|
جنبش بسوی ظهور
|
|
۱۹:۴۷, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز سلام
از همه ی دوستان تقاضا دارم تا در مورد اینکه چطور باید به ظهور آقاامام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کمک کنیم ویارو یاور آقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشیم نظرات خود را در این تایپیک ارائه نمایید باتشکر برادر کوچک شما: مصطفی کارگر لاریمی |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چرا این تایپیک اینجوری مونده !!
اونایی که بلدن و دم از انتظار می زنن مثل من باید بیان راه کار بدن! چرا نشستید !! بگید برای اینکه به اننتظار بایستیم باید چی کرد البته اگه دو خط بالا تند بود ببخشید نیاز بود! فکر کنم در این باره در تالار قبلاً زیاد گفته شده ولی کم عمل شده تا جای ممکن باید خودمون رو درست کنیم الان ترک گناه به صورت هفتگی در دستور کار هستش هر هفته یک گناه به عشق اقا ترک کنید واجبات را کم نگذارید. |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۱ ۱۳:۲۵)EMPERATOR نوشته است: چرا این تایپیک اینجوری مونده !! دوست من دنبال جزئیات نباشید اصل کارو بچسبید اگه هدف شما بطور کامل درمسیر مهدویت باشد سایر مسائل (مثل واجبات و مستحبات و...)به طور خودکار به سمتی میره که هدف شماست. پس هدف درست انتخاب کنید تا موفق باشید به امید پیروزی وسعادتمندی یاعلی |
|||
|
۱۷:۰۳, ۲۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۱۷:۰۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از حاج آقای بهجت میفرمایند گناه نکنید.
به لذت حرام دل نبندیم و گناهی رو کوچیک به حساب نیاریم. |
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۲۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۱ ۲۳:۱۸ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام حقا رستگاری یافت آن کسی که تزکیه نفس کرد14 و به ذکر نام خدا به نماز ایستاد14 سوره اعلی خدا بعد از کلی قسم خوردن در سوره شمس میرمایند که هرکس نفس ناطقه خود را از گناه و بدکاری پاک و منزه سازد به یقین رستگار خواهد بود9 سوره شمس [b]از امروز شروع کن تا یار یارباشی نه سرباریار صلوات یا الله |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
حداقل کاری که می توانیم بکنیم این است تقوای الهی پیشه کنیم: عمل به واجب دوری ازمحرمات و شبهات.
یکی از راههای نزدیک شده به آقامون اینه که همانطور که ایشون روزی دو بار برای امام حسین گریه می کنند (صبح و شب خون گریه می کنند) ما هم برای امام حسین اشک بریزیم . |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
برین رو مسلمون بودن خودتون یه بازبینی انجام بدین اول اصول دین بعد فروع دین تزکیه و اینا در رده های بعدی قرار دارن،کجای کارین بابا توباغ نیستین اینجوری که شما می فرمایین ابوبکر و عمر و ... مسلمونن؟ امامت و دریاب داداش یاعلی |
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۲۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان خوبم
یه پیشنهاد : هر وقت که حالی داشتی دو رکعت نماز بخون و اون رو هدیه کن به امام و بعد از نماز براش دعا کن |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسمه الله الرحمن الرحیم گروهی از جوانان بنی هاشم به محضر رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمدند،پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با دیدن آنها دگرگون شدو چشمش پراز اشک گردید و آثار ناراحتی از چهره اش آشکار شد، آنها علت راپرسیدند،فرمود:«ما خاندانی هستیم که خداوند برای ماآخرت را بر دنیا برگزید،وخاندان من بعداز نن گرفتار رنج های شدید و تبعید و کنار زدن از مقام هایشان می گردند:"حتی یاتی قوم من قبل المشرق معهم رایات سود فیسالون الخیر فلایعطون ماسالوا فلایقبلونه فیقاتلون و ینصرون فیعطون ما سالوا فلایقبلونه حتی یدفعوها الی رجل من اهل بیتی،فیملاها قسطا کما ملئوها جورا،فمن ادرکذلک منکم فلیاتهمولو حبوا علی الثلج" تا اینکه کروهی از مشرق می آیند که با آنها پرچمهای سیاه است،خواهان نیکی و عدالت می شوند،ولی به خواسته ی آنها اعتنا نمی شود،آنگاه آنها مبارزه و نبرد میکنند و سرانجام یاری شده وپیروز می گردند و آنچه را که می خواهند به آنها می دهند ولی آنها پذیرا نمی شوند تا آن را به شخصی از خاندانم بسپارند،آنگاه آن شخص سراسر زمین را آن گونه که از ظلم پر شده پراز عدالت می کند، هر کدام از شما آن زمان را درک کند باید به قیام کنندگان بپیوندد، هر چند روی برف ها سینه خیز برود. (سنن ابنه ماجه،جلد 2،ص 1366 و مطابق نقل تفسیر پیام قرآن جلد10،ص 83 ) دوستان بازم می خواید برین دنبال حاشیه یا می خواید یه تکونی بدین ویه گرد و خاکی بپا کنید؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جنبش بسوی ظهور | 900742498 | 0 | 1,139 |
۲۶/فروردین/۹۲ ۱۵:۴۲ آخرین ارسال: 900742498 |
|

![[تصویر: 98759915066248744139.png]](http://axgig.com/images/98759915066248744139.png)