کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
۱۴:۴۵, ۳۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام علیکم.
بذارید این تاپیکو اینطوری شروع کنم:با وجود این همه سایت های معتبری که در زمینه آخرالزمان و مهدویت و مسائل سیاسی مذهبی ساخته شدن،اگه شما هم بخواین یه سایت در این موضوع بسازین،چیکار میکنید؟یعنی چه موضوع و مدل کاری ای رو انتخاب میکنید؟؟
من خیلی فکر کردم و فقط یه راه به ذهنم رسید: گلچین هفتگی مطالب تمام این سایت ها(البته این جور سایت ها زیادن،منظورم معتبر هاشون بود.مثل بیداری اندیشه،ظهور12،محراب نیوز،SNN و موعود)
مشخصات گرافیکی و بصری:
بذارید اینطوری بگم: فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوام بسازم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "دانشجویان شهید
".و اینهم هم روشنه که وقتی رو این اسم کلیک کنید،صفحه ای باز میشه که میتونید اون متنو بخونید.
البته تو همون قسمتی که مثلا نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" ،یک موضوع دیگه هم هست و اونجا مطالبی قرار داره که خود سایت و اعضای اصلی "تولید" کردن. (اینو گفتم تا بعضیا نگن که این سایت یه کپی تمام عیار از بقیه سایت هاست و موفق نمیشه!)
به نظر شما این کار میگیره و موفق میشه؟؟؟
البته من تنها نیستم.اونطوری که حساب کردم،حدودا باید 20 نفر دیگه هم باشن تا بتونیم کامل و مداوم اینکارو انجام بدیم.
بنا براین از دوستان و همسنگرانی که وقت آزاد نسبتا زیادی دارن و فکر میکنن که میتونن یکی از این اعضا باشن،تو همین تاپیک اعلام حضور کنن.
البته از اونجایی که هیچ سرمایه ای در دست نیست،ما اینکارو (این قالبو) باید برای یه وبلاگ بسازیم و بعد یک دامنه براش بخریم.و باز هم از اونجایی که من برنامه نویسی جاوا اسکرپت و اچ تی ام ال بلد نیستم،به یک یا چند نفر هم نیاز دارم تا این قالبو بسازن و جزو اعضای اصلی سایت باشن.
سایت فعلی ای که من دارم اینه : woir.vcp.ir
که بیشتر شبیه وبلاگه و اطلا شبیه چیزی که در بالا گفتم نیست.
خب،دیگه حرف زدن بسه.ببخشید زیاد شد.
منتظر یاری گرمتون هستم!

تا حالا فقط دوتا تشکر از دونفر شده که هردوهم با من آشنا هستن و معلومه که پارتی بازی کردن!!
یعنی حتی یه نفر هم نیست که بخواد همچین کاری کنه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، sarallah ، mhvvhm ، soshiant ، seyed ، seiied ، sina16 ، حقیر ، علی 110 ، m.hossein ، حسنیه ، محیصا ، persia ، taleb ، aleerz ، mahdi jan ، saloomeh ، nooromahdi ، Mitsonary ، Zegile ، مرقال ، 900742498 ، توحید ، بچه شیعه ، سرباز منتظر ، yamahdy ، amir-kratos ، محب الزهرا ، حوریه سادات ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، Ramin_Ghn ، farzad313 ، مجید املشی ، fiftynine ، h05531n ، kh-MAHDI ، soheyl68
۱۷:۰۳, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
من فکر میکنم با پشتکاری که شما دارید حتما سایت موفقی خواهد شد
ولی اگه یه کار تازه بکنید بهتره

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، mhvvhm ، m.hossein ، mahdi jan
۱۷:۰۸, ۳۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #3
آواتار
کار تازه یعنی چی؟ این تاپیکو ساختم که شما هم ایده هاتونو بگید دیگه!
اون متنی که من نوشتم،ایده ی من بود و به طور قطعی معلوم نیست اجرا بشه یا نه.اگه ایده ی بهتر و جالب تری بیان کنید،حتما اونو اجرا میکنم.

این تن بمیره یکی بیاد کمکمون کنه!!
این تاپیک از ظهر تا غروب رفت پایین صفحه!
حالا اگه اسم این تاپیک بود "نماد های فراماسونری در کافی شاپی که پشت خونمونه"،کل جمعیت اونجا سرازیر میشدن.(البته این جمله رو دیگه همه فهمیدن!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، soshiant ، sarallah ، m.hossein ، حسنیه ، توحید
۰:۱۰, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز .

کار جالبی میتونه باشه . به نظر من میتونه خیلی مفید باشه .
با این تعریفی که کردی دیگه سایت مخصوص به خودش تالاری نداره . اما بخشی داره تا موضوعات اصلی و جدید رو به روز رسانی کنید .

یه سوال . تو سایت جدید خبرهای روز رو نمیخوایی قرار بدی ؟؟؟ کاری که اخبار جهان اسلام و اخبار جهان غرب تو تالار بیداری اندیشه انجام میده ؟
حتما قرار بده و سایت خودت رو هم موضوع بندی کن . اینطور نباشه هفته ای 1 دونه مطلب از طرف خودتون بره تو سایت !! چون در این صورت بازدید زیادی از مطالب سایت نمیشه و اگرم کسی بخواد مطالب برگزیده تالارها رو ببینه میره تو خود تالار که بتونه نظراتشرو هم بگه .....

در ضمن این کار مسئولیت سنگینی داره و باید خودت رو آماده کنی .[تصویر: wink.gif]

حقیر توی هر زمینه ای که بتونم در حد توان دریغ نمیکنم . نمیگم وقت زیاد دارم اما برای بودن در این مسیر اهمیت زیادی قائل هستم .[تصویر: blush.gif][تصویر: angel.gif]

امیدوارم خود امام زمان دستت رو بگیره و کمکت کنه .[تصویر: blush.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، AMINI ، sarallah ، m.hossein ، حسنیه ، حوریه سادات ، soheyl68
۰:۲۶, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
ایده خوبی هست ولی باید دست پخت خودتون رو هم تو این سایت بزارید.دست پختی که مخصوص شما و یه پست همچین خاصی باشه که هفته ای دو بار یا سه بار بروز رسانیش کنین.اینجوری بازدید سایتتون هم بالا میره و میتونین درامد مالی هم از پذیرش اگهی و بنر داشته باشین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، AMINI ، m.hossein
۱۱:۵۵, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
من قبلا فکر تمام چیزهایی که شما گفتید رو کردم.یعنی حدود 8-9 ماه داشتم فکر میکردم(از تمام جنبه ها) و بعد ار 8-9 ماه اومدم این تاپیکو باز کردم.
من از کسی نپرسیدم ایده خوبی هست یا نه!Blush
من گفتم هر کس که میتونه، اعلام حضور کنه و یا اگه ایده ی بهتری دارید،بیان کنید.
تا الان فقط یه نفر اعلام همکاری کرده.
هنوز 19 نفر دیگه مونده تا گروه تکمیل شه.یا بیشتر! که چند نفرشون هم باید در جاوا اسکریپت (قالب وبلاگ) یا اچ تی ام ال تخصص داشته باشن.Angel
نمیدونم چرا هیچکس استقبال نمیکنه!!!Huh
از هرکسی که این تاپیکو دید خواهش میکنم یکی دونفر دیگه هم دعوت کنه اینجا!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، soshiant ، seyed ، m.hossein
۰:۰۵, ۳/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۱ ۱:۳۸ توسط sina16.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بنده میتونم برای ساخت سایت به شما کمک کنم، البته بنده زیاد تخصصی در نویسندگی ندارم و میتونم در زمینه های برنامه نویسی ، تامین امنیت کمک کنم

اما نکاتی که باقی میماند
به نظر بنده ساخت سایت مجزا به مراتب بهتر از سرویس های وبلاگ نویسی هست ، مخصوصا سرویس وی سی پی به دلیل استفاده از فایروال ایمن وب دست برنامه نویس هارو تا حدودی بسته و بی جهت به کد های نوشته شده گیر میده
پیشنهاد من برای سایت در حال حاضر
استفاده از سرویس های میزبانی وب رایگان مثل سایت یو هاستینگ
سپس یا اقدام به استفاده از سیستم های مدیریت محتوا و انجمن ساز آماده و رایگان مثل وردپرس ، جوملا ، انواع نیوک و یا سیستم های انجمن سازی نظیر مای بی بی ، ویبولتین (البته نسخه نال شده ) ، پی اچ پی بی بی و.... نمایید
استفاده از یک گرافیست ماهر و خوب ، چون جلوه یه سایت به کار های گرافیکی اون هست و متاسفانه من زیاد از فوتوشاپ و امثال اون سر در نمیارم چون حیطه اصلی کارم کد نویسی هست.

در زمینه برنامه نویسی تحت وب و پایگاه داده( PHP,HTML,JQuery,MySQL,ASP.NET) اگر کمکی نیاز داشتید در خدمتم
موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، m.hossein ، حسنیه
۱۲:۵۳, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
واقعا که!
از شما بچه های به قول خودتون "پرشور" تالار بعیده که هیچ استقبالی از این تاپیک نمیکنید.
خیلی خوب حرف میزنید.اما وقت عمل که میرسه،معلومه دیگه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah
۱۴:۰۳, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۸/تیر/۹۱ ۱۲:۵۳)فدايي ولايت نوشته است:  واقعا که!
از شما بچه های به قول خودتون "پرشور" تالار بعیده که هیچ استقبالی از این تاپیک نمیکنید.
خیلی خوب حرف میزنید.اما وقت عمل که میرسه،معلومه دیگه...

سلام دوست عزیز .

دقیقا همینطوره ، متاسفانه دوستان بیشتر اهل صحبت هستن .

من این موضوع رو در پی عملی کردن تایپیک راههای اعتراض به صدا و سیما و وزارت ارشاد متوجه شدم .

این خیلی بده و جالبه ما هر 2 هفته یه ختم قرآن داریم تو تالار .... امیدوارم دوستان در مورد قرآن خوندنشون حداعقل اقدام عملی بکنن .!!!![تصویر: dodgy.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، m.hossein ، Havbb 110
۱۷:۳۶, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
حالا بعد از عمری خواستیم یه کار واسه امام زمانمون کرده باشیم.
این تالار
6,467 تا کاربر داره.و فقط تعداد انگشت شماری به معنی واقعی فعال!
واقعا چه اندیشه های بیداری!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، توحید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]