کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفع بوی بد دهان (مخصوصا در ماه رمضان توجه شود)
۲۱:۳۲, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستان
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، سفره های ناهار و صبحانه جمع می شود و سفره های پربرکت و خاطره انگیز سحری و افطار جای آنها را می گیرند

یکی از مشکلاتی که برای بسیاری از روزه داران و اطرافیان آنان پیش می آید "بوی بد دهان" افراد می باشد
و این مشکل از آنجایی ناشی می شود که فرد روزه دار قادر به خوردن یا آشامیدن نمی باشد

برای پیشگیری از این مشکل بهتر است حتما بعد از خوردن سحری بطور کامل مسواک زده شود
البته مسواک زدن با حجم زیاد خمیر دندان باعث تشنگی نیز می شود (تجربه نشان داده که میزان خمیر دندان را کم و مدت مسواک زدن را زیاد کنید)

البته عامل اصلی بوی بد دهان مربوط به زبان و باکتری های آن می باشد

در زیر 5 روش برای رفع بوی بد دهان معرفی شده:


بوی بد دهان فاجعه و مصیبت نیست. در بیشتر موارد این بوی ناخوشایند به علت عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ایجاد می‌شود.

۱٫ « حواستان به پوسیدگی دندان ها باشد.»
در ۷۰% موارد، بوی بد دهان در ارتباط با مشکلات دهانی است؛ از جمله: مشکلات لثوی، پوسیدگی ها، آبسه، پریودنتیت و … . باکتری هایی که بین دندان ها جمع می‌شوند، ترکیبات گوگردی قابل تبخیر و تهوع آوری تولید می‌کنند… . بنابراین، حتی اگر رفتن به مطب دندانپزشک برایتان چندان خوشایند نیست، با این حال معطلش نکنید !

۲٫ «دندان هایتان را بشویید !».
ایده آل این است که بعد از هر وعدۀ غذایی دندان ها را بشویید، اگر نمی توانید، حداقل صبح و شب این کار را انجام دهید. مسواک تان را هر دو ماه یک بار عوض کنید؛ و یک نکتۀ بسیار مهم و کلیدی، استفاده از نخ دندان را فراموش نکنید، استفاده از نخ دندان مانع از بروز پوسیدگی در گوشه و کنار دندان ها که در دسترس مسواک نیست، می‌شود.
ضمناً اگر از پروتز دندان استفاده می‌کنید، خارج کردن خرده ریز مواد غذایی از زیر پروتز بسیار مهم است، زیرا آنجا هم محل بسیار خوبی برای استقرار پیدا کردن باکتری هاست… . شستشوی دهان و دندان را پس از مسواک زدن، با یک محلول شوینده کامل کنید تا دهان تان ضد عفونی شود.

۳٫ «ساییدن و پاک کردن زبان؟»
بزاق نقش مهمی در پاکسازی باکتری هایی که به طور طبیعی در دهان تان وجود دارند، بازی می‌کند. از آنجایی که در طول شب، ترشح بزاق کم می‌شود، طبیعی است که طی این ساعات، باکتری های زیادی روی زبان جمع شوند. تحقیقات نشان داده اند که ممکن است، بوی بد دهان مرتبط با این تجمع باکتریایی باشد. در این مورد، می‌توانید با ساییدن زبان، این باکتری ها را حذف کرده و در نهایت بوی نامطبوعی را که به این دلیل ایجاد شده، از بین ببرید.

۴٫ «آدامس؟»
اگر واقعاً نمی‌توانید دندان هایتان را مسواک بزنید، می‌توانید آدامس بجوید به شرطی که بدون شکر و کمی معطر باشد! در واقع، فایده اش ناشی از جویدنش است! شما آدامس را می‌جوید و دهان تان بزاق بیشتری ترشح می‌کند و به این ترتیب دندان هایتان پاک می‌شوند. خوردن یک سیب هم همین تأثیر را خواهد داشت.

۵٫ «غذای مناسب؟»
برخی مواد غذایی بیشتر از بقیه مستعد بد بو کردن دهان شما هستند. به ویژه خوراکی هایی مثل پیاز، سیر و ادویه جات. به علاوه، استفاده از آب به میزان کافی، هم مهم است. عادت کنید که قبل از رفتن به رختخواب آب زیادی بنوشید، نوشیدن آب زیاد مانع از ایجاد بوی بد دهان بعد از بیداری از خواب می‌شود. در نهایت هم، برای رفع کامل این مشکل، الکل و سیگار را کنار بگذارید.

در آخر، اگر با انجام تمام این اقدامات، نتیجه نگرفتید، با پزشک تان صحبت کنید. اگر تمام اصول بهداشت دهان و دندان را رعایت کردید و بوی بد دهان تان همچنان باقی ماند، علت را باید در جای دیگری جستجو کرد. در این زمینه، حتماً باید از پزشک تان کمک بگیرید. عفونت های بینی و گلو (آنژین، سینوزیت، التهاب پرده مخاطی بینی و …)، مشکلات گوارشی (رفلاکس معده- مری، ترشح بیش از حد اسید معده، عفونت های ریوی … ) و بسیاری دلایل دیگر ممکن است باشند، از عوامل ایجاد بوی نامطبوع دهان باشند ! در این موارد، تنها درمان بیماری است که می‌تواند فرد را از شر این مشکل آزاردهنده خلاص کند. از سوی دیگر، بیش از ۳۰۰ دارو نیز می توانند علت بدبو شدن دهان باشند، بنابراین اگر داروی خاصی هم مصرف می‌کنید، در این مورد هم به پزشک تان توضیح دهید.

در نتیجه، اگر دهان تان بوی بدی می‌دهد نباید به خاطر آن خجالت بکشید؛ این مشکل یک فاجعه نیست ! در بیشتر موارد، مراجعه به مطب دندانپزشک برای رفع این مشکل کفایت می‌کند.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohager ، nafas ، یاران مهدی ، EMPERATOR ، محمود ، rastin ، mohammad008 ، انتصـار ، MESSENGER ، حلما ، Seyed Mohsen ، saeed jalali ، سپهسالار ، oO DaViD Oo ، janali ، Maysam-1st ، Hadith ، shafagh_mah ، Irani ، hajiali.m ، bahar2006 ، نـور ، m.hossein ، تفکر ، ali.khm ، أین المنتظر ، AMINI ، جوینده حق ، nasim.h ، گرفتار گناه ، شهرام ، netlog36 ، در جستجوی سختی ، RapidPc ، فدايي ولايت ، rezvan ، aleerz ، ali0077 ، مهسا110 ، Aryha ، soheyl68 ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۳, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول:جویدن آدامس در صورتی که شيريني آن از بين رفته باشد و چيزي از اجزاء آن فرو نرود، موجب بطلان روزه نمي شود.

SurpriseSurpriseSurprise


نه بابا.......
مراجع تقلید تایید کردن ؟؟
با عقل جور در نمیاد
بنظرم اگه جلو کسی که از این موضوع اطلاع نداره مثلا تو خیابون جویده بشه
باعث ترویج روزه خوری میشه
فکر نکنم درست باشه این مطلب
.
.
لازم به ذکر هستم که لحن من کاملا مودبانه و با ارامش به نویسنده این موضوع است
سوتفاهم پیش نیاد....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، mohamad
۲:۳۱, ۲/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۲:۳۳ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #22
آواتار
11:66-7
.
به نظر من بهترین کار مسواک زدن در طول روز هست;
.
- بعد از سحری
- قبل از نماز ظهر (فکر میکنم خود نماز اول وقت هم که غذای روح محسوب میشه مؤثر باشه)
- هنگام خروج از خانه
.
البته باید بعد از مسواک زدن دهان را خوب شست، و از قورت دادن آب غیر از بزاق خودداری کرد (راهشم اینه که یک دقیقه با دهان باز تنفس کنید تا آب دهانتان خشک شود)
.
یا ابوالفضل العباس علیه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، مهسا110 ، عشقم کربلا
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
Sad بهترین راه برای درمان آفت دهان ghandak 0 849 ۲۷/تیر/۹۵ ۱۲:۱۴
آخرین ارسال: ghandak
  با بوي بد دهان خود در ماه مبارك چه كنيم؟ مصطفي مازح7610 8 4,122 ۲۶/مرداد/۹۳ ۱۹:۳۸
آخرین ارسال: soheyl68
  تغذیه و بهداشت دهان در سربازی تابستانه و رمضانی soheyl68 6 3,236 ۲۵/خرداد/۹۳ ۹:۰۵
آخرین ارسال: soheyl68

پرش در بین بخشها:


بالا