کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ممنوعیت دسترسی به تالار به وسیله فی*ل*ترشکن... به زودی
۱۷:۵۱, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
امروزه به دلایل مختلف کاربران ایرانی از فی*ل*ترشکنها و vpn ها استفاده میکنن.بحث خوبی یا بدی آن در اینجا مطرح نیست

ولی هیچ دلیلی نمی بینم که کسی با فی*ل*ترشکن و امثالهم وارد تالار شود
اغلب کسانی که با استفاده از این شیوه ها وارد تالار می شوند، به دنبال پوششی برای خرابکاری خود هستند
به این تصور که با این وسائل دیگر شناسایی نمی شوند

وقتی ما دسترسی از فی*ل*ترشکنها به تالار را مسدود کنیم، بستر خرابکاری را در واقع از بین بردیم وگرنه همیشه راههای زیادی برای شناسایی افراد دارای 2 نام کاربری و یا افرادی که قصد تخریب و توهین دارند، وجود دارد.

به همین جهت به زودی دسترسی فی*ل*ترشکن های معروف به تالار مسدود می شوند و به تدریج رنج ip سایرین نیز مسدود می شود

در صورت ورود با فی*ل*ترشکن، پیام زیر را مشاهده خواهید کرد:
[تصویر: masdood.jpg]

اگر کسی دلیل معقول و منطقی برای مخالفت با این امر دارد، آماده شنیدن هستیم
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، saloomeh ، MOHSEN-Z ، میلاد.م ، blue.blood ، سرباز سید علی ، یوسف خان ، علی 110 ، t.kam67 ، وحید110 ، freewish ، ali.khm ، مسافر ، مجید121 ، Hadith ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، fazel ، SARV ، Pachacuti ، جویای حقیقت ، sarallah ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، zahra11 ، yashar1374 ، mohammad reza ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، AMINI ، am_po ، فانوس *7* ، m.hossein ، فدک زهرا ، soshiant ، karimjannat ، سپهسالار ، بیداری اندیشه ، Mitsonary ، rahi ، Username ، DeMiUrG ، انتصـار ، نسیم ، عباس محمدی ، somayeh ، mahdy30na

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۰, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11

آقا مهدی خدا قوت....

1- آیا کسانی که خارج از کشور زندگی میکنند میتونن با این شرایط به تالار دسترسی داشته باشند؟

2- اطلاعات من کمی قدیمیه ولی چند سال پیش یادمه بعضی ها برای افزایش سرعتشون از پرو*کســی استفاده میکردند ، در صورت استفاده از پروکسی وضعیت چگونه ست؟

دست شما درد نکنه بسیار طرح خوبی هست...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، soshiant
۱۳:۲۷, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
(۷/تیر/۹۱ ۱۲:۲۰)Havbb 110 نوشته است:  آقا مهدی خدا قوت....1- آیا کسانی که خارج از کشور زندگی میکنند میتونن با این شرایط به تالار دسترسی داشته باشند؟2- اطلاعات من کمی قدیمیه ولی چند سال پیش یادمه بعضی ها برای افزایش سرعتشون از پرو*کســی استفاده میکردند ، در صورت استفاده از پروکسی وضعیت چگونه ست؟دست شما درد نکنه بسیار طرح خوبی ...
و در ادامه تکلیف اینایی که با اپرا مینی و یا یوسی و ... از طریق موبایل میخوان تالار رو بررسی کنن چی میشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Havbb 110
۱۴:۱۴, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
به نظر من این کار ، یه کار اضافی هست . این تالار فقط برای آدمای مذهبی نیست ( اینجوری که عقلم میگه ! ) . بلکه برای کسانی هستند که با سرچ کردن تو گوگل و از طریق مطالب جالب وارد این تالار میشن هست . برای اونایی هست که تازه می خوان نه تنها با تالار بلکه شاید با مذهب آشنا میشن . به نظر من با این کار ، احتمالِ به راه اومدنِ آدمایِ دارایِ شرایط از بین میره !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، دل خسته ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، amir72 ، sarallah ، جویای حقیقت ، soshiant ، شهرام
۱۵:۴۱, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

(۷/تیر/۹۱ ۱۴:۱۴)yashar1374 نوشته است:  به نظر من این کار ، یه کار اضافی هست . این تالار فقط برای آدمای مذهبی نیست ( اینجوری که عقلم میگه ! ) . بلکه برای کسانی هستند که با سرچ کردن تو گوگل و از طریق مطالب جالب وارد این تالار میشن هست . برای اونایی هست که تازه می خوان نه تنها با تالار بلکه شاید با مذهب آشنا میشن . به نظر من با این کار ، احتمالِ به راه اومدنِ آدمایِ دارایِ شرایط از بین میره !!!

سلام. به نظر من طرح بسیار خوب و لازمی هست...خیلی بهتر از اینه که افراد خرابکار بعد از گذاشتن چندین پست تازه بخوان شناسایی بشن.

این مشکل موتورهای جستجو هم میشه حلش کرد. به این ترتیب که قانون جدید فقط برای اعضای تالار اجرا بشه و کسایی که به صورت مهمان میان و فقط می خوان مطالب رو بخونند با هرچیزی که دوست داشته باشن بتونن وارد شن.چون کسی که مهمانه و توانایی ارسال مطلب نداره ، خطری هم نداره برای تالار پس چه اشکالی داره با فیل شکن بیاد؟
البته مطمئن نیستم طرحی که باز کننده تاپیک توضیح داد هم همینه یا خیر...

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، دل خسته ، yashar1374 ، sarallah ، جویای حقیقت ، فدک زهرا ، شهرام ، Mitsonary
۱۸:۴۴, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
منم با حرف یا ثارالله موافقم بهتره با این وضعیت فی*ل*ترینگ جمهوری اسلامی که حتی وقتی قرآن سرچ میکنی ۲-۳ تا عکس بیشتر نمیاد این قانونو کمی تغییر بدین .

بهتره برای عضویت . ورود و گشت و افراد عضو این طرح اجرا بشه که فوق العاده هم عالی میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، yashar1374 ، sarallah ، جویای حقیقت
۲۰:۰۹, ۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #16

به هر حال باید بین کنترل اخلالگران و جذب افراد یکی رو انتخاب کرد.... کدومش مهمتره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود
۲۰:۵۸, ۷/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۱ ۱۱:۵۹ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #17
آواتار
خب وقتی نظر آقای ثارالله رو اجرا کنیم فکر نکنم دیگه اخلالگری بتونه اینجا فعالیت کنه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۳:۲۲, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۷/تیر/۹۱ ۲۰:۵۸)yashar1374 نوشته است:  خب وقتی نظر آقای ثارالله رو اجرا کنیم فکر کنم دیگه اخلالگری بتونه اینجا فعالیت کنه !
کسی که بخواد به قصد خرابگاری و اسپم زدن و...وارد سایت بشه حتی اگر از خارج از ایران باشه یا داخل ایران باشه میتونه با ای پی ایرانی جعلی وارد بشه خیلی خیلی کار ساده ای هست!
فقط کافیه در نرم افزار مربوط به ساکس به جای ای پی کشور دیگه از ای پی جعلی ایرانی استفاده کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۱:۰۶, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
دوستان هدف از ایجاد این موضوع این بود که اگر کسی از کاربران از فی*ل*ترشکن برای ورود به تالار استفاده میکنه و دلیل منطقی هم داره، بیاد مشکلش رو بگه تا ما دنبال راه حل باشیم

بقیه مسائل و حالتها رو لطفا بررسی نکنید.چون شما دقیقا از جزئیات طرح و میزان محدودیت مطلع نیستید

ممنون از همگی

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، saloomeh ، sarallah ، yashar1374 ، فدک زهرا ، جویای حقیقت ، Havbb 110
۱۳:۴۳, ۸/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۱ ۱۳:۴۷ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۸/تیر/۹۱ ۱۱:۰۶)Mahdy2021 نوشته است:  دوستان هدف از ایجاد این موضوع این بود که اگر کسی از کاربران از فی*ل*ترشکن برای ورود به تالار استفاده میکنه و دلیل منطقی هم داره، بیاد مشکلش رو بگه تا ما دنبال راه حل باشیم

سلام . من متوجه منظورتون نشدم !!! کسی که از فی*ل*تر شکن استفاده میکنه بیاد مشکلش رو بگه ؟!!!!
مگر این طرح برای این نیست که کسانی که میخوان سوء استفاده کنن راحتتر شناسایی بشن ؟؟؟

(۸/تیر/۹۱ ۱۱:۰۶)Mahdy2021 نوشته است:  بقیه مسائل و حالتها رو لطفا بررسی نکنید.چون شما دقیقا از جزئیات طرح و میزان محدودیت مطلع نیستید

ممنون از همگی

جناب مدیریت شما یک طرح کلی به ما معرفی کردید بدون جزئیات و میگید جنبه های دیگه رو برسی نکنیم ؟؟؟؟
خوب جزئیاتی که تا الان در نظر گرفتید رو به اشتراک بزارید تا دوستان نظراتشون رو بگن .....!!

شما اولش میگید نظرتون رو بگید اما بدون در نظر گرفتن همه جوانب چطور نظرمون رو بگیم ؟؟؟؟!!![تصویر: huh.gif]

جناب
Havbb 110
حرف خوبی زدن ، شما برای راحتی کار خودتون ظاهرا میخوایید این کار رو بکنید اما افرادی که قراره جذب تالار بشن اولویت دارن .

نکته بعدی این که الان هر کی میخواد از اینترنت استفاده کنه کنارش یه vpn یا ساکس یا ... میگیره ...

خیلی از لینکهایی که دوستان توی تالار استفاده میکنن هم فی*ل*تره .... اینجوری هی باید قطع و وصل بشیم ......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، yashar1374 ، A L I ، شهرام ، Havbb 110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا