کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***!
۱۸:۵۵, ۱۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۰۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

آثار اعتقاد به امام زمان
سلام عرض شد دوستان
همانطور که کم و بیش دوستان فکر میکنم با حقیر آشنا باشند، من بی دلیل چیزی را تأکید نمیکنم
این کتاب جامع و مانع و مختصر و مفیدترین کتابی است که در عرصه ی مبانی اعتقادی مهدویت در زندگی تا حالا دیدم
شاید بیش از 50 کتاب در موضوع مهدویت خونده باشم
در مباحث اعتقادی مختصر و مفید ترین و جامع و مانعترین کتاب است
حجمش کم تر از 90 صفحه است
اگر کسی نخواند
ثبتنام نکند در گردان حسن بن علی
[تصویر: 3ed66bce-f260-482f-bff9-2399f711625c.jpg]
دریافت نسخه الکترونیکی کتاب (دانلود)
نویسنده : هادي قندهاري
ناشر : منير
تعداد صفحات : 86

پیش از آن که به بحث در اصل مهدویت پرداخته شود، لازم است بدانیم که اصولاً جایگاه این بحث در اعتقادات شیعی کجا است؟
آیا اعتقاد به ظهور حضرت مهدی علیه السلام و آشنایی و معرفت به آن حضرت و انتظار ظهور آن حضرت و توجه و توسل به آن حضرت ضرورت دینی دارد، و یا اینکه مسلمانی بدون آن نیز امکان پذیر است! اگر نه به چه علت؟
اساساً رابطه ی ایمان و ولایت اهل بیت چیست؟
تفاوت اسلام با ایمان در چه چیز است؟
آیا ایمان به ولایت اهل بیت در سایر ادیان نیز مطرح بوده؟
بشارت و هشدار اساسی به محبین اهل بیت چه چیز است
و تکلیف گناهکارانی که محب اهل بیت هستند چه خواهد شد و بسیاری از مبانی اعتقادی دیگر...

اصولا تا انسان به اهمیت چیزی پی نبرد، به آن دل نمی دهد و برای آن همت نمی گمارد و آن طور که شایسته است به آن ارج نمی گذارد. بنابر این در این زمینه در این کتاب بسیار ارزشمند در 14 فصل مهمترین مبانی اعتقادی شیعه در این زمینه در عین اختصار و سادگی و روانی در نهایت اتقان مستدل به دلایل عقلانی و مستند به آیات و روایات تبیین شده است.
فهرست مطالب کتاب به شرح زیر است:
1- پایه اصلی دین/ 2- شرط ایمان/ 3- توحید عملی/ 4- بندگی خداوند/ 5- شرط قبول اعمال/ 6- در عوالم و ادیان قبل/ 7- برترین راه تقرب به خداوند/ 8- تنها راه نجات/ 9- شرط لازم برای مغفرت حق/ 10- هدایت الهی/ 11- برترین نعمت خداوند/ 12- در معرفت امام زمان علیه السلام/13- سبب علوّ مقام پیروان/ 14- تذکرات (الف- عمل، لازمه ی ولایت و دوستی اهل بیت علیه السلام/ ب- وعده و وعید خداوند به محبّین/ ج- نهی از غلوّ در شأن اهل بیت علیه السلام/ د- شرط ولایت اهل بیت علیه السلام برائت از دشمنان/ ه- تنها محبّت اهل علیه السالم کافی نیست/ و- اولویت ولایت بر دیگر فرائض/ ز- لزوم تربیت فرزندان بر ولایت آل محمد علیه السلام/ ح- درجات بالاتر ولایت با تقاضای از خدا)

دوستان من
حقیر اطلاعات اعتقادیم تا حدی قابل قبول است، اما حقیقتاً این کتاب حتی برای من نیز در عین اختصارش بسیار مفید و آموزنده بود

در ضمن یک آزمون چهار گزینه ای قبل از ثبت نام گردان حسن بن علی از این کتاب به عمل خواهد آمد و باید حد نصاب آورده شود!Smile
حداقل اعتقاداتمان را حفظ باشیم اگر هم جزو باور قلبی ما نشدهWink
إن شاء الله باور قلبیمان هم خواهد شد!

در ادامه ی همین تاپیک رفقایی که کتاب رو خوندن استدعا دارم جالبترین نکاتی رو که خوندن رو بیان کنند
چندین حسن داره این کار
با تشکر

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، سید ابراهیم ، meshkat ، ats ، مسافر ، در جستجوی سختی ، Havbb 110 ، fazel ، Tolou ، بیداری12 ، yamin ، یا صاحب الزمان ، تفکر ، Farzaneh ، saloomeh ، heaven ، یا ثارالله ، محیصا ، taleb ، mahyamatin ، أین المنتظر ، Hadith ، فدک زهرا ، m.hossein ، Agha sayyed ، jamandeh ، میلاد.م ، حسن عزتي ، Admirer ، fatemeh ، azade ، mhvvhm ، وحید110 ، zahra.shakiba ، مجنون الحسین ، fiftynine ، لبخند خدا ، mahdy30na ، fafa* ، NARJES
۱۹:۳۷, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
با عرض سلام خدمت علی آقا
آیا دانلود کتاب با اجازه ناشر یا نویسنده هست یا خیر ؟!!!
با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، taleb ، azade ، fafa*
۱۹:۴۰, ۱۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
آواتار
نمیدانم
من هم لینکش را از یک سایت که سایت مرجع مهدویت بود پیدا کردم

در ضمن برای مطالعه هست
نه انتشار!!
خود من چون کتاب را پیدا نکردم از کتابخانه گرفتم و کلّش را کپی گرفتم!

برای یک مسابقه بود که بر اساس این کتاب بود
معمولاً در این موارد با ناشر چک میکنند
یعنی میگن ما برای ترویج مفاهیم یک مسابقه داریم
بعد از ناشر میخواهند که نسخه ی الکترونیک را اجازه دهند نشر دهند تا بتوانند استفاده کنند

http://www.ketabkhani.com/user/question....esQroup=34

http://www.ketabkhani.com/user/showBook.php?book=43
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، fazel ، azade ، Farzaneh ، یا ثارالله ، taleb ، mahdy30na ، fafa*
۲۲:۳۰, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۴۰)علی 110 نوشته است:  ...
خود من چون کتاب را پیدا نکردم از کتابخانه گرفتم و کلّش را کپی گرفتم!
...

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18089.html
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa*
۱۶:۰۸, ۱۳/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۱ ۱۶:۰۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
من قسمت اول کتاب رو خوندم و به حدیث جالبی از امام باقر علیه السلام رسیدم...
ایشان می فرمایند : اسلام بر پنج پایه بنا شده است: نماز، زکات، روزه، حج و ولایت. و بر هیچ کدام به اندازه ولایت سفارش نشده است. سپس اضافه می کنند:ولی مردم چهار اصل قبلی را گرفته و ولایت را رها کردند.
جالب این است که در 4 اصل اول عذر موجه افرار قابل پذیرفتن است... ولی ولایت با هیچ عذری از دوش افراد برداشته نمی شود. و این اصل بسیار مهمی است.
متاسفانه در جامعه ما هنوز بسیاری از مومنین تلقی درست و حسابی از جایگاه امام ندارند. یکی از همین عزیزان دل انگیز میگفت تنها دلیلی که حسین بن علی به شهادت رسید نماز بود... این برادر ما نمیدونه که اگر ما نمازی می خوانیم و اگر در نماز اهدنالصراط المستقیمی هم می گوییم یعنی اینکه می خواهیم در راه ائمه قرار بگیریم...
یه متاسفانه خیلی خیلی مهم تر هم باید بگم.
خیلی ناراحتم این بحث رو علی چند روز پیش زده بود... من تنبل ترین و گاگول ترین عضو این جا بلاخره بعد از چند روز یه مطلب زدم پس باقی دوستان کجا هستند چه میکنند:
وحید 110، میلاد، منتقم زهرا، مسافر، محیصا، Admirer ،حسن عزتی، مشکات، سالومه و.......
کجا هستید شما... کتاب را اصلا خوندین...
ما وقتی همت یه کتاب خوندن دور هم نداریم....
البته بازم میگم به کسی توهین نشه سید ابراهیم از همه تون گاگول تره.
یا علی مدد

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، meshkat ، یا ثارالله ، علی 110 ، fazel ، Farzaneh ، یا صاحب الزمان ، Tolou ، محیصا ، mahyamatin ، أین المنتظر ، فدک زهرا ، hajiali.m ، Admirer ، mhvvhm ، وحید110 ، fiftynine ، mahdy30na ، fafa*
۱۳:۱۸, ۱۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
شاید خیلی گردان حسن بن علی، طالب ندارد؟
نمیدانم
شاید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، mahdi14 ، mhvvhm ، mahdy30na ، fafa*
۱۴:۲۴, ۱۶/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۱ ۱۴:۲۵ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #7
آواتار

حضرت باقر (علیه السلام) فرمودند :
بُنِیَ الاِسلامُ عَلی خَمسٍ : عَلی الصَّلاةِ و الزَّکاةِ و الصَّومِ وَ الحَجِّ و الوِلایَةِ وَ لَم یُنادَ بِشیٍ کما نُودِیَ بِالوِلایة :
اسلام بر پنج پایه بنا شده است : بر نماز و زکات و روزه و حج و ولایت و برای هیچکدام از چهار اصل قبلی به اندازه ی ولایت سفارش نشده .
سپس امام فرمودند :
فَاَخَذَ النّاسُ بِاَربعٍ وَ تَرَکُوا هذِهِ . یِعنی الوِلایة .
ولی مردم , چهار اصل قبلی را گرفته , ولایت را رها کرده اند . ( کافی 2/ 18 ح 3 و 1 و 8 )

حضرت باقر در پاسخ سؤال " زوارة " که پرسید : کدامیک از این ارکان پنجگانه افضل است , فرمودند :

اَلوِلایَةُ اَفضَلُ لِاَنَّها مِفتاحُهُنَّ وَ الوالی هُوَ الدَّلیلُ عَلَیهینَّ .
ولایت از دیگر مبانی برتر است ؛ زیرا که کلید آنها ولایت است . پیشوای الهی مردم را به روش انجام آنها راهنمایی می نماید . ( محاسن / 286 ـ تفسیر عیاشی 1 / 191 )

نکته ی قابل توجه اینجا است که از پنج رکن یاد شده , در چهار اصل آنها عذر موجّه افراد در ناچاریها پذیرفته است و شارع مقدس تخفیف قائل گردیده است , مثل اینکه در سفر , نماز شکسته شده , زکات تا زمانی که مال به حدّ نصاب نرسد واجب نبوده , روزه بر بیمار و مسافر و پیر واجب نیست , حج به شرط استطاعت واجب می باشد . ولی ولایت با هیچ عذری از دوش افراد برداشته نشده , در همه ی شرایط و حالات , افراد به معرفت و اطاعت امام , موظّف بوده و بدان آزموده می گردند .
( کافی 2 / 22 ح 12 از امام صادق (علیه السلام) و بحار 68 / 376 ح 21 از امام باقر (علیه السلام) )

لا یُهذرُ اللّهَ یَومَ القیامَةِ اَحَداً یَقُولُ یا ربِّ لَم اَعلَم اَنَّ وُلدَ فاطِمةَ هُم الوُلاةُ عَلی النّاسِ کافّةً .
خداوند در روز قیامت, عذر کسی را که بگوید : من از اینکه فرزندان حضرت فاطمه (سلام الله علیها) پیشوای همه ی مردم بوده اند خبر نداشتم , نمی پذیرد .
( بحار 68 / 14 ح 15 )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، محیصا ، Farzaneh ، علی 110 ، فدک زهرا ، mhvvhm ، zahra.shakiba ، fiftynine ، mahdy30na ، fafa*
۱۴:۳۳, ۱۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
اینو صبح میخوندم... خیلی به دلم نشست...

"در مباحث توحیدی مطرح است که خداوند متعال از همه صفات و خصوصیاتی که در مخلوقات مادی و غیرمادی وجود دارد منزه است. یعنی بین خالق و مخلوق هیچ شباهتی از هیچ جهتی وجود ندارد.بنابراین خداوند صورت ندارد، دست ندراد، چشم و زبان ندارد، خشم و خشنودی ندارد.... صورت، دست و چشم و زبان خدا، حجتهای او، پیامبراکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بیت آن حصرت و در زمان ما حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - میباشند. آنان صورت خدایند، زیرا برای توجه به خدا باید به آنان توجه کنیم. آنها دست خدایند زیرا که خداوند از قدرت خود به آنان اعطا کرده ، آنها وسیله دریافت و انتشار لطف و فیض خدا در میان مخلوقاتند... آنها چشم خدا هستند زیرا امام هر زمان از جانب حق بر مردم آن زمان، شاهد و ناظر می باشد. آنها زبان خدایند زیرا که دستورات حق را برای مردم بیان می کنند. خشم و خشنودی آنان خشم و خشنودی خداست و اطاعت از آنان بندگی خداست. پس بندگی خدا از غیر طریق اطاعت آنان و در غیر راه ولایت آنان انجام نمیپذیرد....

بخصوص اون جمله صورتی رنگ رو که خوندم یاد
نقل قول:سعی کن لحظه به لحظه احساس کنی که امام زمانت در کنارت هستند...

افتادم...
کاش فراموش نمیکردم...
-----------------------------------------------
مطمئن ام که اگه این کتاب رو چند ماه پیش میخوندم، به اندازه الان نمیفهمیدم یا شاید به این راحتی برخی حدیث هاشو (بحث ولایت) قبول نمیکردم.... و این رو از اثرات تاپیکهای سیر مطالعاتی علی آقا میدونم... جا داره که ازشون تشکر کنم.....

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، یا صاحب الزمان ، محیصا ، Farzaneh ، mahyamatin ، علی 110 ، سید ابراهیم ، hajiali.m ، zahra.shakiba ، fiftynine ، نسیم ، mahdy30na
۱۵:۱۹, ۱۶/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۱ ۱۵:۳۷ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۶/تیر/۹۱ ۱۴:۳۳)neda نوشته است:  
"در مباحث توحیدی مطرح است که خداوند متعال از همه صفات و خصوصیاتی که در مخلوقات مادی و غیرمادی وجود دارد منزه است. یعنی بین خالق و مخلوق هیچ شباهتی از هیچ جهتی وجود ندارد.بنابراین خداوند صورت ندارد، دست ندراد، چشم و زبان ندارد، خشم و خشنودی ندارد.... صورت، دست و چشم و زبان خدا، حجتهای او، پیامبراکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بیت آن حصرت و در زمان ما حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) - میباشند. آنان صورت خدایند، زیرا برای توجه به خدا باید به آنان توجه کنیم. آنها دست خدایند زیرا که خداوند از قدرت خود به آنان اعطا کرده ، آنها وسیله دریافت و انتشار لطف و فیض خدا در میان مخلوقاتند... آنها چشم خدا هستند زیرا امام هر زمان از جانب حق بر مردم آن زمان، شاهد و ناظر می باشد. آنها زبان خدایند زیرا که دستورات حق را برای مردم بیان می کنند. خشم و خشنودی آنان خشم و خشنودی خداست و اطاعت از آنان بندگی خداست. پس بندگی خدا از غیر طریق اطاعت آنان و در غیر راه ولایت آنان انجام نمیپذیرد....
مرسی ندا جان .
من هم این جملات رو که خوندم , برای اوّلین بار که داشتم کتاب رو مطالعه می کردم , خیلی لذّت بردم .
امروز که زیارت حضرت (علیه السلام) رو که می خوندم وقتی به این جمله رسیدم که میگه :
السّلام علیک یا عَین اللّه فی خلقه
خیلی خیلی بهم چسبید .
چون معنیش رو فهمیده بودم .
به خصوص که وقتی داشتم کتاب ایمان آیت اللّه دستغیب , این عالم و شهید گرامی رو مطالعه می کردم وقتی به این جملات رسیدم :
(۱۶/تیر/۹۱ ۱۴:۵۷)یا صاحب الزمان نوشته است:  یا مثلاً مقابل قبر حضرت رضا (علیه السلام) ملاحظه کن که حضرت (علیه السلام) حاضر و ناظر است . چشم بینای خداست . عظیم است . محیط است . خدای نکرده با زن اجنبیّه مس و تماس حاصل نشود . برای رسیدن به ضریح به یکدیگر می چسبند و فشار می آورند , اینان خیال می کنند حضرت ان طرف ضریح , حضور ندارد .
اینها شاهد قلبت عقل و ادراک است , شخص خیال می کند امام یعنی این پنجره و شباک . امام , روح کلّی الهی است . همه جا حاضر است . امام مانند آفتاب است . وقتی افتاب که می تابد , همه جا می تابد ؛ سنگ , آب , خاک , آهن , در و دیوار و از آن جمله , جایی که آینه هست , از شما می پرسند کجا بیشتر آفتاب تلألؤ دارد ؛ روی سنگ یا آینه و بلور ؟ بلاشک جایی که روی اینه و بلور می تابد , تلألؤ آن چندین برابر است .
روح کلّی الهی ؛ یعنی امام , به تمام عوالم هستی محیط است . همه جا افاضه می دهند لیکن آن قطعه زمین که بدن مبارک امام (علیه السلام) آن جاست , عیناً مثل جایی است که قطعه ی بلور است در حرمش صد درجه بیشتر افاضه است . توجّه آقا آن جا زیادتر است .
الان نور امام (علیه السلام) تو را پاک می کند ؛ لغزشهایت را می ریزد . چقدر بهره مند می گردی ؟ ولی اگر با عقل و معرفت باشد , نکند یکدفعه ریایی در کار بیاید که در این صورت , همه چیز خراب می شود .
متوجه نمی شدم امام (علیه السلام) عین اللّه هستند یعنی چی .
ولی وقتی این کتاب رو مطالعه کردم تازه متوجه شدم . خیلی لذت بردم , راستش .
واقعاً کتاب ارزشمندی هست .
مطالعش واقعاً واجبه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا ، mahyamatin ، علی 110 ، Farzaneh ، Tolou ، سید ابراهیم ، mhvvhm ، fiftynine ، mahdy30na
۱۵:۲۲, ۱۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آقای سیدابراهیم متاسفانه ی دومتون بدجوری خورد توو مخم... هنوز گیج میزنم... حق با شماست
...
چون علی آقا گفته بودن آزمون میگیرن منم گفتم باید خیلی دقیق بخونمش براهمین فکرکنم طول کشیده(توجیه خوبیه؟!Wink)
من تا صفحه 19 خوندم - ابتدای توحید عملی
تا اینجاش خیلی به دلم نشسته مخصوصا حرف امام یاقر(علیه السلام) که فرموده بودن ولایت از دیگر مبانی برتره چون ولی و پیشواست که مردم رو به روش آن مبانی هدایت می کنن...
و فرق بین مومن و مسلمان بودن هم برام روشنتر شد...
و اینکه امام زمانمون تنها دروازه ی دین خداست و غیر از این راه آخرش هلاکته...
اللهم اجعل محیانا محیا محمد و آل محمد و مماتنا محمد و آل محمد
شرمنده شاگردای تنبل دیرتر میفهمندBlush
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، faateme-313 ، علی 110 ، Tolou ، mhvvhm ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]