|
تفاوت درجه در بهشت با قبول داشتن شریعتی
|
|
۱۸:۱۲, ۱۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۱ ۱۸:۱۵ توسط hed_gol.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تفاوت درجه در بهشت با قبول داشتن شریعتی 3مگابایت استاد علیرضا پناهیان فرمت:wmv 4دقیقه
دانلود از طریق سایت ردپا کلیپ
http://www.radepaclip.com/?p=9339 |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خب میشه یه کم توضیح بدید راجع به این عنوان لطفا؟؟؟؟
|
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من کلیپ رو دیدم واقعا اینطوریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی تا وقتی که مطمئن به حق بودن کسی نشدیم نباید از اون دفاع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من خوب نمیفهمم
|
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با دیدن این کلیپ به این نتیجه رسیدم نباید عقاید آقای پناهیان رو قبول کنیم تا خدای نکرده اگر یکبار ایشون منحرف بودن ما حقمون ضایع نشه!!!
الان با این حرفشون یه جورایی یعنی اگه اون شهدا واسه طرفداری از عقاید شریعتی به مقام بالاشون نرسیدن پس خود شریعتی یه جا پیش عمر و ایناست |
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
شهید مطهری: اغلب آثار شریعتی از نظری هنری اعلی، از نظر علمی متوسط و از نظر دینی و اسلامی صفر است
|
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۲۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۱ ۱۹:۵۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من خیلی بده که ادم پشت سره مرده اینجوری حرف بزنه جالبه خودشون هم میدونن که خواب حجت نیست ، حالا بماند که خواب حجت نیست واسه خوده شخص، دیگه واسه دیگران تعریف کردن که به نظرم اشکال هم داره کاش مشکل جامعه امروز ما این بود که جوونا طرفدار شریعتی بودند، والا این جوونایی که من میبینم (بلا نسبت جوونای این تالار) والا تو خدا پیغمرش مشکل دارن حالا بقیه اسلام پیشکششون،ادم تو فیس بوک طرفدارای شاهین نجفی رو میبینه از غصه میخواد بمیره خیلی بی انصافیه که زحمات دکتر شریعتی رو در اوایل انقلاب نا دیده بگیریم، همین کتاب های ایشون خیلی ها رو از پیوستن به کمونیست ها و مجاهدین و.... نجات داد، درسته که توی کتاب هاشون بعضی جاها از نظر اسلامی مشکل داره اما اگه واقعا اقای پناهیان غصه ایشون رو میخوره میتونه رو هر کتاب دکتر یه نقد با موازین اسلام بزاره که ملت وقتی میخونن دستشون بیاد کجا اشکال داره من چند سال پیش خیلی با حقوق زن در اسلام مشکل داشتم، تعدد زوجین و...، کتاب فاطمه فاطمه است رو که خوندم خیلی روم اثر گذاشت در حالیکه کتاب استاد مطهری بیشتر ناراحتم میکرد، اما الان دیگه شریعتی نمیخونم ، مطهری میخونم موضوع اینه که کسی که از صفر میخواد شروع کنه اتفاقا کتابای دکتر بد نیست چون اگه به یه همچین ادمی کتاب های استاد رو بدید موضع گیری میکنه، بین دوستای خودم دیدم که میگم، کتابای استاد به درد کسی میخوره که زمینه مذهبی داره میخواد خودش رو تقویت و قوی کنه متاسفانه یه عده در حال حاظر دارن از دکتر سواستفاده میکنند و حتی من اس ام اس هایی داشتم که در مورد ملی گرایی و طعنه زدن به بچه مذهبی ها بود که جملاتش اصلا مال دکتر نیست و یا یه سری جمله ها که مال فیلسوف های غربیه و به اسم دکتر پخش میشه مثل راسل، (حالا بماند یه سری جوک های چرت پرت اومده که جملات مسخره ای که به اسم دکتر پخش میشه) فکر کنم اقای پناهیان اینا رو دیده فکر کرده مال دکتره،گفته بیام جوونا رو نجات بدم) کاش حوزه افرادی رو داشت به شیرین سخنی و صلابت بیان دکتر اون وقت اینقدر جوون تو جنگ نرم از دست نمیدادیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |