کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخنان تامل برانگیز سید حسن نصرالله در مورد امام خامنه ای
۱۹:۵۶, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سيدحسن نصرالله دبيركل حزب‌الله لبنان دوشنبه گذشته (6 ژوئن) در سخنان خود در همايش «نوآوري و اجتهاد از ديدگاه آيت‌الله خامنه‌اي» كه سخنانش به طور مستقيم از شبكه خبري العالم و المنار پخش شد، اعلام كرد:

براي من افتخاري است كه افتتاح كننده كنفرانس شما باشم، كنفرانسي كه در نوع خود اقدامي بسيار بااهميت تلقي مي‌شود، چرا كه اين اولين بار است كه كنفرانسي فكري‌ - ‌علمي خارج از ايران برگزار مي‌شود تا به بررسي انديشه‌ها ، افكار و شخصيت آيت‌الله العظمي خامنه‌اي مدّ ظله از تمام ابعاد بپردازد؛ همان‎گونه كه بايد از تمام برگزار كنندگان اين كنفرانس و تمام حاضران و شركت‌كنندگان در اين جلسه و جلسات بعدي تشكر كنم.

سید حسن در بخشی از سخنان خود به صراحت از «مظلومیت» رهبر انقلاب سخن گفته و چنین عنوان كرد:

«ما خود را در برابر شخصیت بزرگ و استثنایی از این حیث ملاحظه می‌كنیم و می‌بینیم كه بسیاری در این امت هستند كه از این شخصیت والا آگاهی و شناختی جز اندك ندارند و به همین دلیل است كه به‎جرأت می‌توانیم بگوییم كه ایشان میان امت اسلام و حتی در ایران چقدر مظلوم هستند؛ حتی ایشان در مهمترین بعد شخصیتی‌شان كه همان بعد سیاسی و رهبری است هنوز شناخته شده نیستند، چون شخصیتی است كه دشمنان از یك سو آن را محاصره كرده‌اند و از سوی دیگر دوستان آن‎گونه كه باید حق این شخصیت را ادا نمی‌كنند.»

متن کامل سخنان جالب ایشان را در اینجا بخوانید:
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=91665

دانلود کلیپ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، parisan ، antiKabbalah ، hussain ، وحید110 ، shia12 ، fazel ، yektasepas ، Seyed Mohsen ، علیرضا110 ، montazer ، Maysam-1st ، خادمة الزهرا ، خیبر110 ، hesam110 ، yamin2 ، SARV ، soltanmahmoud ، mahdi jan ، sevenmoons ، ایمانی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۶, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11

(۲۲/خرداد/۹۰ ۶:۵۲)shia12 نوشته است:  به نظر من این که چرا رهبر انقلاب حتی در ایران ناشناخته هست به خاطر این هست که ایشان به کسی اجازه نمی دهند که از ایشان تعریف و تمجید شود همون طور که خود ایشان وقتی اون نماینده مجلس سخنانی چاپلوسانه در تعریف ایشان گفت رهبر انقلاب فرمودند که این سخنان هم به ضرر من هست و هم به ضرر شما و با این حرف ها کاری را جلو نمی بریم
بلاخره رهبر انقلاب انسانی هستند که حب ریاست ندارند که بخواند از خودشون تعریف کنند و یا این اجازه رو بدهند که بقیه این کار رو انجام بدهند
مثلا شاید خیلی ها بدانند که آقای رفسنجانی تفسیر قرآن نوشته است و بعد از مرگش انتشار پیدا میکند ولی چند نفر می دانند که رهبر انقلاب یکی از بهترین مفسر ها هستند و تفسیر بزرگی را هم نوشته اند Exclamation

سلام
بله درست است تعریف و تمجید از هر شخصیت وارسته ای در حضور خود او قطعا باعث ناراحتی او می شود. ما ابتدا باید بدانیم که مظلومیت زدایی از امام با چابلوسی فرق می کند و نتیجه ی چابلوسی قطعا ناراحتی است ثانیا امام راحل هم چنین بود اما کمتر مظلوم واقع شد پش این مظلومیت امام خامنه ای به دلیل این نیست که ایشان از تعریف کردن بدش می آید و ثالثا که از همه مهم تر است این است که وظیفه ی اصلی ما این است که جایگاه سیاسی و شرعی ایشان را تبیین و حق این جایگاه را به جای آوریم ، با شنیدن این که امام مظلوم است فکرتان روی تمجید و چابلوسی نرود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin
۲۰:۰۰, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۰ ۱:۳۴)antiKabbalah نوشته است:  انشاالله وقتی حضرت آقا پرچم انقلاب رو به دست آقا امام زمان (رف) دادن، همه به شخصیت ایشون پی می برن.Heart

بله روزی که برایشان سودی ندارد :
یَومَ لایَنفَعُ نَفساً ایمانُها لَم‌تَکُن آمَنَت مِن قَبل اَو کَسَبَت فی ایمانِها خَیراً

در آن روز که ایمانِ کسی که از پیش ایمان نیاورده‌باشد، یا از ایمان بهره‌ی نیکویی نداشته‌باشد، او را سود نمی‌بخشد

زیارت آل یاسین
۱۶:۱۶, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13

سایت خبری تحلیلی غزة: وفاداری مطلق جنبش حزب‌الله به ایده ولایت فقیه که آن را به سازمانی تحت فرمان شخصیتی غیرلبنانی (رهبر ایران) تبدیل می‌کند، همچنان عنصری محوری در حیات این جنبش بوده و هست.در نشریات داخلی و گاهنامه‌های ایدئولوژیک این جنبش، وفاداری مطلق به رهبر ایران به طور مداوم به چشم می‌خورد.حزب‌الله هرگز تزریق ایده ولایت فقیه به عنوان مفهوم ایدئولوژیک و بنیادین را در روند آموزش عقیدتی برای افراد داوطلب عضویت در سازمان، متوقف نکرده است.

نخستین مانیفست حزب الله (در فوریه 1985)که در آن به‌صراحت آمده بود:

«اغلب از ما پرسیده می‌شود: ما کیستیم؟ حزب‌الله؛ و هویت ما چیست؟ ما فرزندان امت هستیم، حزب خدا که طلایه‌دار آن، پیروزی در ایران به کمک خداوند بود. در آنجا انقلاب به پیروزی رسید تا پایه‌های کشوری اسلامی ریخته شود که نقشی محوری در جهان ایفا کند. ما از دستورات یک رهبر (عالم و عادل) و معلم و فقیه خود پیروی می‌کنیم که تمام شرایط لازم را محقق می‌کند: روح‌‌الله موسوی خمینی. خداوند او را حفظ کند!»

سید حسن نصرالله هم در می 2008 اعلام کرد که «من امروز اعلام می‌کنم و چیز جدیدی در آن نیست که من افتخار می‌کنم عضوی از حزب ولایت فقیه هستم»

همچنین در نشریه ایدئولوژیک و گاهنامه این جنبش (به نام البیان، بیانات الله و صداء الولایه) آمده:

رهبر، جانشین علی و نایب امام مهدی است. بنابراین، وفاداری به آیت‌الله خمینی در گذشته و امروز به آیت‌الله خامنه‌ای، تداوم طبیعی وفاداری (ولایت) به امام علی است که به عنوان اصل اساسی تشیع، ضروری است و تشیع برای اثبات آن از خود قرآن دلیل می‌آورد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Hadith ، فاطمه خانم ، بیداری12
۱۹:۲۲, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام عزیزان.
منم تو یکی از مصاحبه های ایشون دیدم که فرمودن: امام خامنه ای همچون آفتابی هستن که تمام جهان اسلام رو نورانی کردند... (به نظرتون جای تآمل نداره؟؟؟)

(اللهم عجل لولیک الفرج)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا