|
این دعاهای صحیفه رو توی تقویمم نوشتم
|
|
۱۴:۵۲, ۳۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۱ ۱۴:۵۲ توسط sara75.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قسمتی از نیایش پنجاهم صحیفه سجادیه:
• ای بندگان من که بر گناه اسراف نمودید از رحمت خدا مایوس نشوید که خدا همه گناهان را می امرزد... • الهی اگر فرار کنم مرا طلب میکنی و اگر بگریزم مرا خواهی یافت پس اینک در برار تو متواضع و خوار سرشکسته میگویم: اگر عذابم نمایی من مستحق عذابم و ای پروردگار من ان عدالت از توست و اگر ببخشی از قدیم عفو تو شامل حال من بوده است و لباس عافیتت را بر اندام من پوشانده ای... • از تو میخواهم به این نفس بی تاب این یک مشت استخوان ناتوان رحم کنی او که تاب تحمل گرمای افتابت را ندارد پس چگونه گرمای اتشت را تحمل کند و او که صدای رعد را طاقت ندارد چگونه بر خشم تو طاقت بیاورد.. • من انسانی کوچک و بی ارزشم و عقوبت من چیزی نیست که ذره ای بر حکومتت بیفزاید و اگر غذاب من مایه افزایش سلطنت تو بود از تو میخواستم برای تحمل عذاب به من صبر دهی و میخواستم آن برای تو باشد ولی ! خدایا سلطنت تو بزرگ و حکومتت فراتر از آن است که با طاعت عبادت کنندگانت فزونی یابد و یا از گناه گناهکاران نقصان یابد پس به من رحم کن ای مهربانترین مهربانان! إن شاء الله ادامه دارد... |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۳۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۱ ۱۶:۳۴ توسط گرفتار گناه.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کاربر گرامی
دستتان درد نکند منم یه جایی مینویسم هر روز میخونمشون . . . یا سریع الرضا منو ببخش ، کاری کن حست کنم ، خدایا دیگه نذار گناه کنم ، خدایا ماه رمضوون اومدا ، روم سیاهه خدا ، منو ببخش ، خدایا کمکم کن ....... التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |