کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مظلومیت اسراییلیها!
۱۷:۴۰, ۲۶/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۱ ۱۷:۴۳ توسط بچه شیعه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام. من چند وقت پیش تو یک سایت اسراییلی عضو شدم که هر روز اخبار اسراییل و تلاویو رو داغ به داغ تو gmail برام میفرسته! حالا با توجه به اینکه دیشب اسراییل تا صبح غزه رو بمبارون کرده و کلی از مردم غزه رو شهید کرده، حماس هم امروز صبح تلافی کرده و چندتا موشک به سمت تلاویو بعد از چندسال شلیک کرده و یک قایق اسراییل رو هم زده. این سایته برام چندتا عکس از مظلومیت اسراییلی ها که مورد هدف موشکهای حماس قرار گرفتن واسم فرستاده! حالا منم چندتاشو میزارم تا همگی باهم ببینیم و بخندیم...Big Grin

[تصویر: 1353099984.jpg]
ترجمه: بیش از یک میلیون اسراییلی در زیر آتش زندگی میکنند!

[تصویر: 1353089808.jpg]
توضیح: تو تیتر این عکسه نوشته شده بود که اسراییل بن لادن حماس رو کشته!

[تصویر: 1353152104.jpg]
ترجمه:امروز صبح سه شهروند اسراییلی توسط راکتهایی که ازسمت غزه شلیک شده بود کشته شدند. IDF(که فکر میکنم یکی از سازمانهای خودشونه) ادامه میدهد به تضمین کردن امنیت شهروندان اسراییلی، و زیربنای تروریستهای حماس را در غزه از بین میبرد.
[تصویر: 1353083756.jpg]
به همین خیال باشین که بر بیت المقدس حکومتخواهید کرد!
[تصویر: 1353109439.jpg]
ترجمه:از 12سال پیش تا به حال تروریستهای فلسطینی در غزه بیش از 12هزار موشک به سمت اسراییل شلیک
کرده اند. پایین عکس: اگر فکر میکنید اسراییل حق دارد که از خودش دفاع کند این عکس را به اشتراک بذارید!
[تصویر: 1353145160.jpg]
آخی آخی...حیونی!
[تصویر: 1353091752.jpg]
ترجمه: در 2 روز اخیر بیش از 120 موشک به اسراییل برخورد کرده است.
[تصویر: 1353080881.jpg]
ترجمه: هشدار! موشکهایی که بسمت اسراییل شلیک میشوند.
[تصویر: 1353137443.jpg]
ترجمه: درحالیکه شما شروع به خوندن این متن میکنید و یک موشک از غزه شلیک میشه، شما 7 ثانیه وقت خواهید داشت که پناهگاه را پیدا کنید، همین الان شروع کنید. بدو...!
[تصویر: 1353168175.jpg]
چیزی نداشت خودم اضافه کردم: شما برو ماستتو بخور گگولی...
حالا ایناها که برای خنده بود ولی ببینید که چطور افکار جهانی رو به نفع خودشون بکار میگیرن و مثلا نشون میدن که اگه اسراییل به غزه حمله میکنه برای دفاع از حق خودشه...! به نظر شما وظیفه ما چیست؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، غفران غ ، خیبر110 ، amiroooo ، دل خسته ، انتخاب ، مجید املشی ، am_po ، مرغ باغ ملکوت ، rahgozar.f ، heaven ، vahrakan ، SAViOR ، سرباز سید علی ، AMINI ، mahdyshr ، Patriot ، fazel ، faateme-313 ، یاســین ، hesam110 ، جویای حقیقت ، only_y2d ، saloomeh ، حقیر ، طالب نور ، أین المنتظر ، ali0077 ، ztb ، fiftynine ، m.hossein ، لیلا ، ehsanagiyan ، آفتاب ، MANI110 ، arman mohseny ، help me

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۸, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #11

(۲۷/آبان/۹۱ ۲۰:۰۰)دل خسته نوشته است:  سلام
آقای "بچه شیعه" ، شما دارید از دریچه خودتون به این قضیه نگاه می کنید.
اول از هرچیز ، اگر کسی زمینه هدایت داشته باشه ، و ما بتونیم هدایتش کنیم ، حق کشتنش رو ندارییم ، مگر این که سهل انگاری خودش باشه (مثلا در وسط جنگ حضور داشته باشه) ، برای شما مثال هم آوردم از ائمه بزرگوار علیهم السلام، ما نباید از امام جلوتر حرکت کنیم.
همون انسان 17 ساله ، اگر بتونیم هدایتش کنیم ف چرا نکنیم؟ ببین ، این ها هم مخلوق خدا هستند ، مثل من و شما ، از کجا می دونی بهش هدایت رسیده و قبول نکرده؟ اگر شما جای ایشون بودی ، در محیط خفقان بنی اسرائیل ، باز هم انتظار داشتی صاف بری در جهنم؟
چرا امام مجتبی علیه السلام اون فرد ناصبی شامی رو نکشتند؟ خوب چون درش زمینه هدایت وجود داشت.
بسم الله الرحمن الرحیم
[b]سلام دوست عزیز :

عزاداری تون قبول .
امثال این پسر 17 ساله زیاد توی اسرائیل هستن . اما یه نکته رو فراموش نکنین . عکسهای بالا رو دیدین ؟ بچه های اسرائیلی روی راکت ها می نوشتن « با عشق » ! همون راکت ها می رفت سمت غزه و دهها انسان بی گناه رو به شهادت می رسوند . اینی که شما می فرمائید می تونن قبلش اعلام کنن که اصلا منطقی نیست . بحث جنگ ما با عراق (که نه ، جنگ جهانی) اینه که ما بیشتر توی خط مقدم درگیری داشتیم و این بِین چند شهر ماه بمباران شد و متاسفانه تعداد زیادی از هموطنان مون یا شهید شدن و یا جانباز . اما شما اگه دقت کنین ، می بینین که اسرائیل مستقیما داره روی مردم راکت خالی میکنه . اگه فلسطین جواب نده که یه روزه همه چی رو باید 2 دستی تقدیم کنه . همین چندتا موشکی که فلسطین روانه اسرائیل کرد ، یه مقداری از فشار بمباران ها کم کرد . یه کم منطقی باشیم . مثل این میمونه که یکی جلوی خانواده ات بهت فحش ناموس بده ، بعد بهش بگی فردا میخوام بیام بزنمت ؛ به خانواده ات بگو خونه نباشن !!! یا اینکه تنها بیا !!! اون لحظه دلت میخواد آنچنان بزنی تو دهن طرف که دیگه از شکرها نخوره !!!
دوست عزیزم :
اگه فلسطین جواب این بمباران ها رو نده ، اسرائیل یه روزه فلسطین رو تصاحب میکنه . اگه اینطوریه ، پس چرا حضرت زهرا(سلام الله علیها) سیاهی لشکر یزید رو لعنت کرد ؟ توی این لشکر ، خیلی از افراد حتی یه بار هم نجنگیدن . اما اونا که گناهی مرتکب نشده بودن . . .
همونطور که گفتم ، امثال همین پسر 17 ساله زیاد هستن . همین ها فردا روزی میشن یه سرباز اسرائیلی که مردم بی گناه رو میکشن و بهشون تجاوز میکنن . یه کم منطقی تر فکر کنیم . امام (رحمة الله علیه) بی دلیل نگفتن که برای ما ، افرادی که در اسرائیل زندگی میکنن ، همانند سربازان شون هستن .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، مفقود الاثر ، Patriot
۱۹:۲۱, ۲۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۹:۳۳ توسط بچه شیعه.)
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام.
ممنون از فاطمه خانم و جویای حقیقت که لپ مطلبو گفتن! به امید اینکه ایشون هدایت بشن، ما هم دوست داریم که این اتفاق بیوفته! ولی اگه واقعا هدایت بشن! هدایت شدنشون مساوی با بیرون رفتن از فلسطین اشغالی و اینکه دیگه نباید اونجا زندگی کنند...کار مشکلی در پیش دارید خدا کمکتون کنه انشاالله...
و در آخر هم من از آقای مکارم شیرازی استفتا گرفتم بد نیست شما هم یه نگاه بندازید:
باعرض سلام و خسته نباشین. میخواستم حکم حضرت عالی را درباره مردمی که در اسراییل زندگی میکنند بدانم. آیا حکم آنها هم مانند سربازانشان است؟

بسم الله الرحمن الرحيم
:: با اهداء سلام و تحيت؛پاسخ : مردم و دولتهای که به کفار در حال جنگ (جنگ سرد و گرم) با مسلمانان مثل امريکا، اسرائيل و انگليس و مانند آنها کمک مي کنند و يا به عمل آنها راضي و خوشحال مي شوند در حکم محارب هستند.
همیشه موفق باشید

دفتر آيت الله العظمی مکارم شيرازی:
/ بخش استفتائات

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، دل خسته
۰:۲۰, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
حرف های هر دو شما صحیح ، اما تمام احکام اسلام برای کسی هست که قدرت تشخیص داره.مثال می زنم براتون ، اگر کسی در جامعه ای باشه که نمی دونه اسلام چیه ، بهش عرضه هم نشده باشه ، آیا باز هم محارب اسلام هست؟ از خود ایشان سوال بفرمایید ، حکم کلی هست این حکم ، که کسی که مستضعف فکر هست ، اگر به اندازه قهمش به کار خوب عمل کنه ، جزاش حتی ممکنه بهشت باشه (اگر واقعا مستضعف باشه).
وقتی این بچه به من می گه ، اسلام مگه فقط مال عرب ها نیست؟ فکر می کنه اسلام هم مثل صهیونیسم هست که خاص فرزندان اسرائیله ، وقتی خودش می گه به نظر من اشتباهه که نژاد پرست باشیم ، به اندازه فهمش این رو درک کرده و بهش اعتقاد پیدا کرده ، واقعا جای خوشحالی نیست؟
یک جمله مشهور از مولای متقیان ، امیر مومنان، حضرت ابوالحسن علیه السلام داریم ، که از امامان دیگه هم نقل شده ظاهرا ، " برای دیگران آنچه را بپسند که برای خود می پسندی" ، بعد شما به این حکم عمل کنید ، خودتون رو بگذارید جای اون بچه ، توی اون شرایط بزرگ شده باشید ، دوست دارد من نوعی با شما چه رفتاری داشته باشم؟
چرا سید شباب اهل الجنة ، حضرت مجتبی علیه السلام ، در مخالفت با اطرافیان خودشون ، که می خواستند یک نفر که درمقام ساب النبی بود و به ظاهر جایزالقتل ، با ایشان برخورد دوستانه می کنند ، و جواب ناسزاهاش رو با محبت ، دعوت به منزل شریفشون و حتی اگر اشتباه نکنم دادن مال جواب می دند ، اون وقت وظیفه ما پیروان ایشان چیه؟
اونی که رفت تو سپاه یزید ، می دونست اباعبدالله علیه السلام کیه ، ایشان هم قبل از قتال برای اون ها فرمودند من که هستم ،به امید بازگشت اون ها ، و اون ها حرامزاده و مال حرام خور بودند ، و الا اصلاح می شدند ، اون وقت دست به قتال بردند و اون کوفیان بدبخت شدند. و الا مطمئن باشید بدون اتمام حجت نمی رفتند به میدان.
و در ختم سخنم بگم ، بیاید با هر کس ، اون طور رفتار کنیم ، که دوست داشتیم وقتی جای اون بودیم ، با ما رفتار کنند.اگر ما هم بچه شامی بودیم ، که نمی دونستیم علی کیه ، معاویه کیه ف به اسم معاویه بهمون بزغاله می دادند ، به اسم علی ازمون می گرفتند ، بعد می شدیم دشمن علی ، دوست نداشتیم قبل از درگیری با ما ، بهمون بگن علی واقعی و معاویه واقعی کی هستند؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه
۱۲:۰۸, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
بر روی خاک غصبی ایستاده ای
نه توسل به دیوار ندبه نجاتت میدهد
نه تکیه بر قدرت ِ سلاحت
پایان شما آغاز شده وارثین شیطان ...
.
[تصویر: 77764658807342294602.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zryy ، ilidin ، راحیل ، در جستجوی سختی ، fiftynine ، MAHDI59 ، پرنیان ، m.hossein
۱۲:۳۷, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
[تصویر: 19650424368201127956.jpg]

دور نیست روزی که از مسجد القصی تا قبة الصخرة بین الحرمین دیگری بسازیم ...

انشاء الله ...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا