کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خدا...شعبان...پسر!!!
۱۶:۴۹, ۲۷/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۱۸:۲۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

يكي از دلچسب ترين ماه هاي خداوند متعال براي بنده ناچيز،ماه با شكوه شعبان المعظمه كه بسيار روزي و خير فراوان ازين
ماه بر من مي رسه و خداوند بهترين چيز ها رو در اين ايام با شكوه برا اين سراپا تقصير رقم مي زنه.

از بهترين هاي اين ماه چند چيزه كه زيباترينش خاطره اولين سفر منه به ديار حبيب؛

يادم نميره... سال 1382در ماه شعبان بود كه برات كربلا رو در جلسه قمر بني هاشم (علیه السلام) گرفتم و كربلايي شدم!
.
.
.
حالا در بيست و چهارم شعبان المعظم امسال ،خداوند متعال مانند هميشه بنده رو مورد لطف بيكران خودش قرار داده و امانتي را به من و همسرم هديه كرد؛ امير عباس

هديه اي كه به فرموده امام صادق (علیه السلام) نعمتي است از جانب خدا و نعمتها نيز در اخرت سئوال دارند!!!

اميد كه در سايه سار كرامت اهل بيت(سلام الله علیها) بتوانم ازين نعمت الهي براي تعالي نفس خود و همسرم بهره برده و اميد كه او را در جهت احياي دين الهي تربيت نمايم تا توشه اي براي آخرت خود و همسرم رقم زنم . 1

و چه زيبا فرمود
رسول مهرباني ها:

أكرِموا أولادَكُم وَأَحسِنوا آدابَهُم يُغفَرلَكُم؛

فرزندان خود را گرامى بداريد و خوب تربيتشان كنيد تا گناهان شما آمرزيده شود.

پ ن 1:

+ نذر كرده بودم اگر خدا پسري به من داد نامش را امير عباس بگذارم...كه وقتي از ته دل صدايش ميكنم امير عباسم...عزيزكم...يادم بيايد عهدي را كه با اربابم بسته ام...راستي بايد هر روز به پسركم بگويم كه هواي خودش را داشته باشد و آبرو داري از صاحب نامش كند...كسي را اذيت نكند...كسي تشنه اش شد آبش بدهد...بايد حتما به امير عباسم بياموزم كه بايد پناه همه باشد...

حتي به خودم قول داده ام كه دل نبندم به امير عباسم...آنقدر كه وقتي آقاي روزهاي انتظارمان آمد امير عباسم را...ميوه دلم را...خودم آماده اش كنم كه پيش مرگش شود...دلم ميخواهد آن روز به من بخندي آقا...براي اداي دينم...و من همين لبخند را توشه ي آن دنياي خودم و همسرم كنم...

بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي وَ نَفْسِي وَ أَهْلِي وَ مَالِي يا بَقِيَّةَ اللّه

[تصویر: Amir_Abbas.jpg]

يا علي (علیه السلام) مدد است.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Admirer ، mohamad ، Mahdy2021 ، ats ، rastin ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، shakiba ، saloomeh ، m.hossein ، zainab ، میثاق ، بیداری12 ، ترنم ، MAHDI59 ، azade ، میلاد.م ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، meshkat ، Hadith ، فاطمه خانم ، جوینده حق ، rahi ، بیداری اندیشه ، مسافر ، حسن.س. ، fazel ، ANTI satan ، SARV ، yamin ، ZaHrA110M ، Agha sayyed ، نـور ، seyed mohamad ، MohammadSadra ، MESSENGER ، سجاد313 ، mahdy30na ، علمدار133 ، انصارالمهدی ، mohammad reza ، العبدالفانی ، محب الزهرا ، زینب خانوم ، Farzaneh ، وحید110 ، سرباز سید علی ، Mohammad Trust ، netlog36 ، nafas ، آرین (الهه.ع) ، مجید املشی ، black ، Aryha ، Mitsonary ، مفقود الاثر ، Asma ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، مهسا110 ، شیدا ، منادی حق ، یاوران مهدی ، Bahar ، دیدگاه نوین ، ابرنیک ، ali0077 ، شاهد ، لبخند خدا ، faateme-313 ، boghz ، Night_World ، sarallah ، ELENOR ، Fatemeee ، عبدالرحمن ، یاســین ، محمد امین + ، Atosa ، مجنون الحسین ، مجنون العباس ، help me ، صهبا ، sadegh313 ، Negahi digar ، mahramaneh ، رهگذر. ، مرهم ، آلاله ، ساجد ، هادی... ، nasimesaba ، دل خسته ، soora ، انتصـار ، عشقم کربلا ، حضرت عشق ، 135 ، نسیم ، vahrakan ، Ramin_Ghn ، AMINI ، Ali#59 ، نرگس مهدوی ، Seyed Mohsen ، رکن الهدی ، افشین ، عمار94 ، Islam ، السا ، میم.حسین.الف ، مرتضی اقبالی ، آفتاب ، محمدهادی ، sabrina ، پارمیس ، نورالسادات ، zahra11 ، fafa* ، ماحی ، N2376DIR

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۰, ۲۶/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۲ ۰:۳۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۴/تیر/۹۲ ۲۳:۴۰)علمدار133 نوشته است:  آقا يواش يواش بايد بچرخي يه دختر خوب هم پيدا كني براش

از الآن گفته باشم روی زهرای من حساب نکنینا!!!!
اگرم خیلی اصرار دارین لطفاً توی صف نفر 115 وایستین تا ببینیم چی میشه D:
تولدش مبارک باشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، علمدار133 ، m.hossein ، Bahar
۱۵:۳۴, ۲۶/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۳:۵۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #32
آواتار
سلامی دوباره

اینم 2تا از عکس های امیر عباس[تصویر: heart.png]

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ و ما هو الا ذكر للعالمين

[تصویر: amirabas_talar1.jpg]

[تصویر: amirabas_talar2.jpg]

یا علی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، شیدا ، مهسا110 ، منادی حق ، ترنم ، یاوران مهدی ، Farzaneh ، سید ابراهیم ، m.hossein ، مفقود الاثر ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، Bahar ، Tolou ، yamin ، nafas ، boghz ، مصباح ، Hadith ، N.Mahdavian ، Atosa ، أین المنتظر ، مرهم ، saloomeh ، Ali#59 ، آفتاب
۱۷:۲۷, ۲۶/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۲ ۲۳:۵۶ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #33
آواتار
[تصویر: hedayat-soltani_06134636.jpg]

ماشالله.............

[تصویر: heart.png][تصویر: heart.png]خدا حفظش کنه.چقد ناااااااااااااااااااااااازه.[تصویر: heart.png][تصویر: heart.png][تصویر: happy.png]

[تصویر: heart.png]اللهم صل علی محمد و آل محمد[تصویر: heart.png]

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، شیدا ، یاوران مهدی ، حسن عزتي ، Farzaneh ، سید ابراهیم ، m.hossein ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، علمدار133 ، مجید املشی ، Bahar ، Tolou ، Atosa ، أین المنتظر
۱۸:۳۲, ۲۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
لپاشو ببین.
من اگه جای شما بودم همین الآن این عکساشو برمیداشتم.
چشم میخوره طفل معصوم...
ماشاءالله ولا حول و لا قوه الا یالله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، m.hossein ، علمدار133 ، مجید املشی ، شیدا ، Bahar ، حسن عزتي ، Tolou ، Atosa
۱۹:۰۲, ۲۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
برااینکه خیال همه تون رو راحت کنم بدونین حسن آقا نمیزاره هیچکس طرف لپ آقاامیرعباس بره Dodgy
پس بی خود هی موچ موچ نکنین ازاین خبرهانیستConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، m.hossein ، ترنم ، مجید املشی ، شیدا ، ابرنیک ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، حسن عزتي ، Tolou ، Atosa
۲۳:۲۳, ۲۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #36

سلام
خدا حفظش کنه.Big Grin
خیلی قوقولی مقولیه، ببوسیدش از طرف من.Cool

انشاالله ار سربازای آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه.

من خیلی از تربیت بچه چیزی بلد نیستم ولی اینو میدونم که کردار خیلی بیشتر از گفتار تاثیر داره رو تربیت فرزند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، شیدا ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، m.hossein ، حسن عزتي ، Tolou ، mahpare ، sarallah ، Ali#59
۰:۳۷, ۲۷/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۲ ۰:۳۹ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #37

سلام

ببخشید من دیر این تاپیکو دیدم.

چه پسره نازی دارید!!خدا واستون نگهش داره.ان شاء الله به همه آرزوهایی که براشون دارید،برسید.

تولدش مبارک...
[تصویر: photo-Greeting-Birth-11.gif]

در ضمن،کربلا رفتید،ما رو هم فراموش نکنید. التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، ترنم ، m.hossein ، حسن عزتي ، Tolou ، شهیدطیبه واعظی ، علمدار133 ، mahpare
۷:۴۵, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار

[تصویر: amirabas-talar1.jpg]

[تصویر: amirabas-talar2.jpg]
ماشاءالله...!!
تبریک سالروز تولد ایشون!!!
ایشون یک چیزی میشه توی آینده ها از همین الآن چشمهایشان رو به دوردست هاست!!
Angel
من هلاک این نوع طرز نگاه روشنفکرانه امAngel خدا نگهشون دارد.
من جای حسن آقا بودم از الآن با ایشون حفظ قرآن کار میکردم و توی 3 و 4 سالگی بهش زبان انگلیسی یاد میدادم و خلاصه حسابی نخبه اش میکردم.
Cool
حسن آقا برنامه ای ندارید برای این نخبه ی آینده ی مملکت؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Tolou ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، علمدار133 ، Bahar ، ترنم ، سید ابراهیم ، sarallah
۱۱:۰۵, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام

ممنون از ابراز لطف و محبتتون

مگه میشه پدر و مادر برای آینده اجتماعی ، معنوی و مادی فرزندشون برنامه ای نداشته باشندSmile

ان شا الله خداوند متعال ما رو یاری کنه . .

افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، ابرنیک ، شهیدطیبه واعظی ، یاوران مهدی ، علمدار133 ، Bahar ، مهسا110 ، m.hossein ، ترنم ، سید ابراهیم ، ماهور ، شیدا ، saloomeh ، Farzaneh ، boghz
۱۸:۲۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
ماشاالله.ماشاالله.
يه ايه الكرسي براش بخونيد.Blush
انشاالله خدا به همه ي شيعيان يه بچه ي سالم و صالح عطا كنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا