کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: درباره وهابیت
چیز خاصی نمیدونم
قبلنا تو سایتهای مختلف یچیزایی خوندم
مطالعاتی داشتم و دارم
ارزش وقت گذاشتن و مطالعه ندارن
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد
۱۸:۵۶, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
درباره وهابیت چی بلدی؟

[تصویر: si55Xl_265.jpg]
فقط قبلش پیشنهاد میکم این پست رو بخونین :

Idea نظر علمای اهل سنت درباره "وهابیت" Idea
اینم یاد اوری کنم که ما شیعیان اهل سنت رو جدای از وهابیت میدونیم - درسته اختلافاتی داریم ولی هرگز برادران و خواهران اهل سنت رو با وهابیت یکی نمیدویم و نخواهیم دونست.Blush

هر چی میدونی درباره وهابیت و سلفی ها بگین تا بدونیم و به بقیم بگیم که چیا بلدیم/ فقط قرار نیست اینجا بحث ازدواج و خانواده باشه
لطف کنین درباره این تفکر و عقیده ( طرفداران خدای مو فرفری و ...) بصورت خلاصه و - اگه سرنخی هم شد بگید فقط مستندات نشه فراموش /Blush
فقط دوستان دقت کنن هر حرفی میزنن اگه سند داشتن باید با سند بگن و از توهین هم بپرهیزن.
  • ناظرین و مدیران محترم
لطفا پستهایی که اسپم ، دارای توهین به کاربر و همچنین عقاید مذاهب اسلامی هست رو پالایش کنید. با تشکر/
چون خودم امکانش رو ندارم از مدیران و ناظرین درخواست این کار رو داشتم.

دوستان هم میتونن با دیدن موارد بازدن گزارش اطلاع بدن که پستی دارای توهین و ... هست/

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، شیدا ، دل خسته ، مصباح ، عبدالرحیم ، MohammadSadra ، أین المنتظر ، SAViOR ، یاســین ، ELENOR ، عبدالرحمن ، نرگس مهدوی ، السا ، رهگذر. ، Farzaneh ، آفتاب ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، شهرام ، ترمه
۱۹:۱۴, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
نقل قول:ارزش وقت گذاشتن و مطالعه ندارن

در بی ارزشی این جریان که شکی نیست ولی اصلا نباید دست کم گرفتشون .
اینا باعث خراب شدن چهره ی اسلام و مخصوصا چهره ی برادران اهل سنت هستن .

نقل قول: لطف کنین درباره این تفکر و عقیده ( طرفداران خدای مو فرفری و ...) بصورت خلاصه و - اگه سرنخی هم شد بگید فقط مستندات نشه فراموش /[تصویر: blush.png]
در نظر گرفتن جسم برای خداوند و ...
بسیار نزدیک به عقاید یهوده .
جوری که احساس می کنم یهود تحریف شده رو رنگ کردن و کمی هم اسلام قاطیش کردن و به اسم وهابیت ارائه می دن Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، mahdy30na ، رهگذر. ، آفتاب ، عبدالرحمن ، | جستجوگر |
۲۳:۵۶, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
رهبر انقلاب : اینجانب همچون بسیاری از علمای اسلام و
دلسوزان امّت اسلامی بار دیگر اعلام میكنم كه هر گفته و عملی كه موجب برافروختن آتش اختلاف میان مسلمانان شود و نیز اهانت به مقدّسات هر یك از گروه‌های مسلمان یا تكفیر یكی از مذاهب اسلامی، خدمت به اردوگاه كفر و شرك و خیانت به اسلام و حرام شرعی است.
========
دوستان گرامی به مقدسات برادران اهل سنت توهین نکنید.
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیعه تنوری ، Ali#59 ، عبدالرحیم ، mahdy30na ، رهگذر. ، Farzaneh ، آفتاب ، عبدالرحمن ، | جستجوگر |
۱:۲۰, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
به عنوان آخرین ارسالم تو تالار یه کلیپ تو آپارت گذاشته بودم لینک میدم شما هم ببینید:
محمد بن عبدالوهاب از دید خانواده خودش
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۰:۵۹, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان بناچار برای رد اعتقادات این فرقه به منابعی اشاره میکنیم که اسما اهل سنت ولی تفکر سلفی و ... دارند.
کتاب منهاج السنه النبوية في نقض كلام الشيعة القدرية نوشته ابن تیمیه برای رد کتاب منهاج الکرامه علامه حلی نوشت.
یه مواردی تو کتابش تهمت زده رو براتون میگم :
  • [b]... وَكَذَلِكَ الرَّافِضَةُ، وَالْيَهُودُ حَرَّفُوا التَّوْرَاةَ، وَكَذَلِكَ الرَّافِضَةُ حَرَّفُوا الْقُرْآنَ، ... منهاج السنه ج 1 ص 25
این حرف رو در بخش [مشابهة الرافضة لليهود والنصارى] قید میکنه .اینهم تصویر مربوطه : لینک 1 2 برمبنای مکتبه الشامله
  • همان گونه‌اي كه يهودي‌ها معتقد به تحريف تورات هستند شيعه هم معتقد به تحريف قرآن است .
بر فرض که شیعه چنین اعتقادی داشته باشد که قران تحریف شده ( درحالی که چنین نیست) ، لو فرض
چطور میشه که اولین کسانی که ادعای تحریف قران داشتن از صحابی جلیل القدر نبی اکرم بودن؟

صحيح البخاري - كتاب الأحكام - باب الشهادة تكون عند الحاكم في ولايته القضاء أو قبل ذلك للخصم
[/b]
باب الشهادة تكون عند الحاكم في ولايته القضاء أو قبل ذلك للخصم : وقال شريح القاضي :
وسأله إنسان الشهادة فقال : إئت الأمير حتى أشهد لك وقال عكرمة : قال عمر لعبد الرحمن بن عوف : لو رأيت رجلاًًً على حد زنا أو سرقة وأنت أمير فقال : شهادتك شهادة رجل من المسلمين قال : صدقت قال عمر : لولا أن يقول الناس زاد عمر في كتاب الله لكتبت آية الرجم بيدي وأقر ماعز عند النبي (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بالزنا أربعاًًً فأمر برجمه ولم يذكر أن النبي (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) أشهد من حضره ، وقال حماد : إذا أقر مرة عند الحاكم رجم وقال : الحكم أربعاًًً.

احتمالا و حتما ، نور اهل بیت چشم ایشون ( نگارنده کتاب منهاج السنه النبوية في نقض كلام الشيعة القدرية Winkرو کور کرده اینارو ندیده ، البته منابع معتبر زیاده فقط یدونه اوردم که اهل سنت رنجیده خاطر نشن (بابت کتاب صحیح بخاری و تهمتهایی که به صحابه وارد شده در این کتاب). تو خود بخاری بیش از 10 مورد از این دسته روایات هست .
[b]این موارد ادامه دارد...

----------------------------------
جناب دل خسته گرامی من این پست
نظر علمای اهل سنت درباره "وهابیت" برای همین لینک دادم تا تکلیف اهل سنت مشخص بشه که خط مشی اونا با وهابیت چیه.خود پیروان وهابیت مخصوصا جناب خدا بزرگشون فتوایی داده درباره اهل سنت که قبلنا ذکر شد ، با این وجود تفکیک اهل سنت با وهابیت معلومه. اهل سنت داریم پیشش از معصوم حرف میزنی دلش خوش میشه ولی بد گفتی زنده نمیزارتت پس باید بین تفکرات یک مرزی قائل شد. همونطور که مقدسات ما برای ما ارزش داره ، اهل سنت هم همینطریه براشون.
البته در گذشته بحثهایی وبد بر اینکه اهل سنت و خلفا موضوعشون چیا بوده و صحبتهایی شده.
قرار هم نیست کسی رو بگیم بیا شیعه شو ، بلکه قرار هست بگیم این تفکر شیعه و این سلفی ها ، حالا خودشون باید با عقلی که خدا داده تدبر و تامل کنن، شاید یکی دلش میخواد ناهار رو بره سره سفره ... بخوره اجباری نیست که.
[/b]
[url=http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29396.html][/url]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، m.hossein ، دل خسته ، عبدالرحمن ، | جستجوگر |
۱۱:۱۱, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۶)دل خسته نوشته است:  سلام
از کی تا به حال نقد وهابیت شده توهین به مقدسات اهل سنت؟
اصلا خود اهل سنت محمد ابن عبدالوهاب و ابن تیمیه رو منحرف می دونند.
افراط و تفریط در هر کاری بده ، حتی در سعی در حفظ وحدت.
این که خلفای سه گانه اولیه را ظالم و غارتگر و ... بنامید توهین است و مخالف اتحاد دوست گرامی
حذف می شود
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، دل خسته ، شیعه تنوری ، mahdy30na ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، | جستجوگر | ، سرباز ولایت
۱۳:۴۴, ۱۴/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۳ ۱۷:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
من اون ها رو خشن معرفی کردم ، اهل تسنن هم قبول دارند که خلیفه دوم خشن بوده.کمی به احادیث اهل تسنن درباره خلیفه دوم مراجعه کنید.نوع زندگی خلیفه سوم که در کتب درسی مدارس هم بوده و مطمئنا مخالف وحدت نبوده.
این پست رو هم حذف کنید ، صرفا زدم تا بدونید پست قبلی من توهین یا اسپم نبوده.پست قبلی من نکته اصلیش این بود که :
  • اهل سنتی که ما میشناسیم پیرو سنت منقول از چهار امام شون شافعی ، حنبل ، مالک و ابوحنیفه بودند
  • وهابیت پیرو سنت خلفا هستند + معاویه که خلیفه پنجمشونه و نوع رفتارشون این رو نشون میده ، کمی باهاشون صحبت کنید به حرف من برسید ، خودشون هم قبول دارند این رو.

ببینید خود ابن تیمیه که رهبر وهابیت هست با افتخار خشونت خلیفه دوم رو نقل می کنه :
نقل قول:خشونت ذاتی و اخلاق تند عمر :
یكی از خصلت‌های معروف عمر بن الخطاب كه تمامی مسلمین بر آن اتفاق و اجماع دارند ، اخلاق تند و رفتار بد او با مردم و به خصوص با خانواده‌اش است . موارد بسیاری در باره ترش رویی و اخلاق ناسازگار عمر با مردم نقل شده است كه ما فقط به چند مورد اشاره خواهیم كرد .
ابن تیمیه حرانی می‌نویسد :
وقد تكلموا مع الصدیق فی ولایة عمر وقالوا ماذا تقول لربك وقد ولیت علینا فظا غلیظا .
صحابه با ابوبكر در باره جانشینی عمر با او صحبت كردند و گفتند : چرا یك فرد خشن و غیر صالح را بر خلافت گزیده اى و بر مردم تحمیل كردى ؟ فردا جواب خدا را چه خواهى داد ؟
منهاج السنة ، ج6 ، ص155 ، الناشر : مؤسسة قرطبة ، الطبعة الأولى ، 1406، تحقیق : د. محمد رشاد سالم عدد الأجزاء : 8 .
و در جای دیگر می‌نویسد :
لما استخلفه أبو بكر كره خلافته طائفة حتى قال طلحة ماذا تقول لربك إذا ولیت علینا فظا غلیظا .
همان ، ج7 ، ص 461 .
زمانی كه ابوبكر عمر را به جانشینی انتخاب كرد ، برخی از این انتخاب ناراحت شدند ، طلحه گفت : جواب خدا را چه خواهى داد هنگامی كه به ملاقات او بروی از بابت این‌كه فردی خشن و بد اخلاق را بر ما مسلط كردی ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، عبدالرحمن
۱۱:۵۱, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
دوستان منتظر مطالب شما هستیم .
مطالبی رو هم شخصا اضافه میکنم ولی بیشتر مایل هستم دوستان هم مشارکت داشته باشن تا بحث از یک صو بودن خارج و تعاملی باشه تا با هم پیش بریم و با نقاط مختلف این تفکر اشنا بشیم.

در باره وهابیت چی میدونی ؟ بیا بگو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، m.hossein ، شیدا ، عبدالرحمن
۱۳:۴۰, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
یه مدت پیش در برنامه شب اسمانی کارشناسی داشتن که در مورد وهابیت حرف میزد
کلا همه کارهایی که منع میکنن در کتاب های خودشون وجود داره
یا در رفتار و سنت پیامبر صلوات الله علیه
حالااینا پیامبر رو هم قبول ندارن که دیگه هیچی

مثلا میگن تشییع جنازه فلانه،در حالیکه در تاریخ خودشون نوشته که در تشییع جنازه ابن تیمیه فلان قدر اومده بودن و فلان قدر هم زن بودن.
حالا من خیلی یادم نیست اما کسی تاریخ دان باشه سرتاپای کارهاشون تناقضه
اما باید اطلاع رسانی شه
اینا همش به شیعه و سنی شبهه میندازن که کسی وقت نکنه دین من دراوردی خودشون رو نقد کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، دل خسته ، mahdy30na ، شیدا ، عبدالرحمن ، | جستجوگر |
۰:۲۴, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۷/شهریور/۹۳ ۱۳:۴۰)یاســین نوشته است:  سلام
یه مدت پیش در برنامه شب اسمانی کارشناسی داشتن که در مورد وهابیت حرف میزد
کلا همه کارهایی که منع میکنن در کتاب های خودشون وجود داره
یا در رفتار و سنت پیامبر صلوات الله علیه
حالااینا پیامبر رو هم قبول ندارن که دیگه هیچی

مثلا میگن تشییع جنازه فلانه،در حالیکه در تاریخ خودشون نوشته که در تشییع جنازه ابن تیمیه فلان قدر اومده بودن و فلان قدر هم زن بودن.
حالا من خیلی یادم نیست اما کسی تاریخ دان باشه سرتاپای کارهاشون تناقضه
اما باید اطلاع رسانی شه
اینا همش به شیعه و سنی شبهه میندازن که کسی وقت نکنه دین من دراوردی خودشون رو نقد کنه
در تشييع جنازه ابن تيميه، جمعيت انبوهي شرکت کردند و راه‌بندان شد. با اين حال، مردم از راه دور مي‌آمدند و بر تعداد جمعيت افزوده مي‌شد. مردم دستارها و عمامه‌هاي خويش را براي تبرک بر روي جنازه‌وي مي‌انداختند تا اينکه از شدت ازدحام و علاقه مردم به او، تابوتش شکست. آنان آب غسل جنازه‌اش را براي تبرک مي‌خوردند. سدر اضافي غسل دادنش را خريدند و ميان خود تقسيم کردند. ريسماني را آغشته به جيوه روي جسدش براي دفع شپش گذاشته بودند که اين ريسمان را به يکصدوپنجاه درهم خريدند.
محمد بن احمد مقدسى در كتاب العقود الدرية من مناقب شيخ الإسلام أحمد بن تيمية علاه بر نقل مطلب ابن كثير اضافه مي‌كند كه مردم دستمال‌ها و عمامه‌هاى خود به منظور تبرك روى جنازه او مي‌انداختند و همچنين زنان مردان، جنازه ابن تيميه را به عنوان تبرك مي‌بوسيدند:
وحضر جمع إلى القلعة فأذن لهم في الدخول وجلس جماعة قبل الغسل وقرأوا القرآن وتبركوا برؤيته وتقبيله ثم انصرفوا جماعة من النساء ففعلن مثل ذلك ثم انصرفن
واقتصر على من يغسل ويعين في غسله فلما فرغ من ذلك أخرج وقد اجتمع الناس بالقلعة والطريق إلى جامع دمشق وامتلأ الجامع وصحنه والكلاسة وباب البريد وباب الساعات إلى اللبادين والفوارة
وحضرت الجنازة في الساعة الرابعة من النهار أو نحو ذلك ووضعت في الجامع والجند يحفظونها من الناس من شدة الزحام وصلى عليه أولا بالقلعة تقدم في الصلاة عليه الشيخ محمد بن تمام ثم صلى عليه بجامع دمشق عقيب صلاة الظهر وحمل من باب البريد واشتد الزحام وألقى الناس على نعشه مناديلهم وعمائمهم للتبرك ...
وحضرها نساء كثير بحيث حزرن بخمسة عشر ألفا ... .

جماعتى از مردم جلوى قلعه (اى كه ابن تيميه در آن زندانى بود) جمع شده بودند، به همه آن‌ها اجازه ورود داده شد، جماعتى از مردم قبل از غسل ابن تيميه در آن جا نشسته بودند و قرآن مي‌خواندند و به ديدن جنازه و بوسيدن او تبرك مي‌كردند؛ سپس جماعتى از زنان نيز همين كار را انجام دادند (با بوسيدن و ديدن ابن تيميه تبرك كردند) و سپس بازگشتند.
خيلى زود او را غسل دادند و به يكديگر براى اين كار كمك كردند؛ بعد از پايان غسل دادن خارج شدند؛ در حالى كه جماعى از مردم در قلعه و مسير مسجد جامع دمشق جمع شده بودند و خود مسجد جامع ، صحن، ايوان، دروازه بريد و دروازه ساعت و ... از مردم مملو شده بود.
جنازه را در ساعت چهار بعد از ظهر آوردند و در مسجد جامع گذاشتند؛ در حالى كه نيروهاى انتظامى جنازه را از مردم و شدت ازدحام آن‌ها حفاظت مي‌كردند. بار او در قلعه به جنازه او نماز خواندند و شيخ محمد بن تمام بر ديگران سبقت گرفت؛ سپس در مسجد جامع و پس از نماز ظهر بر جنازه‌اش نماز خواندند و از دروازه بريد او را حمل كردند؛ در حالى ازدحام زيادى شده بود، مردم بر جنازه او دستمال‌ها و عمامه‌هاى خود را به منظور تبرك مي‌انداختند .. .
العقود الدرية من مناقب شيخ الإسلام أحمد بن تيمية ، 226-227

متن از کتاب البدایه و نهایه ابن کثیر
[تصویر: 2.jpg]
[تصویر: 3.jpg]

[تصویر: 4.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، یاســین ، Ali#59 ، عبدالرحمن ، | جستجوگر |
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]