کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی فیلم "طلا و مس"
۱۲:۳۶, ۱۱/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۹ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ایشان مضمون طلا و مس را "عالی" خطاب کرده اند و با بیان اینکه کارگردانی این فیلم سینمایی خوب بوده است از بازی دو بازیگر اصلی این فیلم که نقش یک روحانی و همسرش را بازی می کردند تمجید فرموده اند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، در این فیلم بهروز شعیبی، نگار جواهریان، سحر دولتشاهی، جواد عزتی، رضا رادمنش و مهران رجبی ایفای نقش کرده اند.
گفتنی است فیلم سینمایی "طلاومس" که در جشنواره فیلم فجر سال 88 به سینمای کشور معرفی شد، مورد توجه رهبر انقلاب اسلامی نیز قرار گرفته است.
تیر ماه 89 که روزهای پایانی اکران فیلم طلا و مس بود خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» کسب اطلاع کرد که این فیلم مورد توجه رهبر انقلاب نیز قرار گرفتهو ایشان درباره این فیلم سینمایی نظراتی را بیان کرده اند که جالب توجه است.
ایشان مضمون طلا و مس را "عالی" خطاب کرده اند و با بیان اینکه کارگردانی این فیلم سینمایی خوب بوده است از بازی دو بازیگر اصلی این فیلم که نقش یک روحانی و همسرش را بازی می کردند تمجید فرموده اند.
رهبر انقلاب بازی شعیبی و جواهریان در این نقش را برای مخاطب "خیلی خوب" و "باورپذیر" دانسته اند.
ایشان طلا و مس را نمایش کاملی از زندگی یک طلبه عنوان کرده اند.
قبل از این چند فیلم سینمایی به موضوع زندگی روحانی ها و طلبه ها پرداخته بود که این چنین به واقعیت زندگی روزمره آنها نزدیک نبوده است.
فیلم طلا و مس در جشنواره فیلم فجر جایزه بهترین بازیگر زن شد و در جشنواره فیلم فجر علاوه بر كسب جايزه ويژه بخش «راه انبياء» در بخش بين‌الملل «به خاطر آشكار ساختن باورهاي عميق ديني و تجلي آن در جامعه»، در 7 رشته چهره‌پردازي، موسيقي، تدوين، نقش اول زن، فيلمنامه، كارگرداني و بهترين فيلم، نامزد دريافت سيمرغ بلورين بخش مسابقه سينماي ايران جشنواره فيلم فجر شد.
مسیر اصلی داستان طلاو مس داستان طلبه ای است به نام سيد‌رضا كه به تازگي با خانواده‌اش به تهران آمده و متوجه بيماري خاص همسرش زهرا مي‌شود و به ناچار براي تهيه هزينه درمان او تغييراتي در شيوه زندگي‌اش مي‌دهد.
وی ضمن درس خواندن به قالیبافی می پردازد تا از پس مخارج بیماری همسرش که به بیماری سختی دچار شده بربیاید.
بهروز شعیبی بازیگر نقش سید رضا در "آژانس شیشه ای" نقش پسر سید کاظم را بازی می کرد.

«طلا و مس» فيلمي ساده ، صميمي و بدون ادعا است ،خیلی وقت بود یک فیلم خوب تو صدا و سیما ندیده بودم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، محیصا ، hsmoa ، oO DaViD Oo ، ارتش1نفره ، sarbaz 313 ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه ، محمود ، Ramin_Ghn ، A L I ، zarati313 ، انتصـار ، نان و نمک ، nafas ، janali ، ghadimi2 ، MohammadMeraj ، keyvan-rostamy ، مجید121 ، rastin ، semnani ، shafagh_mah ، ilidin ، sorayya ، V-E ، ترنم ، ema1392 ، MohammadSadra ، parisan ، hesam110 ، حسن.س. ، zealous ، pop313 ، در جستجوی سختی ، zahra11 ، AMINI ، مجید املشی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۰, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۵۵)وحید110 نوشته است:  کسی میتونه منبع سخن رهبری رو در مورد این فیلم قرار بده؟

هیچ جایی نقل نشده که این حرفا رو کی رهبرمون زده فقط همه جا نوشته شده که ایشون از این فیلم تجلیل کردند .
خیلی عجیبه ؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، shafagh_mah ، محمود ، حسن عزتي ، ترنم ، AMINI
۰:۲۳, ۲۱/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۰ ۰:۲۵ توسط عاطفه.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۴/شهریور/۹۰ ۲۱:۱۷)sati.h نوشته است:  ولی آخرش خیلی الکی تموم شد.یعنی اون زنه تا آخر عمر مریض میمونه؟!Sad

کسی که ام اس داره به درمان قطعی نمیرسه.
این بیماری اینقدر کنترل میشه که بیمار بعد مدتی فلج شده و بعد از مدتی عصبها از کار میافته بعدشم فوت میکنه.

یه جوری نگید انگار همه ی ام اسی ها سر پنج سال فلج میشن وبعدشم الفاتحه. یکی از اقوام من حدود هشت ساله که ام اس داره ولی شروع به فلج شدن نکرده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، shafagh_mah ، محمود ، ema1392 ، AMINI
۰:۲۶, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۰ ۰:۲۳)عاطفه نوشته است:  
(۱۴/شهریور/۹۰ ۲۱:۱۷)sati.h نوشته است:  ولی آخرش خیلی الکی تموم شد.یعنی اون زنه تا آخر عمر مریض میمونه؟!Sad

کسی که ام اس داره به درمان قطعی نمیرسه.
این بیماری اینقدر کنترل میشه که بیمار بعد مدتی فلج شده و بعد از مدتی عصبها از کار میافته بعدشم فوت میکنه.

یه جوری نگید انگار همه ی ام اسی ها سر پنج سال فلج میشن وبعدشم الفاتحه. یکی از اقوام من حدود هشت ساله که ام اس داره ولی شروع به فلج شدن نکرده

این بیماری رو هم میشه مثل ایدز کنترل کرد . شنیدم داروهاش خیلی گرونه متاسفانه . خدا همشونو شفا بده . Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، محمود ، Ramin_Ghn ، MohammadSadra ، AMINI
۱۶:۵۲, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۵۵)وحید110 نوشته است:  کسی میتونه منبع سخن رهبری رو در مورد این فیلم قرار بده؟

(۱۹/شهریور/۹۰ ۲۱:۲۰)Sms4815 نوشته است:  

هیچ جایی نقل نشده که این حرفا رو کی رهبرمون زده فقط همه جا نوشته شده که ایشون از این فیلم تجلیل کردند .
خیلی عجیبه ؟؟؟

بنده هنوز منتظرم ببینم منبع این که میگویند رهبر در این مورد اظهار نظر کردهاند کجاست؟
گویا چند نفر از دوستان هم جستجو کردند و لی به نتیجه نرسیدند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، محمود ، MohammadSadra ، AMINI
۱۸:۴۶, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان

اگر سندی بر سخنان رهبر بود تا الان دوستان رو می کردند.بنده به یقین از همون ابتدا گفتم که بعیده ایشون چنین فرمایشی در مورد طلا و مس داشته باشند.
اینکه فیلم زیباست و قابل تامل،بحثی جداست ولی اینکه بیانات رهبر رو در هر مسئله ای قاطی کنیم بسیار ناپسنده.

یا علی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محمود ، Ramin_Ghn ، ترنم ، MohammadSadra ، AMINI
۲۱:۳۰, ۱۳/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۲۱:۳۴ توسط alizard.)
شماره ارسال: #26

سخنان پناهیان که به صورت ضمنی نظر انتشار یافته رهبری را تایید میکند
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8911170999
نقد اقای پناهیان هم توی اینترنت هست

البته یه چیز دیگه هم پیدا کردم که نمیدونم چقدر معتبره
http://www.kheimehnews.com/vdcb8ab8.rhba5piuur.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ema1392
۲:۰۹, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
به نظره من فیلمه طلا و مس از شاهکارهای سینماست.چون زندگی طلبگی رو واقعا عالی به تصویر کشید.آقای عزتی حرف جالبی زدن که گفتن روحانیون بیشتر در عمل سعی میکنن حسه دوست داشتنشونو به همسرشون نشون بدن.به نظره من اونایی که این فیلمو درک نکردن چون با زندگی طلبگی آشنایی ندارن وکارگردانه این فیلم که خدا خیرشون بده واقعا زندگی طلبگی روو خوب به تصویر کشیدن.الان به قول یکی از دوستای تالار قشره روحانی به چشمه قشر مرفه شناخته شدن در صورتی که اینطور نیست.من با خیلی از روحانیون رفت و آمد دارم.یه روحانی روو میشناسم که خودش متولد64 وخانمش 66.شاید باورتون نشه که شنیدم بعضی شبها شام هم ندارن.واین برداشت غلط از زندگی روحانیون و مرفه بودن زندگیشون باعث شده بعضیا این فیلمو معمولی بدونن.در مورد بیماری ام اس که اطلاعات زیادی ندارم ولی یکیو میشناسم که توو سنه تقریبا 20سالگی ام اس داشتو شفا گرفت.ولی در مورد این فیلم من هر بار نگاه کردم اشکم در اومد.چون زندگی روحانیونو دیدم.دیدم که مثل این خانم پرستار تا روحانی میبینن باهاش بد حرف میزنن ولی بعد متوجه میشن که همه روحانیون مثل هم نیستن و خیلیاشون خوبن.یکی از روحانیون تعریف میکرد که چند ساعت زیره بارون با همسرش منتظره ماشین بود هر کی رد میشد یه بوقو تیکه بارشون میکردو سوار نمیکرد.توو این فیلم هم دیدیم که طلبه با اینکه واسه درس به تهران اومد ولی به خاطره همسرش حتی از درس گذشت.درسته دوست داشتنو اگه به زبون بیاد تاثیرش بیشتره ولی به نظرم توو عمل بیشتر خودشو نشون میده وبیشتر توو دل جا میشه.من چون همه اینهارو با چشم دیدم توو زندگی روحانیون کاملا قبول دارم این فیلمو.البته نظره اعضا برام محترمه ولی این نظره من بودHeart

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، zahra11
۱۳:۱۸, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان

طلا و مس رو به قول جناب1366 باید با ورود به زندگی روحانیون دید و در موردش حرف زد نه با ذهنیت های تحمیلی که منتهی به رانت خوری و مرفه بودن و ... جامعه روحانیت باشد.

یکی دیگر از آثار فاخر که به زندگی روحانیت پرداخته و در سالیان پیش روی پرده سینما جاری بود ،فیلم زیر نور ماه بود.
در این فیلم ،برقراری ارتباط بین بیننده و فضای فیلم کاملا مشهود بود.

داستان فیلم زندگی جوانی که به حوزه جهت طلبگی رفته بود و با نفس خود و معضلات جامعه کلنجار میرفت را روایت داشت و ازین جهت قابل درک بیشتری نسبت به طلا و مس بود که وارد بطن زندگی یک روحانی نبود بلکه دغدغه عمومی قبل از معمم شدن و لباس روحانیت به تن کردن را به تصویر کشید.

به دوستان پیشنهاد می کنم یه نگاه به این فیلم بیاندازید.
بعد در مورد این فیلم با هم به تبادل نظر بنشینیم انشالله

امان یا حسین(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، ترنم ، zahra11
۱۹:۳۷, ۲۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم رب العباس(علیه السلام)
دیشب دوشنبه21/9/90دربرنامه پارک ملت شبکه1
من خودم شنیدمحجت الاسلام شهاب مرادی هم فرمودند که رهبرازاین فیلم تجلیل کردند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عـلـی ، zahra11
۷:۵۱, ۲۹/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۱ ۸:۴۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #30
آواتار
فیلم خوبی بود ولی ایده آل نبود و نه نزدیک ایده آل
میتوانست خیلی بهتر از این باشد
ولی روال فیلمش خوب بود و از زیر نور ماه بهتر بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]