کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبکه ای با مجریان زنی که حتی صورت‌ شان را هم نمی‌ بینید!
۱۰:۰۹, ۲۲/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۱ ۲۱:۰۸ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
خدا میداند که چه توطئه ای در راه است:

تا كنون شما هیچ شبكه تلوزیونی را ندیده بودید كه در آن مجریان زن با نقاب به اجرای برنامه بپردازند.اما برای اولین بار شبكه مذهبی Awtan اقدام به پخش برنامه ای با مجریانی كاملا پوشیده به همراه نقاب، چادر و دستكش كرده است.به گزارش پارس ناز به نقل از بی بی سی مجریان این شبكه دارای لباس های كاملا پوشیده و اغلب به شكل سیاه رنگ هستند كه حتی صورت های آن ها را نیز می پوشاند.هم چنین در حین اجرای برنامه نیز هیچ كدام از دست اندركاران مرد این شبكه به استادیو وارد نمی شوند.در حال حاضر نزدیك به 60 شبكه مذهبی در خاورمیانه در حال اجرای برنامه هستند ، كه در بعضی از آن ها به زنان اجازه داده می شود به اجرای برنامه بپردازند و در بعضی دیگر نیز اصلا زنان اجازه فعالیت ندارند. [/url][تصویر: 9cfbb54f3f.jpg] شبكه Awtan در سال 2008 شروع به كار كرد و از ماه گذشته به زنان اجازه داد در صورتی كه نقاب به صورت خود بزنند در برنامه های آن اقدام به اجرا كنند. یكی از مهم ترین مشكلاتی كه این مجریان زن با آن روبه رو هستند برقراری رابطه با مخاطبان خود هستند كه این موضوع به دلیل آن كه صورت آن ها كاملا پوشیده است با دشواری های بیش تری روبه رو است. [url=http://www.irangrand.ir/][تصویر: b84b06cbdc.jpg]
الا البرقی یكی از مجریان این شبكه در این باره می گوید: صورت تنها راه برقراری رابطه با دیگران نیست. ما هر روز تماس های زیادی از بینندگان خود از كشورهای مختلف دریافت می كنیم كه ما را تشویق به ادامه این راه می كنند. بعضی از منتقدان معتقدند این شبكه تلوزیونی به دلیل آن كه مجریان خود را مجبور به پوشیدن نقاب می كند در حقیقت در حال محدود كردن آزادی های آن هاست. اما خانم برقی در این باره گفت : هیچ كس مرا به پوشیدن نقاب مجبور نكرده است و من دخترانم را هم كه هر روز برنامه مرا از تلوزیون تماشا می كنند مجبور به پوشیدن نقاب نمی كنم.این هم از برنامه کودک این شبکه:
[تصویر: 15658691795961023809.jpg]
عصر ایران طی گزارشی اعلام کرد : تمام مجریان این شبکه ی مصری که بعضی از آنها وظیفه ی شاد کردن کودکان و اجرای برنامه برای آنها هستند از میان زنان نقابدار انتخاب می شوند .

ابو اسلام احمد عبد الله که رو حانی سلفی مصر است و این شبکه ی تلوزیونی جزو دارایی های اوست پیش بینی نموده است که این شبکه در ماه مبارک رمضان دارای بیشترین مخاطبان و بینندگان شود .

او می گوید ایده ی ایجاد چنین شبکه ی ماهواره ای برای زنان نقاب دار برای مبارزه و مقابله با تبعیض علیه آنان ایجاد شده است .

نام این شبکه برگرفته از نام زنی مسیحیمصری به اسم ماریا میباشد که پس از اسلام آوردن همسر پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شد .

در استودیوی این شبکه ی تلوزیونی مصری تنها زنانی که دارای چنین نقابهایی هستند جلوی دوربین حاضر میشوند و برنامه اجرا می کنند .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، carol ، m.hossein ، رمز شب ، امید ، persia ، دونده آزاد

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۲, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
تفسیر من از حجاب اسلامی:گردی صورت،دستها تا مچ.
کسی نگفته تخم چشم،بقیه زیر چادر که چه عرض کنم این که من میبینم چادر شبه!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: carol ، رمز شب
۰:۴۳, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
تفسیر من از اسلام اینه باید همه جای بدن زن بجز چشم ها
پوشیده باشه همون طور که در تصاویر میبینی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۴۶, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۱ ۰:۴۳)علی الهادی نوشته است:  تفسیر من از اسلام اینه باید همه جای بدن زن بجز چشم ها
پوشیده باشه همون طور که در تصاویر میبینی
میشه با سند معتبر ذکر کنید کی گفته همه جای بدن بجز چشم ها؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: carol ، zahra.shakiba
۰:۵۲, ۱۵/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۱ ۰:۵۶ توسط علی الهادی.)
شماره ارسال: #14
آواتار
این تفسیر شخصی منه از اسلام' بنظر من ایران باید مثل عربستان بشه
السلام علیک و رحمته الله برکاتو . فراد بحث رو ادامه میدیم
[تصویر: collapse.gif]
۰:۵۶, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۱ ۰:۵۲)علی الهادی نوشته است:  این تفسیر شخصی منه از اسلام' بنظر من ایران باید مثل عربستان بشه
[تصویر: collapse.gif]
پس با استناد به نظر شخصی خودتون فتوای کلی ندید چون ایران مثل عربستان نمیشه!ما شیعه ایم اونا وهابی!
به ما گفتن گردی صورت دستها تا مچ! به اونا هم مفتی ها هر حکمی دادن ارزونی خودشون!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: carol ، zahra.shakiba
۱:۰۵, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:این بستگی داره که تفسیر شما از اسلام چیه
من احساس میکنم که شما داری خیلی زیاده روی میکنی همونطور که تو دین اشاره شده افراط و تفریط(اگه املاشو بالاخره درست نوشته باشمAngry) دینو نابود میکنه شایدم اول خوشایند بیاد ولی در اصل از درون نابود میکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، zahra.shakiba ، عدالت ، Eve
۳:۲۱, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله
سلام به خواهران و برادران
من فکر میکنم زیاده روی خوب نیست .شما می خواین از دین هم جلو بزنید.دیگه نمی دونم چی بگم .HuhHuhHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۵:۲۹, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۴/مرداد/۹۱ ۲۲:۱۱)MAHDI59 نوشته است:  آدم وحشت می کنه!!!
تازه عکس های بیشتری هم هست که خنده دار تره!!!

manam mahdi kheyli tarsidam

bebakhshid farsi nemishe type konam
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59
۹:۰۷, ۱۵/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۱ ۹:۰۹ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #19
آواتار
مگه خدا به زنان نگفته زینت های خود را بپشانید دیگه صورت که زینت نیست .....هست؟

کشورای دیگه فکر میکنن زنای کشورهای اسلامی آزاد نیستن
۹:۵۲, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام
برید نظر مراجع رو بخونید ، اگر خانمی بدونه که مردی به صورتش با قصد ریبه نگاه می کنه ، باید قسمت آزاد صورت خودش رو هم بپوشونه.
بنده به یقین می گم حتما یک نفر هست که صورت یک خانم مجری رو با قصد ریبه نگاه کنه.
حتی اگر بدونه صداش هم ممکنه مفسده داشته باشه نیازی به صدای خانم نیست.
در واقع اصلا مجری گری یک زن اشتباه هست.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا