کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این دعاهای صحیفه رو توی تقویمم نوشتم
۱۴:۵۲, ۳۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۱ ۱۴:۵۲ توسط sara75.)
شماره ارسال: #1

قسمتی از نیایش پنجاهم صحیفه سجادیه:

• ای بندگان من که بر گناه اسراف نمودید از رحمت خدا مایوس نشوید که خدا همه گناهان را می امرزد...

• الهی اگر فرار کنم مرا طلب میکنی و اگر بگریزم مرا خواهی یافت پس اینک در برار تو متواضع و خوار سرشکسته میگویم:
اگر عذابم نمایی من مستحق عذابم و ای پروردگار من ان عدالت از توست و اگر ببخشی از قدیم عفو تو شامل حال من بوده است و لباس عافیتت را بر اندام من پوشانده ای...

• از تو میخواهم به این نفس بی تاب این یک مشت استخوان ناتوان رحم کنی او که تاب تحمل گرمای افتابت را ندارد پس چگونه گرمای اتشت را تحمل کند و او که صدای رعد را طاقت ندارد چگونه بر خشم تو طاقت بیاورد..

• من انسانی کوچک و بی ارزشم و عقوبت من چیزی نیست که ذره ای بر حکومتت بیفزاید و اگر غذاب من مایه افزایش سلطنت تو بود از تو میخواستم برای تحمل عذاب به من صبر دهی و میخواستم آن برای تو باشد
ولی !
خدایا سلطنت تو بزرگ و حکومتت فراتر از آن است که با طاعت عبادت کنندگانت فزونی یابد و یا از گناه گناهکاران نقصان یابد پس به من رحم کن ای مهربانترین مهربانان!

إن شاء الله ادامه دارد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، علی 110 ، گرفتار گناه ، Agha sayyed ، بیداری12 ، محیصا ، ترنم ، saloomeh ، آفتاب
۱۶:۳۱, ۳۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۱ ۱۶:۳۴ توسط گرفتار گناه.)
شماره ارسال: #2
آواتار
کاربر گرامی
دستتان درد نکند
منم یه جایی مینویسم هر روز میخونمشون
.
.
.
یا سریع الرضا منو ببخش ، کاری کن حست کنم ، خدایا دیگه نذار گناه کنم ، خدایا ماه رمضوون اومدا ، روم سیاهه خدا ، منو ببخش ، خدایا کمکم کن .......

التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، بیداری12 ، علی 110 ، محیصا ، ترنم ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا