شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
کار هایی که جوانان را بیشتر از اسلام و حکومت متنفر میکند. اقای رییس جمهور که مخالفن ، ایت ا... جوادی املی هم که مخالفن ، یعنی به زور یه کار اشتباه باید انجام بشه ! به امید اینکه یه روز به جای این بگیر بگیر ها ، بتونیم تفکر شیعی رو زنده کنیم نه ظاهر شیعی رو !
![[تصویر: 185928_769.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185928_769.jpg)
![[تصویر: 185929_671.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/4/27/185929_671.jpg)
این به معنی شکست در کار فرهنگی هست!
دست مسئولین درد نکنه!!
که نه اسلام را درست می فهمند نه می توانند به دیگران تفهیم کنند
یا حق
بسم الله النور
سلام عرض شد.
دوستان عزیز لطف بفرمایید پیشنهاد های شدنی و راه حل ارائه بدید.
گذاشتن چند تا عکس و غر زدن کاری رو پیش نمیبره،همونطور که تا حالا هم پیش نبرده.
افراد موافق و مخالف نظرات خودشون رو اعلام بفرمایند تا به جمع بندی برسیم.
راه جایگزین ارائه بدید و بفرمایید که چه جوری میتونیم فرهنگ سازی کنیم تا تاپیک پر بار بشه.
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۱:۵۱)meshkat نوشته است: [ -> ]بسم الله النور
سلام عرض شد.
راه جایگزین ارائه بدید و بفرمایید که چه جوری میتونیم فرهنگ سازی کنیم تا تاپیک پر بار بشه.
سلام دوست عزیز .
چه راه حلی ارائه بدیم ؟؟؟
اصلا شما فرض کنید بهترین راه حل ممکن ارائه شد چطور میخواد عملی بشه ؟؟
بارها و بارها از این دست تایپیکها زده شده و همه اعتراض کردن و گفتن این راهش نیست .
این بار هم مثل بقیه !!!
خدومون رو میکشیم با 1000 تا دلیل و برهان یکی رو به سمت دین بکشونیم اونوقت اینها روزانه چندین نفر رو از دین زده میکنن !!!!
ظاهرا قرار هم نیست آگاه بشن که راه حل این نیست ...
نرود میخ آهنین به سنگ .
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۲:۵۰)soshiant نوشته است: [ -> ] (۲۸/تیر/۹۱ ۱۱:۵۱)meshkat نوشته است: [ -> ]بسم الله النور
سلام عرض شد.
سلام دوست عزیز .
چه راه حلی ارائه بدیم ؟؟؟
اصلا شما فرض کنید بهترین راه حل ممکن ارائه شد چطور میخواد عملی بشه ؟؟
بارها و بارها از این دست تایپیکها زده شده و همه اعتراض کردن و گفتن این راهش نیست .
این بار هم مثل بقیه !!!
خدومون رو میکشیم با 1000 تا دلیل و برهان یکی رو به سمت دین بکشونیم اونوقت اینها روزانه چندین نفر رو از دین زده میکنن !!!!
ظاهرا قرار هم نیست آگاه بشن که راه حل این نیست ...
نرود میخ آهنین به سنگ .
به نظرتون با گذاشتن صرفا چند تا عکس و غر زدن مشکلی حل میشه؟
در ضمن کسی که با دلیل و برهان به سمت دین اومده باشه میدونه که اشخاص محک دین نیستم بلکه دین محک اشخاصه و با دیدن این مسائل از دین زده نمیشه.
توجه داشته باشید که ما مامور به وظیفه ایم نه مامور به نتیجه.شاید لطف خدا شامل حال همه شد و یه راه حل مناسب ارائه شد و به گوش یک نفر که ککاری از دستش بر میاد هم رسید.
میخوام تاپیک از این حالت تکراری خارج بشه.
به نظر من باید تو دانشگاه دو واحد درس عمومی حجاب و عفاف بگذاریم مخصوص دختر خانمها که استادهای خاصی داشته باشه
حداقلش اینه که حجت رو بر اونا تموم میکنیم و پس فردای قیامت بهونه جهالت ندارند
درباره تاثیر این درس هم قطعا همه رو اصلاح نمیکنه ولی اگه از هر کلاس سه چار نفرم درست بشن خودش میشه جمعیتی چند ده هزار نفره
از شما هم میخوام که اینجوری هم با گشت ارشاد عمل نکنید
مگه گشت هرکسی که مانتویی بود یا مثلا موهاش بیرون بود رو میگیره
نه خیر اکثر کسایی که این گشت ارشاد میگیرن خیلی وضعشون خرابه و اگه همین گشت ارشاد نباشه همینا به مرور زمان حجابو کلا فنا میکنن
یادتون نیست 6 یا 7 سال قبل مد شده بود دخترا با شلوار کوتاه میومدند تو خیابون که اگه همین برخوردای انتظامی باهاش نمیشد تا الان فکر کنم با شلوارک میومدند خیابون
لطفا بصیرت داشته باشید
به شخصه کاملا با گشت ارشاد موافقم اما عقیده دارم باید در کنارش کار فرهنگی صورت بگیره
مطمئنا اولویت با فرهنگ سازیه ولی فرهنگ سازی صرف کافی نیست
فرهنگ سازی هم یه دوره دوسه روزه نیست بلکه حداقل باید یه دوره 10 ساله رو نظر گرفت تو این مدتم که نمیشه دست رو دست گذاشت
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
نمی دونم این حرفی که میخوام اینجا بگم درست هست یا نه ؛ اما کمی تأمل برانگیزه :
بدترین چیزی که توی خبرگزاری ها خوندم این جمله بود :
از بدحجاب ها عکس بگیرید و به ما بدهید ؛ ما اقدام میکنیم !
اینها جملات یه بسیجی تندرو نیست . اینها دستورات سردار رادان ، جانشین فرماندهی نیروی انتظامی کشوره . یعنی عکس گرفتن از ناموس مردم هم آزاد شد . متاسفانه علما هم درباره ی این گفته ی آقای سردار هیچ اظهار نظری نکردند .
اینم از فرهنگ سازی . . . دیگه قضاوت با خودتون . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
به نظر من اول باید بیاد اسیب شناسی بشه که اصلا چرا پوشش به این مدل درومده.
من کلا با حجاب اجباری مخالفم ، با اینکه خودم بچه ی خونواده مذهبی هستم ، چون واقعا به این رسیدم که به اجبار ، آب هم نمیشه خورد.
پوشش خیلی از مردم سراسر جهان که قانون پوشش رو هم ندارند ، خیلی از مردم ایران بهتره. تفره نمیخوام برم .
بیشتر پوشش معمولی توی بقیه ی کشور ها تحریک کننده نیست ، آرایش زیاد هم ندارند ، یه تیپ کاملا معمولی دارند ولی توی ایران همه ی اینا برعکسه.حالا دلیلش چیه رو نمیدونم ، باید اسیب شناسی بشه که بنده اصلا وارد نیستم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10