کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وضوی صفر و یک ها (ویژه نوروز92؛ به نیت امام عصر)
۲۱:۴۰, ۱۳/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۱ ۲۰:۵۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

بزرگی در لابلای وعظ ش نکته جالبی گفت که جرقه انتخاب «کادوی تولد» امسال ما به آقا زده شد. می گفت: «اگر همین الان امام زمان ظهور کنند و به تو بگویند موبایل ت را به من بده، می دهی؟! از محتویات آن مطمئنی و خیالت راحت است؟ عکسی، موسیقی ای، کلیپی یا هر چیزی که مورد رضایت ایشان نباشد و او را آزرده کند نداری؟!»
باید دقیقا چه کنم؟
شرکت کننده در این طرح پس از ثبت نام، کافی است یک بار به صورت دقیق همه وسایل دیجیتالی خود را چک کند و موارد نامناسب را از حافظه های خود پاک کند و دور بریزد. این وسایل می تواند شامل اینها باشد:

لپ تاپ - موبایل - سی دی ها - دی وی دی ها - لوح های فشرده - حافظه های فلش - هاردهای اکسترنال - صندوق ایمیل - حافظه اس ام اس های موبایل - کامپیوتر خانگی و ...

همه محتواهای نامناسب از قبیل عکس، فیلم، کلیپ، موسیقی، پیامک، ایمیل، برنامه های نصب شده و ... باید از برده شود.

حتما بروی منبع اصلی کلیک کنید:
www.vozoo.ir/

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Moh3eN-QalaM ، یا ثارالله ، Hadith ، netlog36 ، حسنیه ، حسن عزتي ، MESSENGER ، Havbb 110 ، یا صاحب الزمان ، نـور ، Farzaneh ، MAHDI59 ، fazel ، شهیدطیبه واعظی ، laanbar1-2-3 ، fatemeh ، shafagh_mah ، ساقی ، mahdy30na ، mohaddese ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، aboutorab ، وحید110 ، ztb ، من انقلابی ام ، fiftynine ، أین المنتظر
۲۲:۴۰, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

اول که می خوندم فکر کردم چقدر کار سختیه...

یعنی این همه سی دی رو بشینم چک کنم؟

یعنی این همه اس ام اس و این همه فایل تو کامپیوتر و این همه ....

ولی وسط این فکرا بود که از خودم خجالت کشیدم...

چند دقیقه حاضریم برای هدیه دادن به اماممون وقت صرف کنیم؟؟؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Moh3eN-QalaM ، mohamad ، Havbb 110 ، نـور ، Farzaneh ، mhvvhm ، حسن عزتي ، fatemeh ، shafagh_mah ، ساقی ، mahdy30na ، mohaddese ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، aboutorab ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine
۲۳:۰۲, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
یک چیز خاک بر سری تو کمدم بود چندوقت پیش دیدمش شکستمش Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، حسنیه ، mohamad ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، یا صاحب الزمان ، نـور ، fatemeh ، shafagh_mah ، ساقی ، mahdy30na ، mohaddese ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، aboutorab ، وحید110 ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine
۱۵:۲۷, ۲۳/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۱ ۱۵:۲۸ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #4
آواتار
دوستان لطف کنند در این طرح شرکت کنن حتی اگه پاک پاک پاک هستن!
حیفه طرح جالب وخوبی هست هر کسی هنوز عضو نشده زود عضو بشه عضویت خیلی راحت وسریعه.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh ، shafagh_mah ، ساقی ، mahdy30na ، mohaddese ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، aboutorab ، Farzaneh ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine
۲۰:۵۷, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا

در ماه اسفند قرار گرفته ایم و شب و روز ها که میگذرند شمیم بوی بهار بیشتر به جان و دلمان می رسد و این تازگی و طراوت را می توان از شور و هیاهویی که در دور و برمان رخ داده است ببینیم.

مردم به بازار ها میروند تا خرید نو داشته باشند و خانم ها چندی است که به رفت و روب مشغولند.

کودکان ذوق و شوق عیدی گرفتن ها و عیدی دیدن ها و شیرینی و آجیل خوردن را با هیچ چیز عوض نمیکنند.

همه چیز در حال نو شدن است.

زمین و زمان در حال طراویدن است و بها از راه میرسد. .

تابلویی در بالای سرم نصب کرده ام که در این سالها با خواندن آن دلم بهاری بماند و در سوز و سرمای روز مرگی هایم شکوفه امید در دلم توانی مضاعف را برای بنده ی خدا بودن ایجاد کند . .

السَّلَامُ عَلَى رَبِیعِ‏ الْأَنَامِ وَ نَضْرَةِ الْأَیَّام‏

سلام بر مهدی،بهار و شکوفایی مردمان و نشاط و شادابی روزگاران

حالا که قرار است همه چیزمان را نو نوار کنیم ، بیاییم و دوباره وضویی بسازیم از صفرو یک ها !

هر که عزم وضوی صفرو یک ها را دارد تا قلب نازنین بهار دلش ،امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را در این ایام بهاری ،خشنود کند بسم الله . .

من هستم ؛
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Hadith ، fatemeh ، shafagh_mah ، ساقی ، mahdy30na ، mohaddese ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، aboutorab ، Farzaneh ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی ، من انقلابی ام
۱۶:۲۵, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام

حتما که قرار نیست ... داشته باشیم که حذف کنیم Blush

بعضی آهنگ ها رو هم میشه حذف کرد
بعضی شماره ها رو هم میشه حذف کرد
بعضی پیامک ها رو هم میشه حذف کرد
بعضی ... Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، mahdy30na ، mohaddese ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، aboutorab ، Farzaneh ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی
۱۶:۴۸, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
پاک نیستم ولی پاکی رو دوست میدارم[align=CENTER]منم هستم ؛ اللهم صل علی محمد و آل محمد [align=CENTER]و[align=CENTER]عجل فرجهم

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohaddese ، حسن عزتي ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، aboutorab ، Farzaneh ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی
۱۸:۱۶, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام بر مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

الحمدالله علي الولايه

ضمن تشكر ويژه از تمام عزيزان

حقير خاك كف پاي تك تك دوستداران مولاي غريبم

حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

هستم

و براي تك تك شان آرزوي سلامت و موفقيت و سربلندي جلوي امام زمانشان را دارم

اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم .

موفق باشيد
يا فاطمه الزهراسلام الله عليها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی
۱۹:۰۳, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله

با عرض سلام

ممنون از ایجاد این تاپیک

ان شاء الله با کمک خدای مهربان حقیر هم هستم.

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، aboutorab ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا