|
نظر حضرت امام در مورد موسیقی ( خواهشا بخون!)
|
|
۱۵:۲۳, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نظر حضرت امام در مورد موسیقی امام خمینی (رحمة الله علیه) در مورد موسیقی می فرمایند : «موسیقی از اموری است که البته هر کسی بر حسب طبع خوشش می آید لکن از اموری است که انسان را از جدیت بیرون می برد و به یک مطلب هزل می کشد . دیگر یک جوان که عادت کرده روزی چند ساعت با موسیقی سروکار داشته باشد و اکثر اوقاتش را صرف بکند و پای موسیقی بنشیند و اینها از مسائل زندگی و از مسائل جدی به طور کلی غافل می شود عادت می کند همانطور که به مواد مخدر عادت می کند دیگر نمی تواند یک انسان جدی باشد که بتواند در مسائل سیاسی فکر کند. فکر انسان را موسیقی طوری بار می آورد که دیگر انسان نتواند در غیر همان محیط مربوط به شهوت و موسیقی فکر بکند.» مطلب خودم![/b] ![]() [b] مبحث موسیقی یکی از چالش برانگیزترین مباحثی است که در فقه شیعی مطرح بوده است. لذا فکر نمی کنم بنده و دوستان دیگر در سطحی باشیم که بخواهیم در این مورد اظهار نظر کنیم. اما دو نکته مهم اینجا مطرح و مورد نظر ماست: 1- باید افتراق گذاشت میان "مخالف موسیقی نبودن" و "موافق ترویج آن بودن". همچنین نظر فقهی و عرفانی امام متفاوت است با نظرات ایشان به عنوان حاکم جامعه اسلامی. اینها نکات ریزی است که باید رعایت شود. 2- نظرات حضرت امام را باید به این دید نگاه کرد که اینها نظرات یک فقیه عالیقدر، یک عارف والامقام و یک اندیشمند متعهد است. لذا به نظر نمی رسد درست و منطقی باشد که صرف اینکه مخالف تفکر و نظرات ماست، به راحتی در مقام برابری برآمده و این سخنان را زیر سوال ببریم. 3-نظرات حضرت امام بنا به مصالح جامعه و موقعیت زمانی و مکانی و مخاطب و غیره، ممکن است شامل جنبه های مختلفی از یک موضوع باشد. بهمین دلیل صبور باشید و منتظر مطالب تکمیلی من و دوستان درباره نظرات امام و رهبری در مورد موسیقی باشید. ![]() به امید ظهورش... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۶, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
با سلام مجدد و آرزوي قبولي طاعاتتون. دوستان بايد بگم برخوردتونو با آدمايي مثل lord و... چه تو اين تاپيك چه بخشاي ديگه تالار نميپسندم. اگه قراره خدا پسندانه عمل كنيم نبايد كسيو كه به سمت يافتن حقيقت مياد پس بزنيم. اونا ميتونستن تو سايتاي بيخود و ناجور بگردن و يا مشتي اراجيف بخونن و مزخرفات بنويسن ولي اومدن اينجا. . . ميدونيد اگه كاري كنيد كه برند و ديگه پشت سرشونم نبينن چه ظلمي كردين و چه فرصتيو ازشون گرفتين. و اگه از اين به بعد به واسطه صحبتاي ما به گناه بيفتن باهاشون تو اين گمراهي شريكيم.... بايد مهمان اين سايتو با آغوش باز بپذيريم. اگه دشمن بود راه هاي ساده تر سريع تر و هيجان انگيز تري وجود داشت براش كه بره سراغشون. اگه بحث از موسيقي ميشه و بينندهء منطقي داره؛ منطقيه كه با بحث با اون به نتيجه اي برسيم.نه اينكه خداي نكرده توهين كنيم. بايد جاذبه خيلي قوي تر از دافعه باشه . مثل پيامبر رحمتمون اهل مهر و محبت باشيم و فرصت توضيح به رقيب بحثمون بديم. چطور ميخوايم جاذبه موزيك مدرن امروزيو با جاذبه اسلام مقابله بديم جز با قدرت عظيم جذابيت اسلام اگر تو رفتار و گفتار خودمون نمود پيدا نكنه.... والسلام |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
هرکی به من بگه موسیقی رو باید کنارگذاشت چه با دلیل شرعی که بگن حرام یا دلیل علمی به نظر من مشکل داره !
|
|||
|
۱۳:۲۷, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول: خوب حالا حرف مراجع رو گوش کنیم یا اینا رو قبول کنیم؟!
|
|||
|
۱۳:۳۱, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۱ ۱۳:۲۷)persia نوشته است:نقل قول: اگر به حرف مراجع گوش کنی ، همین حرف ها رو ازحرف هاشون استخراج می کنی ، ولی چون در این دوره و زمانه همچنین شخصی پیدا نمی شود ، ... |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دوستان در مباحثشون در نظر داشته باشند که در برگردان احادیث کلمه موسیقی و غنا به جای هم استعمال شده و این ۲ با هم متفاوت است
این بحث هم بخونید نقل قول: هرکی به من بگه موسیقی رو باید کنارگذاشت چه با دلیل شرعی که بگن حرام یا دلیل علمی به نظر من مشکل داره ! خوب این به خاطر علاقه شما به موسیقیه عقل سلیم وقتی براش دلیل بیاورند باید قبول کنه . عقلم صحیح هم وقتی براش دلیل شرعی بیاورند باید قبول کنه موفق باشید |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
حیف گوش نیست؟؟؟؟؟
همونطوری که غذای جسم را از دهان به بدن میرسونیم، گوش هم دهان جان و روح ماست( اینو از بزرگی شنیدم) پس بهتره به این جانمون که از اول اینقدر آلوده نبود و خودمون لکه دارش کردیم غذا های خوب بدیم |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دانشمندان تحقیق کردن هر نوع موسیقی یک نوع تاثبر بر آب می گذارد
شما فکرشو کنید بر دل ما چه تاثیری میگذارد چون ما هم جسم داریم و هم روح این دو این فرکانس را می گیرد . این نوع سنجش که امام راحل فرمودند همین است هرچه بیشتر گوش دهیم تاثیر آن بیشتر می شود . به نظر من باید یک تحقیق گسترده درباره ضرر کلی این شود . باید فرهنگ سازی بشه .
|
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوستان من خیلی تازه واردم
سعی کردم تمام نظرات قبلی رو بخونم..ولی یکم بی انصافی دیدم ...افراط از هر دو طرف دوستان عزیز موسیقی یک نوع دارویه به نظر من...باید به موقع و درست استفاه بشه ( متاسفانه تشخیصش با خودت نه متخصص...این هم شاید بخاطر اعتماد خدایمان به شعور بندگانشه پس چرا ما بنده های خدا به شعور هم دیگر احترام نمیذاریم) انصافا کی میتونه موسیقی رو از زندگیش محو کنه؟؟؟ همونایی که میگن ما موسیقی گوش نمیدیم ، یعنی قرآن با ترتیل و مداحی هم گوش نمیدین آیا این هم نوعی موسیقی نیست؟ ( البته من قصد جسارت به صاحت مقدس قرآن و ندارم ...و میدونم این مقایسه درس نیست ) ولی بنظر من این هم نوعی موسیقی است...از نوع بسیار عالی و معنوی موسیقی دوستانی که تجویز به حذف موسیقی میکنید...حذف موسیقی یعنی حذف بخش بزرگی از جوانان که دوستدار موسیقی هستند و محروم کردنشون از نعمت های بزرگ...بجای پاک کردن سورت مسئله بهتره حلش کنیم...خب جواب غلط بقیه دلیل نمیشه واسش جواب درس نباشه بهتر نیست از موسیقی بعنوان سلاح استفاده کنیم برای جذب...نه با حذف اون قشر عظیمی از جوانان و دینی به این بزرگی دور کنیم؟ وقتی اونا از موسیقی بعنوان سلاح برای دور کردن جونان ما از خدا استفاده میکنن ما چرا از همون سلاح برای مقابله استفاده نکنی ؟ ( چرا چون بلد نیستیم ازش استفاده کنیم؟) برخی با عنوان کردن این که فلان خواننده چون مجوز ارشاد داره شده صدای موسیقی اسلام...کی گفته مجوز ارشاد مجوز اسلامیه؟ کی میخوایم یاد بگیریم که برای یافتن پاکی دین نباید به اشخاص رجوع کنیم؟ بنظر من حذف موسیقی چیزیه که روزی ازمون میپرسن کی بهتون گفت نعمت حلال خدای رو از خودتون دریغ کنی؟ دوستان من سطح توقع از این مجموعه خیلی بالاتر بود...با برخی توهین هایی که به هم کردین واقعا خجالت کشیدم ..
|
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول:انصافا کی میتونه موسیقی رو از زندگیش محو کنه؟؟؟ همونایی که میگن ما موسیقی گوش نمیدیم ، یعنی قرآن با ترتیل و مداحی هم گوش نمیدین آیا این هم نوعی موسیقی نیست؟ اوج هنر موسیقی صوت قرآن هست ، که دل آدم رو میلروزنه... نقل قول:( البته من قصد جسارت به صاحت مقدس قرآن و ندارم ...و میدونم این مقایسه درس نیست ) ولی بنظر من این هم نوعی موسیقی است...از نوع بسیار عالی و معنوی موسیقی صوت قرآن خود یک نوع موسیقی اسلامی است... نقل قول:بهتر نیست از موسیقی بعنوان سلاح استفاده کنیم برای جذب...نه با حذف اون قشر عظیمی از جوانان و دینی به این نعمت های حلال خدا رو ما حرام نکردیم ، ولی موج عظیمی از آهنگ های مبتذل و غنا که به سیل عظیم از جوون ها هجوم آورده ، مانع از تشخیص خوب و بد از هم میشه ، شما اولا باید وقتی رو بگذاری برای تشخیص موسیقی و ... نظر امام این هست که این مسائل باعث اتلاف وقت جوان ها و سوق به سوی لهو و لعب و هزل می شود... |
|||
|
|
۱:۲۳, ۲۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۳ ۱:۲۴ توسط amirafgar.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بعضی وقت ها به جای اینکه به اصل سخن توجه کنیم به اشتباه به گوینده توجه می کنیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی آقای رائفی پور در مورد آثار موسیقی | Elia | 16 | 10,828 |
۱۱/تیر/۹۲ ۳:۳۶ آخرین ارسال: elfdante |
|
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,752 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|