|
گفتگویی پیرامون انجمن حجتیه
|
|
۵:۱۸, ۲۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۲۲:۱۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
ظاهراً مديران زحمت كشيدند و پست بنده رو به يه تايپك جدا تشكيل دادند انشاءالله خيره فقط جهت يادآوري براي اون عزيزاني كه تازه وارد اين تايپك ميشن لينك زير را هم كه ابتدا همين موضوع بوده و فرمايشات و ارسالهاي برادر عزيزم جناب تلميخا بوده را هم ببيند تا موضوع و عرايض بنده را بيشتر و بهتر متوجه بشن . http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28350.html ان شاء الله با عنايت خداوند و توسل به ائمه معصومين عليهم السلام هر چه خيره نصيب شيعيان و محبان مولاي غريب شود سلام بر اهل تامل با اين تعاريفي كه شما از انجمن نمودي منم حتماً يكي از متهمين شما بايد باشم . ولي برادر عزيز، كربلايي عزيز فكر مي كنم در حق اين انجمن تو فضاي مجازي دارن بسيار اجحاف صورت مي گيره و خدمات بسيار ي را كه اين انجمن براي دين نموده رو ناديده گرفته ميشه و فقط برخي نقاط كور كه به آنها مي چسبانند كه خدا مي داند درست باشه يا نه را به شدت پررنگ و علم مي كنند . ابتدا اينم بگم تا ذره اي از اتهامات رو عليه خودم كم كنم همانطور كه در صحبتهاي قبلي كه با هم داشتيم خدمت تان عرض كردم من سنم به اين انجمن قد نميده ولي يه چند تايي از اعضاي اين انجمن را از نزديك ميشناسم . چند موردي را كه به اين انجمن چسپاندند كه يقين دارم اهل اين برنامه ها نيستند هيچ بلكه مخالف 100 در100 هستند . شايد بپرسيد چطور يقين داريد ؟ چون درباره قمه زني با يكيشون بحث كردم و قرار برام سند بياره كه مراجع حرام اعلام نمودند . او معتقد بوده كه قمه زني از بدعت هايي هستند كه در دين وارد كردند . و اما توهين به مراجع رو كاملاً رد مي كنم . چون هرگز ازشون توهين به مخالفين خودشون را نشنيدم ، فقط از اونايي كه به ناحق عليه شان اين جمله معروف « گناه كنيم تا آقا بياد» رو به اونا نسبت مي دهند ناراضيند . بگذريم داداش من يه پيشنهاد دارم " چون فكر مي كنم تو فضاي مجازي بدجوري دارن سر انجمن رو مي برن و خدمات اونا رو كهمبارزه عليه بهائيت انجام دادند را كمرنگ مي كنند و اونا هم كه نيستند از خودشون دفاع كنند من بارها از اونا شنيدم كه كه اتهام زنندگان را به خدا و رسول و امام زمان عليهم السلام واگذار نمودند . پس خداي نكرده با نقل مطالب از سايت ها و وبلاگ ها كاري نكنيم كه فردا نتونيم جلوي امام زمان عجل الله سر بلند كنيم . و اينم بگم شايد شايد شايد بوده باشند افرادي از اعضاي انجمن كه خطاهايي داشتند و ربطي به كل انجمن نداشته باشد . و متاسفانه امروزه هم كسي كه داره براي امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) كار مي كنه انگ هايي بهش مي زنند كه نگو نپرس ! و اما پيشنهاد من : با هماهنگي با مديران و ناظران يك تايپك ايجاد كنيد كه هم نظرسنجي داشته باشه و هم اعضاء با كمك بزرگترهاي خود آنچه از اين انجمن مي دانند (فقط خواهشاً مطلب از فضاي مجازي نباشه ) بيشتر نقل قول ها از اطرافيان و پدر و مادر و اونهايي كه سنشون قد ميده باشه را در اون تايپك قرار بدند تا هم اولاً خدا و ائمه معصومين عليهم السلام از ما راضي باشند و هم خداي ناكرده مديون اين افراد نباشيم . و در آخر هم قبلاً هم عرض كردم حقير هدفم اين نيست كه بخوام از يك گروه خاصي دفاع كنم يا اينكه گروهي را تخريب كنم هدفم اينه كه رفع شبهه بشه احياناً برخي افراد (يكيش خود من ) فقط از كپي پست استفاده مي كنند و مطالبي را از فضاي مجازي نقل مي كنند بعد عكس اون موضوع در دنياي واقعي موجوده و با اين كار دل ها به درد مياد و حق الناس هاي زيادي ناحق ميشه . پس لطفاً از حقير نخواهيد تا به سوالات شما پاسخ دهم چون اطلاعاتم بسيار پايينه و غير مستند . خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب شما و خانواده هاي محترمتان باد ان شاءالله موفق و پيروز و سربلند باشيد يا علي عليه السلام |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۴, ۲۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۲۳:۰۲ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:چون فكر مي كنم تو فضاي مجازي بدجوري دارن سر انجمن رو مي برن و خدمات اونا رو كهمبارزه عليه بهائيت انجام دادند را كمرنگ مي كنند و اونا هم كه نيستند از خودشون دفاع كنند من بارها از اونا من این مورد رو در وبلاگ یکی از این انجمنی ها دیده بودم ، خیلی هم شاکی و ناراحت بود اما برای من این سواله عده ای میان میگن این انجمن خودشو رو از سیاست جدا میکنه و تشکیل حکومت قبل از ظهور آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اشتباه میدونن و از یک طرف عده ای هستند که به مسئولین تراز اول نسبت انجمن دوستی میدن و همینطور دنبال اثبات عضو انجمن بودن سایرین هستند اصلا این دو چطور در هم قابل جمع هست!!!!!!!!؟؟؟؟ یکی از دوستانم این انجمنی بودنش رو علنی میگفت ( البته بیشتر شبیه حرف و ادعای الکی بود !) اما نمیدونم سایرین هم به همون اندازه به این بی پروایی هستند یا نه که البته اینو بعید میدونم با توجه به دیدگاه منفی که نسبت بهشون هست یکی دیگه از چیزهایی که میگن اینه که اینها اصلا در مورد دفاع مقدس موضع گیری نداشتند این رو باتوجه به اون اعتقادشون که هرگونه جهادی رو قبل ظهور آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اشتباه میدونن، من در یک وبلاگ دیدم که میگن اعضای اصلی در جنگ شهید شده اند آقای ابوتراب می تونین این سوال رو ازشون بپرسین که "آیا این درسته که در 8 سال جنگ هیچ اقدامی نکرده اند؟" نقل قول:یعنی این انجمنیا نت رو گرفتن! این ها که از سال 62 کلا انجمن رو بستن و هیچ فعالیتی به اسم انجمن نمیکنن چطور اینقدر واضح متوجه این موضوع شدین؟ یعنی علنا گفتن؟ |
|||
|
۲۳:۴۸, ۲۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۲۳:۵۹ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام در پست قبل با توجه به سخنان برادر ابوتراب از ایشان سوال کردم برادر عزیز چگونه میگید نقل قول:پس لطفاً از حقير نخواهيد تا به سوالات شما پاسخ دهم چون اطلاعاتم بسيار پايينه و غير مستند . و این جمله را بیان میکنید نقل قول:حق اين انجمن تو فضاي مجازي دارن بسيار اجحاف صورت مي گيره و خدمات بسيار ي را كه اين انجمن براي دين نموده رو ناديده گرفته ميشه و فقط برخي نقاط كور كه به آنها مي چسبانند كه خدا مي داند درست باشه يا نه را به شدت پررنگ و علم مي كنند . چگونه براساس اطلاعات کم این جملات را بیان میکنید ![]() نقل قول:چند موردي را كه به اين انجمن چسپاندند كه يقين دارم اهل اين برنامه ها نيستند هيچ بلكه مخالف 100 در100 هستندشايد بپرسيد چطور يقين داريد ؟ چون درباره قمه زني با يكيشون بحث كردم و قرار برام سند بياره كه مراجع حرام اعلام نمودند یقین جز با اطلاعات کافی یا وافی میاد !؟پس این جملات شما در تناقض میباشد برادر عزیز شاید داری ،شکسته نفسی میکنی ولی با توجه به حرف اول خود شما سوال کردم و گفتم مشتاق شنیدم حقم در مورد قمه زنی بارها جواب داده شده است این هم یکبار دیگر: اجوبه الاستفتائات س 1460: در روز عاشورا مراسمى مانند قمه زنى و پابرهنه وارد آتش و ذغال روشن شدن برگزار مىشود که علاوه بر اينکه باعث بدنام شدن مذهب شيعه اثنى عشرى در انظار علما و پيروان مذاهب اسلامى و مردم جهان مىشود، ضررهاى جسمى و روحى هم به اين اشخاص وارد مىکند و همچنين موجب توهين به مذهب مىگردد، نظر شريف حضرتعالى در اينباره چيست؟ ج: هر کارى که براى انسان ضرر داشته و يا باعث وهن دين و مذهب گردد حرام است و مؤمنين بايد از آن اجتناب کنند و مخفى نيست که بيشتر اين امور باعث بدنامى و وهن مذهب اهل بيت(عليهمالسلام) مىشود و اين از بزرگترين ضررها و خسارتهاست. س 1461: آيا قمه زدن بهطور مخفى حلال است يا اينکه فتواى شريف حضرت عالى عموميت دارد؟ ج: قمه زنى علاوه بر اينکه از نظر عرفى از مظاهر حزن و اندوه محسوب نمىشود و سابقهاى در عصر ائمه(عليهمالسلام) و زمانهاى بعد از آن ندارد و تأييدى هم به شکل خاص يا عام از معصوم(عليهالسلام) در مورد آن نرسيده است، در زمان حاضر موجب وهن و بدنام شدن مذهب مىشود بنا بر اين در هيچ حالتى جايز نيست. این هم بیات مقام معظم رهبری در جمع روحانیون استان کهکیلویه و بویر احمد در استانه محرم 1373: قمه زدن نيز همين طور است. قمه زدن هم از کارهاي خلاف است. مي دانم عدّه اي خواهند گفت: «حق اين بود که فلاني اسم قمه را نمي آورد.» خواهند گفت: «شما به قمه زدن چه کار داشتيد؟ عدّه اي مي زنند؛ بگذاريد بزنند!» نه؛ نمي شود در مقابل اين کارِ غلط سکوت کرد. اگر به گونه اي که طي چهار، پنج سال اخيرِ بعد از جنگ، قمه زدن را ترويج کردند و هنوز هم مي کنند، در زمان حيات مبارک امام رضوان الله عليه ترويج مي کردند، قطعاً ايشان در مقابل اين قضيه مي ايستادند. کارِ غلطي است که عدّه اي قمه به دست بگيرند و به سر خودشان بزنند و خون بريزند. اين کار را مي کنند که چه بشود؟! کجاي اين حرکت، عزاداري است؟! البته، دست بر سر زدن، به نوعي نشانه عزاداري است. شما بارها ديده ايد، کساني که مصيبتي برايشان پيش مي آيد، برسروسينه خود مي کوبند. اين نشانه عزاداري معمولي است. اما شما تا به حال کجا ديده ايد که فردي به خاطر رويکرد مصيبتِ عزيزترين عزيزانش، با شمشير برمغز خود بکوبد و از سرِ خود خون جاري کند؟! کجاي اين کار، عزاداري است؟! قمه زدن، سنّتي جعلي است. از اموري است که مربوط به دين نيست و بلاشک، خدا هم از انجام آن راضي نيست. علماي سلف دستشان بسته بود و نمي توانستند بگويند «اين کار، غلط و خلاف است.» امروز روز حاکميت اسلام و روز جلوه اسلام است. نبايد کاري کنيم که آحاد جامعه اسلامي برتر، يعني جامعه محبِّ اهل بيت عليهم السّلام که به نام مقدس ولي عصر ارواحنافداه، به نام حسين بن علي عليه السّلام و به نام اميرالمؤمنين عليه الصّلاةوالسّلام، مفتخرند، در نظر مسلمانان و غيرمسلمانان عالم، به عنوان يک گروه آدمهاي خرافي بي منطق معرفي شوند. من حقيقتاً هر چه فکر کردم، ديدم نمي توانم اين مطلب - قمه زدن - را که قطعاً يک خلاف و يک بدعت است، به اطّلاع مردم عزيزمان نرسانم. اين کار را نکنند. بنده راضي نيستم. اگر کسي تظاهر به اين معنا کند که بخواهد قمه بزند، من قلباً از اوناراضي ام. اين را من جدّاً عرض مي کنم. يک وقت بود در گوشه و کنار، چند نفر دوْرِ هم جمع مي شدند و دور از انظار عمومي مبادرت به قمه زني مي کردند و کارشان، تظاهر - به اين معنا که امروز هست - نبود. کسي هم به خوب و بدِ عملشان کار نداشت؛ چرا که در دايره محدودي انجام مي شد. اما يک وقت بناست که چند هزار نفر، ناگهان در خياباني از خيابانهاي تهران يا قم يا شهرهاي آذربايجان و يا شهرهاي خراسان ظاهر شوند و با قمه و شمشير برسر خودشان ضربه وارد کنند. اين کار، قطعاً خلاف است. امام حسين عليه السّلام، به اين معنا راضي نيست. من نمي دانم کدام سليقه هايي و از کجا اين بدعتهاي عجيب و خلاف را وارد جوامع اسلامي و جامعه انقلابي ما مي کنند؟! خوب برادر این هم در مورد قمه زنی خواهشا من بعنوان برادر کوچک که بعضی مواقع از پست و احادیثی که در مورد ائمه قرار میدید دارم استفاده میکنم میگم مطلبی را خبر ندارید بیان نکنید و اگر یقین دارید و بیان ،بتوانید از ان دفاع کنید یاعلی. |
|||
|
|
۰:۰۳, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول: من برنامه رسانه ملی رو خاطر ندارم نقل قول: اصلا ما که کاری نکردیم! این انجمن بود که در لباس حب اهل بیت این کارها رو کرد تا همین الان نقل قول: اون بحث حجتیه مدرنه نقل قول: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببینید انجمن اوایل انقلاب فعالیت داشت و خیلی ها فکر می کردند چون شعار امام زمانی داره پس خوبه بعدا امام بساطشونو پییچید گرچه بعدا هم فعالیت کردند افرادی که ادعا میشه عضو اصلی بودند کیا بودند؟ نقل قول: بقول امام خمینی:تعطیلی به معنای انحلال نیست! |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۲۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۲ ۱۲:۵۳ توسط boghz.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اومدم با تعجب بگم ایها الناس شبکه امام حسین داره مراسم قمه زنی پخش میکنه یه سرچی زدم به تاپیک برادر تلمیخا برخوردم که مطالبی در مورد شبکه امام حسین و سلام و اهل بیت نوشتن اون اهل بیت که تکلیفش مشخصه ..امام حسین روهم تازه دیدیم که چی بوده پشت پرده
و اما سلام تی وی .......سوال برام پیش اومد ...من تا جایی که میدیدم هیچوقت از حکومت جمهوری اسلامی چیزی درش ذکر نشد نکات برجسته ای که ازش به یاد دارم فتواهای مراجع تقلید بزرگوار وحید خراسانیو صافی گلپایگانی بود که از این شبکه ها پخش میشد و همچنین سخنرانی های استاد دانشمند و تا جایی که من اطلاع داشتم این شبکه مربوط میشد به آیت الله امامی .......نکته ای برام خیلی جالب و سوال بر انگیز بود مثلا روز فوت آیت الله امامی هیچی از تلوزیون خودمون گفته نشد کلا هر چی اونجا تاکید میکردن تلوزیون ما تاکید نمیکرد هر چی تی وی تاکید میکرد اونا تاکید نمیکردن ! البته حدود 1.5 سالی میشه ندیدمش ونمیدونم چه تغییراتی کرده همونطور که گفتم انگار آیت الله امامی که احیا کننده ی حوزه علمیه اصفهان هستند این شبکه رو تاسیس کردند : نقل قول:منبع یه توضیحی راجبه این بدین لطفا و اینکه گفتین چون شبکه سلام اسم تهران رو نیاورده پس نقشه داره به نظر من منطقی نیست چون اسم بغداد رو هم نیاورده و صرفا چون سایت مذهبی هست مراکز مذهبی کشورهای اسلامی رو آورده !(پایتخت معنوی ایران : مشهد ) |
|||
|
|
۴:۵۰, ۲۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
در مورد شبکه سلام که پرسیدید
این شبکه وابسته به تفکر حجتیه است اما کلا عرض می کنم شما فکر کردید وقتی قرار است دشمن نفوذ کند چکار می کند؟ مثلا فکر نکردید دشمن برای اینکه نفوذ کند از مظاهر اسلامی استفاده می کند؟ داستان پیچیده تر از این حرف هاست چه بسا یک نفر در لباس اسلام نفوذ کند و 40 سال کسی متوجه نشود و در موقع مناسب ضربه خود را بزند آقای امامی را نمی شناسم ولی شبکه سلام شبکه مریضی است دو لینک زیر را بخوانید این و این در مورد تهران که گفتید اتفاقا اینها با حکومت نوری مالکی هم مشکل دارند نمی گویم بغداد از کربلا بالاتر است می گویم سوء استفاده می کنند ما گول این حجتیه ای های مریض را نمی خوریم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آخرین اخبار انجمن حجتیه و مروجین اسلام آمریکایی در فرقه نیوز | taha49 | 6 | 2,964 |
۳/مهر/۹۳ ۲۰:۴۵ آخرین ارسال: taha49 |
|
| مقایسه ای بین انجمن حجتیه و وهابیت | عبدالرحمن | 2 | 2,281 |
۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۰۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| انجمن حجتیه | امیر گیمر | 58 | 34,051 |
۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| حمله سراسری به فعالان مهدویت"انجمن حجتیه" | nooromahdi | 10 | 8,844 |
۱۸/دی/۹۲ ۲۳:۳۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| انجمن معتادان گمنام(NA)،دام جدید انجمن حجتیه! | SARV | 7 | 11,628 |