کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: تحریم نتیجه چیست؟
زیاده خواهی و بهانه جویی غرب
درک اشتباه مسئولین از هدف و روش پیشرفت
ضعف مسئولین در نحوه معامله با دیگر کشورها
ضعف مسئولین در دیپلماسی
درک نادرست مسئولین از سکوت مردم ایران در قبال تحریم ها
قلدری و تهدید واقعی از جانب ایران برای تمام دنیا
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحریم نتیجه چیست؟
۱۴:۵۰, ۱۵/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۱ ۱:۵۹ توسط dani.)
شماره ارسال: #1
آواتار
آیا تحریم ها را مفید می دانید؟
چرا 30 سال است که تحریم هستیم؟
عملکرد سران مملکتی چقدر در افزایش یا کاهش شدت تحریم ها نقش داشته؟

شما درباره تحریم ها چه فکر می کنید؟

اما سوال های اصلی را به مرور اضافه خواهم کرد...سوالهایی را از ریشه ها می پرسم تا درک ما از ابعاد چرایی تحریم ها بیشتر شود...

سوال یک=== ترور یک رهبر آزادی خواه در روستایی در فرانسه مگر کار سختی است که انبوه دشمنان روح الله اجازه دادند ایشان به ایران برگردند؟...

یاعلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، omoridi ، revenger ، sadegh-a ، Dragonborn

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۱۶, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
همیشه در مورد انقلاب هایی که رخ می ده غرب واکنش های متفاوتی داره
البته بحث مفصلی داره ولی اگه بخوام خیلی ساده و خودمونی! بگم :
یکی از راههایی که غربی ها برای انقلابها طراحی می کنن اینه که وقتی یک انقلاب به نقطه غیر قابل بازگشت میرسه سیاست ((همراهی با انقلاب)) رو در پیش میگیرن
کافیه یک نگاه به تاریخ بندازیم
در مورد انقلاب اسلامی ایران هم قضیه به همین شکل پیش رفت ، مثلا در اواخر کار رژیم رادیو بی بی سی تبدیل شده بود به رادیو انقلاب!! یعنی درست ترین اخبار رو می شد از بی بی سی شنید!
سیاست غرب این بود که به داخل سران اصلی انقلاب نفوذ کنه و کم کم مسیر انقلاب رو به طرفی که مد نظرش هست منحرف کنه.
در این شرایط نیازی به ترور امام خمینی (رحمة الله علیه) نبود((تاکید می کنم امام خمینی! نه آیت الله خمینی!!))
در واقع دنیای غرب اصلا فکرش رو هم نمی کرد که انقلاب اسلامی بتونه اینقدر دوام بیاره
این جاست که اگه آدم یک مقدار منصف باشه دست خدا رو در شکل گیری معادلات می بینه! [/u]
[b]متاسفانه انگار ما خودمون هم باورمون نمیشه که این مملکت صاحب داره!

و ان شاالله با ظهورش غربی ها بهتر متوجه میشن که ((و مکرو و مکرالله والله خیرالماکرین)) به چه معناست
ان شاالله

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، AMINI ، دل خسته ، sayed reza ، Havbb 110 ، دیدگاه نوین ، heaven ، revenger ، بیداری اندیشه ، saloomeh
۱۰:۲۰, ۲۷/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۱ ۱۰:۲۱ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #12
آواتار
سید کاظم شریعتمداری :
او کسی است که در عین همراه نشان دادن خود با نهضت اسلامی، صریحا در پشت پرده با رژیم مرتبط بود. حتی طبق اسناد محرمانه ساواک که پس از انقلاب به دست آمد، در اوج انقلاب در مهر ۵۷ در دیدار مخفیانه با نماینده مخصوص ساواک، چنین به شاه پیغام می فرستاد: «سلام مرا به پیشگاه اعلیحضرت برسانید و به عرض برسانید که اعلیحضرت اطمینان داشته باشند همان مشکلاتی که امروز ایشان دارند ما هم داریم.
من آرزو دارم که اعلیحضرت در مقابل این مشکلات تحمل و شکیبایی بیشتری داشته باشند تا مشکلات بر وفق مراد ایشان و در جهت مصلحت مملکت حل شود. … چند روز قبل که نمایندگان اعلیحضرت ملک حسن [پادشاه وقت مراکش] با من ملاقات داشتند، به من گفتند که در مقابل اعلیحضرت کوتاه بیا. من صریحاً به آنها گفتم تمام تلاش من برای حفظ مقام سلطنت است و از آنها خواستم که به ملک حسن پیغام مرا بدهند و بگویند که ملک حسن به شاهنشاه ما قوت قلب بدهند که در مقابل مشکلات مملکتی استقامت بیشتری داشته باشند. … من صریحاً می گویم که با خمینی و اعمال او مخالفم. تعدادی از علما به من مراجعه می کنند و با بحث راجع به روش من وخمینی، سؤال می کنند که آیا اختلافی داریم؟ من می گویم بلی. او مخالف شاه است درحالیکه من این طور نیستم. … من معتقد به آزادی همه ی زندانیان نیستم. آنهایی را که اطمینان دارید بعد از آزادی تحریکات نمی کنند، آزاد کنید ولی بقیه را نگاه دارید، مخصوصاً کسانی را که اهانت به مقام سلطنت می کنند.»
اما همه ماجرا به همین جا ختم نمی شود و قسمت اصلی ماجرا در ادامه آمده است، آنجا که ثابتی برای اولین بار و به عنوان یکی از بالاترین مقام امنیتی رژیم شاه صراحتا تأیید می کند که شریعتمداری فتوای قتل امام خمینی را برای رژیم طاغوت صادر کرده بود. سؤال کننده که غیر از ثابتی با چندین مقام بلندپایه دیگر ساواک هم مستقیما گفتگو داشته، از ثابتی پرسیده است: «از یکی از مقامات ساواک شنیده ام که حتی فکر کنم عید سال ۵۷ بوده که [شریعتمداری] به شما یا یکی دیگر از مقامات ساواک گفته: “آقا گفتیم که این خمینی چی ها را جدی بگیرید که نگرفتید. من به شما می گویم، که من به عنوان یک مجتهد به شما می گویم که او دارد فتنه علیه اسلام می کند و قتلش واجب است و شما می توانید آدم بفرستید و این را بکشید.”»
ببینید بنا به ترور و قتل ایشان بوده ولیکن این تقدیر الهیست که ایشان میبایست زنده بمانند.
رُوِیَ عَن عَلِیِّ ابنِ مُحَمَّدِ الهادی صَلَواتُ اللهُ عَلَیهِمَا قالَ: «الْمَقَادِیرُ تُرِیکَ مَا لَمْ یَخْطُرْ بِبَالِکَ، النَّاسُ فِی الدُّنْیَا بِالْأَمْوَالِ وَ فِی الْآخِرَةِ بِالْأَعْمَالِ» [بحارالانوار جلد۷۵ صفحه ۳۶۹]

از فرمایشات امام هادی صلوات الله علیه است که حضرت فرمودند: آنچه را که تقدیر الهی است و خداوند آن را برای شما انسان‌ها مقدر می‌کند، به شما چیزی را نشان می دهد که به خاطره شما خطور نکرده باشد.

«اَلعبدُ یُدَبِّرَ وَ اللهُ یُقَدِّرَ»
بنده تدبیر می‌کند، امّا خدا تقدیر می‌کند. تدبیر منهای تقدیر سودی ندارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۱۵:۰۴, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۷/تیر/۹۱ ۷:۵۶)دل خسته نوشته است:  همین ائمه معصوم علیهم السلام ، بارها سعی می کردند ایشان رو بکشند ، اما گاهی اوقات خداوند متعال در دل اونها ترس می افکند ، طوری که توهم می دیدند و می ترسیدند.

تا اونجا که من میدونم اغلب شهید شدند! امام علی، امام حسن، امام حسین، یا همین امام رضای خودمون. اینها شهید نشدند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: dani ، revenger
۱۵:۴۷, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14

(۱۵/تیر/۹۱ ۱۴:۵۰)dani نوشته است:  سوال یک=== ترور یک رهبر آزادی خواه در روستایی در فرانسه مگر کار سختی است که انبوه دشمنان روح الله اجازه دادند ایشان به ایران برگردند؟...

اولا این سوال به هیچ وجه سوال پایه ای نیست.... یا حد اقل کاش مشخص میکردید که چه نتیجه ای میخوای بگیری از این سوال. یعنی میگی اگه امام رو ترور میکردند انقلاب نمیشد؟!!!
دقیق مشخص کن تا جواب بدم...

انقلاب اسلامی اگر توسط امام خمینی به پیروزی نمیرسید توسط یه نفر دیگه به پیروزی میرسید قطعا! مهم رهبر نیست مهم تفکر انقلاب اسلامی هست که در سیر روند تاریخ تشیع برقرار بوده و هست و تا ظهور ادامه خواهد داشت ان شاء الله...

بنابر این با ترور حضرت روح الله حتی صورت مسئله هم پاک نمیشد چه برسه به نتیجه ی کار!

دوستان جواب های خوبی دادند و من ازشون تشکر میکنم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، AMINI ، revenger
۱۵:۵۲, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۷/تیر/۹۱ ۱۵:۰۴)omoridi نوشته است:  تا اونجا که من میدونم اغلب شهید شدند! امام علی، امام حسن، امام حسین، یا همین امام رضای خودمون. اینها شهید نشدند!
سلام
بله ، اما بعد از سوء قصد های فراوان
مثلا در مورد یکی از ائمه معصومین علیهم السلام نقل شده که حاکم وقت قصد کشتن ایشون رو می کنه ، و ایشون رو به دربار می بره ، اما پیامبر اکرم صلی الله علیه به صورت کابوس واری او رو منع می کنه از این قتل
به عبارت دیگه تا قدر خدا مقدور نمی شد ، هیچ کدام از حکام نمی تونستند مخالفینشون رو بکشند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، revenger ، بیداری اندیشه
۲:۲۲, ۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۷/تیر/۹۱ ۱۵:۴۷)Havbb 110 نوشته است:  انقلاب اسلامی اگر توسط امام خمینی به پیروزی نمیرسید توسط یه نفر دیگه به پیروزی میرسید قطعا! مهم رهبر نیست مهم تفکر انقلاب اسلامی هست که در سیر روند تاریخ تشیع برقرار بوده و هست و تا ظهور ادامه خواهد داشت ان شاء الله...

با عرض معذرت ایرانی ها در طی تاریخ نشون دادند شاید بدون رهبری یه کاری کنند ولی هیچ وقت اون کارشون به سرانجام نمیرسه.
۲:۲۷, ۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
نقل قول:تحریم نتیجه چیست؟

در یک کلام خلاصه کنم

نتیجه داشتن ولایت علی (علیه السلام) و امامان بعد از ایشان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Havbb 110 ، بیداری اندیشه ، azade ، heaven ، revenger
۴:۴۹, ۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۱ ۴:۵۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #18

(۶/مرداد/۹۱ ۲:۲۲)omoridi نوشته است:  
(۲۷/تیر/۹۱ ۱۵:۴۷)Havbb 110 نوشته است:  انقلاب اسلامی اگر توسط امام خمینی به پیروزی نمیرسید توسط یه نفر دیگه به پیروزی میرسید قطعا! مهم رهبر نیست مهم تفکر انقلاب اسلامی هست که در سیر روند تاریخ تشیع برقرار بوده و هست و تا ظهور ادامه خواهد داشت ان شاء الله...

با عرض معذرت ایرانی ها در طی تاریخ نشون دادند شاید بدون رهبری یه کاری کنند ولی هیچ وقت اون کارشون به سرانجام نمیرسه.

بله درسته ، و نه فقط ایرانی ها بلکه همه ی مردم باید یه نفر به عنوان رهبر داشته باشند تا به جایی برسند.
منظور حقیر هم این بود که اگر حضرت امام این انقلاب رو به پیروزی نمیرسوندند قطعا یه نفر دیگه رهبری نهضت رو به عهده میگرفت و انقلاب رو پیروز میکرد. در هر صورت انقلاب اسلامی شدنی بود...

به به! این پست بالایی رو خوندم کیف کردم... ده تا اعتبار! + تشکر از پارسا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، دل خسته ، heaven ، revenger
۹:۴۳, ۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۱ ۹:۴۳ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام
به نظرم به هیچ وجه نباید به تحریم نگاه موضعی داشت ، بلکه باید به این مسئله با دید جبهه ای نگاه کرد .
از اول انقلاب ، یعنی از همون زمان که دشمن فهمید نمیتونه انقلاب رو از هدف اصلیش منحرف کند و با روی کار آوردن مهره هاش ( بنی صدر ) انقلاب رو به نفع خودش مصادره کند ... دلیلش هم وجود اصل ولایت فقیه بود !!!
از همون زمان به فکر براندازی انقلاب افتاد .
شما از کودتا های خنثی شده اول انقلاب بگیر تا تجهیز کوموله و دموکرات و خلق عرب و ... و بزرگترینشون جنگ تحمیلی !!!
بعد از اینکه از راه نظامی دشمن شکست خورد ، در طی چند سال سعی کرد با ساخت بحران سیاسی در کشور ، یک براندازی نرم رو در ایران پیاده کند که نمونه اش رو در سال 78-88 دیدیم ... که اون هم با حضور مردم در دفاع از ولایت خنثی شد .

وقتی همه اینا شکست خورد ، برای به زانو درآوردن انقلاب از راه اقتصادی وارد شدند ، مسئله الان هم نیست . برای تشدید تحریم ها از سالها پیش تلاش کردند ... هدف هم اینه که مردم رو از نظام دلسرد کنند .

خوشحالم که در نظر سنجی شما اکثرا به گزینه اول رای دادند . اما یه صحبت با اون افرادی که به 4 گزینه بعدش رای دادند دارم : من شک ندارم ، امثال ما که از الان در مقابل تحریم کم آوردند بعد از ظهور پشت امامشون رو خیلی راحت تر از این خالی میکنند . این تحریم ها در مقابل آزمون های بعد از ظهور هیچ است ... هیــــــــــــــــــــــچ !!! وای به حال ما که دینمون رو به مرغ فروختیم !!!

جواب اون سوالتون در مورد ترور حضرت امام رو هم جناب MAHDI59 به خوبی دادند با ایشون موافقم !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، heaven ، بیداری اندیشه
۱۱:۰۲, ۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۱ ۱۱:۰۶ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #20
آواتار
من يك سوال دارم!اگر چين ايران رو تحريم كنه به نظرتون چه اتفاقي ميفته؟
شما همه توجهتون رو معطوف كرديد به غرب، در حالي كه ايران روز به روز بيشتر تحت تاثير شرق قرار ميگيره!بازار ايران (مخصوصا در تكنولوژي هاي نوين) به جاي بومي شدن به سمت شرقي شدن رفته!
اين رو ناشي از سياست هاي غلط اقتصادي نميدونيد؟يا اينكه اونا به زور محصولاشون رو به مسئولين مظلوم ما تحميل كردن؟
وقتي LG و Samsung نباشه، كلي برند ايراني سري تو سرها در مياره!درسته كه قطعات كامپيوتر نميتونيم درست كنيم، ولي چرا همينايي كه ميتونيم درست كنيم چيني هستن؟يه قيچي يا يه سوزن چي داره كه ما از چين بايد وارد كنيم؟
متاسفانه ما داريم به سمت شرقي شدن پيش ميريم و از شعار "نه شرقي، نه غربي، جمهوري اسلامي" داريم فاصله ميگيريم!در نتيجه تحريم ها و قيمت بالاي اجناس غربي (به علت نيروي كاري گران) اقتصاد ما به شدت وابسته به چين شده!مسئولاي ما اصلا مراقب فعاليت هاي چين نيستن!اصلا يادتونه از كي اجناس چيني تونست جاي اجناس ايراني رو توي بازار بگيره؟جايي كه معروف بود جنس چيني بنجل هست، ولي الان قيمتش و كيفيتش باعث شده جنساي ايراني خاك بخورن؟

بايد مسئولا طوري اقدام كنن كه براي كسي كه جنساي چيني داراي رقيب در ايران رو وارد ميكنه، واردات به صرفه نباشه تا كمكي به محصولات داخلي بشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، revenger
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا