کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روسیه و چین چه میخواهند؟ نظر شما چیست؟
۱۷:۰۷, ۱۹/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۱ ۱۰:۲۶ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
نامردی و دورزدن های روسیه در گذر زمان بر هیچ کس پوشیده نیست و همه میدانند که روسیه منافع خود را در اولویت کاری خود دارد و در زمان انتخاب همه معاهدات را به زیر پا خواهد گذاشت.
و
چین که نیاز به توضیح ندارد. پایگاه جدید صهیونیسم.

این دو کشور به دنبال چه هستند؟
در هر جایی که آمریکا بدنبال تحریم و یا توطئه هست ایندو مخالفند!
جریان چیست؟
نظرتان را بفرمایید؟؟!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، mahdi jan ، somayyeh ، بیداری12 ، فانوس *7* ، علمدار133 ، mhvvhm ، revenger

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۷, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
برای روشن شدن وضع چین یک سوال می پرسم.
می دونید که چین و ایران از لحاظ قدمت تاریخ و خیلی مسائل دیگه با هم اشتراکات فراوانی دارند ، همونطور می دونید که ژاپن دشمن قدیمی و سرسخت چین بوده و چینی ها خصومت زیادی با ژاپنی ها دارند (از فیلم هاشون به راحتی بر می آد) ، فرض کنید ایران ما دارای یک حکومت غیر اسلامی غیر آمریکایی بود ، به نظر شما ما ایرانی ها چه جهتی می گرفتیم نسبت به آمریکا؟
خوب چین هم مشابه ما است.
من عقیده دارم چینی ها به دلیل غیرت تاریخی که دارند ، هر چند با این که دین ندارند ، حاضر اند با ابرقدرت های جهان سرشاخ بشند.
یک عمر تحقیر پس از قدرت هزاران ساله ، زیر دست ژاپنی های بی رحم بودن ، و ذلت های بی شمار هر انسان باغیرتی ، هر چند بی دین رو بر اون می داره که خودش رو پیدا کنه.به نظر من پیشرفت های کنونی چین هم علت اصلیش همین روحیه بازیابی قدرت هست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، m.hossein ، سدرة المنتهی
۱۸:۵۲, ۲۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۱ ۱۸:۵۳ توسط m.r.amiri.)
شماره ارسال: #22

(۲۱/تیر/۹۱ ۱۶:۵۷)دل خسته نوشته است:  سلام
می دونید که چین و ایران از لحاظ قدمت تاریخ و خیلی مسائل دیگه با هم اشتراکات فراوانی دارند ، همونطور می دونید که ژاپن دشمن قدیمی و سرسخت چین بوده و چینی ها خصومت زیادی با ژاپنی ها دارند (از فیلم هاشون به راحتی بر می آد) ، فرض کنید ایران ما دارای یک حکومت غیر اسلامی غیر آمریکایی بود ، به نظر شما ما ایرانی ها چه جهتی می گرفتیم نسبت به آمریکا؟
خوب چین هم مشابه ما است.
من عقیده دارم چینی ها به دلیل غیرت تاریخی که دارند ، هر چند با این که دین ندارند ، حاضر اند با ابرقدرت های جهان سرشاخ بشند.
یک عمر تحقیر پس از قدرت هزاران ساله ، زیر دست ژاپنی های بی رحم بودن ، و ذلت های بی شمار هر انسان باغیرتی ، هر چند بی دین رو بر اون می داره که خودش رو پیدا کنه.به نظر من پیشرفت های کنونی چین هم علت اصلیش همین روحیه بازیابی قدرت هست.

HuhDodgyHuhIdeaHuh?
please wait my brain is restarting
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، دل خسته ، m.hossein
۱۸:۵۵, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #23

(۲۱/تیر/۹۱ ۱۸:۵۲)m.r.amiri نوشته است:  
(۲۱/تیر/۹۱ ۱۶:۵۷)دل خسته نوشته است:  سلام
خوب چین هم مشابه ما است.

HuhDodgyHuhIdeaHuh?
please wait my brain is restarting

از شوخی جدا باید اطلاعات رو ارتقا داد تا ریست نشه مخامون.

هنوز جواب محکم و دندون شکنی داده نشده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، m.hossein ، mhvvhm
۲۰:۳۸, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
من بازهم میگم دلیل حمایت روسیه ازایران همینه
تازه الان اینو بگم میگن داره سیاسی میگه!
ایران ازدرگیری توی یه دهات اونوردنیا خبرمیسازه شدیدا هم محکومش میکنه
امابیخ گوشمون چچن چندساله روسیه
داره بمباران میکنه؟
اما ایران ندید میگیره
دراینکه تو سیاست هرکشوری اول منافع خودش رودرنظرمیگیره شکی نیست توش اما اینطورعلنی هم یه مقدار شک برانگیزمیشه[تصویر: huh.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، دل خسته ، m.hossein ، mhvvhm ، همیشه بیدار ، سدرة المنتهی
۲۰:۵۸, ۲۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۱ ۲۱:۱۰ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #25
آواتار
همین چند روز پیش بود که آمریکا اعلام کرد که در سال آینده بخش اعظمی از کشتی های جنگی آمریکایی را به منطقه آسیا- اقیانوس آرام منتقل خواهد کرد. وزیر دفاع آمریکا نیز اعلام کرد که ما مانورهای نظامی مشترکی بیشتری را با ژاپن، کره جنوبی، تایلند، فیلیپین و استرالیا برگزار خواهیم کرد. ایالات متحده به صورت غیر منتظره علت این گونه افزایش تسلیحات خود در اقیانوس آرام را نگرانی درباره صعود نظامی چین در منطقه عنوان کرده جالبه نه؟
تعبیر بنده اینست که:

اگر ایران اردوگاه عوض کند و وارد حوزه نفوذ امریکا گردد، اقتصاد چین و امنیت ملی این کشور در گرو دو عامل قرار می‌گیرد. امنیت انرژی چین مستقیما در خطر می‌افتد و‌ ذخایر انرژی ایران دیگر برای آن کشور ایمن نیست و تابع منافع ژئو- پولتیکی امریکا واقع می‌شود. اونوقت هست که التماس لازم خواهد بود.

به‌علاوه، چناچه واشنگتن از ایران به‌عنوان شاهراهی از دریای آزاد به آسیای مرکزی استفاده کند، آن‌وقت آن منطقه نیز باید مدار حرکت و چرخش خود را عوض کند.
بدین‌ترتیب، هم روسیه و هم چین، خواهان یک اتحاد استراتژیک با ایران هستند تا بدین‌وسیله آنان را از دست‌اندازی ژئو- پولتیک امریکا محفوظ دارد.
دژ اورآسیا، بدون ایران، بی‌حفاظ و بی‌دفاع می‌ماند،از همین‌رو است که نه روسیه و نه چین هرگز به هیچ جنگی علیه ایران تن نمی‌دهند. اگر واشنگتن ایران را به دست‌نشانده خود بدل کند، آن‌وقت روسیه و چین در خطر خواهند افتاد.

نمیدونم صحیحه یا نه؟اما خب کو ایران و ایرانیی که تن به حضور آمریکایی بده؟

اما خب مطمئن هستم حمایت چین دوام نخواهد آورد چون کم کم افسار مملکت چین بدست صهیونیسم خواهد افتاد و تغییر موضع خواهد داد.
حال اگه بخواهیم که با یک نگاه کوتاه مدت به عقد قرارداد با چین بپردازیم و روی چین حساب ویژه باز کنیم بدا بحال ما در اونروزی که چین به یکباره پشت به ما کند!

خودم رو کشتم تا به این نتیجه رسیدم.لطفا بقیه هم ادامه بدهند تا ببینیم به نتیجه بهتری نخواهیم رسید؟؟!!
خداییش تو دنیای سیاست خیلی باید زبده باشی !!
حالا خدا میدونه چه چیزهایی پشت این سیاست هاست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، دل خسته ، soshiant ، m.hossein ، zarati313 ، mhvvhm ، Islam
۲۲:۱۶, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۱/تیر/۹۱ ۲۰:۵۸)AMINI نوشته است:  اما خب مطمئن هستم حمایت چین دوام نخواهد آورد چون کم کم افسار مملکت چین بدست صهیونیسم خواهد افتاد و تغییر موضع خواهد داد.
حال اگه بخواهیم که با یک نگاه کوتاه مدت به عقد قرارداد با چین بپردازیم و روی چین حساب ویژه باز کنیم بدا بحال ما در اونروزی که چین به یکباره پشت به ما کند!
سلام
قسمت دوم حرف شما رو قبول دارم که نباید روی کمونیست ها حساب ویژه ای باز کنیم ، اما قسمت اول به نظر من درست نیست.
از کجا معلوم که خداوند مکرشون رو با مکر جواب نده؟ چین کشور کم سابقه ای نیست و افکار کمونیستی اون ها رو به این راحتی نمیشه با افکار صهیونیست ها پیوند زد.چین هیچ وقت با اسلام دشمنی مستقیم نداشته ، دشمنی ای که انگلستان داشته ، فرانسه داشته و .... ، پس به این راحتی ها نمی آد خودش رو درگیر یک خصومت دیرینه مذهبی بکنه.
در ثانی خداوند متعال همیشه به کفار مهلت نمی ده ، شاید این بار مکرشون رو با مکر جواب بده ، و چین رو بکنه موی دماغشون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، m.hossein ، Islam ، سدرة المنتهی
۳:۱۶, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام دوستان .

چین یکی از وارد کنندگان بزرگ نفت خام از ایرانه و همه میدونیم یک عضو مهم اقتصاد منابع زیر زمینی محصوب میشه .
صهیونیسم و آمریکا نمیتونن هر کاری که بخوان به این زودیا با چین بکنن ... چین بدون اقتصاد وجود نداره و اقتصاد بدون نفت هم وجود نداره .

علاوه بر این توی خاور میانه ایران بیشترین تبادل کالا رو با چین داره و از دست دادن اقتصاد ایران به معنی یک رکود اقتصادی تاثیر گذار تو چینه و اگر چین بازار ایران رو از دست بده به معنیه اینه که دیگه نمیتونه هیچ وقت مثل سابق تو ایران با محصولاتش مانور بده .

اگر در عمل هم این نباشه قطعا تو ظاهر این رو نشون میده که طرف ایرانه ...

روسیه هم که به قول دوستمون باید طرفداری کنه چون اگر امریکا ایران رو به دست بگیره قدرت خاور میانه رو به دست گرفته و این برای روسیه قطعا سخت تموم میشه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، m.hossein ، علمدار133
۱۶:۵۱, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۱/تیر/۹۱ ۱۳:۳۵)m.r.amiri نوشته است:  
(۲۱/تیر/۹۱ ۱۲:۴۳)EMPERATOR نوشته است:  سلام
من خیلی وقته توی تالار نمی نمی نویسم و نیستم!!
همسنگرمون علمدار 133 درست نوشتن
آمریکا با روسیه خصومت داره ولی الان مهمترین چیزی که مشغولش کرده ایران هستش و روسیه می دونه که آمریکا تا وقتی با ایران درگیری! داره مجالی برای مقابله با روسیه نداره
روسیه از ایران حمایت می کنه چون می دونه اگه آمریکا و کشورهای متحدش از دست ایران راحت بشن میره سراغ روسیه که دشمنی دیرینه ای با آمریکا داره

اول که چرا تشریف ندارید؟

بیایید تا بقیه هم از حضورتون استفاده ببرند.

خب چین چی شد؟

روسیه قبول که فعلا ایران رو شاخ کرده برای آمریکا.

چین چی میخواد؟ بازار فروش؟ نفت؟ شاید هم نیروی کارBig GrinBig GrinBig Grin؟

من متاسفانه مدتی هستش که لیاقت حضور و توفیق بدن رو ندارم
قبلاً در مورد چین حرف زدیم تایپک زیر:
چین یا چین !!!
نمی دونم دقت کردید یا نه الان چند سالی هستش که رهبر عزیزمون در نامگذاری سالها
به اقتصاد اهمیت ویژه ای دادند حتی امسال که تولید داخلی مدنظربوده نه چینی!
برای اینکه بدونیم چین چه برنامه برای ایران چیده! باید یک مقدار بیشتر درباره اش
زمینه چینی کرد که قبلاً کجا بوده چی شده که توی هر خونه کالای چینی هستش
یا چی شده که چین حاضر شده پول خودش رو به عنوان پول جایگزین دلار مطرح کنه
متاسفانه نه من سیاست مدار هستم و نه سیاست اونی هست که مافکر می کنیم
فکر نکنم اینجا جای توضیح دادن این مسائل باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، AMINI ، mhvvhm ، rastin
۱۰:۰۲, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #29

بنده مطلب چین تا چین رو خوندم و به این مطلب رسیدم که:
کلاً صهیون ها می خواهند با کشور چین
ایران عزیز اسلامی
را دور بزنند به گونه ای که تمام کارخانه ها

به لطف کشور دوست چین !! در حال ورشکست شدن هستند یا جوانان با غیرتی که به لطف کارگران

ارزان قیمت چینی بیکار می شوند یا از کارخانه های ورشکست شده اخراج می شوندو...

حال ما باید هرروز با چین یک قرارداد همکاری ان هم از نوع بلند مدت!! امضا کنیم!
تا خودمان ریشه انقلاب و کشورمان را بخشکانیم!!

حالا یه سوال؟

مسئولین ما نمیدونن؟ یا سر در برف کرده اند؟

البته که رهبر معظم انقلاب از کم کاری مسئولین اطلاع داشتند و این سال رو بدین گونه نامگذاری کردند.

اون از معاهده ترکمنچای که جناب رئیس جمهور بستند با چین!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، revenger ، mhvvhm ، فانوس *7* ، علمدار133 ، سدرة المنتهی
۱۶:۳۴, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
اینکه بواسطه چین کارخانه ها و ... تعطیل می شوند فقط مختص ایران نیست یه چیز جهانییه که که به خاطر ارزان تمام شدن کالاها و... است که تمام این ها از برنامه های صهیوستاس
ولی خوب این که بیایم رابطه مون رو با چین قطع کنیم اصلا کار درستی نیست بلکه مسئولان باید طوری برنامه ریزی کنن که در نهایت از چین به نفع ایران استفاده کنن و برای این کار هم یه سری امتیازها باید رد و بدل بشه
مملکت داری هم به این راحتی نیس که ارتباطتو همین جوری قطع کنی و هیچ اتفاقی نیوفته
مثلا تو گرونی های اخیر از تحریم ها و ضعف دولت بگیر تا رقیبان دولت و دست یه سری سوپر سرمایه دار که به خاطر منافع شخصی یا حزبی مثلا میخوان پول بیشتر در بیارن یا حکومتو مجبور به رابطه با امریکا کنن و یا اصلا شاید از فلان مسئول خوششون نمیاد میخوان کله پاش کنن تاثیر داره حالا مثلا دولتم بیاد واردات کالاهای ارزونو متوقف کنه مخصوصا کالاهای اساسی اونوقت که گرونی هایی که سر به فلک کشیدن فلکم رد میکنن و مملکت از دست میره
البت هیچکدوم از اینا توجیهی واسه ضعف و شایدم کمکاری دولت در بعضی جاها و جریان انحرافی و ... نمیشه به هرحال دولت باید با برنامه ریزی درست اتفاقاتو کنترل کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، m.hossein ، علمدار133
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]