|
متنفر کردن جوانان از دین و نظام
|
|
۳:۰۵, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کار هایی که جوانان را بیشتر از اسلام و حکومت متنفر میکند. اقای رییس جمهور که مخالفن ، ایت ا... جوادی املی هم که مخالفن ، یعنی به زور یه کار اشتباه باید انجام بشه ! به امید اینکه یه روز به جای این بگیر بگیر ها ، بتونیم تفکر شیعی رو زنده کنیم نه ظاهر شیعی رو !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۲, ۱۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
اولا این که امام جام زهر رو نوشید بعد گفت.حالا ما صبر کنیم آقای خامنه ای هم بنوشن بعد ما بشیم کاسه داغتر از آش؟
ثانیا این که اگه قطعنامه رو نپذیرفته بودیم الان بصره و نجف و کربلا هم خاک ما بود. من باب تمامیت ارضیش نمیگم. من باب اتحاد شیعیش میگم. یعنی شاید اسم اون خاک هنوز عراق بود. اما تحت لوای ولی فقیه بودن. شاید بگین امروزم که همینه. اما اگه قطعنامه رو نپذیرفته بودیم، داعش تو این زمین ها جولان نمیداد و آمریکا هم اینقدر با نفت و شرف عراقی ها بازی نمیکرد. زیارت امام حسین هم میشد مثل مشهد رفتن. اون وقت خیلی زودتر از اینا راهپیمایی اربعین راه میفتاد. خیلی زودتر از اینا تو نیویورک عاشورا مردم میریختن تو خیابون. امیدوارم متوجه اهمیت اتحاد شیعیان بشین. حالا... امروز صبر کنیم توافقنامه امضا شه بعد ما بگیم آخ خ خ رهبر تنها بود.... روزنامه هاآرتص یه کاریکاتور بکشه و ما خوشحال بشیم که اونا فکر کردن آقای ظریف جان کری رو خر کرده. بلا نسبت این جمع، با همین کاریکاتور ما خر شدیم که فکر کردیم تو این مذاکره ما برنده ایم. یه سال دیگه که اوباما بره، میخوام ببینم ما با آمریکا چند چندیم. فقط خدا کنه تا اون روز 4 تا شهید ترور دیگه ندیم. من منتظرم متن توافقنامه دربیاد. من مرده و شما زنده.... اگه دست و جیغ و هورا نکشیدن واسه امتیازاتی که ما به آمریکا دادیم. اوبامایی که قبول کرده بود بشار اسد تو سوریه بمونه امروز اعلام کرد که مخالفان سوریه رو بیشتر تجهیز میکنه تا بشار اسد سرنگون شه. تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل. یعنی من با همین خبر میتونم حدس بزنم متن توافقنامه چیه. شما نمیتونین؟ |
|||
|
|
۶:۱۵, ۱۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
نقل قول: روزنامه هاآرتص یه کاریکاتور بکشه و ما خوشحال بشیم که اونا فکر کردن آقای ظریف جان کری رو خر کرده. اون که مشخصه یک بازیه. عربستان و اسرائیل نقش پلیس بد رو دارن. ایران تو مذاکرات کل کشور رو هم بده ، باز دو قورت و نیم شون هم باقیه... |
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۱۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۴ ۱:۲۲)ام ابیها نوشته است: من منتظرم متن توافقنامه دربیاد.شما اصلا براتون مهم نیست متن توافق چی باشه! شما کلا با یه چیز دیگه ای مشکل دارید. فقط یه نکته : تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل. ایراد وزنی پیدا میکنه اونطوری |
|||
|
۱۳:۳۳, ۱۷/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۴ ۱۳:۳۶ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
هسته ای که سرمونو بخوره.
مواضع خارجی نظام رو باهاش معامله نکنن. خیلی نوشته بودم. اما از ترس تفرقه بین مردم ایران و سوریه پاک کردم. |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۷/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۴ ۱۳:۴۴ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
نقل قول:اولا این که امام جام زهر رو نوشید بعد گفت.حالا ما صبر کنیم آقای خامنه ای هم بنوشن بعد ما بشیم کاسه داغتر از آش؟ قطعنامه 27 تیر 1367 پذیرفته شد، اون بیانیه 29 تیر 1367 صادر شد. پس چندان هم بعدش نبوده! در ضمن مذاکرات که چیز جدیدی نیست که بگیم موافقت آقای خامنهای با اونها تحت فشار بوده. اصلاً چه شاهدی هست که بگید تحت فشار بوده؟ و همین قبول کردن ولو تحت فشار یعنی چندان خطری برای کشور نداره. مگر تو جریان اعتراضات 88 هم آقای خامنهای تحت فشار نبود؟ مگر این باعث قبول کردن چیزی شد؟ نقل قول: نه دیگه! نه. امّا و اگر نیارید. بصره و کربلا و نجف که برای عراق جاهای کماهمیتی نبودند. ضمن این که... این مقاله از ویکیپدیا رو داشته باشید: نقل قول: پس با این وضعیت از کجا معلوم؟ شما خودتون دارید با این مقایسه میگید که میخواید یکشبه ره صدساله رو طی کنید و اهداف بلندپروازانهتون برسید با این وجود که امکاناتش موجود نیست. این مذاکرات فقط جلوی این خواستههای دستنیافتنی رو میگیره؟ ما هم دوست نداریم تا اون روز چهارتا شهید دیگه بدیم. ما هم دوست نداریم مذاکرات نتیجهی بد باشه. اگر هم بد شد خوب اون روز ناراحت میشیم! ناراحت از مذاکرهی بینتیجه امّا پشیمون از مذاکره کردن که نمیشیم.
|
|||
|
۱۷:۱۲, ۱۷/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۰ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۴ ۹:۵۵)پارمیس نوشته است: توی عکسی که آقای لرد گذاشتن کجای لباسای اینا بدن نماست که شما به خودتون اجازه میدید بهشون بگید کثافت کار!!!مانتویی که تا نصفهی شلوار بازه و همراه ِ شلوار تنگ هست به نظر شما بدن نما نیست؟ روسریای که شل میبندن و قسمت بزرگی از موها از جلو و عقبش بیرون میفته بدن نما نیست؟ پس بدن اینها کجاشون میشه که نمایوندنش بشه بدننمایی؟ ببخشید، پس شما تصور میکنید چه نوع حالتی باید اتفاق بیفته تا بهش بگن بدننمایی؟ کار ِ کسانی که بدنشون رو برای نامحرمان نمایش میدن و خودشون رو در نظرشون جلوه میدن، درست به بدی ِ کار چشمچرونهایی هست که اینها رو به قصد بد نگاه کنن، اون هم چشمچرونهایی که اظهار ِ علنی به نگاه کردن به این افراد کنن، چون بیحجابها هم دارن بطور علنی چنین کاری میکنن. هر فساد غلیظی قطعاً کثافتکاری هست و هر مفسدی کثافتکار. بنده در جایی که لازم ببینم حقی رو بگم، از بیانش ابائی ندارم. نمیخواد تمسخر کنین، بلکه از تمسخر ما(با «کارتن یخچال») و تأیید ِ فسق ِ این افراد خجالت بکشین. (۱۵/تیر/۹۴ ۹:۵۵)پارمیس نوشته است: مشکل همینجاست.اینکه من اینطور فکر میکنم فقط تصور شماست. این قانون خداست که هیچکس حق نداره وسط خداپرستها فساد بپا کنه. اینکه وضع حجاب ِ خیلیها باعث فساده رو باید از حال مفسدین شرور تشخیص بدین که چطور نگاههاشون رو به زنهای جلوهگر میدوزن و سرهاشون شروع به چرخش میکنه، و شرورترهاشون اقدام به متلکپرانی و پیشنهادهای بیشرمانه میکنن، و اونها که از همه شرورترند اگر زورشون برسه اقدام به تجاوز هم میکنن. (۱۵/تیر/۹۴ ۹:۵۵)پارمیس نوشته است: من تا حالا ندیدم شما جایی با بقیه هم نظر باشید و موافقت کنید.همیشه میخواید بگید بقیه اشتباه میکنن و شما درست میگید.حتی رفتارتون با هم فکرای خودتون هم همین شکلیه!!!اینکه تا حالا ندیدید که بنده با کسی همنظر باشم، مشکل از دقت شماست. بنده حتی بارها به اشتباهات خودم اشاره کردهام و نمیگم «فعلاً که نوشتیم و خونده شد و تموم شد رفت!» بلکه سعی میکنم حتماً در یکی از ارسالهای بعدیام به اشتباهم اشاره کنم و اصلاحش کنم. اینکه به اشتباه بقیه کار دارم بخاطر اهمیت دادن به صورت ِ درست ِ مطالب هست، و اگر ایرادی وجود داره، منطقاً راهی جز تذکر برای برطرف شدنش نیست. اگر کسی از نصیحت خوشش نمیاد، در حقیقت از برطرف شدن عیوب خوشش نمیاد. همفکرای بنده قطعاً کسانی هستن که برطرف شدن عیوب رو دوست داشته باشند. (۱۵/تیر/۹۴ ۹:۵۵)پارمیس نوشته است: چکارش میکنین؟؟؟همونطور که گفتم، بچهی سه سالهی بیگناه رو فقط از روی زمین بلندش میکنیم تا شلوغ نکنه. ولی وقتی یک نفر از یک حدی بزرگتر میشه، خداوند بهش عقل کافی برای تشخیص ِ راه زندگیاش، و نیز اختیار کافی برای ویران کردن ِ زندگیاش میده. اینجاست که نمیشه اجازه داد که هرکسی هرکاری دلش میخواد بکنه! بعضی از این افراد بیانصافی میکنن در مورد کسانی که از آمریکا و اسرائیل اعلام بیزاری نمیکنن و اونها رو دشمن نمیپندارن و پیرویشون میکنن. آيا میشه که اجازه بدیم خیابونها رو شلوغ کنن تا مأموران امنیتی نتونن جلوی خرابکاران رو بگیرن؟ سازمان منافقین بیاد اسلحه دستش بگیره مسجد آتیش بزنه؟ مزدوران سازمانهای جاسوسی بریزن توی دستههای عزاداری و مردم رو با مشت و لگد و چاقو بزنن و سربازان رو شکنجه بدن و بعد آتیش بزنن؟ اگر خیانتی برای سست کردن امنیت کشور رخ نده، MI6 ِ انگلیس نمیتونه به این راحتی بیاد دانشمندان هستهایمون رو ترور کنه. هرکسی که بخواد بیانصافی کنه و به دشمن فضا بده، باید سرجاش بشونیمش. اگر به سادگی نشد، به سختی. اینجا کشور ماست و داریم توش زندگی میکنیم. (۱۵/تیر/۹۴ ۹:۵۵)پارمیس نوشته است: راستی این جملات از خودتونه یا از کسی نقل قول میکنید؟هر وقت گفتید این چه فرقی میکنه، خواهم گفت. (۱۵/تیر/۹۴ ۹:۵۵)پارمیس نوشته است: قابل توجهتون.اولاً نیروی انتظامی خودش حتماً پیگیر ِ چنین موارد شدیدی میشه و برای محکمتر شدن برخوردش راهپیمایی لازم نیست. حتی اگر مردم برضد ِ برخورد ِ نیروی انتظامی راهپیمایی کنن هم هیچ اثری در سست شدن ِ پیگیریاش نداره! چه برسه به اینکه خودبهخود سست پیگیری کنه! ثانیاً توی هرجای دنیا، اگر بجای «درخواست ِ برخورد» از نیروهای انتظامی، به کسی که چنان فسادهایی کرده «اعتراض میکنن»، کار نادرستی انجام میدن. واژهی «اعتراض» برای اینجا معنا نمیده. بعد هم اینکه میگید: (۱۵/تیر/۹۴ ۹:۵۵)پارمیس نوشته است: لزوما این راهپیمایی به معنی مقصر شناختن بعضیا نبوده.لزوماً؟؟!! لزوماً؟؟!! این به اضافهی جملهی بعدیتون مشخص میکنه که تصور ما در مورد ِ انگیزهی بشدت غیرمنطقی ِ بعضیها، درست بوده. (۱۵/تیر/۹۴ ۹:۵۵)پارمیس نوشته است: برای چی عقده دارن بنظرتون؟؟؟برای این از مذهبیها عقده دارن که گول ِ شایعات تابلو رو میخورن و براساس هوای نفسشون، به کسانی که اجازهی پیگیری ِ هوای نفسشون رو ندن، بد نگاه میکنن. اینطور که شما گفتید که اون مانتوی کاملاً افتضاح بدننما نیست، لابد کسانی که براساس شایعات ِ بیاساس، به مذهبیها تهمت اسیدپاشی میزنن رو هم دارای کمترین درکی از مذهب به حساب میارین! (۱۴/تیر/۹۴ ۲:۳۳)Islam نوشته است: دوستان قبل از بحث به موضوع تاپیک هم نگاه کنید بد نیست...این دفعهی دومه که بعد از اینکه به اباطیل ِ بعضیها جواب میدم چنین چیزی مینویسید. (۱۴/تیر/۹۴ ۲:۳۳)Islam نوشته است: من که این رو از بی علمی افراد می دونم که همه چیز رو بهم قاطی میکنند. اگر علم داشته باشند تو همون موضوع مستدل و عمیق بحث می کنند و اسمون ریسمون بهم نمی بافند.اینکه شما اونها رو جدل ِ ناپسند میبینید بخاطر اینه که دقت نمیکنید که داره «دلیل» بیان میکنه. وقتی اون خانم محترم مطلب خوبی رو در مورد ناامنیهای خارج از کشور بیان فرمودن، و به نظر شما مطلب ِ خارج از بحثی نبود و مفید بود، دیگه نمیتونید از جوابی که طرف بحث بهش میدن چنین انتقادی کنید. شاید بعضی افراد الکی آسمون ریسمون ببافن اما نمیتونید بگید همهی کسانی که بحث رو به جاهای دیگه میکشونن اینجوری هستن. تا وقتی که جوابشون رو ندادهاید نخواهید دونست که میخوان قبول بکنن یا نه. |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۱۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
نقل قول: تا وقتی که جوابشون رو ندادهاید نخواهید دونست که میخوان قبول بکنن یا نه. ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش.... شما هم بیازمایید برادرم. فقط بدونید که بحث با بعضی افراد که نمیخوان بپذیرند، موجب سرسخت تر شدن موضعشون میشه. یعنی فکر میکنیم داریم بحث میکنیم اما در واقع فرد رو تو موضعش محکم تر میکنیم. بعضی جاها باید سکوت کرد. طبق حدیث در جدل اگر فردی که حق باهاشه سکوت کنه ، ثوابش چند برابر زمانی خواهد بود که حق باهاش نیست و سکوت میکنه. اگر خواستید حدیث رو بگید بنویسم. |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۱۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۴ ۹:۱۵)ام ابیها نوشته است: چطور میپذیرین که امام خمینی تحت فشار قطعنامه شورای امنیت رو بپذیره یا تحت فشار بنی صدر رو بپذیره.حتی خیانت بنیصدر رو هم خیلیهاشون نمیپذیرن! چه برسه به تحت فشار پذیرفته شدن قطعنامه! اینها میخوان مردم رو فاسد کنن تا مردم سست بشن و بعد کشور رو بسپرن دست داعش. اون موقع خیالشون راحت میشه که ایران به چیزی که مدنظر اربابشونه رسیده و اربابشون ازشون راضیه و حمایت میکنه و ازشون تعریف میکنه و ... (۱۴/تیر/۹۴ ۹:۱۵)ام ابیها نوشته است: حقیقت اینه که آقای روحانی و طرفداران مالی و عقیدتیشون توی کشور قدرت بسیار بسیار زیادی دارن.احسنت به شما. شمّ سیاسی دقیقاً همینه که با یک دسته ظواهر، فریب نخوریم. (۱۴/تیر/۹۴ ۹:۱۵)ام ابیها نوشته است: تازگی ها هم که دوره افتادن و خاطرات مخرب از آقای احمدی نژاد میگن.همونطوری که زمان احمدینژاد درک نمیکردن که ما نمیگیم هر کاری احمدینژاد کرد مورد تأییده، الآن هم درک نمیکنن. گمراهیشون از تمسخرشون آشکاره. حتی مذهبیترهاشون هم که اطراف ما چند نمونهشون هستن، اون زمان از جوکهای چیتوز و باقی توهینهای بچگانهی عقدهایوار، دست نمیکشیدن. اینها فقط حماقت دیگران رو میبینن و حماقت خودشون رو نمیبینن، و این بخاطر گمراهیشون هست. (۱۴/تیر/۹۴ ۹:۱۵)ام ابیها نوشته است: واسه این که آمریکا این وسط بل نگیره و نظام به خطر نیفته، مجبوره با این ها راه بیاد تاااا زمانی که مردم خودشون آگاه بشن که با کیا طرفن.اما این رو درک نمیکنم که چطور اون بخشی از مردم که از زشتی و پلیدی حذر نمیکنن و طاغوت رو میپسندن چطور ممکنه گوششون شنوا بشه؟ اگر اونها هرگز با ما مؤمنین نخواهند اومد، پس چرا باید منتظرشون بشیم؟ تنها یک فکر میتونم در بارهی علت چنین کاری از سوی رهبر بکنم، و اون سستی بیش از حد امثال بنده هست... تا صبر کنن امثال بنده یهکم محکمتر بایستن، و بعد، از طاغوتپرستان اعلام برائت کنن. |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۱۷/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۰۸ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۳)ام ابیها نوشته است: یعنی باید به پیش بینی های خودم باریک ا... بگم. والا ارتباط پیدا کردن بین هر جمله از این پست با جملهی بعد و قبلش واسه من ناممکنه. و... خوب که چی؟ ![]() ________________________ نقل قول:اینها میخوان مردم رو فاسد کنن تا مردم سست بشن و بعد کشور رو بسپرن دست داعش. اون موقع خیالشون راحت میشه که ایران به چیزی که مدنظر اربابشونه رسیده و اربابشون ازشون راضیه و حمایت میکنه و ازشون تعریف میکنه و ... الان بخندم یا گریه کنم؟ داعش؟ اربابشون؟ واااای! یادتونه رئیس دانشگاه کلمبیا به احمدینژاد چی گفته بود؟ «شما یا میخواید ما رو تحریک کنید یا به طرز باورنکردنیای بیسوادید.» همین! نقل قول:اگر اونها هرگز با ما مؤمنین نخواهند اومد، پس چرا باید منتظرشون بشیم؟ شما مؤمنین، اونها کافرین؟ دلم نمیخواد این تاپیک بسته بشه امّا انصاف داشته باشید دیگه. بعضی حرفها رو نمیشه بیجواب گذاشت. این پست هم جدلطلبی نیست. این حرفها رو متوجه نشدم و واسشون توضیح میخوام. |
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۱۷/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۴ ۲۳:۰۴ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۶)Islam نوشته است: ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....بسیاری از چیزهایی که بنده در جواب بعضی افراد مینویسم به این هدف نیست که تنها خود ِ اونها بخونن و بس. بلکه بخاطر اینه که میدونم که خیلی از افراد که ممکنه از درون یا بیرون سایت اونها رو ببینن در جمعهای خانوادگی یا دوستانهشون این حرفها به عنوان حرفهایی بیجواب مطرح میشه و فکر میکنن اینها موضوعاتی خاص هستن که جوابی در مقابلشون وجود نداره و بنابراین میترسم که پاسخ داده نشدن بهشون موجب تقویت این تصور بشه. اگر اینجور مسائلی که هزاربار هم پاسخشون داده شده رو ناظران حذف میکردند شاید دیگه نیازی به پاسخ نبود... (۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۶)Islam نوشته است: بعضی جاها باید سکوت کرد. طبق حدیث در جدل اگر فردی که حق باهاشه سکوت کنه ، ثوابش چند برابر زمانی خواهد بود که حق باهاش نیست و سکوت میکنه. اگر خواستید حدیث رو بگید بنویسم.اما به نظرم اینجا مطابق این حدیث میشه: امام علی(علیه السلام): لا خير فى الصمت عن الحكم كما انه لاخير فى القول بالجهل آنجا كه بايد سخن درست گفت، در خاموشی خيری نيست، چنان كه در سخن ناآگاهانه نيز خيری نخواهد بود. (نهج البلاغه، كلمات قصار 183) شما هم لطفاً حدیثی که مدنظرتون بود رو بنویسید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 185928_769.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185928_769.jpg)
![[تصویر: 185929_671.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185929_671.jpg)
![[تصویر: 185930_419.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185930_419.jpg)
![[تصویر: 185931_480.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185931_480.jpg)
![[تصویر: 185932_667.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185932_667.jpg)
![[تصویر: 185933_651.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185933_651.jpg)
![[تصویر: 185934_429.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185934_429.jpg)
![[تصویر: 185935_730.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185935_730.jpg)
![[تصویر: 185937_877.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185937_877.jpg)
![[تصویر: 185939_704.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185939_704.jpg)
![[تصویر: 185940_204.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185940_204.jpg)
![[تصویر: 185941_562.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185941_562.jpg)