|
امام را خدا باید انتخاب کند(اثبات از طریق ابلاغ حکم برائت)
|
|
۲:۲۱, ۲۱/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۱ ۰:۴۶ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام میخوایم از طریق ابلاغ حکم برائت ثابت کنیم که امام رو باید خدا انتخاب کند
مفسرین شیعه و سنی همگی نقل کردندکه وقتی ایات اول سوره توبه نازل شد قرار شد اون ایات به همراه چند دستور برای مشرکین مکه خونده بشه پیامبر ابتدا ابوبکر (خلیفه اول) رو مامور کرد که این فرمان رو ببره اما وقتی ابوبکر بخشی از راه رو رفت وحی اومد که اومد که مفهومش این بود که باید حضرت علی باید این نامه رو ببره (البته چندین نکته میشه از این قضیه برداشت کرد که دوستان میتونند به تفاسیر مختلف ذیل ایات اول سوره توبه مراجعه کنند) خب حالا دو تا سوال از اهل سنت مطرحه 1- خدایی که فقط و فقط برای خوندن چند ایه اینقدر حساسه که میفرماید باید خودش انتخاب کنه واقعا چطور ممکنه برای اجرای تمامی ایات قران و احکام اسلامی بگه خودتون هرکی رو دوست دارید انتخاب کنید؟؟؟؟این تناقض توی رفتار برای یک ادم عادی هم زشته خدا وکیلی این حرف شما (انتخاب اما توسط مردم) با توجه به این فرمان برائت توهین به خدا نیست؟؟؟؟؟چون خدا برای خوندن چند ایه میگه من باید کسی رو انتخاب کنم اما برای اجرای تمامی ایات و احکام اسلامی خودتون امام رو انتخاب کنید؟؟؟؟؟ به نظر شما این تناقض بزرگ در اعمال خدا نیست؟؟؟؟ 2- اگر ابوبکر از نظر خدا فقط و فقط برای خوندن چند ایه شایستگی نداره شما چطوری میفرمایید ایشون برای امامت امت اسلامی اون هم به عنوان اولین جانشین پیامبر شایستگی داره؟؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از تاپیک ارزشمند شما در تصریح و تأیید مطالب ارائه شده استناد به این آیه ی شریفه هم ارزشمند است و بجا
(۲۱/آذر/۹۱ ۲:۲۱)ahmad1300 نوشته است: امام رو باید خدا انتخاب کندوَ جَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمَّا صَبَرُوا وَ كانُوا بِآياتِنا يُوقِنُونَ (24-سجده) و از آنان امامان (و پيشوايانى) قرار داديم كه به امر ما هدايت مى كردند (مردم را) چون شكيبايى نمودند، و به آيات ما يقين داشتند. (24) بر طبق صریح آیات قرآن زمانی که مسئله، مسئله ی هدایت کردن مردم به امر خدا هست تنها کسی که میتواند امام و پیشوای مردم رو انتخاب کند و نصب کند خود خداوند است!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و نه هیچ کس دیگر همانطور که مشروحاً در این تاپیک هم خدمت دوستان ارائه شد: استدلال عقلی و قرآنی امام زمان علیه السلام در مسئله ی امامت! |
|||
|
|
۱:۳۶, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
« وَجَعَلْنامِنْهُمْأَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنالَمَّا صَبَرُوا وَ كانُوا بِآياتِنا يُوقِنُونَ (24-سجده) و از آنان امامان (و پيشوايانى) قرار داديم كه به امر ما هدايت مى كردند (مردم را) چون شكيبايى نمودند، و به آيات ما يقين داشتند. (24) بر طبق صریح آیات قرآن زمانی که مسئله، مسئله ی هدایت کردن مردم به امر خدا هست تنها کسی که میتواند امام و پیشوای مردم رو انتخاب کند و نصب کند خود خداوند است!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و نه هیچ کس دیگر » اي جانم علي " لعنت بر دشمن علي "
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بین انتخاب دو حاکم در تردید هستم، چه کنم؟(پاسخ امام صادق) | Islam | 6 | 2,557 |
۲۶/تیر/۹۶ ۲۰:۱۷ آخرین ارسال: mohammadz |
|
| اثبات حدیث غدیر ،اثبات خلافت بلافصل | mahdy30na | 20 | 7,644 |
۲۷/آذر/۹۲ ۱۹:۱۹ آخرین ارسال: mahdy30na |
|