کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوان اتحاد سنی و شیعه!!!
۲۰:۴۳, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

با سلام
برادران مسلمون من اعم از شیعه و سنی توجه کنید!!!
1400 سال هست با هم اختلاف داریم ، برای چی ؟
چرا کاتولیک و پروتستان و ارتودکس هیچ وقت با هم دعوا و نزاع نمیکنند؟
فقط ما سنی و شیعه ها باید همیشه با هم اختلاف داشته باشیم؟
برا چی نمی خوان سنی و شیعه متحد شه؟ تا حالا به این موضوع فکر کردید؟
تایه جرقه ای میشه میخواد سنی و شیعه خوب شه یکی تو مسجد بلند میشه به عایشه همسر پیامبر توهین میکنه
تا میخواد اتحاد برقرار شه بین شیعه خبر میندازن که یه سنی زد شیعه رو کشت
تو رو خدا بیایید اختلافات رو کنار بذاریم، مگه خدای شما الله نیست؟ مگه پیامبرمون حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیست؟
قبله ما ها مگه کعبه نیست؟ من یه شیعه اثنی عشری دارم به همه شما ها میگم خلفای راشدین مورد احترام بنده و برادرای شیعه خودم هستن و یقین دارم شما هم به 12 امام ما احترام میذارید
ان شا الله اگر این امر محقق بشه که یه روزی دست بر گردن همدیگه بندازیم و همدیگر رو در آغوش بکشیم یه مکانی رو مشخص میکنم تا برادرای شیعه وسنی جمع شیم و از اجتماع خودمون فیلم میگیریم و در سراسر اینترنت انتشار میدیم و در فیلم همو به آغوش میکشیم ،کینه ها رو فراموش میکنیم تا کور شه چشم کسی که نمیخواد ببینه
به امید روز اتحاد سنی و شیعه

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، Mike ، sasa ، Ara ، هانا نابغ ، نسیم ، ضد ماسون

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۴۱ توسط Anti-satanism.)
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام
کاملا درسته.
تنها مشکل بین سنی و شیعه وهابی های ملعون هستن.
و همچنین تنها اختلاف اندازنده ی بین سنی و شیعه.
ولی به نظرم ما باید یکم نظرمونو البته نه ما بلکه همه باید نظرشونو راجع به برادران دینی و اسلامی خودشون تغییر بدن.
باید اطلاعات کافی راجع به اینها داشته باشن و جمع آوری کنن.
[تصویر: download.php?img=548913]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، هانا نابغ ، Ara ، فاطمه خانم ، ONLY66
۰:۲۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #32

سلام خدمت دوستان و برادران شيعه وسني خودم
من هم اگر تالار رو ترك كردم بايد اين كارو ميكردم تا خدايي ناكرده اگر يك سني ديگر خواست بياد در تالار ثبت نام كنه
نگه اين جا بازم توهين به سني ها شده و كسي كاري نكرده من ترك كردم تا ببينه يك شيعه (كه اليته خودم رو شيعه نميدونم ما هنوز تو شين شيعه مونديم ) بخاطر يك سني رفته دلگرم شه و بياد به جمع ما بپيونده
از منتظر 14 هم اون لفظي رو كه درباره خودشون استفاده كردند بردارند
شما تاج سري منتظر 14
البته ميدونم خيلي ها از اومدن من خوشحال نيستن ، ولي اين قول رو بهشون ميدم كه ديگه پست نميذارم
ولي همين قدر كافي كه فقط مولام امام زمان از من راضي باشه
اون راضي باشه خدا هم راضيه
و من يتوكل الله فهو حسبه
از كليه دوستان همشون همه همشون ميخوام كه منو ببخشن
به اميد ظهور غريب ترين فرد عالم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Ara
۱۵:۰۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #33

کسی که خوابیده میشود بیدارش کرد ولی کسی که خودش را به ...
برخی از دوستان اهل سنت با روش اعراب 14 قرن پیش با موضوع برخورد می کنند. در شرایط فعلی خطراتی که مسلمان ها را تهدید میکند بسیار قوی تر از اختلاف احکام در بین شیعه و سنی است و دشمن از این قضیه سواستفاده کرده و در بین این جنجال کار خود را پیش میبرد. تمام ادیان و مذاهب الهی از یک وجود واحد سرچشمه می گیرد و دعوا بر سر فرعیات دین ، توهین به تقدس ادیان محسوب می شود و ما باید به این باور برسیم که خداوند، پیامبران و امامان را فقط برای بیداری انسان انتخاب می کند.
۲۲:۴۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۵۰ توسط hadi_shj.)
شماره ارسال: #34
آواتار
متاسفم برای کسانی که فقط بلدند کار ها را خراب کنند؛ فقط بلدند تندروی کنند؛ فقط بلدند تفرقه بیاندازند. البته برای من مسجل شده است که منافع آن ها در این کار است. ضرری که این تندرو ها به اسلام می زنند، صهیونیسم نمی زند. برای من، شیعه ی تندرو هیچ فرقی با القاعده ندارد.
من تا قبل از این که آرا بگوید سنی است حتی حدس هم نمی زدم که چنین باشد زیرا از من که اسم شیعه را یدک می کشم، با سواد تر است. من خواهش می کنم در جمع ما، مانند سابق حضور داشته باش که بودنت غنیمتی است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۲:۵۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۲۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #35
آواتار
و لا تجادلو اهل الكتاب الا بالتي هي احسن الا الذين ظلموا منهم و قولو امنا بالذي انزل اليكم و الاهنا و الهكم واحد و نحن مسلمون ( سوره عنكبوت آيه 46)

و شما مسلمانان با يهود و نصارا و كه اهل كتابند جز به نيكو ترين طريق بحث و مجادله نكنيد مگر با ستمكاران از آنها و با اهل كتاب بگوييد كه ما به كتاب آسماني قرآن كه بر ما نازل شده و كتب آسماني شما به همه ايمان آورده ايم و خداي ما و شما يكي است و همه ما تسليم و مطيع فرمان اوييم.

ديگه چه برسه به برادران و خواهران اهل سنت. الان ما همه بايد باهم متحد باشيم. در موقعيت حساسي قرار گرفتيم.
عليكم بالقران
شما را به قرآن دعوت مي كنم!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...l#pid22233

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ONLY66 ، hamed53 ، Ramin_Ghn
۱:۳۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
بنظر من باید یه کار نمایدین کنیم ، بخدا هیچ چیزی اثرش مثل رسانه نیست، باید تجمعی اتحادی بشه بعد بره تو رسانه و یه اعلام رسانه ای...
من که میگم بهترین مرگ بر صهیونیسم و مرگ بر وهابیت ، اتحاد بین سنی و شیعه ست. متحد شیم احدالناسی واسه مسلمونا تیز نمی شه. جدا از اتحاد باید این اتحاد رو به همه ی جهان نشون بدیم ، کار رسانه ای خیلی سازندست. تصاویر دنیای واقعی در دنیای مجازی . نظر بقیه دوستان چیه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، ONLY66 ، Anti-satanism
۲۰:۲۱, ۱/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۰ ۲۰:۲۳ توسط بهروز.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۵۲)ONLY66 نوشته است:  بالاتر از آیت الله بهجت کی هست
ایشون می فرماید تنها اختلاف ما با اهل سنت در صحابه هستش و تمام که خود ایشون هعم میفرمایند که همه آن ها هم به رحمت خدا رفتند
در 4 تا چیز خیلی مهم اشتراک داریم و همین بس هست
1- خدا 2-حضرت محمد صل الله علیه و آل و همه انبیا 3- کلام الله مجید 4 -قبله و با همون خانه مقدس کعبه

دوست عزیز علاوه براونها اهل سنت با شیعیان در وجود مبارک حضرت علی(علیه السلام) اشتراک دارند
چونکه امام شیعیان هست و خلیفه سنیان
ومتاسفانه بجای اینکه مابیاییم و از اون بعنوان عامل وحدت استفاده کنیم درست برعکس بعنوان عامل افتراق و اختلاف استفاده میکنیم
و این نیست جز به جهل( غفلت ) یا به عمد (خیانت)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]