کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا شما باحضور جمعی و با نمادهای مهدوی که موجی در جهان ایجاد کند موافقید؟
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جنبش بسوی ظهور
۱۹:۴۷, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیز سلام
از همه ی دوستان تقاضا دارم تا در مورد اینکه چطور باید به ظهور آقاامام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
کمک کنیم ویارو یاور آقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشیم نظرات خود را در این تایپیک ارائه نمایید
باتشکر برادر کوچک شما:
مصطفی کارگر لاریمی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، sarallah ، EMPERATOR ، m.hossein ، mohammad reza ، محیصا ، mahdy30na ، fatemeh-55 ، عباس محمدی ، am_po ، taleb ، مجید املشی ، عبداللهی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۸, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
این تاپیک مث همه ی تاپیکایی که برا آقامون زده میشه غریب افتاده...
یه آیه داریم که دقیقا به خاطر ندارم کدوم سورس ولی مفهموم آیه این طوره که میفرمایند: کسانی که ایمان آوردند،عمل صالح انجام دادند و جهاد کردند اینها انسان های صادقی هستند ....
پس کسی که میخواد مومن و شیعه ی حقیقی باشه باید این سه شاخصه رو داشته باشه
همه ی مشکلاتی که ما داریم از جهان بینی ماست،اگه ما اصل توحیدو میفهمیدیم الان وضعمون این نبود که با خیلی از مسائل مث ماست برخورد کنیم...علاوه بر توحید و اون جهان بینیه باید تو بقیه ی اصول دینمونم دقت کنیم و درستش کنیم...ماها ادعا داریم حسینی هستیم،ولی خداییش انقد میگیم امام حسین(علیه السلام) برا احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردن پس چرا خودمون گرفتیم خوابیدیم و دریغ از امر به معروف؟!البته یه بدبختی دیگه هم داریما خیلی وقتا معروفو نشناختیم!!!
اما مرحله ی دوم که عمله حالا اساس اندیشمون اگه درست شد باید تو عملم نشون بدیم آیه داریم که میفرمایند که فکر میکنید همین که گفتین ایمان آوردیم کافیه؟! خیر ما شما رو آزمایش میکنیم که اینجا همون جهاد اکبر مطرح میشه
مرحله ی بعدی میرسه به جهاد،که این جهادم کلی نکته داره که اینجا نمیگنچه ولی یه حرکت شدید و قوی و متفکرانه متناسب با زمان الانم زمان زمان جنگ نرمه...
فکر میکنم همه ی اینا رو بشه تو یه کلمه گنچوند اونم بصیرتیه که مقام معظم رهبری فرمودن...
به امید اینکه قدم به قدم به سمت جامعه ی مهدوی پیش بریم....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 900742498 ، علی الهادی
۲:۳۷, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
درود بر شما دوست عزیز

البته نه از این بابت که تعریف کردی بلکه از این بابت که بسیار خوب و با بصیرت و دیدی باز نگاه می کنی
کاش دوستان هم تمرین بیشتر برای بالا بردن بصیرت انجام می دادن
(من خودم بیشتر از هرکسی نیاز به تمرین دارم)
امیدوارم که از شما بتوانیم بهرهی بیشتری ببریم
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افسر جوان
۱۸:۰۸, ۱۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۱ ۱۸:۲۴ توسط 900742498.)
شماره ارسال: #23
آواتار
به سوی ظهور
مدعیان شیاد رابطه با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)؛ بررسی 11 مورد عجیب و جالب

[تصویر: 40451.jpg]برای آشنایی با عواقب سطحی نگری ها در عقیده مهدویت می توان به پرونده افرادی مراجعه کرد که با سوء استفاده از عوام زدگی، خود را رابط یا ملاقات کننده امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و یا حتی خود آن حضرت معرفی کرده اند و چه اعتقادات دینی را که از بین برده اند و چه خانواده ها را متلاشی کرده اند، و چه وهن ها که برای دین به وجود آورده اند. از این رو است که باید درباره خطر عوام زدگی و بهره گیری سیاسی از آن در این موقعیت هوشیار باشیم. نمونه های زیر تنها بخشی کوچک از ادعاهایی است که در سال های اخیر، در رسانه ها انعکاس یافته و بدون قضاوت در چند و چون آنها آورده شده است.

1- فردی بنام «م ـ ع» به شکل حرفه ای مدعی ارتباط با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) گشته و طی سال های اخیر، به تبلیغات گسترده در جهت ادعاهای خود پرداخته است. وی پس از رونق گرفتن جلسات خود، اقدام به تولید ادعیه، ذکرها و وردهای مخصوص برای حل مشکلات مختلف افراد کرده و سپس شیوه نوردرمانی را برای درمان بیماری ها ابداع می کند. با مطرح شدن اخبار دیده شدن اشیای نورانی در رسانه ها، او اعلام می کند که اشیای نورانی و بشقاب پرنده ها یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند.
وی خود را یکی از فرماندهان و یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) معرفی نموده و اظهار می دارد که برای اجرای فرامین حضرت، به جزیره خضرا رفته و ملازم رکاب آن حضرت می باشد. وی مریدانش را با ادعاهای واهی مبنی بر دستور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مفتخر به سیادت نموده و در مراسمی به نام «شال بندان» به همه آنها شال سبزی را به عنوان نماد سیادت و اعطایی حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هدیه کرده، به گونه ای که آنان موظف به استفاده از شال و عنوان سید می شوند.
2- خبرنگاری مطلع شد اخیرا گروهی فعالیت خود را در استان اصفهان آغاز کرده و با پذیرفتن اعضای جوان، به تبلیغ صوفیگری می پردازد. تاکنون بیش از صد نفر، اعم از دختر و پسر از اهالی این استان جذب گروه شده و در جلسات آن شرکت می کنند.
3- کشف سکه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف). براساس ادعای یک نشریه، یکی از روحانیون که چندی پیش، از یافته شدن نامه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در یک مسجد لبنان خبر داده بود، اخیرا تصویری از سکه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را منتشر کرده است.
4- یک خبرگزاری در خبری آورده است. در آبان ماه سال گذشته ماجرای پیدا شدن دست خطی از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در برخی مساجد تهران و مسجد جمکران و انتشار آن در نشریه خورشید، جنجال های بسیار آفریده بود که با واکنش شدید مراجع و مردم همراه بود. در متن دست خط تازه منسوب به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمده است: «من مهدی منتظر در مسجد شما نماز اقامه کردم و از غذای شما خوردم و برای شما دعا کردم، پس شما برای فرج من دعا کنید.»
5- خبرنگاری گزارش داد: زنی که مدعی رابطه با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دریافت نامه و مأموریت از ایشان بود، هفته گذشته بازداشت شد. بنابراین گزارش، خانم مذکور که پیش از این، اخباری درباره وی منتشر شده بود، از ارتباط سی ساله خود با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و رؤیاهای صادقه خود خبر می داد و چندی پیش نیز با چاپ کتابی، متن پیامی را که به ادعای وی متعلق به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بوده و خطاب به این خانم نوشته شده بود، رسما منتشر کرد. این خانم، همچنین ادعا کرده بود که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به وی مأموریت داده است تا حسینیه ای را مشابه مسجد جمکران در حوالی شازند اراک بنا کند.
بخش هایی از متن نامه ادعایی که از قول امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به مردم در عصر حاضر ارائه کرده، چنین است: «ای شیعیان! ای محبان! در هر جای عالم هستید، پیام مرا بشنوید؛ زیرا بارها گفته ام و باز هم می گویم: برای فرج من دعا کنید، برای ظهور عاجل من دعا کنید؛ زیرا فرج من گشایش کارهایتان است ... امت عزیزم! قبل از آنکه فتنه های عظیمی که در راه است، شما را طوری احاطه کند که آرزو کنید ای کاش هرگز پا بر این دنیا نمی نهادید، دعا کنید و از خداوند بخواهید که از گناهان شما درگذرد ... شاید شما شیعیان تعجب کنید که چگونه پیام من در این برهه از زمان از طریق افراد عامی به سمع و نظر شما مردم می رسد.»
6- مردی که با ادعای برقراری رابطه با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، متهم به کلاهبرداری میلیون ها تومان وجه نقد از مردم تهران شده بود، در شعبه اول دادیاری دادسرای امور جنایی تهران اتهام خود را انکار کرد. دادیار شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران در این باره گفت: متهم این پرونده مجید 55 ساله از طریق سوء استفاده از وابستگی مردم به اعتقادات و باورهای مذهبی، با راه اندازی مؤسسه بنام «راز» تاکنون میلیون ها تومان وجه نقد از مردم کلاهبرداری کرده است.

7- چاپ و توزیع تصویری جنجال برانگیز که طی چند روز بازتاب ها و بازخوردهای فراوان داشت و حساسیت به این تصویر به خاطر عده ای است که معتقد بودند: «در قسمت بالای عکس نامه به خط امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و در زیر توضیحات عبدالسلام محمد الحر.» این عکس در برخی مناطق تهران و مسجد جمکران به وسعت زیادی توزیع شده است. در متن توضیح همراه این نامه آمده است: من، عبدالسلام محمد الحر هستم که امور تعمیر و نگهداری مسجد حضرت سیده نرجس(سلام الله علیها) مادر مولایمان حضرت مهدی منتظر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نیز مسئولیت ساختن منزلی را که وقف این مسجد و برای عالم دینی آن در شهر جباغ می باشد، برعهده دارم. من خدای عزوجل و تمامی ملائکه و پیامبران خدا و جانشینان آنان را که صلوات و رحمت الهی بر آنان باد ـ بر گفتار خویش گواه می گیرم.

8-بازتاب منفی ثبت نام 313 نفر به عنوان یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در شهر حاجی آباد استان هرمزگان. اقدام یک روحانی در حاجی آباد هرمزگان برای ثبت نام 313 نفر به عنوان یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باعث نارضایتی نیروهای مذهبی و سایر روحانیان شد. روحانی یاد شده، همچنین اعلام کرده بود: ماهانه پنج هزار ریال از افراد ثبت نام کرده برای مخارج جمع آوری و ارسال نامه های مردم به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دریافت خواهد کرد. روحانی مذکور مدعی شده بود این مبلغ برای ایاب و ذهاب ماهانه فردی هزینه کرده است که قرار است نامه ها را به جمکران ببرد و در چاه منسوب به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیندازد.

9- در ادامه ادعاهای زنجیره ای مدعیان امامت و ارتباط با غیب، جوانی 22 ساله در یکی از روستاهای کرمانشاه، مدعی شفابخشی بیماران و ارتباط با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شد. به دنبال انتشار خبری مبنی بر ظهور یک جوان شفابخش و مرتبط با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روستای «خانجمال» کرمانشاه، عده ای از مردم از روستاها و شهرستان های اطراف و حتی خارج از استان به دیدار این جوان رفتند. هجوم مردم به این روستا به حدی زیاد بود که نیروهای امنیتی و انتظامی را وارد ماجرا کرد. وی در پاسخ این پرسش امام جمعه که از وی پرسید: آیا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را هم می بینی؟ ادعا کرد: بله، من همیشه و هر جا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را می بینم، الان هم ایشان تنها آن گوشه نشسته است. یکی از حاضران پرسید: ولی در روایات داریم که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را همیشه افرادی همراهی می کنند و ایشان تنها نیست؟! جوان مدعی پاسخ داد:بله! درست است، حضرت خضر(علیه السلام) هم آن گوشه است؛ بله! حضرت عیسی(علیه السلام) هم آنجا نشسته!!.

10- فردی با نام «ع ـ ق» به همراه 2 دختر و دامادهای خود به ساختمان ریاست جمهوری در خیابان پاستور مراجعه کرده و ضمن درخواست برای دیدار با رئیس جمهوری اظهار داشت: من امام زمان هستم و آمده ام رئیس جمهوری را ببینم. وی که متولد 1335 و دارای مدرک دیپلم است در ادامه ادعاهای خود گفت: من آمده ام چند تذکر به رئیس جمهوری بدهم، بگوئید اگر می خواهد امامش را ببیند من آمده ام. این شخص می افزاید: از ارومیه آمده ام و از چند سال پیش احساس کردم که امام زمان هستم. الان به رئیس جمهور بگوئید که برای اولین و آخرین بار آمده ام و اگر نیاید، دیگر من را نخواهد دید.

11- مدعی امامت، ادعاهای خود را پس گرفت. دادستان عمومی و انقلاب قم از اعلام ندامت یکی از مدعیان امامت خبر داد و گفت: این شخص با حضور در نمازخانه دادسرای قم، ادعاهای دروغین خود را در این تکذیب و از پیروان فریب خورده خود عذرخواهی کرد. این فرد که مدعی امام چهاردهمی بود، به همراه 55 نفر از مریدان فریب خورده اش، به دلیل خرافه پرستی و بدعت در مذهب در شهر قم دستگیر شد.

[تصویر: IMAGE634770174240570346.jpg]
تعدادی از احادیث بی شمار از پیامبر اکرم حضرت محمد رسول الله(درود خدا بر او باد) به نقل از منابع روایی شیعه و سنی آورده ایم که به روزگار غریبی اسلام در آخرالزمان و ظهور امام عصر( درود خدا بر او باد) مربوط است. مضامین احادیث آنقدر تکان دهنده و به روز هستند که انگار روزگار ما را مرور می کنند:
پیامبر خدا محمد مصطفی ( که درود خدا بر او باد) در روایتی فرمود:
روزگاری خواهد آمد که دین خدا تکه تکه خواهد شد. سنت من در نزد آنان بدعت و بدعت در نزد آنان سنت باشد ، شخصیت های بزرگ در نزد آنها حیله گر خوانده می شوند و اشخاص حیله گر در نزد مردم، با شخصیت و وزین خوانده شوند .
مومن در نزد آنان حقیر و بی مقدار می شود و فاسق به پیش آنها محترم و ارجمند باشد ، کودکانشان پلید و گستاخ و بی ادب و زنانشان بی باک و بی شرم و بی حیا شوند، پناه بردن به آنها خواری و اعتماد به آنان ذلت و درخواست چیزی از آنها نمودن، جامه درویشی به تن کردن و مایه بیچارگی و ننگ است .
در آن هنگام خداوند ، آنان را از باران به هنگام، محروم سازد و در وقت نامناسب بر آنها ببارد .
اگر در جمع آنها باشی به تو دروغ گویند
زمانی بر مردم بیاید که چهره هایشان چهره های آدمیان ولی دل هایشان دل های شیاطین باشد ، بسان گرگان درنده خونریز باشند. از منکرات اجتناب نکنند، پیوسته به کارهای ناپسند خویش ادامه دهند ، اگر در جمع آنها باشی به تو دروغ گویند و اگر خبری برایشان بازگویی تو را دروغگویی شناسند و چون از آنها غایب باشی غیبتت کنند . افراد بد بر آنان مسلط شود که آنان را به انواع عذاب معذب دارند، نیکانشان دعا کنند ولی اجابت نشود.
شکم هاشان خدایان آنها، و زنانشان قبله گاهشان و پولشان دین شان
در جایی دیگر رسول خدا فرمود : زمانی بر مردم بیاید که شکم هاشان خدایان آنها شود، و زنانشان قبله گاهشان و پول شان دین شان شود و کالاهای دنیوی را مایه شرف و اعتبار و ارزش خویش دانند .
از ایمان جز نامی و از اسلام جز آثاری و از قرآن جز درس نماند. ساختمان های مسجدهایشان آباد باشد ولی دلهایشان از جهت هدایت خدا خراب شود .
به چهار بلا مبتلا شوند. نخست: تجاوز به ناموس شان
در آن روزگار است که خداوند، آنها را به چهار بلا مبتلا سازد . نخست: تجاوز به ناموسشان و دوم: هتک حرمت از ناحیه زورمندان و ثروتمندانشان ، سوم: خشکسالی، چهارم: ظلم و ستم از جانب زمامداران و قاضیان .
اصحاب از سخنان آن حضرت سخت به شگفت آمدند و گفتند : یا رسول الله ! مگر آنها بت پرست هستند؟ پیامبر فرمود : آری هر پول و درهمی به نزد آنها بتی است که در حد پرستش به آن تعلق خاطر دارند .
آنچنان از علما بگریزند که گوسفند از گرگ گریزد
از پیامبر خدا در منابع شیعه و اهل تسنن روایت شده است که در جایی دیگر فرمود:
روزگاری بیاید که مردم شان آنچنان از علما بگریزند که گوسفند از گرگ گریزد. در آن هنگام، خداوند آنها را به سه بلا دچار سازد : نخست آنکه برکت از مالشان بگیرد ، دوم: ستمگران را بر آنها مسلط سازد و سوم انکه بی ایمان از دنیا بروند .
یکی از اصحاب از پیامبر پرسید: یا رسول الله دین مردم شان چگونه خواهد بود؟
پیامبر فرمود : زمانی بر مردم بیاید که هر کس دین خویش را به سختی حفظ کند . دینداری شان بسان کسی ماند که آتش در دست خود نگه دارد.
از قرآن جز رسم الخطی و از اسلام جز نامی برای مسلمانان نماند
در جایی دیگر در بحارالانوار جلد52ص190 پیامبر فرمود : زمانی برسد که از قرآن جز رسم الخطی و از اسلام جز نامی برای مسلمانان نماند ، آنچنانکه گروهی به دین خدا در جهان خوانده شوند در حالی که همین گروه از هرکسی از اسلام دورتر باشند. مسجدهاشان از حیث ساختمان آباد ولی از نظر هدایت، خراب باشد.
در میان مردمانشان قرآن و اهل آن در اقلیت باشند. مومنانشان در میان مردم باشند ولی در میان آنها نباشند، با مردم باشند ولی براستی با مردم نباشند ، زیرا هدایت با ضلالت همراه نیست گرچه در کنار یکدیگر باشند .
به اندک نانی پیش هرکسی کرنش کنند
در بحار ج 77ص369 آمده است پیامبر در اواخر عمر خود اصحاب را جمع کردند و فرمودند: زمانی بر مردم بیاید که اخلاق انسانی از آنان رخت بربندد چنانکه اگر نام یکی را بشنوی به از آن بود که آن را ببینی یا اگر او را ببینی به از آن است که او را بیازمایی. چون او را بیازمایی، حالاتی زشت و ناروا در او مشاهده کنی .
دینشان پول و قبله گاهشان زنانشان شود. برای رسیدن به اندک نانی پیش هرکسی کرنش کنند نه خود را در پناه اسلام دانند و نه به کیش نصرانی زندگی کنند . بازرگانان و کاسبان شان رباخوار و فریبکار ، و زنانشان خود را برای نامحرمان بیارایند. در آن هنگام اشرارشان بر آنها چیره گردند و هر چه دعا کنند به اجابت نرسد .
آنچنان به قوانین اسلامی بی اعتنا بشوند که...
روزگاری خواهد امد که مردمانشان به پراکندگی مصمم باشند و از هماهنگی و اتفاق نظر و اتحاد بدور شوند. آنچنان به قوانین اسلامی بی اعتنا بشوند که گویی آنان خود پیشوای قرآن بودند نه قرآن پیشوای آنها . از حق جز نامی نزد آنها نمانده باشد و از قرآن جز خط و ورقی نشناسند. بسا یکی در درس قرآن و تفسیر وارد شود ، هنوز جا خوش نکرده از دین خارج شود . و چون در آخرالزمان دینتان دستخوش افکار گوناگون روایات جدید شود، کمتر کسی از شماست که دینش را حفظ کند.
هنگامی که معیشت جز با گناه تامین نگردد
در کنزالاعمال حدیث 31008 آمده است یکی از اصحاب پرسید دین خدا چگونه خواهد شد؟
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : زمانی بر مردم بیاید که هیچ دیندار دینش برایش سالم نماند جز اینکه از قله کوهی بگریزد یا از سوراخی به سوراخ دیگر پناه برد چون روباه که با بچه هایش چنین کند ، و این آخرالزمان باشد .
هنگامی که معیشت جز با گناه تامین نگردد ، چون این وضع پیش آید عزب بودن و تجرد حلال شود ، در آن روزگار است که مرد به دست پدر و مادرش تباه و گمراه شود و اگر پدر و مادر نداشته باشد به دست زن و فرزندش و اگر زن و فرزند نداشته باشد، چه بسا هلاکت و تباهی اش به دست خویشان و همسایگانش باشد که او را به تهیدستی و فقر سرزنش کنندو بترسانند و تکالیفی بر او نهند که وی از عهده ان بر نیاید تا گاهی که او به پرتگاه های هلاکت سقوط کند .
در آخرالزمان فریبکارانی بیایند که حدیث هایی نو و روایت هایی جدید از دین بر شما بخوانند
و نیز از پیامبر خدا در کتاب کنزالاعمال، حدیث 290324 روایت شده است که فرمود : در آخرالزمان دغلبازان و فریبکارانی بیایند که حدیث هایی نو و روایت هایی جدید از دین بر شما بخوانند، انچنان که نه شما و نه پدرانتان چنین حدیث هایی نشنیده باشید. پس دوری گزینید از آنها. مبدا به دام تزویر و فریب شان بیافتید .
از علی بن ابی طالب(علیه السلام) درباه آخرالزمان پرسیده شد : آیا در آن زمان مومنانی وجود دارند؟ فرمود: آری . باز پرسیده شد: آیا از ایمان آنان بر اثر فتنه ها چیزی کاسته می شود؟ فرمود: نه ، مگر آن مقدار که قطرات باران از سنگ خارا بکاهد اما آنان در رنج بسر برند.
امیرالمونین (علیه السلام) فرمود : زمانی بر مردم بیاید که مقرب نباشد جز به سخن چینی ، و جالب شمرده نشود جز فاجر بودن ، و تحقیر نشوند جز افراد با انصاف، در آن زمان دستگیری مستمندان زیان بشمار آید و صله رحم لطف وبزرگواری بشمار آید .(نهج/حکمت 102)
امام سجاد(علیه السلام) فرمود : چون خداوند می دانست در آخرالزمان اهل فکر دقیق النظر خواهند آمد، از این جهت قل هوالله و احد و آیاتی از سوره حدید نازل کرد. بحار 60/18
بر شما باد که همچون بادیه نشینان و زنان دینداری کنید
امام صادق(علیه السلام) فرمود : چون قائم ما قیام کند خداوند انچنان نیرویی به چشم و گوش پیروانش داده که به پیک و پیام اور نیازی نداشته باشند و به هرکجای جهان که باشند امام خود را ببینند و سخنش را بشنوند. بحار 36/45
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :« این دین مدام برپا خواهد ماند و گروهی از مسلمانان از آن دفاع کنند و در کنار ان بجنگند تا قیامت بپا شود » و فرمود « در هر عصر و زمانی گروهی از امتم مدافع احکام خدا باشند و از مخالفان باکی نداشته باشند » کنزالاعمال حدیث34499و34500
در جای دیگری فرمودند: « چون در اخرالزمان دینتان دستخوش افکار گوناگون گردد، بر شما باد که همچون بادیه نشینان و زنان دینداری کنید که به دل هایشان دیندارند و دین انها از الایش به افکار مصون ماند." بحار 52/111
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهرومه
۲:۵۱, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
چقدر این تایپیک مظلومهAngryAngryAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، عبداللهی
۱۵:۴۰, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
السلام علیک یا حجه الله
دوستان سلام
از تمام برادران و خواهران بزرگوار خواهش می کنم تا در مورد دیدار با آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) داستانی دارن در این تایپیک قرار بدن.
باتشکر:900742498
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر
۱۳:۵۳, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار

ظهور بسیار نزدیک است
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد[/url][url=http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B8%D9%87%D9%88%D8%B1_%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1_%D9%86%D8%B2%D8%AF%DB%8C%DA%A9_%D8%A7%D8%B3%​D8%AA#p-search][b]ظهور بسیار نزدیک است
نیز [b]ظهور نزدیک است[/i][/i] نام فیلم مستندی درباره امام زمان و آخرالزمان محصول آذر و دی ماه سال ۱۳۸۹ که اواخر سال ۱۳۸۹ در ایران به طور گسترده و رایگان تکثیر شد و باعث انتقادات فراوانی از سوی سیاستمداران و روحانیون شد. موجی از دستگیری‌ها را سبب شد.در این مستند اشاره شده‌است که اکنون در دوره آخرالزمان به سر می‌بریم و علی خامنه‌ای، سید خراسانی و احمدی نژاد، شعیب بن صالح است. [sup][۱][/sup] نیز محمدباقر حکیم که درنجف کشته شد بر نفس زکیه و حسن نصرالله بر سید یمانی منطبق شده‌است. همچنین ملک عبدالله پادشاه اردن بر سفیانی، ملک عبدالله عربستان بر «عبدالله حجاز» وفراماسونری بر دجال تطبیق داده شده‌است.این مستند محصول گروه فرهنگی مبشران ظهور است و محصول آذر و دی ماه سال ۱۳۸۹است. و توسط علی اصغر سیجانی و حوریه پاکروان کارگردانی شده‌است. بنابر گفته کارگردان یکی از اصلی ترین منابع فیلم کتاب کتاب عصر ظهور نوشته علی کورانی بوده‌است.[sup][۳][/sup] گفته می‌شود این مستند با حمایت مشایی تکثیر شده‌است.[sup][۴][/sup] به صورت سی دی در سطح کشور توزیع شد و نیز از سوی موسسه مذکور بر روی اینترنت بارگذاری شد. بر روی سی دی مذکور نوشته شده‌است: بررسی نشانه‌های بسیار نزدیک بودن ظهور در روایات، سید خراسانی، یمانی، شعیب بن صالح، سفیانی، دجال، عبدالله عربستان.حضرت آیت الله خامنه ای:
در طول تاریخ مدعیانی بودند؛ بعضی از مدعیان هم یک علامتی را بر خودشان یا بر یک کسی تطبیق کردند؛ همه‌ی اینها غلط است. بعضی از این چیزهائی که راجع به علائم ظهور هست، قطعی نیست؛ چیزهائی است که در روایات معتبرِ قابل استناد هم نیامده است؛ روایات ضعیف است، نمیشود به آنها استناد کرد. آن مواردی هم که قابل استناد هست، اینجور نیست که بشود راحت تطبیق کرد.. ..اینها غلط است، اینها کارهای منحرف‌کننده است، کارهای غلط¬انداز است. وقتی انحراف و غلط به وجود آمد، آن وقت حقیقت، مهجور خواهد شد، مشتبه خواهد شد، وسیله‌ی گمراهی اذهان مردم فراهم خواهد شد؛ لذا از کارِ عوامانه، از تسلیم شدن در مقابل شایعات عامیانه بایستی بشدت پرهیز کرد. کارِ عالمانه، قوی، متکی به مدرک و سند، که البته کار اهل فنِ این کار است، این هم کار هر کسی نیست، باید اهل فن باشد، اهل حدیث باشد، اهل رجال باشد، سند را بشناسد،
اهل تفکر فلسفی باشد؛ بداند، حقایقی را بشناسد، آن وقت میتواند در این زمینه وارد میدان شود و کار تحقیقاتی انجام دهد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، عبداللهی
۲۰:۲۱, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #27

راهکار عملی
(اینها آموزه های حقیر است از شما برادران و خواهران دینی ام)
1- خواندن دعای عهد طبق آنچه که در کتاب مفاتیح الجنان آمده
2 -خواندن سوره مبا رکه اسرا (بنی اسرائیل) در شبهای جمعه
3 - انجام واجبات و ترک محرمات
4- خواندن دعای فرج هر وقت و همه جا
بقیه را بسپار به خدا
انشا الله که در زمان ظهور کنار اماممان خواهیم بود .
الهم صل علی محمد و علی محمد و عجل فرجهم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 900742498
۲۰:۳۵, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
تزکیه نفس(دوری از هر آنچه که خداوند آن را منع کرده و دیگر هیچ)
خواندن نماز در اول وقت

[b]اگر به همین ‍پایبند باشیم درو دیواز سجده خواهند کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 900742498 ، Majid4mi
۱۳:۳۶, ۲۲/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۲ ۱۳:۳۹ توسط Majid4mi.)
شماره ارسال: #29
آواتار
راستش یه روایتی هست که حتما" به گوش شما هم خورده. البته عین روایت یا سندش خاطرم نیست،ولی مظمون روایت این هست که از نشانه های آخر الزمان این هست که صورت در ماه پیدا میشه.

خب راستش من خیلی روی این روایت فکر کردم و از اون جایی که انسانها با صورت شناخته میشن و به نوعی صورت هر شخص،بارز ترین وجه شناسایی اون فرد هست، به نظر منظور امام معصوم از این که میفرمایند در ماه صورت پیدا میشه این بوده که یک چیز تابلویی در مورد ماه فراگیر میشه به طوری که همه اون رو می بینن.

خب چه چیز تابلو تر از اینکه سفرهای تخیلی Apollo (سفر انسان به ماه) دروغ بوده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 900742498
۱۵:۲۴, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
(۱۷/آذر/۹۱ ۲۰:۲۱)عبداللهی نوشته است:  
راهکار عملی
(اینها آموزه های حقیر است از شما برادران و خواهران دینی ام)
1- خواندن دعای عهد طبق آنچه که در کتاب مفاتیح الجنان آمده
2 -خواندن سوره مبا رکه اسرا (بنی اسرائیل) در شبهای جمعه
3 - انجام واجبات و ترک محرمات
4- خواندن دعای فرج هر وقت و همه جا
بقیه را بسپار به خدا
انشا الله که در زمان ظهور کنار اماممان خواهیم بود .
الهم صل علی محمد و علی(آل محمد) محمد و عجل فرجهم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]