|
مسلمانان چگونه از جنگ های صلیبی پیروز بیرون آمدند؟!!
|
|
۱۳:۰۷, ۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۲۳:۱۸ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مسلمانان چگونه از جنگ های صلیبی جان سالم بدر بردند(نقدی بر جنگ های صلیبی) مقدمه: دلایل وقوع جنگ های صلیبی: 1-انتظار ظهور حضرت عیسی(علیه السلام): مسیحیان انتظار ظهور حضرت عیسی را میکشدند و ظهور حضرت عیسی(علیه السلام) در شهر بیت المقدس اتفاق خواهد افتاد و مسیحیان هم فکر میکردند ظهور حضرت نزدیک است(فکر میکردند 1000 سال پس از غیبت ظهور میکند) و چون که بیت المقدس در دست مسلمانان است حضرت عیسی(علیه السلام) ظهور نمیکند. 2- افزایش جمعیت و بروز مشکلات اجتماعی: تهاجم های پشت سر هم به اروپا باعث گسترش جمعیت و کم شدن زمین ها شد بطوریکه رعایای زمین دار کم و رعایای بدون زمین بسیار شدند و روز به روز هم بر تعداد شوالیه ها و ماجراجویی های آنها افزوده میشد. اروپاییان باتلاق های اروپا را خشک کردند اما به نتیجه ی دل خواه نرسیدند و بدین ترتیب پادشاهان اروپا به فکر تسخیر فلسطین و شامات شدند. 3- پیروزی های مسیحیان در جبهه ی اندلس:پس از اختلافاتی که بین مسلمانان اتفاق افتاد در جبهه ی اندلس شکست خوردند و این باعث شد مسیحیان که موفقیت هایی بدست آوردند درپی ایجاد جبهه ی جدیدتری بر علیه مسلمانان باشند در همین حال سلجوقیان در جنگ ملازگرد شکست سنگینی بر امپراطوری بیزانس وارد کردند و بخش اعظمی از آسیای صغیر را تصرف کردند و در این حال امپراطوری بیزانس از پاپ اوربان دوم که در رم بود کمک خواست پاپ هم منتظر دو چیز بود: 1- حمله به شام و فلسطین و آسیا و گسترش قلمرو اروپا 2- درخواست کمک امپراطوری بیزانس که پاپ میخواست کلیسای بیزانس نیز مذهب کاتولیک بگیرد و از ارتودکس جدا شود. بدین ترتیب با دستور پاپ اوربان دوم لشگری از مسیحیان به سوی بیت المقدس حرکت کردند. ادامه دارد...( وضعیت آسیا و حکومت های مسلمان و دست های پشت پرده (دست های پشت پرده همه جا هستند) در این جنگ)یاعلی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۶, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
نوشته بودم نسبتا شیعی (چون تا امام ششم رو قبول داشتند)خود صلاح الدین فرمودید جلوی قتل عام رو گرفته؟کلا شیعیان رو نمی کشته؟کمی گیج شدم. |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
نه آقای دل خسته
منظورم اینه که جلوی قتل عام مسلمانان توسط صلیبیان را گرفت بعد خودش شروع به قتل عام کرد. ![]() صلاح الدین هر مسلمانی که بود و سد راهش بود را میکشت کاری نداشت اسماعیلی است یا شیعه است یا سنی است چنانچه شهاب الدین سهروردی را نیز کشت. در زمان صلاح الدین ایوبی ظلم و فساد مملکت های مسلمان را دربرگرفته بود اگر بازهم شبهه ای است بفرمایید یاعلی |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۱ ۱۶:۴۰ توسط mahdi_haji.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دستتون مرسي از اين ارسال ها.من خيلي كنجكاو بودم بدانم دليل جنگ هاي صليبي چه بود كه با اين ارسال ها جواب من رو داد.
فقط: (۳/مرداد/۹۱ ۱۱:۳۰)anti dajjil نوشته است: آن سرزمین را از چنگ قوم تبهکار(مسلمانان) در بیاورید و خود بر آن حکومت کنید بیت المقدس بهشتی پر از نعمت و لذت است. از اين چيزي كه فرموديد مي توان نتيجه گرفت كه مسيحيان از همون موقع(جنگ هاي صليبي) هم مسيحيان مسلمونا رو تبهكار خطاب ميكردند. [size=medium]با تشكر از اين موضوع و آقاي anti dajjil نماز روزه هاتون قبول حق ياعلي |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مجاهد اکبر حضرت ابولؤلؤ ( پیروز نهاوندی) | علمدار133 | 19 | 13,987 |
۲۶/خرداد/۹۲ ۱:۱۴ آخرین ارسال: aboutorab |
|

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)

(چون تا امام ششم رو قبول داشتند)