|
لیونل مسی مسلمان شد؟ ؛ سند
|
|
۸:۲۶, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام لیونل مسی مسلمان شد؟ ؛ سند دیروز یک سایت فرانسوی به نقل از الشرق الاوسط یکی از روزنامه های مطرح خاورمیانه خبر داد که لیونل مسی ستاره فوتبال جهان و بازیکن بارسا مسلمان شده است. به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، الشرق الاوسط نوشت: «به نظر می رسد این خبر 99 درصد صحت داشته باشد چرا که مسی در جایی گفته، اسلام دین صلح و عشق است و مسلمان بودن خیلی خوب است چرا که یک نوع هماهنگی بین اسلام و طبیعت انسان وجود دارد و هر فردی آزاد است دین خود را انتخاب کند.» الشرق الاوسط آورده، «مسی برای انتخاب دین اسلام تحت تأثیر جریانی قرار نگرفته و امیدوار است دیگران هم در این راه با او برخورد منطقی داشته باشند.» پیش از این هم ادعای مسلمانیت مسی مطرح شده بود اما نه تأیید شد و نه تکذیب. ![]() ![]() صلوات یا الله |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۲۸, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
به نظر من این بحث یکم بی مزه شده .
من هنوز سر حرفم هستم ومیگم حرف رائفی پور تو این مورد منطقی نیست. اصلا فرض کنیم که درست باشه خوب چی به ماسونها میرسه که مسی مسلمان بشه مطمئنا اونها بهترینهارو به کسی نمیبخشن مگر اینکه هدفش و از این کار خیلی مهم باشه ؟ این دلیل که می فرمایید به خاطر اینکه علاقه مسلمان ها کم شده به فوتبال که اصلا صحت نداره و نمیشه روش مانور داد . به جز اون چه دلیلی میتونه داشته باشه که یکی مثل مسی رو مسلمان کنند ولی خودشون توی هیچ سایتی یا شبکه تلویزیونی این و اعلام نکن اگه این کارشون با برنامه ریزی بوده پس چرا مثل اتفاقاتی که تو دنیا میوفته که همه رو به خودشون ربط میدن این اتفاق و توی بوق و کرنا نکردن تا زودتر نتیجه بگیرن؟اونها حتی شکسته هاشون هم به برنامه ریزی خودشون ربط میدن و میگن خودمون برنامه ریزی کردیم شکست بخوریم خوب چرا باید کسایی که این همه سال دنبال پیروزی هستن و تسلط روی حتی مورچه بگن ما برای این شکست برنامه ریزی کردیم مثل قضیه لبنان. به نظر شما چی تو سرشون میگذره و میخوان چکار کنند؟ شاید ما داریم زیادی اونها رو بزرگ میکنیم شما اینطوری فکر نمیکنید؟ |
|||
|
|
۹:۳۰, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بی شک مسی یکی از محبوب ترین بازیکنان تاریخ فوتبال جهان و با اخلاق ترین بازیکن است
کسی که همیشه در کودکی به خاطر قد کوتاهش مورد آزار و اذیت قرار می گرفت مسلمان شدن چنین فردی با این محبوبیت باعث می شود دوستداران او حتی در ئس زمینه ی ذهنی اشان دیدی مثبت به اسلام پیدا کنند |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۱۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۱ ۱۳:۳۸ توسط mahdi jan.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۱ ۰:۳۵)amir11 نوشته است: وقتی چیزی نمی دونید چرا الکی برا خودتون یه حرفی میزنید. سلام دوست عزیز. 1- قاطی کردن دین با فوتبال کار بنده نبود 2- خیلی هم خوبه که در این موارد صحبت بشه چراکه وقتی دشمن از همه ابزار استفاده میکنه باید جوابشو بگیره! 3- یعنی چی علاقه مسلمونها به فوتبال کم شده؟ یعنی اینکه یه شبکه ورزشی مسلمون(که کم هم نیست) اگه بفهمه مخاطبش کم شده و در ازای اون تبلیغات و درآمدش کم شده پول نمیده که امتیاز پخش فوتبال اونهارو بخره! مگه نه اینکه همین الآنش یه شرکت قطری میلیونها دلار داده که بارسلونا تبلیغشو بکنه! مگه نه اینکه رئیس منچستر سیتی یه اماراتی هست! مگه نه اینکه تبلیغات آرسنال fly emirates بود! از این موارد خیلی زیاده که اینجا نمیشه مفصل توضیح داد. 4- بله که تو ایران و اکثر کشورها فوتبال محبوبترینه اما خدمت جنابعالی عرض کنم که سود واسه اونها مهمه نه علاقه من وشما (مثلآ تا قبل از اینا یادته شبکه سه مستقیمآ از انگلیس پخش تلویزیونی رو میخرید؟ میدونی چقدر ارز خارج میشد؟!) حالا این پولارو ضربدر تعداد کشورهای مسلمون کنید تا فقط از پخش تلویزیونی بفهمید چه پول هنگفتی در میارن! 5- شما اول برید از اقتصاد ورزشی اطلاعات پیدا کنید بعد بگید که از همه بیشتر سرتون میشه ![]() 6- این قضایا خیلی خیلی بیشتر از اینا جای بحث داره....... ضمنآ من هنوزم میگم که از طرفدارای مسی هستم و نمیگم این خبر دروغه. درپناه حق باشید (اللهم عجل لولیک الفرج) (۱۷/مرداد/۹۱ ۵:۲۸)nasim.h نوشته است: اولآ اونا به شدت مادی گران و درآمد فوق العاده ای از این راهها در میارن! تازه با این کار دو هدف رو با یه تیر میزنن: هم قدرتمندتر و ثروتمندتر میشن هم مسلمون رو ضعیف تر میکنن. ثانیآ اونا دوست دارن سر مخاطب رو با این چیزا گرم کنن که کسی فکر نکنه که تو دنیا چیکار میکنن! (مثلآ همین قرمز و آبی که در بیشتر کشورها هست) بله ما نباید اونارو بزرگ نشون بدیم چراکه خودشونم میدونن بزرگترین سد در برابر اونها شیعه هستش. اما نباید هم نسبت به کارهاشون بی تفاوت باشیم که خوشحالتر بشن. سوالتون بجا و قشنگ بود. درپناه حق باشید (اللهم عجل لولیک الفرج) |
|||
|
|
۳:۴۴, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
یعنی میخوای بگی اونا گفتن مسی مسلمون شده تا شبکه ها بیننده پیدا کنند؟
اونوقت تکلیف شبکه های مسیحی و یهودی و... چی میشه؟ بیننده های اونها هم دیگه چون مسی مسلمون شده نباید نگاه شبکه هاشون کنند. من نمیگم از همه چی سرم میشه.من تازه امسال میخوام برم کلاس سوم دبیرستان.هیچ علمی هم ندارم که بخواد از چیزی سرم بشه.ولی هیچوقت حرف بی ربط نمیزنم. (با علمت حرف نزن با عقلت حرف بزن) |
|||
|
|
۴:۰۸, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
نمیخواد حالا هرچی گفتن شما فوری نقد کنین.
اگه شده که خدا رو شکر اگه نه هم که امیدوارم روزی بشه |
|||
|
|
۲:۲۹, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۲:۳۱ توسط mehdi_wade.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام.ضمن عرض تسلیت به مردم عزیز آذربایجان؛
بازم شایعه شده مسی مسلمان شده لطفا رّد یا تکذیب کنید! البته یه وئدئو هم هست که خیلی مزخرفه میگن سندش هست اما من اصلا قبول ندارم.[b]حالا این پست رو هم نذاشتم که چیزی بشه فقط برام عجیبه چرا ما ایرانیا تا یکی مسلمون میشه اینقد ذوق مرگ میشیم !!!؟
|
|||
|
۱۶:۰۰, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۸ توسط vade313.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
لیوننل مسی و نماد اسلام امریکایی
http://uploadtak.com/images/q4572_______2.jpg http://uploadtak.com/images/z154_______5.jpg التماس دعا خیرتان
|
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
یکی پست میذاره : مسی کابالیسته ، اینم سند
یکی پست میذاره : مسی مسلمون شده ( با سند ) حالا گیریم هر دو رو هم تجربه کرده ، دخلش به ما چیه؟!!!!!؟ طرف تو حرفه اش اعجوبه ست ، هی بهش برچسب می خوره |
|||
|
|
۰:۳۷, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱:۱۷, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
این هورمونی که فعلا داره تو تیمی بازی می کنه که تحت حمایت صهیونیست هاست هر موقع از اون تیم 7 تاییش اومد بیرون بقیه حرفاش رو قبول می کنیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Untitled-1.jpg]](http://news.jamnews.ir/Images/News/Editor/image/soheil/Untitled-1.jpg)
![[تصویر: image634668158065687418.jpg]](http://www.jamnews.ir/images/news/larg_pic/17-12-1390/image634668158065687418.jpg)

!!!؟![[تصویر: %D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%...281%29.jpg]](http://www.rahberey.com/PhotoNews/%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%20%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1%20%D9%86%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%87%D9%88%20%281%29.jpg)

![[تصویر: 24873319498272715951.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/24873319498272715951.jpg)