تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در سال تولید ملی قرار داریم. کالای خوب ایرانی می شناسید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
سلام
مقام معظم رهبری امسال را سال «توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني» نامیدند!
از طرفی واقعا در حق تولید ملی ما اجحاف شده و بعضی محصولات و خدمات ما حتی در دنیا کم نظیر است.اما خواسته یا ناخواسته اینطور جا افتاده که محصول ایرانی همیشه ضعیف تر از محصول خارجی است. حتی می بینیم اجناس بنجل برخی کشورها به صورت گسترده خریداری میشه اما باز به کالاها و خدمات ایرانی ظلم میشه.
مسلما در بعضی کالاها و خدمات هنوز کشور ما به سطح مطلوب نرسیده، ولی هستن مواردی که واقعا چیزی کم از موارد خارجی ندارن
عزیزانی هم که وضعیت تحریمهای غرب بر علیه ما را دنبال می کنند، حتما از شدت ایجاد مشکلات مالی و ارزی برای دولت و تجار معمولی مطلعند و می دانند که هزینه خرید کالاها از خارج برای کشور بالا رفته!
مهمترین نکته این است که استفاده از کالا و خدمات داخی-حتی با کیفیت پایین-در یکی از مهمترین مشکلات کشور ما یعنی اشتغال، بسیار موثر است

[تصویر: iran_0.jpg]

4 ماه از امسال سپری شد و در تالار واقعا ما نمی تونیم در زمینه تولید ملی نقشی ایفا کنیم. اما حداقل می تونیم در عرصه مصرف کالاهای ایرانی فعالیت کنیم
هدف از ایجاد این موضوع معرفی کالاها و خدمات ایرانیه که با کیفیت هستن.شاید بگید فایده این کار چیه؟
وقتی من ببینم دوستی اینجا از محصول ایرانی تعریف میکنه، حتما به خاطر منافع ملی آن را تهیه خواهم کرد. ان شاء الله که بقیه عزیزان هم چنین کاری بکنن
یک تبلیغ رایگانی هم کردیم Smile

لطفا کالا و خدماتی که معرفی می کنید شرایط زیر را داشته باشد:
1- کالا یا خدمات رقیب خارجی در بازار داشته باشد و مزایای آن را نسبت به نمونه خارجی ذکر کنید
2- حتما خودتان استفاده کرده باشید و به شنیده ها اکتفا نکنید
3- این کالا به صورت گسترده توزیع بشه و به یک محله و منطقه خاص محدود نباشه
4- هیچ محدودیتی در نوع کالا و نام کارخانه و شرکت نیست ولی می دونید که برخی چیزها رو نمیشه عمومی گفت

ضمنا دوستان می خوام یک لیست از تک تک کالاها و خدمات معرفی شده در این موضوع ایجاد کنم
لطفا از ایجاد پستهای انتقادی خودداری کنید. انتقاد از کالا و خدمات در تالار مسلما تاثیری در اصلاح و بهبود آن ندارد

التماس دعا
برای اینکه مشخص بشه دقیقا منظورم چیه، یک کالا و یک خدمت معرفی می کنم:

کالای1: چسب رازی
چند سالی است که برای کارهای عادی، از چسب همه کاره رازی و برای کارهای خاص از چسب قطره ای رازی استفاده می کنیم.
البته خیلی با موارد مشابه آشنایی ندارم ولی چندین باری که مخصوصا چسب قطره ای رازی نداشتن، محصول خارجی خریدیم، واقعا تفاوت رو حس کردیم که کیفیت پایینتری داره
شاید نسبت به برخی نمونه های خارجی گرانتر باشه ولی ما که از کیفیتش راضی هستیم

خدمت1: خدمات دیتاسنتر افرانت
7 ماهی است که تالار را به دیتاسنتر شرکت افرانت منتقل کردیم و دوستان قدیمی حتما تفاوت را متوجه شدن که دیگه مشکلات قدیمی را نداره
قیمتش متاسفانه هنوز بالاست و 2 تا 3 برابر نمونه خارجی است
اما مزایای زیادی دارد:
1- تمام اطلاعات کاربران و تالار در داخل کشور است و به هیچ وجه در دسترس خارجی ها نیست
2- امنیت فنی بیشتری نسبت به نمونه های خارجی دارد
3- پایداری بسیار خوبی تا امروز داشته
4- مستقیما با مسئولان سرور در ارتباط هستم و با چند واسطه مشکلات منتقل نمیشه
5- مشکلاتی نظیر تحریم و جنگ و قطع شدن خطوط بین المللی تاثیری بر تالار نخواهد داشت

خوب کالا و خدمات 2 و 3 و 4 و...... را شما معرفی کنید
ممون Rose
تبلت ایرانی دیمو که میتونید از اینجا یا اینجا تهیه فرمایید

یکی 390 هزار تومنه یکی دیگه 590 هزار تومن

جزء بهترین تبلت ها نیست اما در رنج قیمت خودش خیلی خوبه بلاخره از یه جایی باید شروع کرد دیگهBlush

مزایا:

1-کیفیت مناسب
2-قیمت مناسب
[تصویر: dimo01-500x500.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

کفش ملی

بنده حدود دو سال است که از کفش ملی خرید میکنم.وواقعا راضی هستم .

مزایا:

1- کیفیت خوب محصول نسبت به نمونه کفش های بعضا چینی موجود دربازار

2- وجود خدمات گارانتی 1 ساله (شخصا از گارانتی تعویض استفاده کردم وراضی هستم)

3- قیمت بسیار مناسب برای تمام اقشار.

4- تنوع رنگ ومحصول.

5- وجود شعب متعدد ونسبتا پراکنده درسطح شهر.( البته قیمتها مقطوع ودرتمام شعب یکسان هستند)

[تصویر: 60450509220412109665.jpg]
بازرگانی فرمند
انواع شکولات و پودر ژله بسیار خوبی داره . واقعا از کیفیت مناسبی برخورداره .
نمی گم از شکولات های خارجی خوشمزه تره . ولی قابل رقابت هست . Angel

[تصویر: 04091811959701462692.jpg]
سلام

من یه شامپو خیلی خوب با قیمت مناسب میشناسم که یکی از اساتید شیمی دانشگامون معرفی کرده بود و بعد استفاده از اون فهمیدم واقعا جنس خوبی داره
وقتی که بحث شامپو سر کلاس پیش اومد بچه ها شروع کردن اسم شامپو خارجی گفتن که استادمون گفت پولتون رو خرج این اشغالا نکنید و چندتا شامپو نام برد که همه ایرانی بودند و متاسفانه فقط اسم این یکی تو ذهنم موند.

اسم این شامپو فولیکا هستش

بهترین مدل اون هم کافئین دارش هست.

[تصویر: 21.jpg]

امیدوارم بعد از استفاده کچل نشیدBig GrinBig Grin
در تولید اجاق گاز باید بگم گازهای ایرانی یه سر و گردن از محصولات خارجی بالاترن ولی متاسفانه من می بینم جدیدا زوجهای جوون میرن گاز خارجی میخرن؟؟؟؟!!!!!!!

پس یادتون باشه اجاق گاز خواستید بخرید فقط و فقط ایرانی بگیرید

حرف نداره جنسش

خودم ضمانت میکنمBig Grin
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18483.html

اینم یک کالای خوب ایرانی

کار خوبیه و موثرSmile
یکی از جنس های ایرانی که خداییش ازش راضی بودم همین گوشی های GLX خودمونه
هم از اون کلاسیکاش هم از این مدلای لمسیش
یه مدل داره G1 برا داداشم خریدم فیمتش 290 تومن بود حالا امکاناتش
من که خودم iphone4 دارم خدایی ازش خوشم اومد
تصویر :
[تصویر: 10005.gif]
مزایا :
1 . قیمت فوق العاده پایین نسبت به هم رده های خارجی (samsung , Htc)
2 . دوربین عالی که با دوربین گوشی خودم قابل رقابته
3 . تاچ اسکرین خوب و مناسب
4 . آخرین ورژن اندروید و قابل ارتقا
5 . cpu 650 MHz
6 . و.....
http://fa.glxphone.com/?product=%D8%AC%D...8%A7%D9%86
حالا این شرکت داره تبلت هم میزنه تو سه رنج قیمت و گوشی G2 هم که فوق العاده قوی تره
http://fa.glxphone.com/?page_id=21
واقعا من ازش راضیم اینم که میگن خرابی زیاد داره و اینا همش کشکه خرابی هم داشته باشه گارانتی تعویض داره شرکتشم که ایرانیه راحت میتونی خرخرشو بجویی اگه اذیتت کنه .
گارانتی تعمیرو اینا هم داره که ارزش یه همچین چیزیو کسایی میفهمن که اپل دارن
این که میخوام معرفی کنم کالا نیست اما ایرانی هست

من چون الان مشغول کارهای پایان نامه هستم و مقالات تحصصی میخونم، دیکشنری که نصب کرده بودم جواب نمیداد و مجبور شدم از دیکشنری های آن لاین استفاده کنم..
اول از google translate استفاده میکردم
اما چند روزی هست که یک دیکشنری ان لاین ایرانی پیدا کردم که خیلی بهتره

http://farsilookup.com/e2p/seek.jsp?lang=fa

فرهنگ فارسی به انگلیسی و فارسی به فارسی هم داره
که یک بار هم که فارسی به انگلیسی رو امتحان کردم ، خیلی خوب و کامل جواب داد .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع