|
پزشكان، تهديدي براي سلامتي
|
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۹, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۴/تیر/۹۱ ۱۳:۲۸)green نوشته است: دوست عزیز شما امید به زندگی کجا رو با کجا مقایسه می کنی؟!!!من چمیدونم! من فکر کردم داری در مورد غرب صحبت می کنی. چمیدونستم داری در مورد شرق صحبت می کنی... حالا این امید به زندگی که می گی تو ایران بالا بوده منبعش کجاست؟ (۲۴/تیر/۹۱ ۱۳:۲۸)green نوشته است: این آماری که فرمودید حتی اکثر از مراکز رسمی و معتبر هم ارائه شده باشد دروغ و فریب است . واژه امید به زندگی عبارت بی مفهوم و پرتی است .اگر می خواهید ببینید که امید به زندگی کاذبی که به وجود می آورند واقعا محقق می شود نظری به میانگین عمر در جهان بکنید. میانگین عمر افراد جهان 46 سال است که در کشورهای غربی کمتر است و طبق گفته های بیل گیتس صاحب بنیاد بیل-ملیندا در آن کنفرانس معروف باید طوری برنامه ریزی شود تا متوسط عمر به 40 برسد و طبق گفته خودش ابزار این کار هم بهداشت ، دارو و واکسیناسیون است . فیلم این همایش هم در اینترنت موجود است.اولا که امید به زندگی نه عمر متوسط. ثانیا من ترجیح می دم به "مراکز رسمی و معتبر" اعتماد کنم تا به "یک بیل"! فیلمشم که پیدا نشد. (۲۴/تیر/۹۱ ۱۳:۲۸)green نوشته است: همچنین شاید واکسیناسیون جلوگیری کند از مرگ میر ها اما با تضعیف سیستم دفاعی بدن زمینه ابتلا به هزاران بیماری دیگر را فراهم می کنداین ازون حرفا بودا! (۲۴/تیر/۹۱ ۱۳:۲۸)green نوشته است: و فعلا درباره مواد عقیم ساز و سرطانزایی که در واکسن ها و دارو قرار می دهند صحبتی نمی کنم.کیا این کار زشتو می کنن؟ (۲۴/تیر/۹۱ ۱۳:۲۸)green نوشته است: درباره تاثیر امواج الکترومغناطیس تقریبا همه اذعان دارند که باعث ایجاد سرطان می شود . این را با جستجویی در مقالات علمی و پژوهش های معتبر که سازمانهای تحقیقاتی بین المللی انجام داده اند از جمله تحقیقات سازمان بهداشت جهانی در اینترنت پیدا کنید. این مسئله آنقدر اثبات شده است که عموم مردم هم پذیرفته اند. مثلا در آلمان خانه هایی که در نزدیکی آنتن های bts تلفن همراه قرار دارند ارزان تر از سایر مناطق هستند چون واقعا تاثیرش احساس می کنند . همچنین تحقیقاتی که در سال 2004 در 6 شهر آمریکا انجام شد مشخص شد که افرادی که در نزدیکی دستگاه فرستنده و گیرنده امواج سکونت دارند 34 درصد بیش از سایر مناطق مبتلا به سرطان می شوند. دستت درد نکنه! سازمان بهداشت جهانیم که حرف منو تایید می کنه. "در حدی که اعضای اجتماع با امواج ELF سروکار دارن مشکل سلامت اساسی وجود نداره" "شواهد مربوط به لوسمی کودکان اونقد زیاد نیست که مرتبط تلقی بشه" (در مورد سرطان کودکان و بزرگسالان، افسردگی و خودکشی، اختلالات قلبی عروقی، اختلالات نافذ رشد، تاثیرات عصبی و بیماری های تحلیل برنده ی سیستم عصبی و ...) "شواهد علمی موید هر گونه وابستگی میدان های ELF و همه ی این بیماری ها از مورد لوسمیم ضعیف ترن. در برخی موارد تحقیقات می گه که باعث ایجاد برخی بیماری ها نمی شه" (WHO - 2007) بسیار ازین که گامی در جهت تایید حرفای من ورداشتی ازت ممنونم. فقط نمی دونم چرا موارد مخالفت تو اینترنت پیدا نمی شن! |
|||
|
۱۰:۳۱, ۲۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۱ ۱۰:۴۲ توسط green.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز لازمه یک بحث منطقی مواجهه منطقی با آن موضوع است . بدون این روند بحث ما بی نتیجه خواهد بود . شما که حتی به خودتون زحمت جستجو و مطالعه رو نمی دید و به جای این کار از عبارات " این ازون حرفا بودا!" و " کیا این کار زشتو می کنن؟" و ... استفاده می کنید انتظار نداشته باشید بحث ما به جایی برسد .
اشاره من به مقالات رسمی بهداشت جهانی به این معنی نیست که سازمان بهداشت جهانی را قبول دارم یا گفته های این سازمان رو تایید می کنم ؛ فقط خواستم بگویم اگر اگر از دیدگاه خودشان هم بررسی کنیم ، به این مسئله اذعان دارند. جهت اطلاع جنابعالی که به مراکز رسمی و معتبر اعتماد می کنید عرض می کنم سازمانهای جهانی مانند سازمان بهداشت جهانی و... همگی در اختیار بیل گیتس و چند سرمایه دار بزرگ یهودی هستند . سخنی که از بیل گیتس نقل کردم یک سخنرانی نبود و این سخنان تبیین سیاست ها بود که سامان های جهانی موظف به اجرای آن هستند. اگر فیلم را در یوتیوب نتوانستید پیدا کنید فکر کنم در مستند ظهور کرده بخشی از این سخنان آمده است. پیشنهاد می کنم این مطالب رو مطالعه بفرمایید : خانواده راکفلر پشت صحنه مافیای دارو بیوتروریسم و مصادیق آن؛ با نگاهی ویژه به بیوتروریسم دارویی آمریکا + عکس القاى بیمارى به جامعه طرح هایی برای کاهش جمعیت زمین قانون اساسی ماسونهای عصر خِرد + تصاویر بذرهای مرگ پروژه نابودسازی مستضعفان آرمگدون بیوتکنولوژیک و همچنین قسمت هفتم از مستند اغوا که در همین زمینه می باشد را ببینید( در همین تالار ) |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۱ ۱۰:۳۱)green نوشته است: دوست عزیز لازمه یک بحث منطقی مواجهه منطقی با آن موضوع است . بدون این روند بحث ما بی نتیجه خواهد بود . شما که حتی به خودتون زحمت جستجو و مطالعه رو نمی دید و به جای این کار از عبارات " این ازون حرفا بودا!" و " کیا این کار زشتو می کنن؟" و ... استفاده می کنید انتظار نداشته باشید بحث ما به جایی برسد .خب دچار ناباوری شدم و برام سوال به وجود اومد. (۲۷/تیر/۹۱ ۱۰:۳۱)green نوشته است: اشاره من به مقالات رسمی بهداشت جهانی به این معنی نیست که سازمان بهداشت جهانی را قبول دارم یا گفته های این سازمان رو تایید می کنم ؛ فقط خواستم بگویم اگر اگر از دیدگاه خودشان هم بررسی کنیم ، به این مسئله اذعان دارند.که خب دیدیم اذعان ندارن. (۲۷/تیر/۹۱ ۱۰:۳۱)green نوشته است: جهت اطلاع جنابعالی که به مراکز رسمی و معتبر اعتماد می کنید عرض می کنم سازمانهای جهانی مانند سازمان بهداشت جهانی و... همگی در اختیار بیل گیتس و چند سرمایه دار بزرگ یهودی هستند .البته من همه ی آمارا رو از WHO نمی گیرم. (۲۷/تیر/۹۱ ۱۰:۳۱)green نوشته است: سخنی که از بیل گیتس نقل کردم یک سخنرانی نبود و این سخنان تبیین سیاست ها بود که سامان های جهانی موظف به اجرای آن هستند. اگر فیلم را در یوتیوب نتوانستید پیدا کنید فکر کنم در مستند ظهور کرده بخشی از این سخنان آمده است.ببینید برادر من! من هر موضوعی که خواستید جستجو کردم. شما گفتید امید به زندگی تو ایران بالا بوده، من ازتون منبع خواستم. در مورد تضعیف سیستم ایمین بدن دلیلی ارائه نکردید. گفتید امواج الکترومغناطیسی باعث ایجاد سرطان می شه، که من رفتم دیدم مورد تایید نیست. به هر حال اگه تحقیقی جدیدی انجام شده که موید این قضیه س آمار و نتایجشو اعلام کنید. من هیچ تعصبی رو این قضیه ندارم. اما تا زمانی که برای هر کدوم از این موارد به صورت جدا منبعی ارائه ندین و به اصطلاح گفته هاتونو مستند نکنید، بحث ما به جایی نمی رسه. (۲۷/تیر/۹۱ ۱۰:۳۱)green نوشته است: پیشنهاد می کنم این مطالب رو مطالعه بفرمایید :از پیشنهاد شما سپاسگزارم.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارتباط رنگ ناخن ها با سلامتي | tiyam | 5 | 3,623 |