|
اولین اقدام عملی بر ضد وهابیت
|
|
۷:۳۴, ۱۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین اقدام عملی رو به امد خدا و با یاری از حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شروع میکنیم دوستانی که میتونند روزی بین 20 دقیقه تا بیشتر وقت بزارند . و مردونه پای کار هستند اعلام امادگی کنند . هیچ تخصص خاصی هم نمیخواد . خدا را شکر که توفیق مبارزه و جهاد در راه دینت و در رکاب ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام حسین(علیه السلام) رو به ما عنایت فرمودی دیگه حرف بسه . میخواهیم عمل کنیم فقط از روی جو گیری اعلام امادگی نکنید . میخواهیم با حساب کتاب جلو بریم (بفرمایید در روز یا هفته چقدر میتونید وقت بزارید) یا علی(علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
منم انشاالله حداقل روزی نیم ساعت میتونم کمک کنم.به امید خدا بتونم تو زندگیم یه کار کوچیک برای ایمه معصوم انجام بدیم.
|
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
سلام هفته ای دوبار اونم به مدت یه ساعت میتونم کمک کنم اگه لایق باشم.
|
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
با سلام
پس کی شروع می کنیم؟ |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی دیر دارم ثبت نام میکنم؟ من چرا همیشه دیر میرسم....؟؟؟!! !![]() ولی خب هستم ![]() ![]() روزی 1ساعت/ 4روز در هفته اگرم دیره بگید....
|
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
کارش چیه ؟ چیزی رو شروع کردید ؟من هستم.
|
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
روزی نیم ساعت
چیکار باید بکنیم؟ ؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
روزی 2ساعت و خورده ای.
مهارت خاصم:ترجمه فارسی به انگلیسی و اسپانیایی. کمکی از دستم بر بیاد حتما روی چشم انجام میدم.
|
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم .
این حرکت به دلیل اینکه سریعا کار های انجام شده به دست وهابیون هک شد متوقف شد ! در صورت شروع مجدد همینجا اعلام میکنیم ولی در یک حرکت گترده تر و موثر تر اقدام به راه اندازی گروه پژوهش کردیم و مشغول فعالیت هستیم علاقه مندان جهت کمک به گسترش اسلام و تشیع میتونند به اون موضوع مراجعه کنند با تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,183 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| اولین عالم شیعه که علیه وهابیت کتاب نوشت | علیرضا110 | 0 | 1,942 |
۲۶/مهر/۹۰ ۱۸:۳۹ آخرین ارسال: علیرضا110 |
|

!