کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد سریال "ساخت ایران"
۲:۵۹, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 13349033741.jpg]

ساخت ایران
نام سومین مجموعه ویدیویی شبکه نمایش خانگی ایران می باشد که به کارگردانی محمدحسین لطیفی تولید میشود.
نویسندگان این سریال خشایار الوند ، آرش قادری و پیمان قاسم خانی می باشند.
و بازیگران اصلی سریال: امین حیایی ، محمدرضا گلزار ، فرهاد اصلانی و بهنام تشکر هستند.

داستان کلی این سریال از این قرار است که کاراکتر کوروش افشارجم (بهنام تشکر) به اکتشافی بزرگ دست می یابد که طی حوادثی این اکتشاف بزرگ به دست غلامحسین(امین حیایی) که یک دزد می باشد می افتد و ....

اما هدف از ایجاد این تاپیک این است که دوستانی که این سریال رو دیده اند بیایند تا با هم فکری قسمت به قسمت این سریال را نقد کنیم.

کار از همین امروز شروع میشه و انشاالله تا چند ساعت دیگه که صبح شدBig Grin نقد ابتدایی این سریال رو قرار میدم و بعدش بریم سراغ نقد قسمتهای سریال.

یاعلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، m.hossein ، Admirer ، خاک ، Moh3eN-QalaM ، شهیدطیبه واعظی ، سدرة المنتهی ، azade ، شهرام ، فانوس *7* ، faateme-313
۱۰:۵۸, ۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۱ ۱۱:۰۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #2
آواتار
به نام خدا
این سریال به قدری مزخرف و ابلهانه میباشد که اصلا احتیاجی به نقد ندارد واقعا باعث تاسفه که همچین اراجیفی ساخته میشه که بیشتر به سالن مد و انجام شوخیهای مبتذل شبیه تا فیلم و فقط یکسری افرادی که متاسفانه از چهره بعضی هنرپیشه ها خوششان میاید و اکثرا هم دختر نوجوان یا زن هستند این سریال را تهیه میکنند . آبروی هنر را نبرید با این فیلمها. به نظر این سریال ارزش نقد نداره لطفا پولتان را حرام اینگونه سریالها و فیلمها نکنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، revenger ، جویای حقیقت ، ava ، faateme-313
۱۱:۲۰, ۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۱ ۱۱:۲۴ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بنده این سریال را خودم نمیخرم خاله ام میخرد ازش قرض میگیرم.
نه خیلی مذخرف است نه خیلی جالب و هیجانی.
ولی این واقعا یک اثر متفاوت از محمد حسین لطیفی است اینطور که بنده میدانم محمد حسین لطیفی 80٪ فیلم هایی را که کارگردانی میکند در رابطه با دفاع مقدس است و 20٪ متفرقه.
ولی از نظر بصری محمد حسین لطیفی و کادر فیلم خوب کار کردند مخصوصا تدوین هایش بسیار خوب است.
نقد را آغاز کنید بنده هستم

آقای REVENGER خوب بسه ساعت یازده و نیم صبحهBig Grin
تنبلی کار زشته!Big Grin
منتظریم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، pari74bala
۱۱:۴۷, ۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۱ ۱۱:۵۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا
دوست عزیز متاسفانه بنده فقط بخاطر اینکه فکر میکردم کارگردانی این اثر قوی میباشد و همچینین به دلیل کنجکاوی تمام قسمتهایی که تا الان منتشر شده اکثرش را دیده ام به امید اینکه شاید این سریال قویتر شود ولی متاسفانه اشتباه فکر میکردم و باید بگویم این سریال بسیار بسیار ضعیف میباشد و بیخودی وقت ارزشمند خودتان را صرف نقد این آثار مقوایی نکنید. در مورد این سریال همین بس که شخصیت محمدرضا گلزار در اولین حضور خود در این سریال با تیپی با موتور هارلی دیویدسون ظاهر میشود که مختص خیلی از خلافکاران و حتی شیطان پرستان و به خصوص گروه‌های گنگستر در امریکا به خصوص گروه بدنام hell angels میباشد و کلا این نوع پوشش و این نوع موتور اکثرا نمادی از آمریکا میباشد خوب چرا یک کارگردان که در رابطه با دفاع مقدس به قول شما فیلم میسازد باید این نماد را در سریال بسیار ضعیف خود بکار ببرد خود جای سوال است، به هر حال باز هم میگویم وقت خود را صرف این سریالها و فیلمهای زرد و سخیف نکنید بهتر است بهتر است این گونه سریالها را نخریم تا جلوی تولید اینگونه آثار گرفته شود و دیگران را هم آگاه کنیم که نخرند. این گونه سریالها و فیلمها واقعا توهین به شعور مخاطب است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، revenger ، ava
۱۱:۵۶, ۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۱ ۱۲:۰۰ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بله حرف شما کاملا درسته!بنده تایید میکنم
چرا؟
چون خودم تمام این نمادها را در این فیلم دیده ام این خود برای من جای سوال دارد که واقعا تهیه کننده ی فیلم و نویسنده این نمادها را برای چه در این فیلم قرار دادند. آیا این کار ها از عمد است؟!!
بهرحال بنده این فیلم آقای محمد حسین لطیفی را تا قسمت 12 دیده ام ولی بقیه را نه! بنظرم می آید که این فیلم دیگر جالب نیست و حرکاتی که در این فیلم انجام میشود واقعا حرکات بدیست.
ولی اگر بصورت کلی به فیلم نگاه بیندازیم هم از بازیگران معروف استفاده شده و هم دارای جلوه ی سمعی و بصری خوب است که باعث شده مشتریان زیادی را جذب کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، revenger
۱۲:۰۶, ۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۱ ۱۲:۰۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا
خوب خوشحالم که شما هم به نتیجه من رسیدید و دیگر این سریال را تماشا نمیکنید فقط یک نکته دیگر هم در مورد این سریال ((سخیف)) بگویم که در قسمت اخر آن اتفاق افتاد و آن تمسخر اعراب مسلمان و رابطه مرد متاهل ایرانی با یک زن غیر مسلمان آن هم در یک جنگل به تنهایی و رد و بدل شدن راحت حرفهای سخیف و مبتذل بین آنها. شما چه توضیحی در مورد این صحنه ها در فیلم دارید حال ممکن است بتوان برای تمسخر اعراب دلایلی آورد مانند خصومت آنها با شیعیان و ایرانیان ولی در مورد آن صحنه کذایی در جنگل و تقاضای عشق یک مرد متاهل مسلمان ایرانی از یک زن غیر مسلمان چه توضیحی وجود دارد. بازی بهاره رهنما همسر قاسم خوانی که شخصیت او و نوع رفتار او در زندگی اجتماعی و سینمایی نیاز به توضیح ندارد نویسنده فیلم فراماسونی سن پطرزبورگ و همچنین خیلی از کارهای مهران مدیری چه دلیلی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟

و هم دارای جلوه ی سمعی و بصری خوب است که باعث شده مشتریان زیادی را جذب کند.
[/quote]

به نام خدا
اتفاقا برعکس نظر شما به نظرم جلوه های سمعی و بصری آن بسیار ابتدایی و غیر حرفه ای و سمبل کاری شده میباشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۱۳:۰۳, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
جناب آقا یا خانم عدالت شما هم دارید خیلی سخت می گیرید
فیلم ساخت ایران یکی از کارهای محمد حسین لطیفی کارگردان قلب یخی هستش که البته همون قلب یخی خیلی جای سوال داره و برخلاف دوستانی که فکر می کنند قلب یخی فیلم ضدماسونه به نظر من دلایلی بر برعکس بودن این نظریه هم وجود داره کلا این آقای لطیفی فکر می کنم به ایران خیلی علاقه نداشته باشن اما فیلمی که ساختن اون قدرها هم بد نیست که شما هی مدام کلمه "سخیف"به کار می برید
اگه هم لطف کنید یه خورده کوچیک تر بنویسید که مجبور نشیم سرمون رو بگیریم عقب و بخونیم ممنون میشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، black
۱۳:۱۲, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱/مرداد/۹۱ ۱۳:۰۳)nilufar7676 نوشته است:  جناب آقا یا خانم عدالت شما هم دارید خیلی سخت می گیرید
فیلم ساخت ایران یکی از کارهای محمد حسین لطیفی کارگردان قلب یخی هستش که البته همون قلب یخی خیلی جای سوال داره و برخلاف دوستانی که فکر می کنند قلب یخی فیلم ضدماسونه به نظر من دلایلی بر برعکس بودن این نظریه هم وجود داره کلا این آقای لطیفی فکر می کنم به ایران خیلی علاقه نداشته باشن اما فیلمی که ساختن اون قدرها هم بد نیست که شما هی مدام کلمه "سخیف"به کار می برید
اگه هم لطف کنید یه خورده کوچیک تر بنویسید که مجبور نشیم سرمون رو بگیریم عقب و بخونیم ممنون میشم
ببخشید با 30٪ سخنانتان موافقم
اما محمد حسین لطیفی اگر خوانده باشید به اسلام و ایران بسیار علاقه دارد چنانچه 80٪ فیلم هایشان فیلم های دفاع مقدس هستند.
فیلمی که ایشان ساختند نه خوب است نه بد.
۱۳:۴۴, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #9

دوستان صبح عالی متعالیBig Grin

شرمنده دیشب نمیدونم چرا خوابم نمی برد ساعت 6 کفه رو گذاشتمBig GrinBig Grin

یه ساعته آمادش میکنم میذارم تو تاپیک

بازم ببخشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، black