|
میخواهم از بعضی دوستان...!
|
|
۲۰:۳۹, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۱۰:۵۱ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان بد برداشت نکنید ادامه اش انتقاد نیست!! میخواستم واقعا از دوستان این تالار تشکر کنم کسانی چون mahdykp و حسن آقا اگه داری میخونی ناراحت نشو اسم شما هم ویژه به کار خواهم برد. توی این 9 ماهی که اینجا عضو بودم دوران طلایی عمرم بود و تونستم سوالاتم را با دوستان مطرح کنم و جوابم را بگیرم و حالا فلسفه ی تشکر بالا چیه؟ یکی از فوایدی که ایشان به من رساند این بود که یک ذره باعث شد بنده فکر کنم و از عصبانیت خود بکاهم و امیدوارم هرجا هستند موفق باشند. این تاپیک را زدم ویژه ی حلالیت از دوستانی که به نحوی اذیتشان کردم و اثباب ناراحتی شان را فراهم کردم و حالا به ترتیب معرفیشان میکنم: یکی از کسانی که بنده را خیلی یاری رساند و آن اوایل گمنام تر از امروز کار میکرد حسن آقای عزتی است من واقعا ایشان را زحمت دادم و حالا میخواهم همه چی را برملا کنم تاپیک ویژه ی شهدا را در اصل حسن آقا زد بسم الله الرحمن الرحیم ... إِنَّهُمْ فِتْيَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَزِدْنَاهُمْ هُدًى و آنها جواناني بودند كه به پروردگارشان ايمان داشتند ، و ما بر ( يقين و ) هدايتشان افزودیم.سوره مبارک کهف،آیه 13 با سلام خدمت کاربران محترم تالار بیداری اندیشه. چندی است با کمک و همفکری برخی از دوستان و مساعدت مدیریت محترم تالار، طرحی را اندیشیده ایم که در آن از خانواده و اعضای محترم جانبازان و شهدای کاربران عضو تالار ،آماری را به دست آوریم تا طی برنامه ای مشخص ارادت خود را به محضر این ایثارگران عزیز و خانواده محترم آنان که از اعضای تالارند برسانیم چیزی که در این زمان برای ما مهم است آماری است از منتسبین و خانواده شهدا و جانبازان،که در این تالار عضو بوده و در حال فعالیتند. کاربران محترم نام شهید یا جانباز ، نسبت آن شهید یا جانباز با کاربر،محل شهادت یا جانبازی و دیگر مواردی از خصوصیات و یا شخصیت بارز آن شهید و یا جانباز بزرگوار را ارسال نمایند از همسنگران محترم خواهشمندیم تا در مورد این تاپیک در فضای تالار اطلاع رسانی شود ،باشد که گامی در مسیر تجلیل از مقام شامخ شهیدان و جانبازان گرانقد برداریم.آمین افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
این سخن سخن ایشان است نه من و در تشکیل تاپیک کمک شایانی کردند امیدوارم موفق باشند. و اگر از من بدی در حق خود دیدند مرا حلال کنند خانم rastin یکی دیگر از همسنگران است که در تشکیل تاپیک های مختلف در بخش دفاع مقدس به بنده کمک کردند و فکر کنم سر قضیه ی تشکیل تاپیک ویژه ی شهدا از بنده ناراحت شدند و من اینجا از ایشان حلالیت میطلبم از آقا شهاب هم حلالیت میطلبم چون کمی با ایشان بدرفتاری نمودم و اگر باعث شدم ایشان اخطار بگیرند حاضرم این اخطارها را به گردن بگیرم از آقای 110 Havbb هم تشکر میکنم بابط تذکرات خوبشون و همچنین از آقای علی 110 و جناب وحید110 اگر ایشان نبودند واقعا بنده در مسائل مختلف گیر میکردم از این دو همسنگر نیز ممنونم و طلب حلالیت میکنم جناب بیداری اندیشه را هم کم به زحمت نینداخته ام از ایشان هم حلالیت میطلبم از لطف فاطمه خانم در قضیه ی اشتباه نوشتاری در امضایم متشکرم از ایشان t.mak72 هم عذرخواهی میکنم بخواطر تندخویی در قضیه ی هتک حرمت اما هنوز بر سر اعتقاد خودم هستم اگر هم کسی میخواهد از کسی حلالیت بطلبد در همین تاپیک این کار را انجام دهد یاعلی |
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام نقل قول:خانم rastin یکی دیگر از همسنگران است که در تشکیل تاپیک های مختلف در بخش دفاع مقدس به بنده کمک کردند و فکر کنم سر قضیه ی تشکیل تاپیک ویژه ی شهدا از بنده ناراحت شدند و من اینجا از ایشان حلالیت میطلبم اول اینکه تشکر ازشما بابت ایجاد این موضوع. دوم ،بنده به هیچ عنوان بابت اون موضوع ازشما ناراحت نیستم ![]() چون چنین موضوعی رو قبلا ایجاد کرده بودم ،ازاین بابت به شما تذکر دادم ولی بعداز مشورت با جناب بیداری اندیشه تاپیک خودم رو حذف کردم. واین جا ناراحتی ودلخوری معنی نداره. درپناه حق |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۲۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۱۱:۰۰ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یکی از کسانی که باعث شد بنده در تاپیکم استوارتر بمانم خانم saloomeh است. اگر مثلا بدی از من دیدند دوست ندارم که حلالم نکنند.
دوستان فکر کنم اخلاق من دست دوستان عزیز آمده من هیچ وقت از کسی ناراحت نمیشوم(البته غیر ازتوهین به معصومین و دفاع از ستمگر و ...) مثلا اگر دوستان از من انتقادی کردند بنده اصلا ناراحت نمیشوم یعنی اگر انتقاد از من دارید رک و راست به من بگویید. ولی حلالیت های من ادامه دارد. |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
من یه تشکر ازanti dajjil میکنم،چون هر کجا که همسنگران خواستن ایده ی همکاری برای تشکیل یه گروه یا سایت و...بدن ،این دوستمون زود رفته و اعلام امادگی کرده و یه جورایی امید دهنده به تالار هستش. راستش حالا که خواستید تو یه تاپیک از شهیدان و جانبازان و ایثارگران تشکری کنیم،گفتم من هم یه چیزایی در مورد پدرم بگم. راستش پدر من در تاریخ1364/2/18 شروع به خدمت کرده و در تاریخ 1367/6/18 خدمتش تموم شده(روز پایان جنگ)و البته نوع خدمت پدرم اجباری نبوده و خودش به صورت داوطلب و اختیاری به جبهه رفته(البته پدر بزرگ و مادر بزرگم همیشه ناراضی بودن و میگفتن درست رو ادامه بده) ولی پدرم رفت،خوشبختانه تو زمان جنگ پدرم نه شهید شد و نه جانباز ولی دیدن دوستان شهید و جانبازان عزیز تر از جان ،ادم رو خیلی ناراحت و افسرده میکنه دیگه. در زمان جنگ دولت پولی برای سربازان در نظر گرفته بود و ماهانه پرداخت میکرد, ولی پدرم نه این پولهارو گرفت (میگه پولام هنوز تو تهرانه)و نه بعد از جنگ به فکر اسایش و استفاده از مزایای ایثار گران شد(حتی 3 بار دعوت به کار شده ،ولی پدرم قبول نکرده)پدرم دوستانی دارن که حالا سرهنگ تمام هستن. درضمن پدرم با شهید مهدی و حمید باکری هم دوست بوده(البته فرمانده هاش بودن) پدرم در مورد جنگ با من کم حرف زده(نمی دونم چرا؟) پدرم تو عملیات های ولفجر8 و کربلای 1و5 شرکت داشته کربلای 5:شاید بزرگترین عملیات و خطرناک ترین عملیات که در طی ان شلمچه ازاد شد و نیروهای کشور تا بصره رفتن و ضربات بسیار سنگینی هم به دشمن زدند. پدرم میگفت تو بصره سنگر عراقی ها از بتن بود و بهترین چراغ ها و تجهیزات و... رو داشتن ولی ما فقط یه خاکریز داشتیم و به اون اکتفا میکردیم. ولفجر8:عبور غواص ها از اروند رود(پدرم میگفت عبور از این رودخانه رو استراتژیست های غربی غیر ممکن میدونستن و لی نمیدونستن ما ایرانی ها هر کاری رو میتونیم) از یه چیز پدرم خیلی حال میکنم!!!!تو کارش ریا نداره و خیلی وقتا میگه پسرم جنگی که شما در پیش دارید خیلی بزرگتر از جنگ ماست(شاید منظورش جنگ پیش رو با اسرائیل ،یا امریکا ،یا جنگ نرمی که در ان برای زنده نگه داشتن اسلام میکنیم و یا...) به هر حال ما مدیون همه ی شهیدان و جانبازان و ایثارگران هستیم، اونا فقط یه چیر از ما میخوان، راهشون رو ادامه بدیم، راهشون هم، اسلامه. ای قلم اگر ننویسی در جنگ چه گذشت،یعنی شکسته ای و ارزشی نداری. |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۲۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من از تمامی بچه های تالار تشکر میکنم که هر روز بیش از پیش به وجوشون افتخار میکنم تا قبل از اینکه با تالار آشنا بشم اکثرا وقتم را در سایت ها وخزعبلات دیگر میگذراندم اما تالار که اومد تمام وقت اینترنت من فقط تالار را نشون میده حتی لپ تابمو طوری لینک دادم که با روشن شدن وارد تالار میشم به خدا قسم تصور اینکه 9هزار کاربر اینجاهستند ومنتظر فرزند پیغمبر هستن من رو به وجد میاره دوستانی که هرکس با امضای خودش با نوع ژست صحبتش یا حتی با یه تایپیک میتونه درک کنه مسائل دین روز رو و... با دیدن تایپیک هی شم بزرگواران من مثل بقیه شما ها برای ادامه کارم انرژی چند برابری میگیرم.... انشالله خدا یار ویاور شما عزیزان هست وانشاالله ما در این عملیات که رمزش یا اباصالح و طراحش تالار بیداریه موفق میشویم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |