|
در سال تولید ملی قرار داریم. کالای خوب ایرانی می شناسید؟
|
|
۲۲:۱۳, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
مقام معظم رهبری امسال را سال «توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني» نامیدند! از طرفی واقعا در حق تولید ملی ما اجحاف شده و بعضی محصولات و خدمات ما حتی در دنیا کم نظیر است.اما خواسته یا ناخواسته اینطور جا افتاده که محصول ایرانی همیشه ضعیف تر از محصول خارجی است. حتی می بینیم اجناس بنجل برخی کشورها به صورت گسترده خریداری میشه اما باز به کالاها و خدمات ایرانی ظلم میشه. مسلما در بعضی کالاها و خدمات هنوز کشور ما به سطح مطلوب نرسیده، ولی هستن مواردی که واقعا چیزی کم از موارد خارجی ندارن عزیزانی هم که وضعیت تحریمهای غرب بر علیه ما را دنبال می کنند، حتما از شدت ایجاد مشکلات مالی و ارزی برای دولت و تجار معمولی مطلعند و می دانند که هزینه خرید کالاها از خارج برای کشور بالا رفته! مهمترین نکته این است که استفاده از کالا و خدمات داخی-حتی با کیفیت پایین-در یکی از مهمترین مشکلات کشور ما یعنی اشتغال، بسیار موثر است ![]() 4 ماه از امسال سپری شد و در تالار واقعا ما نمی تونیم در زمینه تولید ملی نقشی ایفا کنیم. اما حداقل می تونیم در عرصه مصرف کالاهای ایرانی فعالیت کنیم هدف از ایجاد این موضوع معرفی کالاها و خدمات ایرانیه که با کیفیت هستن.شاید بگید فایده این کار چیه؟ وقتی من ببینم دوستی اینجا از محصول ایرانی تعریف میکنه، حتما به خاطر منافع ملی آن را تهیه خواهم کرد. ان شاء الله که بقیه عزیزان هم چنین کاری بکنن یک تبلیغ رایگانی هم کردیم لطفا کالا و خدماتی که معرفی می کنید شرایط زیر را داشته باشد: 1- کالا یا خدمات رقیب خارجی در بازار داشته باشد و مزایای آن را نسبت به نمونه خارجی ذکر کنید 2- حتما خودتان استفاده کرده باشید و به شنیده ها اکتفا نکنید 3- این کالا به صورت گسترده توزیع بشه و به یک محله و منطقه خاص محدود نباشه 4- هیچ محدودیتی در نوع کالا و نام کارخانه و شرکت نیست ولی می دونید که برخی چیزها رو نمیشه عمومی گفت ضمنا دوستان می خوام یک لیست از تک تک کالاها و خدمات معرفی شده در این موضوع ایجاد کنم لطفا از ایجاد پستهای انتقادی خودداری کنید. انتقاد از کالا و خدمات در تالار مسلما تاثیری در اصلاح و بهبود آن ندارد التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۶, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۱۶ توسط Mohammad.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۰:۲۵)Patriot نوشته است: اومدم بگم... دوست عزیز کار شما از همون اول هم اشتباه بود. گوشی هایی نظیر دیمو و جی ال ایکس ساخت 100 درصد کشور چین هستند منتها به اسم ایرانی به من و شما میندازند. مثل این میمونه که شما بگی پراید ، پژو و.. ساخت ایرانه |
|||
|
۲۱:۲۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۱۶)Mohammad نوشته است: دوست عزیز کار شما از همون اول هم اشتباه بود. گوشی هایی نظیر دیمو و جی ال ایکس ساخت 100 درصد کشور چین هستند منتها به اسم ایرانی به من و شما میندازند. مثل این میمونه که شما بگی پراید ، پژو و.. ساخت ایرانه بله قطعات کلا چینی هست ولی فکر کنم مونتاژش داخل کشور باشه ها ![]() من گفتم به جای اینکه پول تو جیب واردکننده ها ریخته بشه بهتر که اینها بخورن شاید بعد ها کلا بومی بشن هر صنعتی بای با مونتاژ و حمایت شروع و ادامه کار بده البته نه مثل خودرو سازی که به دلیل عدم وجود رقابت تو همون مرحله گیر کرده |
|||
|
۲۱:۲۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۲۱)Patriot نوشته است: بله قطعات کلا چینی هست ولی فکر کنم مونتاژش داخل کشور باشه ها ایرانی ثابت کرده که تو کارهای دقیق و گروهی هیچ حرفی برای گفتن نداشته. صنعت موبایل و الکترونیک هم از این دسته از کارهاست. فقط پول من و تو رو هدر میدند. صنعتی که آخرش منجر به این بشه که تو گوشی ایرانی رو بفروشی بری نوکیا بخری چه سودی داره ؟ بهتر نبود همون اول نوکیا میخریدی ؟ ![]() در ضمن بر فرض اینکه ایران بتونه گوشی رو صد در صد بومی کنه. به نظر تو چند سال وقت نیاز داره که بتونه یه گوشی مثل گلکسی s4 بسازه ؟ ![]() ![]() ![]() پس بیخیالش بشه بره زعفرون بکاره بهتره |
|||
|
۲۱:۴۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۲۷)Mohammad نوشته است: در ضمن بر فرض اینکه ایران بتونه گوشی رو صد در صد بومی کنه. به نظر تو چند سال وقت نیاز داره که بتونه یه گوشی مثل گلکسی s4 بسازه ؟ من با این حرف شما یه سوالی برام پیش اومده! شما از گوشی چه توقعی دارین؟ توقع دارین بچه ها رو هم نگه داره؟ ظرفا رو هم بشوره؟ شبا شام هم درست کنه؟ این که ایران بتونه و هزینه کنه که گوشی ای مثل گلکسی و آیفون بسازه به نظر شخص بنده یه کار بی فایده است. متأسفانه هدف از استفاده از تلفن همراه خیلی گم شده. ما قراره در شرایط اضطرار بتونیم با کسی تماس بگیریم. یعنی به نظر من یه گوشی همراه باید دفتر تلفن داشته باشه، بشه باهاش زنگ زد و اس ام اس داد. همین. حالا این که کشورهای خارچی نیازهایی بسیار الکی رو بین ما وجود آوردن که همه مون باید یه گوشی دستمون باشه اندازه آجر ساختمون که هم به 24 زبان زنده دنیا مترجم داشته باشه، هم بشه باهاش فال حافظ گرفت، هم انگری بردز داشته باشه، هم بشه توش فتوشاپ ریخت و گاهی هم وقت کنیم و کتابهای بهایی ها رو توش بخونیم، همه حاکی از اینه که ما هدف از استفاده از موبایل رو فراموش کردیم. زیاده خواهی خودمون رو با ناتوانی تولیدکننده ایرانی اشتباه نکنیم. به نظر من اصلاً به صرفه چرخه اقتصادی و فرهنگی مملکتمون نیست که اینهمه ابزار توی دست یه عابر باشه. لپ کلام این که... توقعتون رو از گوشی بیارین پایین که بتونین گوشی ایرانی بخرین. نه این که توقع داشته باشین ایران در اولین تولید گوشی همراهش با اپل مقابله کنه. در ضمن... اگه زعفرون کاشتن کار راحتی بود، 4 تا کشور دیگه هم می اومدن این کار رو میکردن. لطف کنین و یه عذرخواهی رسمی از همه کشاورزان زعفران به جا بیارین. موفق باشین |
|||
|
|
۹:۳۴, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام، کلاهای ایرانی اونم با کیفیت خوب قبلا زیاد بود اما الن نمی دونم چرا اینقد کم شده،
مثلا یخچال و فریزر "پارس" خیلی عالی بود یه یخچال پارس داشتیم که الان دادیم به داییم ، واسه سر کارش. حدود 15 سالی هست که کار میکنه ، بزنم به تخته هنوز هم خوب کار میکنه. یا اجاز گاز " آردل" - یا محصولات "پارس خزر " - یا محصولات بهداشتی "ساویز" و " آردن" و خیلی محصولات دیگه دیگه الان خارجیاش اونقدر ها کیفیت نداره. . . ما که یه برند معروف خریدیم به یه سال نکشیده خراب شد... |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۲۷)Mohammad نوشته است: ایرانی ثابت کرده که تو کارهای دقیق و گروهی هیچ حرفی برای گفتن نداشته. صنعت موبایل و الکترونیک هم از این دسته از کارهاست. اماماهواره وموشک هایی که ساخته شدند،پرتاب شدندچیز دیگری روثابت میکنه. حتما میدونید که لزوم دقت ،ظرافت وکارگروهی برای این دوتکنولوژی یکی از اصول اولیه است.که ایران هم دارا بود.مگر اینکه فکر کنید طراحی وساخت کار کشورهای دوست وهمسایه است. ؟؟!! (۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۲۷)Mohammad نوشته است: فقط پول من و تو رو هدر میدند. صنعتی که آخرش منجر به این بشه که تو گوشی ایرانی رو بفروشی بری نوکیا بخری چه سودی داره ؟ بهتر نبود همون اول نوکیا میخریدی ؟ اصولا صنعت وقتی صنعت میشه که بازارفروش داشته باشه.گوشی های اولیه نوکیا رو هم دیدیم.... والبته وقتی که فقط وفقط نیت ما ازخریدی حمایت از محصولات داخلی است،مغبون شدن بی معناست. |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
آقا یا خانم moze84 هر کس دوست داشت میتونه گوشی ساده داشته باشه. یکسی هم که نیاز داره از امکانات بیشتر استفاده کنه... همه که نمی تونن glx بخرن
البته خداییش از جیب خیلی راحت میاد بیرون. من نداشتم ولی یکی داشت میگفتمن مگه گفتم زعفرون کاشتن بده ؟ گفتم تو کاری که تخصص ندارند وارد نشند بهتره هم پول خودشون و ما رو هدر میدند هم وقت رو تلف میکنند.بحث ماهواره و موشک با موبایل فرق میکنه. تجهیزاتی که برای ساخت ماهواره بکار میره رو تقریبا همه کشورا دارند. الان ایران ماهواره ساخته به چه درد من و تو خورده ؟ فقط بجز پز دادن که بله ما هم هستیم سود دیگه ای داشته ؟!! غرب از تکنولوژی به نفع مردمش استفاده می کنه. برای رفاه مردم. اینجا همه چیز برعکسه مثلا همین اینترنت که باید برای رفاه حال من و شما باشه شده بلای جانمان و حاضریم اصلا قطع باشد اما به این صورت ما رو زجر کش نکنه که یه صفحه لود بشه. تازه اینترنت ملی هم میخواد بیاد. خدا رحم کنه!!! |
|||
|
|
۰:۲۰, ۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۱۲)rastin نوشته است: والبته وقتی که فقط وفقط نیت ما ازخریدی حمایت از محصولات داخلی است،مغبون شدن بی معناست. نکنه انتظار داشتی صدقه بدم بهشون منظورم این بود که از اون گوشی خوشم نمیومد ولی انتظار بی کیفیتی تا این حد رو نداشتم یعنی واقعا فکر کردی پول زیادی دارم همینطوری داشتم رد میشدم گفتم برم به این شرکت کمک کنم؟ عجبا کمی تفکر لازم بود تا منظورمو بفهمی |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۱۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۹:۵۵ توسط 906.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۲)Mohammad نوشته است: .....ببخشید یه سوال : انشاالله این تجهیزاتی رو که میگیدتقریبا همه کشورهادارن رو میدونید چی هستند دیگه ...نه... مثلا یکی ازبیس ها داشتن ماهواره داشتن یه super computerیا همون "ابررایانه"هست...میشه بگیدچند کشور توی دنیا ابر کامپیوتر ساختن؟ ======================= این بکنار ولی خودمونیم این عینک های آفتابی"صاایران"عجب چیزتوپی هستند ها....انصافا نسبت به قیمتش چیزی از ریبن کم نداره!!! |
|||
|
|
۸:۱۹, ۱۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: iran_0.jpg]](http://www.talkhandak.com/wp-content/gallery/cartoons/iran_0.jpg)

گفتم تو کاری که تخصص ندارند وارد نشند بهتره هم پول خودشون و ما رو هدر میدند هم وقت رو تلف میکنند.