|
کلیه ی مباحث مربوط به ویکی پدیا در این تاپیک
|
|
۲۲:۳۰, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آدرس لینک مطلب اصلی در ویکیپدیا درباره لغت "علی"
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%84%DB%8C مطالبی که در این صفحه نگاشته شده است، بسیار مغرضانه و ناصحیح می باشد. برخی از این مطالب دروغ محض است برخی صفات برتر ایشان را معمولی جلوه داده و برخی دیگر از مطالب نیز اتفاقات را بگونه ای بر علیه ایشان بیان کرده است. خودتان قضاوت کنید. نقل قول:ولی سرانجام پس از شش ماه با ابوبکر بیعت نمود نقل قول:امام اول شیعیان و چهارمین خلیفه مسلمانان است. نقل قول:دوران خلافت او مصادف با جنگهای داخلی بین مسلمانان نقل قول:بنابر روایات در مسجدالحرام و درون کعبه بهدنیا آمد نقل قول:زمانی که علی ۶ ساله بود، پدر او ابوطالب، رئیس بنیهاشم، دچار مشکل مالی گردید. نقل قول:علی یا دومین فرد ایمان آورده به محمد بعد از خدیجه یا سومین فرد بعد از خدیجه و ابوبکر است که این موضوع مورد اختلاف است.در هر صورت در آن زمان او حداکثر ده یا یازده سال داشتهاست. نقل قول:شبی که محمد از مکه به مدینه هجرت کرد، علی جان خود را بهخطر انداخت نقل قول:در یکی از نبردهای تنبهتن وی، نبرد با عمرو بن عبدود یکی از پهلوانان بزرگ عرب در جنگ احزاب بود که با حیلتی بر او پیروز شد حتما باید این خطوط را در متن اصلی بخوانید تا متوجه منظور من شوید. که چقدر معنی را تغییر می دهند. و بسیاری مطالب دیگر که جای تأمل و تمعق دارد. |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۱, ۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۱ ۱۳:۲۱ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
سلام سر دکمه "نمایش مبدأ" در بالای صفحه، سمت چپ کلیک کنید دلیلش رو نوشته: این صفحه اکنون در مقابل کاربرانی که حساب تأییدشده ندارند محافظت شدهاست. من چه میتوانم بکنم؟
|
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
این هم جالبه!
نقل قول:کاربرد القاب احترامی مانند حضرت و امام و وندهای ستایشی همچون «ص» و «ع» در مقالههای ویکیپدیا ممنوع است. لطفاً از افزودن این واژهها به مقاله خودداری کنید. |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و عزاداری دوستان
(۳/آذر/۹۱ ۱۸:۳۷)anti نوشته است: مسئله این بود که هیچ کس به جز شما نمی گوید که این مطلب غیر قابل ویرایش است... البته ، با توجه به تجریه هایی که در ویرایش ویکی پدیا خصوصا در زمینه های مذهبی داشتم ، ویرایش ها هدفدار است ، و این سایت حداقل نوشته های مرا تقریبا حذف نمود ، آنهم بدون هیچ توجیهی ... گرایش آنها ضد اسلامی و ضد شیعی است ... دو مثال عمده اش بحث سن عایشه بود که جستارش در همین فاروم موجود است و می توانید مشاهده کنید ... دیگری بحث سیف بن عمر و عبدالله بن سبا بود که بعد از آن دستاویز ساختن سریال حسن حسین معاویه توسط برخی فرقه ها گشت ... چه بسا در آن زمان اگر این ویرایش صورت نمی گرفت ، آن سیل عظیم جستجو درباره ی این دو شخصیت به ویکی پدیا و آن مقاله که برگرفته از کتاب عظیم علامه عسگری بود منتهی می شد ... حال بروید ویرایش کنید ، نه فقط در این مورد ، شاید یادشان رفت ویرایش شما را ویرایش کنند ... |
|||
|
|
۰:۲۸, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۱ ۱۸:۳۷)anti نوشته است: مسئله این بود که هیچ کس به جز شما نمی گوید که این مطلب غیر قابل ویرایش است...سلام من نمی دونم چرا جدیدا جنبشی در تالار ایجاد شده با هدف مظلوم نمایی!البته این رو به شما نمی گم ، ان شاء الله که شما در این جنبش نیستید ، اما ناخواسته به این جنبش دارید کمک می کنید. من همین حرف رو اگر به کس دیگه ای می زدم این قدر ناراحت نمی شد ، واقعا این قدر ناراحتی داره؟ خوب نویسنده مبحث داره می گه این متن قابل ویرایش نیست ،شما اگر متن رو خونده باشی ، باید می نوشتی ، که چرا قابل ویرایش هست و ... ، مثل دوست خوبمون ، اما شما نوشتی خوب برو ویرایشش کن ، و این نشون می ده شما متن رو نخوندی و من به این اشاره کردم ، بعد شما می گی به من انگ زدی.اگر این انگ زدن هست ، پس انسان ها اصلا نباید با هم صحبت کنند ومباحثه کنند ، چون هر فکری در مورد اشتباهات طرف مقابلشون بکنند بهش انگ زدند و ... . |
|||
|
|
۰:۴۸, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
البته من سعی کردم ویرایش کنم
ولی چنین اتفاقی نمی افتد : حق ویرایش از این مقاله گرفته شده است ... ![]() کجا اجازه ویرایش داده ؟ فقط اجازه می دهد در صفحه مرتبط گفتگو کنیم و جدل بیهوده و بی نتیجه ... مهم این صفحه است که بعنوان دانشنامه آزاد ، جعل پراکنی می کند ... |
|||
|
|
۲:۲۶, ۴/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۱ ۲:۳۳ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
سلام
آنطور که نوشته شما باید حداقل سابقه 10 ویرایش داشته باشید شما این سابقه رو دارید؟ تو تاریخچه صفحه ویرایش دیده میشه که چند بار هم ویراش طرف رو خنثی سازی کردند!! |
|||
|
|
۳:۱۴, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۱ ۲:۲۶)UNNAMED نوشته است: سلام به سلام ، دوست عزیز لینکی که ارائه کردید همه چیز را بخوبی نشان می دهد : ویرایش های ترتیب اثر داده شده را بخوبی مشاهده کنید ... بعنوان مثال این یک تغییر و ویرایش ثبت شده است : اولیه :"کشته شدگان و باقی ماندگان از بنی هاشم در واقعه کربلا" ویرایش شده :"کشته شدگان و باقیماندگان از بنی هاشم در واقعه کربلا " یعنی فقط فاصله بین باقی ماندگان تغییر کرده !!! نکته بعد اینکه در همین صفحه بیشتر لینک هایی را که آزمایش کردم از جمله "کربلا/مدینه/اسلام/محمد و... را می توانم ویرایش کنم ولی عباراتی همچون حسین /علی/ فاطمه چون در راستای تخریب آنها نوشته شده قابلیت ویرایش ندارد و با توجه به تجربه قبلی مطمئنا اجازه نخواهند داد که زحماتشان را برای تخریب چهره شیعه به باد دهیم ... ویرایش های صورت گرفته این موضوع را بخوبی نشان می دهد ... ------------------------------- باورها [ویرایش] خاتمیت اسلام از دیدگاه قرآن و سنت [ویرایش] اصول دین [ویرایش] ------------------ منابع برای تاریخنگاری زندگی علی (؟) ثروت و تولید(؟) فعالیتهای اجتماعی فاطمه اختلافات مالی فاطمه و ابوبکر منابع برای تاریخنگاری زندگی محمد |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۱ ۲۰:۰۰ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
یادمه چند سال پیش که تازه شروع به تحقیق کرده بودم وقتی تو ویکی پدیا کلمه فراماسونری رو سرچ کردم .....
نقل قول:این انجمن بطور گستردهای در فعالیتهای خیریه و در زمینه خدمات اجتماعی فعال میباشد. در حال حاضر پول تنها از اعضای انجمن جمع آوری میشود و صرف امور نیکوکارانه میشود. فراماسونری به بسیاری از سازمانهای خیریه غیر ماسونری، نهادهای محلی، ملی و بین المللی خیریه کمکهای مالی قابل توجهی میکند
|
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
من صدها بار سعی کردم مطالب این وبسایت دروغپردازو ویرایش کنم (ویکی پدیا) حتی توی قسمت بحث هم سعی کردم مطالب خودمو با مدرک بیان کنم ولی همیشه بعد از چند دقیقه تمام مطلبم [u]سانسور [/b]می شه.
فقط هیمن یک مطلب که نیست. هرچی مطلب سیاسی توی ویکی پدیا هست دروغ و چرنده. حتی خیلی از مطالبش متناقضه. عنوان یه چیزو می گه و در ادامه هزار بار حرف خودشو رد می کنه. هر کس اومد گفت فلان جا آزاده که دلیل بر آزادیش نمی شه. باید در عمل ثابت بشه که عکس ثابت شده. |
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
سلام
یه پیشنهاد دارم دوستان مطالبی رو که نادرست تشخیص میدند با ذکر منابع معتبر برای رد اون مطالب در همینجا قرار بدند. بعد دوستانی که اعتبار لازم رو برای ویرایش دارند، اونها رو در ویکیپدیا وارد کنند. فقط منبع یادتون نره. یادمه چند سال پیش صفحه مربوط به پیامبر اسلام یه سری مشکلات داشت و یه جاهایی حالت داستان پردازی پیدا کرده بود، اما الآن خیلی بهتر شده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیه مباحث پیرامون فیسبوک (گفتگو) در این تاپیک | warior | 53 | 27,034 |
۱/مهر/۹۵ ۱۳:۲۸ آخرین ارسال: vahrakan |
|

![[تصویر: wiki_jaal.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7563950963/wiki_jaal.jpg)