|
ترتیل صفحه به صفحه قرآن کریم با صدای استاد منشاوی
|
|
۹:۲۹, ۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۱ ۱۹:۲۰ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا ماجر از اون جا شروع شد که توی ختم قرآن هفتگی شرکت کردم(برای اولین بار).دیدم توی این موبایل همه جور سر و صدا پیدا میشه الا کلام خدا.میخواستم قرآن بخونم،میدیدم که دارم با انواع اشتباه و صدای ناخوش قرآن میخونم.خلاصه دنبال یه راه حل بودم که خدا کمک کرد و دو عدد سی دی به دستم رسید.ترتیل صفحه به صفحه قرآن کریم با صدای استاد منشاوی. یه نعمت بزرگ.خلاصه همه رو ریختم توی گوشی.نمیدونید توی ختم قرآن چه کمک بزرگی میکنه. خلاصه حیفم اومد که دوستان استفاده نکنن.به امید خدا به مرور زمان تمام صفحات رو آپلود می کنم.هر فایل حاوی 5 یا 6 صفحه از قرآن هست.برای شروع 10 صفحه اول رو در دو قسمت آپلود کردم. امیدوارم که خدا کمک کنه تا تمام صفحات رو قرار بدم. موفق باشید. |
|||
|
|
۱۱:۳۲, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر...
من هم همین مشکل رو داشتم و پی راه حل بودم... چند وقت پیش یه نرم افزار قرآن برای موبایل از سایت تبیان دانلود کردم. حجمش حدود 80 مگابایته و نرم افزار جاواس... روی گوشی من که نوکیاس جواب میده و خیلی هم ازش راضیم... فقط نصب و اجراش به خاطر حجمش یه کم طول میکشه... البته نمیدونم روی چه گوشیهایی جواب میده... قابلیت پخش ترتیل آیه به آیه رو داره و ترجمه هم داره. متن اصلی قرآن هم با رسم الخط عثمان طه هستش... دانلود قرآن صوتی عثمان طه ویژه موبایل البته یه نسخه کم حجم تر از این قرآن هم در سایت تبیان موجوده که اون دیگه قابلیت پخش ترتیل نداره ولی بقیه امکاناتش مثل نسخه صوتیه... حجمش هم حدود 17 مگابایته... دانلود قرآن عثمان طه برای موبایل امیدوارم مفید باشه |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده هم این نرم افزار رو روی دو گوشی نصب کردم اما مقداری مشکل داره،ولی در کل نرم افزار خوبیه. |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۱ ۱۹:۱۹ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۱۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۱ ۱۹:۱۶ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود ترجمه کامل قرآن کریم به صورت گویا با زبان فارسی | yasinpc-bda | 1 | 8,013 |
۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: R21 |
|
| .::دقایقی با قرآن کریم:: | میلاد.م | 516 | 101,196 |
۲۰/آبان/۹۴ ۱۰:۱۳ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|
| امید بخشترین آیه قرآن کریم کدام است؟ | مرتضی اقبالی | 2 | 1,953 |
۲۳/اردیبهشت/۹۴ ۰:۰۱ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|
| امیدبخشترین آیه قرآن کریم کدام است؟ | MESSENGER | 0 | 1,387 |
۲۸/فروردین/۹۴ ۲۰:۰۰ آخرین ارسال: MESSENGER |
|
| ***قرآن کریم سه موضوع برای تفکر مفید ارائه می دهد*** | سیمرغ | 0 | 1,598 |