کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر حضرت امام در مورد موسیقی ( خواهشا بخون!)
۱۵:۲۳, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
نظر حضرت امام در مورد موسیقی

امام خمینی (رحمة الله علیه) در مورد موسیقی می فرمایند :

«موسیقی از اموری است که البته هر کسی بر حسب طبع خوشش می آید لکن از اموری است که انسان را از جدیت بیرون می برد و به یک مطلب هزل می کشد .
دیگر یک جوان که عادت کرده روزی چند ساعت با موسیقی سروکار داشته باشد و اکثر اوقاتش را صرف بکند و پای موسیقی بنشیند و اینها از مسائل زندگی و از مسائل جدی به طور کلی غافل می شود عادت می کند همانطور که به مواد مخدر عادت می کند دیگر نمی تواند یک انسان جدی باشد که بتواند در مسائل سیاسی فکر کند.
فکر انسان را موسیقی طوری بار می آورد که دیگر انسان نتواند در غیر همان محیط مربوط به شهوت و موسیقی فکر بکند.»

مطلب خودم!
[/b]
Blush

[b]
مبحث موسیقی یکی از چالش برانگیزترین مباحثی است که در فقه شیعی مطرح بوده است. لذا فکر نمی کنم بنده و دوستان دیگر در سطحی باشیم که بخواهیم در این مورد اظهار نظر کنیم.

اما دو نکته مهم اینجا مطرح و مورد نظر ماست:

1- باید افتراق گذاشت میان "مخالف موسیقی نبودن" و "موافق ترویج آن بودن". همچنین نظر فقهی و عرفانی امام متفاوت است با نظرات ایشان به عنوان حاکم جامعه اسلامی. اینها نکات ریزی است که باید رعایت شود.

2- نظرات حضرت امام را باید به این دید نگاه کرد که اینها نظرات یک فقیه عالیقدر، یک عارف والامقام و یک اندیشمند متعهد است. لذا به نظر نمی رسد درست و منطقی باشد که صرف اینکه مخالف تفکر و نظرات ماست، به راحتی در مقام برابری برآمده و این سخنان را زیر سوال ببریم.

3-نظرات حضرت امام بنا به مصالح جامعه و موقعیت زمانی و مکانی و مخاطب و غیره، ممکن است شامل جنبه های مختلفی از یک موضوع باشد.

بهمین دلیل صبور باشید و منتظر مطالب تکمیلی من و دوستان درباره نظرات امام و رهبری در مورد موسیقی باشید.Blush

به امید ظهورش...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، دل خسته ، أین المنتظر ، یا صاحب الزمان ، SARV ، سرباز سید علی ، freewish ، heaven ، بیداری اندیشه ، medad.sefid ، mhvvhm ، najmeh ، Amir ، خاک ، mohammad reza ، Havbb 110 ، جویای حقیقت ، amir72 ، یا ثارالله ، soshiant ، AMINI ، بیداری12 ، MEHDI. ، mahdi jan ، m.hossein ، netlog36 ، azade ، نگار ، shafagh_mah ، شهرام ، marzieh70 ، ali73 ، بچه شیعه ، aboutorab ، شیدا ، bahareh ، mohamad ، clubb0y ، paramida.ir ، Islam ، میثاق ، mofa ، miafarrow ، ســــــاقی ، عبدالرحمن ، لبخند خدا ، ali.khm ، Detector ، آیات ، bi-ehsaas ، ali-0110 ، hessam ، arman mohseny

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۰, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:
دررابطه با کف و دست زدن ماجرا اینگونه بوده که مجری اعلام میکند که تصور شود که استاد در حال اجرای تئاتر گالیله-آخرین وصیت استاد- هستند حالا استاد رو با دست و کف بدرقه کنید.
حاضرین هم با کف و دست در حالی که اشک میریختند ایشون رو بدرقه کردند.
انشالله که همینطوره ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI
۱۵:۳۵, ۲۷/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۵۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #12
آواتار
آقای ظهور 12، من نگرفتم قضیه رو که حالا مثلا این موسیقی چشه که من به فکر نجاتم باشم. من نزدیک یک سال ـه که اینجا، شما دو سال. بدبختی اینجاس شما و امثال شمایید که چندین ساله تو تک تک بخش های این انجمن یاوه می بافید و به این و اون فحش میدید. حالا بدبختی تر از اون هم وجود داره که بگذریم. من که راحتم، شما هم راحت باشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۰۱, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

اگر قرار باشه همه بفهمند که ارزش آدم ها مشخص نمیشه...

هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ

قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الْأَعْمَىٰ وَالْبَصِيرُ‌ أَمْ هَلْ تَسْتَوِي الظُّلُمَاتُ وَالنُّورُ‌

الحمدلله...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، نگار ، medad.sefid ، یوسف خان ، ســــــاقی
۱۸:۴۵, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:براحتی میشه موسیقی اسلامی و حتی رپ اسلامی ساخت . کمی جرات بریزین تو دیگ همش بزنید میشه اسلامی ماها جراتشو نداریم میترسیم اونم نه از خدا از حرف مردم

اخوی ، شما حسین داتیس رو میشناسی؟ از ارشاد هم گویا مجوز رسمی برای خوانندگی رپ گرفته است! در جواب شاهین نجفی آهنگی خونده بود با نام نفرین نامه ، خیلی حرف های زشتی از قبیل این که جرت می دم ، یا اسم چندتا پدر توی شناسنامته ، یا این که تو به بکارت مادرت شک داری!!!

خواننده ی مهدی گوی ما هست این آقا! مجوز از ارشاد! و این مجوز حکم تاییدی بر کثافت کاری این آقا! خیر حرف مردم که ملاک نیست ، بنده با ایشون حتی حرف زدم با حسین داتیس ، گفتم آقا این چه کاریه؟ این حرف هایی که میگی به اسم دین داره آب می خوره ها؟ تو چه بخوای چه نخوای الان شدی ، نماینده ی خواننده های قشر مذهبی این جامعه ، این حرف ها چیه پس؟ خیلی گفتم ، آخرش هم بحث به این کشید ، که دوس نداری گوش نکن!!!

نقل قول:مگه نمیگن رپ سبک اعتراضیه؟ مگه ما بچه بسیجیا به این وضع فساد اعتراض نداریم؟ مگه به سینما اعتراض نداریم ؟ مگه ...

رپ ریشه ای که داره جداست ، بحث این رشته از هم گسیخته و هدفی دگر دارد ، خب همین الان هم خواننده هایی هست همچون یاس ، خب اعتراضی است به این وضع فساد ، به این وضع اقتصاد ، مثلا تو این آهنگ از چی بگم ، یاس تو یه تیکش می گه که ایران هم شده صندوق تجارت برای چین!!! خب این اعتراض نیست؟
نقل قول:والا صدا هم نمیخاد هرچی صدا خشن تر موزیک بهتر حالا میایم یکمی سبک آهنگاشو میاریم تو حال و هوای بسیجی تر کوبنده ترش میکنیم ...

توصیه می کنم به شمایی که می گی صدا مهم نیست ، آهنگ های جناب حسین داتیس رو گوش کنی!

نقل قول:
سخن آخر : دردم از این میاد که بعضیا هنوز نفهمیدن اون دختری که با اون وضع اسف بار میاد بیرون از خونه غریبه نیست خواهر خودمونه با اون نباید برخورد کنیم اونو نباس شکنجه کرد اونو باید بهش فهموند . باید براش کار فرهنگی بکنیم نه اینکه بزنیم تو سرش ، دشمنون که نیس خواهر خودمونه پاره تنمونه باید مثل یه کودک بهش آموزش بدیم نه چکشی برخورد کنیم !

ببین برادر من ، امروزه متاسفانه این که بگیم فرهنگ سازی کنیم ، برامون کلیشه شده ، دختر کم مونده با زیر پوش بیاد بیرون ، می گن باید فرهنگ سازی کنیم ، تا پوشیده باشه! خیر ، ایشون به فرهنگ غربی که لخت بودن هست برایشان فرهنگ ، آغوش باز کردن ، حالا میشه بنده از شما بپرسم چطور باید فرهنگ سازی کنیم؟ من مرد ، چطور می تونم به خانومی فرهنگ پوشیدگی رو آموزش بدم؟ رفتم جلو ، بهشون گفتم ، دستاشو گذاشت رو گوشاش داد زد که ای مردم ، ایها الناس ، ایشون به بنده قصد سوئی داره؟![تصویر: huh.gif] خب چه کار میشه کرد؟ این آموزش ها رو باید از بطن خانواده به فرزندانمون یاد بدیم ، با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمی شود هیچ وقت ، این که امروزه تو خونه هامون دیش ماهواره و ... هست ، همیشه مانع این خواهند بود که دخترانمون پوشیده و محجبه باشند ، و...
نقل قول: هرکی از آبروش نمیترسه و پایه حرکت جهادیه یا علی ولی وای بحال کسایی که قدرت حرکت تو این زمینه رو دارن ولی صدای یا علیشون به گوش نمیرسه اونا اون دنیا مستقیم با خود آقا طرفن .
تو جنگ سخت باید از جونت بگذری برای اسلام ولی تو جنگ نرم باید از همه چیزت بگذری حتی آبرو و آیندت.

بنده در نوبه ی خودم در اجتماع این کار را نخواهم کرد ، چون ارگان هایی این وظیفه رو بر عهده دارند ، ولی در دنیای مجازی تا حدودی موفق بوده ام در این زمینه که بتوانم تا جایی که توان هست ، باعث ارتقای پوشش و حجاب اسلامی شود.

از دوست خوبمون هم می خواهم که بحث رو ادامه ندهند ، چون این تاپیک بحث در مورد موسیقی است نه حجاب اسلامی و ...

اگر مایل هستید در پیام خصوصی بحث شما را دنبال خواهم کرد.

جواب خواهرم ثارالله![تصویر: blush.gif]

نقل قول:سلام

علیکم السلام!Smile

نقل قول:برادر من کجای این آهنگایی که اسم بردی رپ اسلامیه؟؟؟؟
نمی دونم یا تا به حال گوش ندادیشون یا اینکه فکر کردی ما گوش نکردیم!

اگر بنده جسارتی کردم عذر می خوام![تصویر: blush.gif]

نقل قول: توی آهنگ درکم کن که یک قسمتش کاملا سعی در تلقین این موضوع داره که اداره های دولتی رو قشر مذهبی اشغال کرده و جایی برای دیگران نیست (عصبانیم یه زلزله ده ریشتره توم چرا اون باید با یقه بسته و ته ریش بره تو؟ ) در حالی که دقیقا برعکسه... برین ببینین تو ادارات چه خبره ..از وزارت فرهنگ و ارشاد گرفته (!!!) تا بقیه جاها...و این آدم داره به طور واضحی این تصور اشتباه رو به وجود میاره...

خواهرم زیاد هم اینطوری ها نیست ، شما خواهری ، نمی دونی ،تو کلیه ی ارگان های دولتی وقتی بخوای بری استخدام بشی ، اگر 6 تیغ کنی و ... هیچ وقت استخدامت نمی کنن! خیلی ها رو دیدم که دکمه رو می بندن این پیراهن شون رو ، پیراهن رو از روی شلوار می اندازن و ...

جالب بود برام ، حتی بعی از سوال های این افراد موقع استخدام سنجش مقید بودن به دین هست! مثل یکیش این بود که پارسال در روز قدس ناهار چی خوردین؟!؟![تصویر: blush.gif] خب اونی که حافظش کمه ، میگه مثلا املت ، چلو کباب و ...

آدم میره تو فکر ، فکر می کنه تست هوشه!!! ولی بعدش با کمال تعجب می شنوی که روز قدس هرسال می افته تو ماه مبارک رمضان و همه روزه ان ، و تو چلو کباب خوردی!!![تصویر: blush.gif]

نقل قول:توی آهنگ پیاده میشم هم که داره زنای بد رو تبرئه می کنه..همه عالم مقصرن به جز اونا

ببینید توجه کنید ، جایی گفته همه ی زن های بدکاره؟!!؟ خودش اول کامل توضیح می ده که زیر مشت و کبود یه همچنین چیزی ، یعنی که پدرش فردی بوده اهل کتک زدن دخترش و ...

مثل این میمونه که قران یه آیه رو از وسط ببریم ، بگیم بله اینجا قرآن گفته که مثلا برید قلبتون پاک باشه! خب بقیه ای هم داره ، یا سخنرانی خیلی از افراد ، سخنرانی های امام خامنه ای رو می برن ، کاملا گلچین می کنن ، میشه ضداسلامی!!!

نقل قول:من نمی دونم تو اوج بدبختی هم روش گدایی رو از آدم نگرفتن که بخواد بره دنبال این موضوع

خب ، شما می گین از این مطالب نگه؟ دختری که گدایی می کنه باید شب یه جایی برای خواب داشته باشه ، نباید داشته باشه؟

شما می خواین صورت مسئله رو پاک کنین به جای حل مسئله

نقل قول:بسم الله الرّحمن الرّحیم

این هم نظر دین در مورد رپ !!!
ببینید برای پی بردن به حقانیت یا ضد حق بودن هرچیزی باید به تاریخ و هویت اون چیز نگاه کرد تا ببینیم اساس پیدایشش به چه دلیل بوده

این متن رو از تاپیک قدم به قدم با زیارت جامعه کبیره کپی کردم که سخنان یکی از به روز ترین علمای عصر حاضر(جناب معمار منتظرین) هست:

نقل قول:یکی دیگر از آموزه های رسولان، اینست که انسان جهان هستی را بازیچه و بیهوده تصور نکند.همچنین وجود خودش در جهان هستی را هدفمند بداند.

(یک نکته جالبی که اینجا مطرح کردند در مورد این بود که دنیای امروز این موضوع رو کمرنگ کرده...یعنی نظام آفرینش و قوانین اون رو بازیچه ای بیش نمی دونه و این تفکری بسیار خطرناکه که در نهایت به پوچ انگاری می رسه.
مثالی هم فرمودند که بیانش خالی از لطف نیست :
جالب اینجاست که در شناسنامه گروهک های اخلاقی مثل rap یا مثل heavy metal اگر در مبانی اینها (و نه در مصادیق و رفتارهای ظاهریشون) تحقیق بکنید ، می بینید ایدئولوژی حاکم بر هوی متال و رپ ، القای بازیچه بودن نظام آفرینش است! این موضوع در صنعت فیلم سازی هم وجود دارد.{ اگر نگوییم همه، بیشتر فیلم هایی که می بینیم چنین تفکری را القا می کنند.} اما چرا؟ دلیلش اینست که القای پوچ بودن نظام آفرینش باعث بارآوردن نسل و مردمی مصرف کننده می شود. (اتفاقی که الان افتاده!))

نقل قول:.{ اگر نگوییم همه، بیشتر فیلم هایی که می بینیم چنین تفکری را القا می کنند.} اما چرا؟ دلیلش اینست که القای پوچ بودن نظام آفرینش باعث بارآوردن نسل و مردمی مصرف کننده می شود. (اتفاقی که الان افتاده!))

بله تا حدودی بنده با شما موافقم ، چون رپ رو میشه انواع اقسام طبقه بندی کرد ، بنده تا حدودی رپر های معروف جهان رو می شناسم ، PitBull یا فیفتی سنت و ... آهنگ هایی که این افراد عمدتا می خوانند ، با این مطالبی که ذکر کردید مطابقت دارد!

ولی رپی که ما از یاس می شنویم ، به این مطلب سازگار نیست ، قصد دفاع از این رپر را ندارم ، ولی با چیزی که قرآن ما می گوید تا حدودی مطابقت دارد ، مثلا آهگ سی دی رو بشکن ، نمی دونم شنیدید یا خیر ، ولی جایی هست که می گه ، غیرت ایرانی ها رو صاعقه زد ، خب این یه دونه کلمه می دونید چقدر باعث شد جوون ها از این دست اون دست کردن فیلم مبتذل اون خانوم بازیگر جلوگیری کنه؟

یا مثلا آهنگی که در مورد فرار مغز ها خونده شد توسط یاس ، که بگیر اون بلیط رو سیاهش کن و...

خب ، به نظر بنده که تا فعل با چشم پوشی هایی کار ایشون خوب بوده است ، ولی این به منزله ی آن نیست که بنده تمام و کمال ایشون رو تایید نمی کنم و هرگز هم نخواهم کرد...

به امید ظهورش...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار
۲۰:۳۰, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۷/تیر/۹۱ ۱۸:۴۵)Prestige نوشته است:  
بله تا حدودی بنده با شما موافقم ، چون رپ رو میشه انواع اقسام طبقه بندی کرد ، بنده تا حدودی رپر های معروف جهان رو می شناسم ، PitBull یا فیفتی سنت و ... آهنگ هایی که این افراد عمدتا می خوانند ، با این مطالبی که ذکر کردید مطابقت دارد!

ولی رپی که ما از یاس می شنویم ، به این مطلب سازگار نیست ، قصد دفاع از این رپر را ندارم ، ولی با چیزی که قرآن ما می گوید تا حدودی مطابقت دارد ، مثلا آهگ سی دی رو بشکن ، نمی دونم شنیدید یا خیر ، ولی جایی هست که می گه ، غیرت ایرانی ها رو صاعقه زد ، خب این یه دونه کلمه می دونید چقدر باعث شد جوون ها از این دست اون دست کردن فیلم مبتذل اون خانوم بازیگر جلوگیری کنه؟

یا مثلا آهنگی که در مورد فرار مغز ها خونده شد توسط یاس ، که بگیر اون بلیط رو سیاهش کن و...

خب ، به نظر بنده که تا فعل با چشم پوشی هایی کار ایشون خوب بوده است ، ولی این به منزله ی آن نیست که بنده تمام و کمال ایشون رو تایید نمی کنم و هرگز هم نخواهم کرد...

به امید ظهورش...

در مورد آهنگ های یاسر دیگه صحبتی نمی کنم که بحث بدون فایده پیش نیاد

مهم نیست که الان از رپ چه طور استفاده هایی میشه
مهم اینه که از اساس این سبک برای چه چیزی ساخته شده

همون طور که دلیل اصلی بوجود اومدن بانک ها (اگر سخنرانی جناب عباسی در این مورد رو گوش داده باشید) برپایه ربا بوده حالا هرچقدر هم بگن بانک اسلامی ، باز هم کسی باور نمی کنه که همچین چیزی وجود داره!
رپ اسلامی هم وجود نداره برادرم

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۲۰:۵۱, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:در مورد آهنگ های یاسر دیگه صحبتی نمی کنم که بحث بدون فایده پیش نیاد

مهم نیست که الان از رپ چه طور استفاده هایی میشه
مهم اینه که از اساس این سبک برای چه چیزی ساخته شده

همون طور که دلیل اصلی بوجود اومدن بانک ها (اگر سخنرانی جناب عباسی در این مورد رو گوش داده باشید) برپایه ربا بوده حالا هرچقدر هم بگن بانک اسلامی ، باز هم کسی باور نمی کنه که همچین چیزی وجود داره!
رپ اسلامی هم وجود نداره برادرم

بنده با نظرات شما موافقم ، در مورد بانکداری اسلامی خیلی بحث شده ، این که بانک خودش یعنی ربا و ... و همچنین بانکداری اسلامی وجود حقیقی ندارد. در مورد موسیقی هم همینطور ، موسیقی مجاز ، نیست چه برسد به انواعش که رپ هم جزو آن باشد ، ولی میشه با شرایطی موسیقی ساخت که اسلامی باشد! تو پست های صفحه ی اول هم گفتیم که خواننده اش ...
1. اهل ایمان باشند
2. عمل صالح انجام بدهند
3. اهل یاد خدا باشند
4. در مقابل ظلم بایستند

خب در مورد کدوم یک از این خواننده ها این مسائل حقیقت دارد؟

پس این که یاس رو تایید کنیم ، کاری است اشتباه ، چون واقعا از زندگی حقیقی ایشون خبری نداریم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA
۷:۰۴, ۲۸/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۱ ۷:۰۷ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #17
آواتار
نقل قول:
Mosi34 نوشته است:

براحتی میشه موسیقی اسلامی و حتی رپ اسلامی ساخت . کمی جرات بریزین تو دیگ همش بزنید میشه اسلامی ماها جراتشو نداریم میترسیم اونم نه از خدا از حرف مردم

مگه نمیگن رپ سبک اعتراضیه؟ مگه ما بچه بسیجیا به این وضع فساد اعتراض نداریم؟ مگه به سینما اعتراض نداریم ؟ مگه ...

والا صدا هم نمیخاد هرچی صدا خشن تر موزیک بهتر حالا میایم یکمی سبک آهنگاشو میاریم تو حال و هوای بسیجی تر کوبنده ترش میکنیم ...

خیلی کارا میشه کرد نا سلامتی ماها بچه مسلمونیم دیگه . ولی میدونی ؟ محجور و عقب مونده موندیم حق دارن بهمون بگن امل همش عقب وا میسیم نگاه میکنیم میگیم این بده اون بده تو موسیقی هم که هممون مخالف 100 درصدیمو هیچکدوممونم بلد نیستیم 2تا آهنگ بسازیم یا با 4 تا نت آشنا نیستیم یا اگرم هستیم صداشو در نمیاریم که بگیم آره ما هم v
راه های دیگه هم برای ابراز وجود هست.

نیازی به آهنگ خوندن نیست.

برادر گلم only y2d عزیزم موسیقی یکی از راهای جنگ نرمه برای ابراز وجود نیست که اگه برای ابراز وجود بود میرفتی 2تا آهنگ شیش و هشت میخوندی 400 ، 500 تومن هم خرج میکردی اسمت میرفت بالای همه سایتای دانلود موزیک و وجودت اونجوری ابراز میشد.

ما اینجا اومدیم همه مسائل او اسلامیزه کنیم یکی از این مسائل هم موسیقیه انشا الله که با تاثیر همین موسیقی های سخیفی که دورو برمون وجود داره رو جوونا آشنایین که ؟ پس باید به این هم توجه داشت که همین موسیقی رو اگه اسلامیزه کنیم چقدر تاثیرش بیشتر میشه ولی به قول رهبرم ، ولیم ، آقام ، سرورم موسیقی فقط یکی از راههای مقابله با دشمنه ولی بهترین نیست .

ولی تاثیر گذاره و ما نباید این جبهه رو ترک کنیم .

نقل قول:
نقل قول:
براحتی میشه موسیقی اسلامی و حتی رپ اسلامی ساخت . کمی جرات بریزین تو دیگ همش بزنید میشه اسلامی ماها جراتشو نداریم میترسیم اونم نه از خدا از حرف مردم
اخوی ، شما حسین داتیس رو میشناسی؟ از ارشاد هم گویا مجوز رسمی برای خوانندگی رپ گرفته است! در جواب شاهین نجفی آهنگی خونده بود با نام نفرین نامه ، خیلی حرف های زشتی از قبیل این که جرت می دم ، یا اسم چندتا پدر توی شناسنامته ، یا این که تو به بکارت مادرت شک داری!!!

خواننده ی مهدی گوی ما هست این آقا! مجوز از ارشاد! و این مجوز حکم تاییدی بر کثافت کاری این آقا! خیر حرف مردم که ملاک نیست ، بنده با ایشون حتی حرف زدم با حسین داتیس ، گفتم آقا این چه کاریه؟ این حرف هایی که میگی به اسم دین داره آب می خوره ها؟ تو چه بخوای چه نخوای الان شدی ، نماینده ی خواننده های قشر مذهبی این جامعه ، این حرف ها چیه پس؟ خیلی گفتم ، آخرش هم بحث به این کشید ، که دوس نداری گوش نکن!!!
نقل قول:مگه نمیگن رپ سبک اعتراضیه؟ مگه ما بچه بسیجیا به این وضع فساد اعتراض نداریم؟ مگه به سینما اعتراض نداریم ؟ مگه ...
رپ ریشه ای که داره جداست ، بحث این رشته از هم گسیخته و هدفی دگر دارد ، خب همین الان هم خواننده هایی هست همچون یاس ، خب اعتراضی است به این وضع فساد ، به این وضع اقتصاد ، مثلا تو این آهنگ از چی بگم ، یاس تو یه تیکش می گه که ایران هم شده صندوق تجارت برای چین!!! خب این اعتراض نیست؟
نقل قول:والا صدا هم نمیخاد هرچی صدا خشن تر موزیک بهتر حالا میایم یکمی سبک آهنگاشو میاریم تو حال و هوای بسیجی تر کوبنده ترش میکنیم ...

توصیه می کنم به شمایی که می گی صدا مهم نیست ، آهنگ های جناب حسین داتیس رو گوش کنی!

نقل قول:
سخن آخر : دردم از این میاد که بعضیا هنوز نفهمیدن اون دختری که با اون وضع اسف بار میاد بیرون از خونه غریبه نیست خواهر خودمونه با اون نباید برخورد کنیم اونو نباس شکنجه کرد اونو باید بهش فهموند . باید براش کار فرهنگی بکنیم نه اینکه بزنیم تو سرش ، دشمنون که نیس خواهر خودمونه پاره تنمونه باید مثل یه کودک بهش آموزش بدیم نه چکشی برخورد کنیم !

ببین برادر من ، امروزه متاسفانه این که بگیم فرهنگ سازی کنیم ، برامون کلیشه شده ، دختر کم مونده با زیر پوش بیاد بیرون ، می گن باید فرهنگ سازی کنیم ، تا پوشیده باشه! خیر ، ایشون به فرهنگ غربی که لخت بودن هست برایشان فرهنگ ، آغوش باز کردن ، حالا میشه بنده از شما بپرسم چطور باید فرهنگ سازی کنیم؟ من مرد ، چطور می تونم به خانومی فرهنگ پوشیدگی رو آموزش بدم؟ رفتم جلو ، بهشون گفتم ، دستاشو گذاشت رو گوشاش داد زد که ای مردم ، ایها الناس ، ایشون به بنده قصد سوئی داره؟![تصویر: huh.gif]خب چه کار میشه کرد؟ این آموزش ها رو باید از بطن خانواده به فرزندانمون یاد بدیم ، با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمی شود هیچ وقت ، این که امروزه تو خونه هامون دیش ماهواره و ... هست ، همیشه مانع این خواهند بود که دخترانمون پوشیده و محجبه باشند ، و...
نقل قول:هرکی از آبروش نمیترسه و پایه حرکت جهادیه یا علی ولی وای بحال کسایی که قدرت حرکت تو این زمینه رو دارن ولی صدای یا علیشون به گوش نمیرسه اونا اون دنیا مستقیم با خود آقا طرفن .
تو جنگ سخت باید از جونت بگذری برای اسلام ولی تو جنگ نرم باید از همه چیزت بگذری حتی آبرو و آیندت.

بنده در نوبه ی خودم در اجتماع این کار را نخواهم کرد ، چون ارگان هایی این وظیفه رو بر عهده دارند ، ولی در دنیای مجازی تا حدودی موفق بوده ام در این زمینه که بتوانم تا جایی که توان هست ، باعث ارتقای پوشش و حجاب اسلامی شود.

از دوست خوبمون هم می خواهم که بحث رو ادامه ندهند ، چون این تاپیک بحث در مورد موسیقی است نه حجاب اسلامی و ...

اگر مایل هستید در پیام خصوصی بحث شما را دنبال خواهم کرد.

سلااااااااااااام علیک برادر گل خودم. واقعا واقعا واقعا از این وقتی که گذاشتی و به پست نا لایق این حقیر سراپا مفلوک جواب دادی ازن نهایت تشکر رو دارم و دعا به جونت میکنم و اجرتم انشا الله با خود صاحب و جدش حسین ابن علی باشه که راه رو برای این مسئله باز کردی.

1. برادر گلم ، من کسی مثل حسین داتیس رو اصلا تائیید نمیکنم . ایشون کاراش هنوز به اون حد لازم از کیفیت نرسیده کاراش اشکالای فنی خیلی زیادی داره . واقعا فکر میکنید کسی که آهنگی به کیفیت آهنگای یاس یا تتلو یا ... رو گوش داده باشه حاظر میشه برای چند ثانیه به آهنگای حسین جان گوش بده؟
منظور من ظهور خواننده های اسلامی ایرانی به صورت قوی بود نه اینقدر ضعیف.

2. برادر ریشه رپ تو اعتراض هاییه که سیاه پوستای آمریکایی به تبعیض نژادی داشتن و .... الانم از هر کسی که رپ شناسه مثلا اگه بپرسی بهت میگن ریشه رپ اعتراضه که بعد ها سبک های دیگه ای مثل Sadگنگ ، گنگ فان ، فان ، اجتماعی و...) بهش اضافه شده .

راجع به جناب یاسر هم بگم که ایشون موسیقیشون اصلا اسلامی نیست بلکه بیشتر دنبال یه چیز دیگس به اسم آزادی ولی آدم آزاده ایه اگه بخوایم وظیفه موسیقی اسلامیو بذاریم به دوش ایشون کلا موسیقی اسلامی به ... کشیده میشه

3.باز هم رفتیم سر حسین داتیس . من که نظرمو گفتم ایشون کاراش هنوز خیلی جای پیشرفت داره و خیلی هم از روی احساس میخونه و فکر پشت آهنگاش خیلی قوی نیست

4. ببین برادر من دین من گفته مردم رو به راه راست دعوت کنید بدون زبون از 1400 سال پیش میدونستیم که با زبون و گفتار نمیشه کسیو نهی از منکر کرد باید با رفتارمون به دختری که اونجوری فکر میکنه یاد بدیم مگه انگلیس اومد به پاره تن ما گفت لخت شو برو تو کوچه شما 30 سال پیشو ببین ! انگلیس اومد فیلم ساخت به دختر یاد داد برهنه بشه اومد موسیقی سخیف ساخت دخترمونو منحرف کرد و...
ما هم برای برگردوندنش مجبوریم از همون راه فیلم و موسیقی بریم دلیلشم اینه که اون دختر راه ورودیش فقط اوناست نه کتک و مشت و لگد. بحث اینکه چرا اینجوری شده یه بحث روان شناختیه که از حوصله این متن خارجه.

5. امیدوارم تو هر زمینه ای که پا میذارین موفق باشی انشا الله اجرتم با الله که دخترانمونو به حجاب سوق میدی ولی یه چیزو اشتباهی گرفتی کل متن من راجع به موسیقی اسلامی بود و توش فقط یه مثال حجاب زدم اگر بد نگارش کردم که باعث این سوء تعبیر در شما شد بسیار عذر میخوام و امید وارم این بحث ادامه پیدا کنه و از کنارش بتونیم چند تا نتیجه گیری داشته باشیم .

باز هم کلام آخر اینکه از کسایی که تو این زمینه (موسیقی) فعالیتی یا مهارتی دارن یا موسیقی رو دوست دارن و میخوان اونو اسلامیزه کنن و روزی برسه که موسیقی های اصیل اسلامی داشته باشیم دعوت میکنم که بیاین با هم بحث کنیم مشکلات این مسئله تا حدودی مهم رو بشناسیم و سعی در برطرف کردنش کنیم

انشالله برسه روزی که تو عروسیامون موسیقی پخش شه که در نهایت شادی آور بودن مشکل شرعی نداشته باشه و انسانو به گناه نندازه . برسه روزی که موسیقی حلال و حرام سوال اول دینی این مملکت نباشه .

(8سال دفاع مقدس پدرانمون یاد گرفتن تا خودشون کاری انجام ندن کسی واسشون انجام نمیده ولی ما هنوز منتظر یه ناجی ایم که بیاد برامون همه چیزو درست کنه)

Heartباز هم مشکلی تو حرفام بود خوشحال میشم تذکر بدینHeart

البته کسایی که میخوان موسیقی اسلامی کار کنن باید واجد شرایط زیر باشن :
1. اهل ایمان باشند

2. عمل صالح انجام بدهند

3. اهل یاد خدا باشند

4. در مقابل ظلم بایستند
با تشکر از دوست خوبم جناب prestige کاربر فعال و لایق بیداری اندیشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۹:۴۷, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
ای آقا شما هنوز در اینجا با هم در مورد موسیقی بحث میکنید؟

آنقدر که در مورد موسیقی من در اینجا مطلب میبینم در مورد گرانی عنان گسیخته این روزها مطلبی نمیبینم

کدام مهم تر است ای رهروان راه حق؟
۲۰:۰۰, ۳۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۱ ۵:۱۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:ای آقا شما هنوز در اینجا با هم در مورد موسیقی بحث میکنید؟
آنقدر که در مورد موسیقی من در اینجا مطلب میبینم در مورد گرانی عنان گسیخته این روزها مطلبی نمیبینم
کدام مهم تر است ای رهروان راه حق؟

اینجا بحث درباره موسیقی هستش ، درباره گرانی و مسائل دیگه تالارهای مختص خودش رو داره ، خواهشا هم دیگه اسپم ارسال نکنید در این بخش ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، دل خسته
۲۲:۱۸, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
موسیقی بیش از اونکه بد باشه میتونه خوب باشه

من که جز خیر از موسیقی ندیدم (البته چرت و پرتای 6 و8 و راک گوش نمیدم)

میشه از شعر و معنای اهنگها درس گرفت

مثلا اهنگ بازآ سیاوش قمیشی
مثلا اهنگ سین جیم فاتح نورایی
و ...

فقط اینا تو ذهنم اومد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]