|
آیا من هم ...!
|
|
۱۸:۲۲, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آیا من هم سیدم؟ همسنگران عزیز چند وقتیست که این سوال ذهن مرا اذیت میکند آیا من هم سیدم؟!! بنده پدرم سید نیست اما مادرم سید است و این باعث شده چندین بار این سوال را از بقیه بپرسم. یکبار کسی به من جواب داد: همانطور که امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) از طرف مادر پسران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حساب میشوند پس تو هم همینطور هستی و از طرف مادر سید هستی. بعضی میگویند: تو سید زاده ای! بعضی میگویند: مادر و پدر ندارد هرکدام سید باشند تو هم سیدی! بعضی میگویند: تو سید نیستی چون نسل از پدران منتقل میشود ولی خود پدر من میگوید: تو سیدی. جد مادری من به امام موسی کاظم(علیه السلام) میرسد. خودم میدانم ملاک سید بودن نیست اما حدیث های بسیاری در رابطه با سادات و فرزندان امام علی(علیه السلام) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) وارد شده. و حالا من ماندم و این شبهه ی آزار دهنده که دست از سرم بر نمیدارد. دوستان اگر در این باره اطلاعات دارید لطفا به بنده هم بگویید. یا علی |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۳۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۱ ۱۸:۵۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من اطلاعی از بابت فقهی ندارم؛
اما یک چیز را خوب می دانم؛ سلمان فارسی،سَیّد نبود...جدّ پدری یا مادری اش هم به خاندان پاک رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،نمی رسید... اما "منّا اهل بیت" شد! آنقدر محبّتش به اهل بیت(علیهم السلام) عمیق و خالص بود که از یاران رجعت کننده و اصیل حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شد.. سلمان سَیّد نبود....شیــــعه بود... سَیّد باشیم یا نباشیم،وظیفه ما،چیز دیگریست... خدایا! به ما توفیق شیعه واقعی امیرالمؤمنین(علیه السلام) و خاندان رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بودن،عطا فرما...به حقّ برکت ماه مبارک رمضان... آمین یا ربّ العالمین.. |
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
ببینید،ماد پدر مادر من سید بودند ظاهراً! |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۳۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۱ ۲۰:۵۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یک بار یکی از شاگردان قدیمی استادِ استاد مرا دید در یک مراسمی
بی درنگ از من پرسید شما مادرت سید هست؟ گفتم نه من مادر بزرگم سید هست! (مادرِ مادرم) گفتند: میبینم یک رگه ی سیدی توی تو هست! بله بدون شک آثار و برکاتی بسیار فرخنده دارد که شخصی از طرف مادری هم به سلسله ی جلیل سادات برسد نسبش نزد بزرگان و اهل معرفت تفاوتی ندارد که شخصی از طرف مادر یا پدر به سادات منتسب شود! از نظر فقهی این مسئله تفاوت میکند (از طرف پدری یا مادری سید بودن!) مانند سهم خمس و ... اما از نظر آثار تکوینی.... برو خوش باش برادر که مادر ما فاطمه ی زهرا است و البته همانطور که بعضی دوستان هم گفتند بر طبق صریح روایات و نه تنها روایات بلکه آیات قرآن حب و بغض و تبعیت نسب ساز اصلی است و نسب حقیقی بر مبنای حب و بغض و تبعیت از محبوب است همانطور که زن و فرزند لوط و نوح از خانواده شان نبودند و همانطور که سلمان از اهل بیت بود رسول الله و امیرالمومنین پدر شیعیان هستند به زودی اگه عمری بود و توفیقی مفصل در این مورد توضیحاتی مستند به آیات و روایات تقدیم میکنم |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
شیخنا مسئلة! آقا به گفته های زبانی اعتباری هست؟مثلا بنده این موضوع رو گفتاری شنیدم و سندی هم ندیدم.همین قدر کافیه که ما هم دلمون رو خوش کنیم محرمیم؟ |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
اخوی شما رو نگفتم که! خودم رو گفتم (یعنی بدون سند شنیدم که جدم سید بوده). |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۳۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بلد نیستم
باید بپرسم ولی باید تا اونجا که میدانم شواهد و قرائنی آن را تأیید کند حال آن شواهد و قرائن چیست دقیقاً باید بپرسم برایت الان بلد نیستم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |