|
خداي يهود، آيا الله است يا اهريمن؟
|
|
۲۳:۱۶, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم پرسشي براي پژوهش آماده كرده ام اگر هموطنان كليمي در اين تالار حضور دارند پاسخ دهند. و در غير اين صورت دوستاني كه در اين رمينه اطلاعات دارند پاسخ دهند. در تورات ميخوانيم كه يهوه (خداي يهود ) كارهاي عجيبي ميكند! به سان انسان در باغ عدن قدم ميزند آدم كه بر اثر خوردن درخت معرفت، به لخت بودن خود پي برده در پشت درختي مخفي ميشود اما يهوه متوجه اين قضيه نميشود و اورا صدا ميكند يعني يهوه نه آگاه است به اين كه او از درخت ممنوع خورده، و نا آگاه است كه او در كجا مخفي شده! با يعقوب نبي كشتي ميگيرد و شكست ميخورد! بارها بني اسراييل را به عذاب بشارت ميدهد و در فصلهاي بعد ميگويد دلم نيامد پس بخشيدمتان! مدام در حال آه و نفرين كردن بني اسراييل است (مخصوصا از كتاب تثنيه به بعد) بيشتر از مهرباني، خشونت طلب است و مدام به انبياي يهود پيغام ميدهد كه با شما چنين ميكنم و چنان تا بيجاره شويد! چون كوركي سست عنصر مدام راي خود را تغيير ميدهد و در حرف خود باقي نميماند. دركتابي پهلوي بازمانده از اوايل تازش عرب، به نام گزارش گمان شكن ( به پهلوي : شكند گمانيك ويچار) يهود و مسيح و مانويان نقد شده اند و در نهايت ماني را مرتد، خداي مسيح را همان اهورامزدا و خداي يهود را اهريمن ميداند! حال با تمام اين گفته ها و با توجه به اين كه يهوديت و اسراييليان (چه پيش از گسستگي و چه امروز) همواره به دنبال جادو و دشمني با اديان اسماني بودند، آيا به نظر شما يهوه همان الله است يا ابليس (اهريمن) ؟ فی امان الله |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۵, ۱۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۱ ۲۲:۲۶ توسط شهرام.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
نویسنده ی تاپیک کاش خدا تو رو ببخشه یعنی چی که خدای یهودیان الله است یا اهریمن این سوال شما کفر هست چرا تو اصلا" به عنوان یک شیعه این سوال رو پرسیدی؟؟؟؟؟ زود تاپیکت رو پاک کن در غیر این صورت باعث ایجاد شبهه و کفر میشه . استغفر الله ربی و اتوبه الیه |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر می کنم منظور آقا سجاد خدای یهودی نما های (صهیونیست ها) است ، چون همونطور که می دونید خدای صهیونیست ها غیر از خدای یهود کلیمی هست و فراماسونری و شیطان پرستی زائده ذهن بیمار اون ها است که خدای اون ها در اصل شیطان خدانما است. |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۱ ۱۵:۴۳)سجاد313 نوشته است: به نام خدا بنده هم به همین دلیل گفتم که یک سری به سایت مورد نظر بزنید. صرفاً به خاطر گفته عده ای خاصی در داخل تالار قضاوت نکن برادر من بعد هم شما حساب صهیونیست ها رو با یهودی ها جدا کنید. حتی در زمان صدر اسلام هم رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با یهودیان مدینه -تا زمانی که مشکلی برای مسلمانان درست نکرده بودند- برخورد نکرد. باز هم توصیه می کنم یه سری به سایت بزن و یه چرخی توش بزن بعد اگر صلاح دیدید تاپیک رو ادامه بدید. با تشکر |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۱ ۲۳:۵۵ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم آیا تورات کتاب یهودیان نیست؟؟؟آیا یهودیان به مطالب تورات اعتقاد ندارند؟؟؟آیا در تورات نیامده است که خداوند با یعقوب(علیه السلام) کشتی گرفت؟؟؟آیا در تورات به ناآگاهی یهوه از لخت شدن آدم و حوا و مکان آنها اشاره نشده است؟؟؟آیا در تورات یهوه خشن معرفی نشده است؟؟؟آیا بنی اسراییل اه و نفرین نمی کند؟؟؟آیا سست عنصر معرفی نشده است؟؟؟ آیا یهود نگفتند دستان خداوند بسته است؟؟؟آیا دستان خداوند بسته است؟؟؟!!! آیا تورات کتاب یهودیان نیست؟؟؟آیا یهوه اینگونه در تورات معرفی نشده است؟؟؟آیا یهوه با این تعاریف گفته با تعریف الله در اسلام در تناقض نیست؟؟؟ جناب شهرام آیا شما معتقدید که یهوه همان الله است؟؟؟ در ضمن ادب را رعایت کنید.شما در تاپیک های من بسیار با لحن بدی با من صحبت می کنید.گویا دلتان هنوز خیلی پر است. از ناظران محترم خواستارم تذکرات لازم را به شما بدهند.شما هیچ مدرکی در مباحثه ارائه نمی دهید.هیچ منطقی نمی اورید.کارتان فقط مسخره کردن مغلطه کردن و سفسطه کردن است. برای من مهم نیست این تاپیک بسته شود یا نشود.برای من حقیقت مهم است.من نیز خواستم تا دوستان را از معبود یهودیان آگاه کنم.اگر پست های با تفکرات فراماسونر های یهودی سازگار نیست مهم نیست. در ضمن صحابی حضرت موسی(علیه السلام)و حتی خود حضرت موسی(علیه السلام)اگر امروز بودند به اسلام مشرف می شدند.
فی امان الله |
|||
|
|
۰:۲۴, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۰:۲۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
کاربران گرامی
لطفا با همدیگر خوب صحبت بفرمایید . حتما که نباید با هم درگیر بشوید تا حرف خودتان را صحیح نشان بدهید . اگر به هم توهین کنید مجبورم ارسالها را ویراش کنم . بعد دلگیر نشوید !! این مسئله رو ان شاء الله همگی قبول دارید که یهودیت در آغاز ( با پیامبری حضرت موسی ) یک دین الهی بوده ولی الان دچار تحریف هست ؟ |
|||
|
|
۸:۵۴, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۱۰:۲۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
نویسنده ی تاپیک کاش خدا تو رو ببخشه
یعنی چی که خدای یهودیان الله است یا اهریمن این سوال شما کفر هست چرا تو اصلا" به عنوان یک شیعه این سوال رو پرسیدی؟؟؟؟؟ زود تاپیکت رو پاک کن در غیر این صورت باعث ایجاد شبهه و کفر میشه . همین برخوردها هست در بین قشر به شدت دینی و متعصب ما که وقتی یکی 1سوال ساده واسش پیش میاد جرات نمیکنه بپرسه و همین 1 سوالش میشه 2تا و 3تا و ... واقعا من نمی فهمم چرا چنین حرفایی رو در متن و بطن جامعه و در قشری که ادعا دارن دینشون اسلامه شاهد هستیم . اسلامی که به پشتوانه ی کتابی که هیچ ایرادی نداره 1400ساله سرپا مونده . کتابی که با علم و دلیل و منطق نوشته شده . منطقی که بالاتر از بشر قرار داره ... . یه نکته رو دقت کنید دوستان با استناد به قرآن یهودیان در آغاز یکتا پرست بودن نمیخوام حتما بگم که اون موقع هم به خدای یکتا الله میگفتن، چون تحقیق نکردم. ولی تو مستند ظهور Arrival یه قسمت داشت که اون شخص بازیگر به زبان آرامی کلمه ی الله رو به کار برد . بگذریم . یهودیان در ابتدا خدای یکتا رو پرستش می کردن بعد در طول زمان دچار انحراف و فاصله گرفتن از دین موسی شدن... یه نکته رو هم اضافه کنم که تمام ادیان ابراهیمی خدای یکتا رو قبول دارن و مهم نیست چه اسمی براش به کار میبریم، مهم اینه که خدایی هست که 1خداست، از اول بوده و تا آخرش هم هست، نه زاده میشه و نه میزاد ، به بچه داره ... خدایی با چنین مشخصاتی رو قبول داریم . اختلاف ادیان سر چیزهایی هست که یا خدا ابلاغ کرده و یا به خدا نسبت داده شده . موفق باشید . |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم البته دوستان یادتان نرود دین یکی است . آن اسلام است.اهل کتاب در آن اختلاف نکردند مگر بعد از اینکه آگاه شدند مطالبی که امروز در تورات آمده است نتیجه ی تحریفات در آن است.نشان دهنده ی عدم اصالت تورات.در واقع این تورات ان توراتی نیست که به موسی(علیه السلام) وحی شده است.مسلما خداوند در تورات اینگونه خود را معرفی نمی کند.این مسلم است.در واقع تعالیم امروز یهودیت تعالیم حضرت موسی(علیه السلام) نیست.همچنین تعریفی که از خداوند در تورات شده است آن تعریفی نیست که ما در اسلام داریم و با تعریف اسلام از خدا در تناقض است.پس تورات تحریف شده است. مسئله ی دیگر این است که پیامبر ما خاتم النبیین است و امروز اگر خود حضرت موسی(علیه السلام) نیز بود باید به اسلام مشرف می شد. فی امان الله |
|||
|
|
۳:۵۹, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
دلیل این همه تنش زایی چیه؟ با همدیگه به نرمی مجادله کنید.
من یه نکته ای که اینجا به ذهنم رسید، این بود که مانی هم تمام ادیان رو قبول داشت به جز یهود و اعتقاد داشت که یهوه همون اهریمنه و با توجه به توضیحاتی که دوستان آوردن چندان بیراهم نیست. اگه دین یهود روزی الهی بود، امروز بر اثر این همه تحریف و خباثت به دینی اهریمنی بدل شده... |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۱ ۱۱:۵۶ توسط جوینده حق.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستانی که به این مباحث علاقه دارند باید چند نکته مهم را در نظر داشته باشند: 1- ابتدا برای صحبت در مورد ادیان دیگر باید دیدگاه و اعتقادات پیروان آن ادیان مورد بررسی قرار گیرد چون اعتقادات ما در مورد آن ادیان هنگام مباحثه به راحتی از طرف آنها رد می شود و فایده ای ندارد. مثال: طبق اعتقادات مسلمانان حضرت عیسی کتابی به نام انجیل داشته و کتاب فعلی تحریف شده است. طبق اعتقاد مسیحیت حضرت عیسی خود خدا بوده است که در قالبی انسانی جهت نجات بشر آمده بوده است پس نیازی به کتاب نداشته چون خودش خدا بوده پس اصلا وحیی نبوده تا کتابی باشد. پس انجیل کنونی نوشته حواریون ایشان و اصحاب حواریون است که دیگر مفهوم تحریف معنا ندارد و این کتاب همان انجیل حقیقی است. یکی از دوستان می گفت در دانشگاهی بودم و کسی سخنرانی می کرد در بین سخنانش گفت انجیل کنونی تحریف شده است، ناگهان دختری مسیحی بلند شد و گفت اگر[b] راست می گویی بگو کجای انجیل تحریف شده است. آن شخص نتوانست چیزی بگوید و بسیار ضایع شد و این اتفاق شبهه بدی در ذهن همه به جا گذاشت. و این چیزی نیست جز بحث در مورد ادیان بدون شناخت صحیح از اعتقادات آنها که نتیجه ای جز شکست ندارد. 2- برای هر فردی با هر اعتقاداتی مسائلی وجود دارد که او را نسبت به اعتقادات خود متعصب می کند مثلا یکی از برادران اهل تسنن به یاد دارد که از کوچکی در منبرها و در خانه ها به او می گفتند فلان شیعه ها سگ شدند، فلانی به عمر فاروق فحش داد و در جا مرد و .... و در همه ادیان دیگر همچنین مطالبی وجود دارد. پس هنگام صحبت با آنها باید کاملا ادب و احترام را رعایت کرد و با دلیل و سند و مدرک و با قول لین صحبت کرد. مدتی است شبکه ای ماهواره ای که خود را طرفدار اهل بیت و شیعی معرفی می کند چه طور بی ادبانه و سخت به اعتقادات اهل سنت فحش و ناسزا می گوید و هرکسی هم که برای او زنگ می زند با فحش و بی ادبی جواب او را می دهد ولی شبکه ای دیگر که خود را اهل سنت می داند با ادب و احترام و آرام جواب مخاطبان را می دهد و به هیچ کسی توهینی نمی کند. بله دوستان دشمنان این گونه بیدارند و من ناآگاه خفته این گونه در مورد اعتقادات دیگران صحبت می کنم. انشاءالله اگر دوستان علاقه دارند در آینده ببیشتر در این موارد صحبت کنیم. [/b] [b] |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان خدا رحمت کند
شهید مطهری رو... نمیدونم دوستان ولی احساس میکنم داریم جا خالی میکنیم کاش به جای این تایپیک یه تایپیکی با نام خدا وانسان بزنید همه ی ما تورات میخونیم لااقل خودم خوندم ومتوجه شدم در بخشی خدا نور هست در بخشی انسان در بخشی باد ودر بخشی انسانی که خیلی بلند,روشن ومثل آهن هست پس تورات مشکل دارد ومردمی که تورات را کتاب آسمانی خود میدانند این تعریف رو برای این شبهه میگن که خدا میتواند همه طور باشد اما تورات را چه کسانی تحریف کردند؟؟؟؟خاخام های یهودی در بیت المقدس(هیکل سلیمان)....چرا چون با شیطان خو گرفته بودند وچیزی که شیطان میگفت گوش میکردند به چه خاطر؟برای اینکه تورات واقعی وشریعت موسی ونعوذبالله خدا را انکار کنند وبه یهوه یعنی انسان برسند ووقتی خدا انسان باشد هرکسی میتواند شکستش دهد وخود جایگزین شود مردمی که در حال حاضر در اورشلیم ومناطق اشغالی هستن دست پرورده ی همون خاخام هاهستند (مثل جامعه ی بهایی های خودمون یا وهابی ها یا علی اللهیا یا....) واین یعنی این ماشین جنگی یا کاری وبهتر بگوییم صهیونیزمها که اکثریت جامعه اسرائیل را تشکیل میدهند اما در مورد یهودیان متاسفانه اینان نیز گرچه با صهیونیزم در ارتباط نیستن اما با تحریف کتابها اونا نیز تا یه حد خاصی که دور وبر دینی خود را تشخیص دهنداجازه ی رشد فکری گرفتن اما گاهی در میان یهودیان چهره هایی پیدا میشه که این مسئله رو انکار کنند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| میزان نفوذ و سيطره يهود در دولتهای عثمانی و روسیه تزاری | vahrakan | 0 | 1,044 |
۲۹/آذر/۹۴ ۲۰:۴۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| آغاز و پايان بنياسرائيل: سيري در تاريخ و انديشه سياسي يهود | -Ali- | 6 | 5,936 |
۱۰/فروردین/۹۰ ۹:۵۵ آخرین ارسال: -Ali- |
|