|
وضوی صفر و یک ها (ویژه نوروز92؛ به نیت امام عصر)
|
|
۲۱:۴۰, ۱۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۱ ۲۰:۵۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
بزرگی در لابلای وعظ ش نکته جالبی گفت که جرقه انتخاب «کادوی تولد» امسال ما به آقا زده شد. می گفت: «اگر همین الان امام زمان ظهور کنند و به تو بگویند موبایل ت را به من بده، می دهی؟! از محتویات آن مطمئنی و خیالت راحت است؟ عکسی، موسیقی ای، کلیپی یا هر چیزی که مورد رضایت ایشان نباشد و او را آزرده کند نداری؟!» باید دقیقا چه کنم؟
شرکت کننده در این طرح پس از ثبت نام، کافی است یک بار به صورت دقیق همه وسایل دیجیتالی خود را چک کند و موارد نامناسب را از حافظه های خود پاک کند و دور بریزد. این وسایل می تواند شامل اینها باشد:
لپ تاپ - موبایل - سی دی ها - دی وی دی ها - لوح های فشرده - حافظه های فلش - هاردهای اکسترنال - صندوق ایمیل - حافظه اس ام اس های موبایل - کامپیوتر خانگی و ... همه محتواهای نامناسب از قبیل عکس، فیلم، کلیپ، موسیقی، پیامک، ایمیل، برنامه های نصب شده و ... باید از برده شود. حتما بروی منبع اصلی کلیک کنید: www.vozoo.ir/ |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اول که می خوندم فکر کردم چقدر کار سختیه... یعنی این همه سی دی رو بشینم چک کنم؟ یعنی این همه اس ام اس و این همه فایل تو کامپیوتر و این همه .... ولی وسط این فکرا بود که از خودم خجالت کشیدم... چند دقیقه حاضریم برای هدیه دادن به اماممون وقت صرف کنیم؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یک چیز خاک بر سری تو کمدم بود چندوقت پیش دیدمش شکستمش
|
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۲۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۱ ۱۵:۲۸ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان لطف کنند در این طرح شرکت کنن حتی اگه پاک پاک پاک هستن!
حیفه طرح جالب وخوبی هست هر کسی هنوز عضو نشده زود عضو بشه عضویت خیلی راحت وسریعه. |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در ماه اسفند قرار گرفته ایم و شب و روز ها که میگذرند شمیم بوی بهار بیشتر به جان و دلمان می رسد و این تازگی و طراوت را می توان از شور و هیاهویی که در دور و برمان رخ داده است ببینیم. مردم به بازار ها میروند تا خرید نو داشته باشند و خانم ها چندی است که به رفت و روب مشغولند. کودکان ذوق و شوق عیدی گرفتن ها و عیدی دیدن ها و شیرینی و آجیل خوردن را با هیچ چیز عوض نمیکنند. همه چیز در حال نو شدن است. زمین و زمان در حال طراویدن است و بها از راه میرسد. . تابلویی در بالای سرم نصب کرده ام که در این سالها با خواندن آن دلم بهاری بماند و در سوز و سرمای روز مرگی هایم شکوفه امید در دلم توانی مضاعف را برای بنده ی خدا بودن ایجاد کند . . السَّلَامُ عَلَى رَبِیعِ الْأَنَامِ وَ نَضْرَةِ الْأَیَّام
سلام بر مهدی،بهار و شکوفایی مردمان و نشاط و شادابی روزگاران حالا که قرار است همه چیزمان را نو نوار کنیم ، بیاییم و دوباره وضویی بسازیم از صفرو یک ها ! هر که عزم وضوی صفرو یک ها را دارد تا قلب نازنین بهار دلش ،امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را در این ایام بهاری ،خشنود کند بسم الله . . من هستم ؛ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
حتما که قرار نیست ... داشته باشیم که حذف کنیم ![]() بعضی آهنگ ها رو هم میشه حذف کرد بعضی شماره ها رو هم میشه حذف کرد بعضی پیامک ها رو هم میشه حذف کرد بعضی ...
|
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پاک نیستم ولی پاکی رو دوست میدارم[align=CENTER]منم هستم ؛ اللهم صل علی محمد و آل محمد [align=CENTER]و[align=CENTER]عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) الحمدالله علي الولايه ضمن تشكر ويژه از تمام عزيزان حقير خاك كف پاي تك تك دوستداران مولاي غريبم حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستم و براي تك تك شان آرزوي سلامت و موفقيت و سربلندي جلوي امام زمانشان را دارم اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم . موفق باشيد يا فاطمه الزهراسلام الله عليها
|
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با عرض سلام ممنون از ایجاد این تاپیک ان شاء الله با کمک خدای مهربان حقیر هم هستم. اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |