade ، نگار ، mahdy30na ، حقیر
۱۲:۳۷, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
من منظورم از گمراهی و فساد مامود اجرای احکام بود ...
وگرنه زندگی ِ شخصیه من به کسی ربطی نداره ...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا