|
اسماعیل رائین کیست؟
|
|
۲:۴۴, ۱۴/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۸۹ ۲۳:۱۲ توسط parsa.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اسماعیل رائین در سال 1298 ه ش به دنیا آمد و در 1358 ه ش درگذشت او محقق و مورخ بوشهری بود کتاب مشهور او به نام فراموشخانه و فراماسونری در ایران است. کتاب فراموشخه رو در حدود سال 48 شروع کرد و سه جلد از اونو کامل کرد که مربوط به فرماسونری فقط در ایران میشد ولی در حین نوشن جلد چهارم به صورت مشکوک درگذشت . در مورد اسمائیل رائین نظرات زیادی هست که تو ایران از معدود پژوهشگرانی بوده که به صورت حرفه ای فرماسونری رو بررسی کرده یکسری میگن که اون خودش ماسون بوده یکسری میگن عضو ساواک زمان شاه بوده و ارتشی بوده و یکسری هم میگن عضو اینا بوده ولی اومده بیرون و این اطلاعاتو کتاب کرده البته به علت کمیاب بودن کتاب و غیر قانونی بودنش قیمتش زیاده (حدود 200 هزار) و من نتونستم تهیش کنم ولی نسخه ی 3 جلدی تو مغازه ها هست که سانسور شده . اگه اطلاعاتی در مورد این نویسنده دارید در اختیار ما هم بزارین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۲, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۱ ۱۷:۳۱)Maryam.A نوشته است: سلامکتاب اسناد فراماسونری بر اساس گذارش های ساواک کلا 5 جلده ... الان تو بازار فقط 4 و 5 اون هست ... سوره ی مهر چاپ میکنه .... از مسئول غرفه سوره ی مهر امسال تو نمایشگاه کتاب پرسیدم 3 جلد قبلیش کو ؟؟ گفت جلد یک و دو رو من خودم هم ندیدم تا حالا!!!! جلد سه هم دیگه چاپ نمیشه و گیر نمیاد ... همین 4 و 5 رو بگیر تا این ها هم نابود نشدن !!!!! فرداش از یک مسئول دیگه غرفه پرسیدم در مورد جلدهای قبلی ... خیلی با اعتماد به نفس گفت اصلا جلد 1 و 2 و 3 نداره این کتاب گفتم مگه میشه .. گفت همینی که هست اصلا کی گفته 1 و 2 و 3 داره؟؟؟ این کتاب از جلد 4 شروع میشه کتاب ![]() همون جلد 4 و 5 هم مطالب مفید خیلی داره اگر کسی در حال تحقیق باشد موفق باشید فکر کردید ماسون ها میگذارن این کتاب ها در دسترس باشه؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۱ ۲۰:۱۲)ELENOR نوشته است:شما مطمئنی؟(۲۹/تیر/۹۱ ۱۷:۳۱)Maryam.A نوشته است: سلام پس چرا توی نت هر چی هست جلد 1و 2و 3 بوده ؟ یعنی میگین اینا در واقع همون 4و 5 اند؟ میشه مباحث اون جلد 4 و5 رو اینجا بنویسین ؟ |
|||
|
۲۰:۴۰, ۲۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۱ ۲۰:۴۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۱ ۲۰:۲۹)Maryam.A نوشته است:(۲۹/تیر/۹۱ ۲۰:۱۲)ELENOR نوشته است: کتاب اسناد فراماسونری بر اساس گذارش های ساواک کلا 5 جلده ...شما مطمئنی؟ این کتابی که من گفتم نوشته رائین نیست دوست گرامی ... اسناد ساواکه ... منورم این بود که اگر کتابی مطلب مهمی داشته باشه خیلی بعیده که بگذارند بیاد بیرون حتی در ایران اسلامی من جلد 4 و 5 کتاب رو نخریدم ولی بیشترش به نظرم در مورد اسامی ماسون ها قدیمی و جدید تا زمان انقلاب بود تا جاییکه تورق کردم ... ا موفق باشید |
|||
|
|
۰:۲۹, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ولی من منظورم رائین بود.
اون کتابا برام مهمه. |
|||
|
۱:۳۹, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خوب خواستم ببينم بحث شروع مي شه يا نه كه ديدم شروع شد :دي
اول به جناب النور : مطمئني كتاب ١و ٢و ٣ اسماعيل رائين وجود نداره ؟؟؟ در اين كه كاتب ايشون ٥ جلد بوده شكي نيست اما فعلا در بازار دو جلد اولش موجوده و به كمك يكي إز دوستان جلد سوم رو هم گير آوردم ![]() البته كتابي تحت عنوان تاريخ فراماسونري در ايران ( اگه اشتباه نكرده باشم ) در دو جلد در بازار موجوده كه نويسنده در اول كتاب إز ارتباط خود با رائين و استفاده إز منابع رائين در كتاب خودش إشاره مي كنه اگه كمكي إز دستمم بر مياد بگيد خوشحال مي شم كمكي كرده باشم ![]()
|
|||
|
|
۲:۵۳, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
۴:۳۲, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:مطمئني كتاب ١و ٢و ٣ اسماعيل رائين وجود نداره ؟؟؟ اخوی من کتاب تاریخ فراماسونری بر اساس اسناد ساواک رو عرض کردم ... اون هم جلد 1 و 2 و 3 داره .. ولی گیر نمیاد ... مسئول غرفه میگفت کلا وجود نداره برای اینکه پاپیچش نشم منظور اینکه اگر کتابی مطلب مهمی داشته باشه در مورد ماسون ها در جمهوری اسلامی هم سر به نیست میشه موفق باشید
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |