|
افتتاح وبسایت سلاح من ، قلم من به مناسبت نیمه ی شعبان
|
|
۱۲:۴۱, ۱۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۱ ۲۳:۴۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بســم ِ رب ِّ الـمـهــدی الـمنتظـــَـر
مدت ها بود که قصد کوچ کردن از وبلاگ قبلی به سایت رسمی را داشتم ، ولی دستم و دلم به کار نمی رفت ، تا این که خلاصه بعد از ماه ها تونستم سایتی رو طراحی کنم ، ولی هزینه ی سرسام آور هاست و ... تخم تردید رو به دلم می کاشت ، تا این که دیروز داشتم با یکی از دوستان صحبت می کردم ، خیلی دلم می خواست افتتاح سایت مصادف بشه با ولادت مولامون ، ولی چه میشد کرد به هر دری زده بودم نشده بود تا این که دوست خوبم منو هم گال گذاشت همه ی هزینه رو تنهایی پرداخت کرد ، هرچقدرهم اصرار کردم که اشتراکی این کار رو بکنیم قبول نکرد که نکرد ، میگن تو کار خیر سبقت بگیرید همینه ، ما رو قال گذاشت!
دوستان اگر ممکنه در حق ایشون دعایی هم بکنید ، مشکلی دارد ، که امیدوارم حل بشه به زودی...خلاصه دیروز هاست رو تحویل گرفتیم و امروز سایتمون در دسترس دوستان هست! آدرس سایت همون آدرس سایت قبلی هست ، از دوستان خواهشمندم که نظرات انتقادات و پیشنهادات خود را در سایت یا همین تاپیک ارسال کنند ، به امید این که در سایه ی آقا بقیه الله کاری هرچند اندک را به بهترین صورت ممکن خود انجام دهیم. سرتونو بیشتر از این درد نیارم ، عید همه تون هم مبارک ، ان شاالله در ظهور آقا جشن جهانی ای خواهیم گرفت. به امید ظهورش...
|
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
[i]fantastic[/b] ![]() ![]() [i][/b] ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ایشاا... مشکلشون حل میشه........
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
مبارکه. راه افتادی ![]() یه چیزی بگم ناراحت نشی ![]() یه خورده روی صفحه اول سایت بیشتر کار کن.البته میدونم که تازه شروع کردی. |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۱ ۱۸:۵۷)shafagh_mah نوشته است: سلام سلام مهدی جان!
کامل توضیح بده ، چیکارش کنم الان ، مشکلش کجاست؟ بگو در حدوتوانم سعی می کنم بهترش کنم ، مهم این بود که امروز افتتاح بشه که شد!![]() منتظرم دوستان هرچی انتقاد ، پیشنهادی دارین ، همین جا ذکر کنین ، خوشحال می شوم. |
|||
|
۲۲:۳۳, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا بقیة الله فی ارضه(علیه السلام) مبارک باشد ، ان شاءالله مطالب خوب و زیبا و جدید در این سایت شاهد باشیم . یک نکته ، سرعت تصاویر چه در هدر و چه در قسمت برترین ها زیاد است . تصاویر با این سرعت تأثیر لازم بر روی مخاطب را نخواهد گذاشت . بازهم خوشحال از آمدن منتطر 12 . سلام علی ربیع الانام اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۱۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۲۳:۰۱ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:یک نکته ، ممنونم آقا سعید ، تغییر دادم ، ببینید بهتر شده؟ آزمایشی تنظیم کرده بودم ، خوشبختانه خیلی منعطف هستند این اسلایدر ها ، راحت میشه تغییرشون داد.
![]() اگر بازم موردی بود ، خواهش می کنم دریغ نکنید. ![]() |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به به چه روز خوبی این سایت رو افتتاح کردید انشاالله به حق حضرت زهرا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باعث افزایش دانش و هدایت فرد فرد شیعیان حضرت بقیه الله (علیه السلام) باشه به امید روزی که با تیتر درشت بنویسی یوسف زهرا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمد صلوات یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)

![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)