کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممنوعیت دسترسی به تالار به وسیله فی*ل*ترشکن... به زودی
۱۷:۵۱, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
امروزه به دلایل مختلف کاربران ایرانی از فی*ل*ترشکنها و vpn ها استفاده میکنن.بحث خوبی یا بدی آن در اینجا مطرح نیست

ولی هیچ دلیلی نمی بینم که کسی با فی*ل*ترشکن و امثالهم وارد تالار شود
اغلب کسانی که با استفاده از این شیوه ها وارد تالار می شوند، به دنبال پوششی برای خرابکاری خود هستند
به این تصور که با این وسائل دیگر شناسایی نمی شوند

وقتی ما دسترسی از فی*ل*ترشکنها به تالار را مسدود کنیم، بستر خرابکاری را در واقع از بین بردیم وگرنه همیشه راههای زیادی برای شناسایی افراد دارای 2 نام کاربری و یا افرادی که قصد تخریب و توهین دارند، وجود دارد.

به همین جهت به زودی دسترسی فی*ل*ترشکن های معروف به تالار مسدود می شوند و به تدریج رنج ip سایرین نیز مسدود می شود

در صورت ورود با فی*ل*ترشکن، پیام زیر را مشاهده خواهید کرد:
[تصویر: masdood.jpg]

اگر کسی دلیل معقول و منطقی برای مخالفت با این امر دارد، آماده شنیدن هستیم
التماس دعا

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، saloomeh ، MOHSEN-Z ، میلاد.م ، blue.blood ، سرباز سید علی ، یوسف خان ، علی 110 ، t.kam67 ، وحید110 ، freewish ، ali.khm ، مسافر ، مجید121 ، Hadith ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، fazel ، SARV ، Pachacuti ، جویای حقیقت ، sarallah ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، zahra11 ، yashar1374 ، mohammad reza ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، AMINI ، am_po ، فانوس *7* ، m.hossein ، فدک زهرا ، soshiant ، karimjannat ، سپهسالار ، بیداری اندیشه ، Mitsonary ، rahi ، Username ، DeMiUrG ، انتصـار ، نسیم ، عباس محمدی ، somayeh ، mahdy30na
۱۷:۵۴, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
فقط ان شاء الله که کاملا تست شده باشه و نزنه توی خاکی که اشتباها کسی رو بن کنید.
در ضمن سک اشکالی که وارده ، این هست که ممکنه شخصی که فی*ل*تر شکن داره ، حالا سالم یا غیر سالم ، بر اثر جستجو به سایت شما راهنمایی بشه ، حیفه اگر از فیض دوستان و نوشته هاشون بی نصیب بشه ، فقط فکر می کنم خوب هست برای عضویت و ورود با آی دی نیاز به خروج از فی*ل*تر شکن باشه.نظر شما چیه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، حسنیه ، blue.blood ، t.kam67 ، nasimesaba ، Admirer ، sarallah ، سید ابراهیم ، AMINI ، فدک زهرا ، soshiant
۱۷:۵۶, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۶/تیر/۹۱ ۱۷:۵۱)Mahdy2021 نوشته است:  اغلب کسانی که با استفاده از این شیوه ها وارد تالار می شوند، به دنبال پوششی برای خرابکاری خود هستند
مگه چقدر خراب کار میاد اینجا؟
چند درصد از اینایی که یکیش خودمم البته گاهی اوقات با هیلتر کش میان خرابکارن که شما همچین پروژه ای رو طراحی نموده اید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant
۱۷:۵۷, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۶/تیر/۹۱ ۱۷:۵۴)دل خسته نوشته است:  سلام
فقط ان شاء الله که کاملا تست شده باشه و نزنه توی خاکی که اشتباها کسی رو بن کنید.
در ضمن سک اشکالی که وارده ، این هست که ممکنه شخصی که فی*ل*تر شکن داره ، حالا سالم یا غیر سالم ، بر اثر جستجو به سایت شما راهنمایی بشه ، حیفه اگر از فیض دوستان و نوشته هاشون بی نصیب بشه ، فقط فکر می کنم خوب هست برای عضویت و ورود با آی دی نیاز به خروج از فی*ل*تر شکن باشه.نظر شما چیه؟

هیچ چیز بی اشکال نیست.اگر اشکالی بود رفع می کنیم

اگر با فی*ل*ترشکن وارد شده، خوب در پیام توضیح داده که باید قطعش کنه..... بالاخره استفاده از هر وسیله ای یکسری ملزومات داره
اگر کسی براش مطالب این تالار مهمه، زحمت بکشه و فی*ل*ترشکن رو قطع کنه(کار سختی نیست Smile )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، علی 110 ، t.kam67 ، دل خسته ، nasimesaba ، fazel ، saloomeh ، جویای حقیقت ، فدک زهرا
۱۸:۰۷, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
یا علی ما که پاکه پاکیمSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، جویای حقیقت
۲۰:۳۰, ۶/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۱ ۲۰:۳۳ توسط sina16.)
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام به هم سنگران عزیزم و برادر مهدی عزیز
البته بنده در سطحی نیستم که بخواهم دخالت کنم در کار مدیران سایت ، اما بدون این وسایل هم میشه با روش هایی مثل change کردن آی پی، هاید کردن و برای محکم کاری تغییر مک آدرس برای فرد پوشش درست شود.بنابراین چه لزومی به قطع دسترسیست؟ البته اگر دلیل این کار برای پوشش هست
یا علیHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۳:۱۸, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
لطفا فقط مراقب باشيد مخاطب از دست نديد. اين تالار بايد قشر خاكستري را جذب كنه و نه دفع.
امروزه خيلي ها بدون غرض از v p n استفاده ميكنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، تفکر ، AMINI ، soshiant
۲۳:۳۳, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۶/تیر/۹۱ ۲۳:۱۸)medad.sefid نوشته است:  
لطفا فقط مراقب باشيد مخاطب از دست نديد. اين تالار بايد قشر خاكستري را جذب كنه و نه دفع.
امروزه خيلي ها بدون غرض از v p n استفاده ميكنند.

بله
من هم دقیقا همین رو می گم ، یک ماجرا براتون نقل می کنم ، ان شاء الله منظور بنده رو توجه بشید.
اهل گناه بود ، با دین هم میانه خوبی نداشت ، اصلا هم اهل جلسات دینی نبود ، یک روز داشت در کوچه بازار قدم می زد ، حس کرد قند خونش پایین رفته ، دید توی مسجد دارن چایی می دن ، دوست نداشت بره مسجد ، اما پایین اومدن قندش باعث شده بود وسوسه بشه.وارد مسجد شد ، قصد گوش کردن نداشت ، داشت چاییش رو می خورد ، گوشش به حرف های منبری می خورد ، کمی شنید ، خیلی دلش منقلب شد و یواش یواش اشکش جاری شد ، این شد که تا آخر عمر شد جزو نوکران آقا اباعبدالله علیه السلام.
حرف من هم همینه ، دیدید یک نفر از همین قشر خاکستری ، داشت دنبال یک جرف غیر مذهبی می گشت ، خدا خواست و شانسی راهی اینجا شد ، مطلب تاثیرگذاری دید و تحت تاثیر قرار گرفت.
پس بیاید حداقل محدودش کنید به عضو شدن ، یا به وارد شدن در سایت.اومدیم یک نفر هدایت شد ، که از تمام اعضای این سایت ارزشش نزد امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بیشتر بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، تفکر ، sina16 ، محمود ، Hadith ، nasimesaba ، Admirer ، وحید110 ، saloomeh ، جویای حقیقت ، sarallah ، فدايي ولايت ، zahra11 ، ZaHrA110M ، yamin ، فدک زهرا ، soshiant ، Mitsonary ، somayeh
۳:۰۴, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۶/تیر/۹۱ ۱۷:۵۴)دل خسته نوشته است:  سلام
کاملن موافقم!
الان داداش من با ساکس وارد میشم! چه کاریه هی قطع و وصل کنم!
در ضمن کار شما خود فی*ل*تریه داداش چه کاریه! سایت رو باز بزارید بعد هرکس مطالب رو خوند اگه خواست یک حساب بسازه در قسمت ساختن حساب این پیام رو بده!
در آخر کاری نکنیم که فقط پستهای خودمونو بتونیم خودمون ببینیم! چه فایده داره هدف اینجا جذب افراد بیشتره...
ولی در کل صلاح دولت خویش خودتون دانید!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، جویای حقیقت
۱۱:۳۴, ۷/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۱ ۱۱:۳۶ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #10
آواتار
با تشکر از مدیر عزیز به خاطر زحماتشون

این طرح گرچه هم برای کاربران ثابت سایت و هم مدیران مفید هست اما به نظر من همون طور که دوستان هم در ارسال های قبلی گفتن معایب زیادی هم داره که اصلی ترین اون جلوگیری از ورود افرادی هست که از طریق جست و جو در موتورهای جست و جو وارد میشن یا اینکه عضو نیستن و مرتبا وارد تالار نمیشن.

و این هم باعث پایین اوردن امار بازدید،هم کاربران فعال و هم رتبه ی سایت میشه که به همین دلیل سایت ها و تالار های بی محتوا جای این سایترو میگیرن و این اصلا خوب نیست.

به نظر بنده تا اجرای طرح اینترنت ملی صبر کنید و بعد از اجرای اون طرح دست به کار بشید
یا علی

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، دل خسته
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا